www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 05 lip 2025 12:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1081 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 109  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 13 lis 2011 17:18 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
beautifull angel napisao:
Moje iskreno i laički mišljenje je da,... facebook baš ne bi povezivala s vjerom, neznam. On mi predstavlja veliku krinku. Svi si postave u glavi da ga imaju radi opravdanih razloga, ali taj razlog postoji samo kako bi se nažalost opravdali našoj savjesti. Facebook je loša stvar sama po sebi, iako ga neki predstavljaju kao dobro povezivanje ljudi,...ali, vrag nikada neće doći obučen u zločestoga, ili ne primamljivoga, već se suobličuje s onim što je nama najprimamljivije, najljepše i pomoću toga ima svakoga u šaci.....I ja sam imala facebook. Svima sam govorila kako ga imam radi toga što, kada se upoznam se nekim,ne želim da ta komunikacija, poznanstvo propadne i da je super to što se možemo čuti preko toga,....ali to je ono što ja u kutku svoje savjesti mislim, a realno je to što ja nakon toga ostajem na facebooku saaatima i saaatima, a mogla sam učiniti za to vrijeme nešto korisno... eto, ova tema me potaknula da izrazim neko svoje mišljenje, koje se nadam drugima ne smeta... :oops:

Vidim da si nova, ali imaš odlično napisan post, djeluješ mi dosta inteligentno za svoje godine.
Dobro došla i samo tako nastavi!!
Oduševio me je tvoj način razmišljanja, kojeg si odlično upakirala sa paar primjera.
:b112: :b112: :wink:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2011 17:22 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Samuel napisao:
beautifull angel napisao:
Moje iskreno i laički mišljenje je da,... facebook baš ne bi povezivala s vjerom, neznam. On mi predstavlja veliku krinku. Svi si postave u glavi da ga imaju radi opravdanih razloga, ali taj razlog postoji samo kako bi se nažalost opravdali našoj savjesti. Facebook je loša stvar sama po sebi, iako ga neki predstavljaju kao dobro povezivanje ljudi,...ali, vrag nikada neće doći obučen u zločestoga, ili ne primamljivoga, već se suobličuje s onim što je nama najprimamljivije, najljepše i pomoću toga ima svakoga u šaci.....I ja sam imala facebook. Svima sam govorila kako ga imam radi toga što, kada se upoznam se nekim,ne želim da ta komunikacija, poznanstvo propadne i da je super to što se možemo čuti preko toga,....ali to je ono što ja u kutku svoje savjesti mislim, a realno je to što ja nakon toga ostajem na facebooku saaatima i saaatima, a mogla sam učiniti za to vrijeme nešto korisno... eto, ova tema me potaknula da izrazim neko svoje mišljenje, koje se nadam drugima ne smeta... :oops:

Vidim da si nova, ali imaš odlično napisan post, djeluješ mi dosta inteligentno za svoje godine.
Dobro došla i samo tako nastavi!!
Oduševio me je tvoj način razmišljanja, kojeg si odlično upakirala sa paar primjera.
:b112: :b112: :wink:

Hvala Hvalaaa.... :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 lis 2011 14:10 
preko prijatelja:)

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 22 lis 2011 16:38 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Surfajući prostranstvima www-a i velikom čežnjom Bogom i za vjerskim znanjem... mislim da sam prvo nabasala na Vjekino svjedočanstvo. :lol: i tu sam od 2007. :b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 lis 2011 12:09 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Već prije 2god sam naišla na portal TT, sasvim slučajno..tražeći neke molitve. Kako mi tad internet nije bio stalno dostupan, povremeno bi pogledala što se i tu događa. Na forum sam se prijavila tek nedavno...Vjerovatno, svi mi, pa tako i ja,..kad nas stisnu neke teške životne situacije..u potrazi smo za nekim rješenjima, iskustvima drugih..al i u potrazi za sobom samim..Tako da sam se našla ovdje....slučajno ili ne, ne znam..al drago mi je da jesam, jer sam našla puno toga što me zanima, ispunjava..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 stu 2011 14:41 
Odsutan

evo Vam jos jedne nove clanice :D
Bog Vas SVE blagoslovio! :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 stu 2011 14:44 
Odsutan

kao i vecina, trazeci molitve ili krunice, objasnjenja za molitvu odredjene krunice...svaki puta na google-u izbacii ovaj forum...pa postoi sama imam nekih pitanja, ili cu ih tek imati :) ...odlucih se, evo, pridruziti :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 stu 2011 14:54 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
DuUdY napisao:
evo Vam jos jedne nove clanice :D
Bog Vas SVE blagoslovio! :a1250:

:b232: Dobrodošla :b41:
Nadam se da će ti biti lijepo na ovom forumu, kao što je i meni :grlim te: :grlim te:

Bog te blagoslovio..i tvog malog anđelka :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 stu 2011 17:06 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Dobro nam došla draga.

Btb :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 stu 2011 23:49 
Odsutan

Svima pozdrav u Kristu!
Tek sam sad pridružena iako čitam već neko vrijeme!
Ove su mi stranice dale potporu i poticaj kad ni skime nisam imala priliku pričati o tome kako je neshvaćeno od svijeta biti vojnik i sluga pod Kristovom zastavom.
Hvala na svim riječima koje ste napisali, a u kojima sam pronašla novu snagu da idem dalje.
Bez Boga u čovjeku svi smo slabi.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1081 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 109  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]