www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 lip 2025 12:34

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 132 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 ruj 2007 16:57 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
moya draga :grlim te: tebe je Gospodin htio cijelu... i dugo je cekao dok te je dobio :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 ruj 2007 22:07 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Drage moje sestre..Sve na slavu Božiju... :grlim te: :grlim te:
Gospodin da onoliko koliko možeš nositi...

On nas voli najviše na svijetu..On nam neće nauditi...

Nek ovo moje malo svjedočanstvo bude na korist nekome...Nadam se ..
Nek se na sve vas izlije rosa Božijeg blagosova..
Svjedočite...

Nek vam ovo svima bude na primjer da izbacite iz sebe sve ono što vas guši..lomi..sputava..Sve duhove zlobne..

Koliko god mislite da su vam vaši tereti mali..znaju oni biti i veoma veliki..stoga ih se oslobodite dok ne narastu...

Da vam duša se oslobodi problema..Da doživi oslobođenje...i čisti put ka Kristu!!!

Ljubin vas..BVB :grlim te: :grlim te: :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ruj 2007 19:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:
BVB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2007 22:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Već neko vrijeme sam zanemarila molitvu, ne molim, lijena sam, ne postim, ne vježbam...., neki nemir uvukao se u dušu i srce i osjećaj usamljenosti, napuštenosti...ali nije to onaj osjećaj usamljenosti zbog ljudi, već zbog toga jer sam otišla daleko od svojeg dragog Nebeskog Oca, te tako izgubila vezu sa Njim-to je za mene pad do dna!
Hvala ti Bože što si dopustio da dodjem do dna jer još veća je moja ljubav prema Tebi sada kada znam kako je kad odem daleko od Tebe!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2007 22:26 
Odsutan

koliko sam samo puta u životu shvatila koliko je Bog bio prema meni dobar i zaštitio me, a da to nisam nikad ni shvaćala..Znam da me čuvao svake sekunde i svim ludim mladim danima.Velik je naš Bog

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2007 13:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ko da nemam snage da nastavim
Kao da je pjesmi kraj
Lagano se topim i nestajem
Moje pjesme više nisu ljubavne
Gubim VJERU a ona mi je sve

Mama, zar si lagala kad si govorila
Da dobro uvijek pobjeđuje?
Kada ne znaš kojim putem
Kreni putem ljubavi
I da smo ISPRED BOGA ISTI SVI??

Tak je meni bilo kad sam stigla na TT. Pad do dna.
Svi ćete do doživjeti, samo ako ste Bogu dragi. :mrgreen:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2007 14:55 
..O Ela Elice.. :D ..
Možda je i to zamka zla..?
Ne okreći se natrag...bila si dijete i
razmišljala na dječji način...
a sada si odrasla djevojka..anđeoskog lica...!

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2007 21:00 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Pad do dna.

Nekoliko puta sam bila blizu. Kao dijete sam sa sekom starijom 18. god od mene išla za ruku u ambulantu na heptanone, liječila se, bila je godinama na heroinu. To tada nisam shvaćala, samo se sjećam maminih suza, pisama iz različitih gradova. Sekinih poljubaca na bijelom listu papira. Samo ju je Bog dragi spasio. Poslao joj je dva mala anđela za obraćenje. Ta dva mala anđela su razlog njenog potpunog ozdravljenja, ali i NAJLJEPŠA STVAR KOJA MI SE DOGODILA U ŽIVOTU. Mama mi je uvijek bila "na nogama", na svojim leđima je ponijela sve probleme, bez da se potužila. Ali godine su učinile svoje, i nju su slomile uspomene. Kao da je ponovno proživljavala godine patnje. Pokušala si je oduzeti život.

Upisala sam fakultet, uz sebe imala osobu koju sam voljela i uz koju sam se osjećala voljeno. Ali prevarila sam se. Osoba je otišla, ni osvrnula se nije na rijeke mojih suza. Samo Gospodin zna koja me bol tada razdirala. Neizdrživo je bilo.

Nedugo nakon toga, moja seka je opet krenula krivim putem, ali taj put je bio gori od droge - pohlepa za novcem. Nisam mogla vjerovati kad mi je mama javila. I seka si je pokušala oduzeti život. Tu je sve puklo. Njen život, mamin, tatin, moj... Sve ispočetka. Troje anđelčića je skoro ostavila same. Nisam je htjela posjetiti u bolnici jer bi je, vjerujte mi, ja bila u stanju ubiti kad to njoj već nije uspjelo. Znam da to ružno zvuči, Bog neka mi oprosti, ali moje mišljenje je da bi roditelji, kad su već donijeli djecu na svijet, trebali svoj život njima podrediti, oni su najsvetiji Njegov poklon. Ne postoji ni jedan događaj koji čovjeka može više razveseliti od iskrenog dječjeg osmjeha. I njena dužnost bi trebala biti da taj osmjeh održava cijeli njihov život, da im da sve od sebe. Sada je svjesna svojih pogreški, radi, muči se, pokušava im pružiti život kakav zaslužuju.

Klizi mi tlo pod nogama, podrhtava, ali ne padam. On me čuva. I znam da me voli.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Zanimljiv citat iz jedne knjige: "Ako već moram pasti, neka to bar bude s dostojne visine."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ruj 2007 07:26 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga Miriam,

hvala ti na prekrasnim riječima!!! :grlim te: :grlim te:
Eh, kad bih bila anđeoskog srca i lica!!!! Možda jednom u Vječnosti to postanem... :D :D

Tek sam nakon svoje jučerašnje poruke vidjela da sam svoju poruku napisala upravo nakon stihova pjesme Parnog valjka pa vam samo želim napomenuti da se ne radi o njihovom pjevaču, a moglo bi se tako protumačiti budući da je moj post odmah iza njihovih stihova! Da ne ocrnim nedužnog čovjeka!! :oops: :oops: :cry:
Evo, to sam htjela reći... :D

Neka nas sve Bog blagoslovi!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ruj 2007 11:02 
anna'87 napisao:
Pad do dna.

Nekoliko puta sam bila blizu. Kao dijete sam sa sekom starijom 18. god od mene išla za ruku u ambulantu na heptanone, liječila se, bila je godinama na heroinu. To tada nisam shvaćala, samo se sjećam maminih suza, pisama iz različitih gradova. Sekinih poljubaca na bijelom listu papira. Samo ju je Bog dragi spasio. Poslao joj je dva mala anđela za obraćenje. Ta dva mala anđela su razlog njenog potpunog ozdravljenja, ali i NAJLJEPŠA STVAR KOJA MI SE DOGODILA U ŽIVOTU. Mama mi je uvijek bila "na nogama", na svojim leđima je ponijela sve probleme, bez da se potužila. Ali godine su učinile svoje, i nju su slomile uspomene. Kao da je ponovno proživljavala godine patnje. Pokušala si je oduzeti život.

Upisala sam fakultet, uz sebe imala osobu koju sam voljela i uz koju sam se osjećala voljeno. Ali prevarila sam se. Osoba je otišla, ni osvrnula se nije na rijeke mojih suza. Samo Gospodin zna koja me bol tada razdirala. Neizdrživo je bilo.

Nedugo nakon toga, moja seka je opet krenula krivim putem, ali taj put je bio gori od droge - pohlepa za novcem. Nisam mogla vjerovati kad mi je mama javila. I seka si je pokušala oduzeti život. Tu je sve puklo. Njen život, mamin, tatin, moj... Sve ispočetka. Troje anđelčića je skoro ostavila same. Nisam je htjela posjetiti u bolnici jer bi je, vjerujte mi, ja bila u stanju ubiti kad to njoj već nije uspjelo. Znam da to ružno zvuči, Bog neka mi oprosti, ali moje mišljenje je da bi roditelji, kad su već donijeli djecu na svijet, trebali svoj život njima podrediti, oni su najsvetiji Njegov poklon. Ne postoji ni jedan događaj koji čovjeka može više razveseliti od iskrenog dječjeg osmjeha. I njena dužnost bi trebala biti da taj osmjeh održava cijeli njihov život, da im da sve od sebe. Sada je svjesna svojih pogreški, radi, muči se, pokušava im pružiti život kakav zaslužuju.

Klizi mi tlo pod nogama, podrhtava, ali ne padam. On me čuva. I znam da me voli.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Zanimljiv citat iz jedne knjige: "Ako već moram pasti, neka to bar bude s dostojne visine."

..Draga Anna87"... :D ..
Zar ne znaš da si baš ti...posebna ljubimica: Isusa, Gospe,
Svetaca, Anđela...ma cijeloga Neba...!
Neboj se...Isus te nosi na svome dlanu...hrabro Anna... :b206: ..

Vrh

Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 132 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]