draga napisao:
evo svaki dan ponovo procitam vase postove,,
draga marija-nada ne mogu jos slat pp,kad budemjavim ti se uglavnom
naggar-neke stvari je nemoguce,,,napiso si uzivajpokusala jesam ovih par dana,,ali samo jos vide dobijem tereta na leđa,bolje mije kad nikag ne vidim kad sam zatvorena,,kakve kvalitete imam,,,imam ih mnogo ali jednostavno ne mogu to ovdije nista ostvarit,,,,pokusala jesam ali ne ide,,,eto kao prijavit ceme jedna cura rođaka od supruga za jedan posao ja sam se iskreno radovala stocu biti od koristi,,,sto cu donijet i ja koju kunu u nasu zajednicu,i otiđem jutros na taj posao i covjek me vrati,,,,visak sam i nije me nitko prijavio,,,,veliko razocarenje,,,nije neki posao,ali je meni bio jako znacajan,,,,i sad razocaranje,,,,i sta da slavim sto nisam dobila posao,,,ne mogu,,,jednostvano ne mogu,,,,i dođem kuci rekohimam rucak od jucer za danas,i krenem da si navadim,,,,i cjeli danasnji rucak bacen psu,,,,imam osjecaj kao da sam im sliuga,,,djeca bi uzivala ali ne mozemo im to priustit,,,i onako sav novac sto posalju svekar i svekrva ide na njih mi nemamo nista od toga,,,,ni lipe,,,cak moramo od nase jedne plate placet rezije i sta nam ostane,,,,,ja jesam radnikinije mi mrsko ,,,dobre sam duse ipomocu ako mogu ali nemogu nesto sto nije u mogucnosti,,,,treba mi duhovna pomoc priznajem ,,,,,a zar je grijeh priznat nesto sto ne mozes i nesto sto trebas?????
hvala vam svimana divnim savjetima,,,neka vas Bog dragi cuva
,,ma nije tvoje stanje...crno..
.ajde smiri se...bit će sve dobro..
.uživaj..u tome što imaš..
.a ne
pati..zbog toga što nemaš..
..evo ovdje se na forumu vodi borba..za mlade ljude koji su bolesni
..moli se za njih...
..Zdrav čovjek ima 100 želja...
..a bolestan ...samo ..JEDNU...
..da ozdravi..
..Vjeruj mi tvoje stanje...je ..milina...to su samo ..
...sitni problemčići..
..Nemoj...zbog sitnica...da padaš u depre..
..VJERUJ MI MNOGI BI SE OVDJE mjenjali za tvoje stanje..
..mir s tobom..