www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 05 srp 2025 16:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2009 20:04 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine hvala ti za moju duhovnu prijateljicu za moju sestricu u Kristu, hvala ti što si mi je stavio na put, hvala što me uz nju pridižeš k sebi, hvala što si mi je tako jednostavnu pridružio. Danas te molim ti znaš o kome je riječ, pomozi joj u kušnjama daj joj snagu Duha Svetoga da što prije izađe iz pustinje.
Pozdravi mi Bože majčicu Mariju i anđele čuvare :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 ruj 2009 17:07 
Odsutan

I opet ja Tatice moj jedini i opet ja majčice Marijo jedina. Gledam po osobnim forumima toliko lijepih slika koja svjedoče o vama i sve ih spremim u memoriju. No, ja ne znam niti jednu staviti vama u čast, no znate koliko vas volim, znate koliko je moje srce i kako brzo za vas kuca.Da što može srce nego kucati za one koji su ga stvorili, kako li samo brže kuca kad mu se prinosi Euharistija, ta svetost iz koje ga prati Isus. O moj Isuse učitelju moj kako li ti je bilo dijeliti ljubav po svijetu, a za to dobiti poslije pogrde. Moja ljubav i pogrde meni nisu ni veličina zrna pšenice prema onom što si ti proživljavao.
Hvala beskrajno hvala i bez slika želim reči samo Evo ja sam Manuela. Hvala Vam. Želim Vas kao kap vode na dlanu. smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 20:39 
Odsutan

Sveti Mihaele toliko sam zahvalnu dragom Bogu što moj sin nosi tvoje ime. U vrijeme kada se trebao roditi 04.09. došlo mi je to ime. Naoko mi je bilo obično Hrvatsko ime, ali odmah sam se odlučila za njega. Otkada se rodio moj sin je obožavao anđele i o njima je uvijek pričao. Sa svakog hodočašća ili mog odlaska na neki put njegova želja je bila da mu kupim figuru ili sličicu anđela. Tako da ima već cijelu kolekciju u ovih 9 god. njegovog života. Sada znam otkud ime, sada zahvaljujem onako kako to samo srce majke može. Molim te Sv. Mihaele čuvaj ga i dalje, brani i njega i njegovog brata Dominika i sve nas u boju i napadu zloga. To te molimo i zahvaljujemo po Kristu Gospodinu Bogu našem. Amen :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lis 2009 06:12 
Odsutan

O VELIK JE BOG SVET DOBAR I BLAG
O VELIK JE BOG SVI SLAVIMO GA............ :r086: smajlic22 :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 lis 2009 06:26 
Odsutan

Kako vrijeme brzo prolazi. Još ti nisam uspjela niti zahvaliti za moj put u Međugorje tj. tvoj put u Međugorje. Tako si to lijepo izveo. Ono ljudski u meni vuklo me je na Križevac, ali u meni je buktilo, ovaj put mi se klanjaj u Kapelici gdje je izloženo Presveto 24 sata. I naravno Duh Sveti me vodio. Hvala ti za tih sat i pol, hvala ti, beskrajno hvala, da sve sam zapisala što si mi rekao. Kako je divno bilo biti obasjana tvojom svetošću. Još veću vjeru si uložio u srce kada si mi otvorio oči da vidim Hostiju u suncu navečer kad je vrijeme ukazanja. Oh toliko milosti nisam zaslužila ,ali sam presretna i želim sve što si mi namjenio. O Marijo majčice kako je lijepo što si tamo u tom selu toj dječici se ukazala, a kako bih ja drukčije došla k tebi jer tko za Lurd ili Fatimu ima novaca. Hvala Presvetom Trojstvu i tebi Marijo Djevice. .......... :grlim te: smajlic8

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lis 2009 09:47 
Odsutan

Bila sam na svetoj misi. Hvala ti što si me opet ošinuo, što si mi u srce stavio sve što moram ispraviti. Hvala ti Tatice.

Djete moje, ljubimice moja sve o čemu razmišljaš,a stvara u tebi nemir stavi u moje ruke, stavi mene da te ja Isusovom Predragocjenom Krvlju operem i očistim. Tako je jednostavno i ti to znaš, nemoj se odupirati, nemoj se ubijati mislim ja sam kriva i pokušati sama sve razriješiti. Ja sam Bog milosrdni i sve što me kao dijete zamoliš VJERUJ i ja ću to preuzeti i razriješiti, na tebi je samo da mi to iskreno predaš, da to zamrziš i riješiš se toga.....
Hvala što mi preporučaš Duše u čistilištu, toliko ih je i potiči sve da još više mole za njih posebice u ovim danim pred Sve Svete, možeš za njih zatražiti i potpuni oprost.

Hvala ti Oče Bože Presveti :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 stu 2009 21:11 
Odsutan

Oh koliko radosti. Opet si mi pokazao još jedan od svojih puteva za mene. Pokazao si mi na malom Borni da moja vjera u molitve za ozdravljenje je toliko jasna i jednostavna i da se uvijek ispunja. Hvala ti na tome Tatice Svevišnji, Silni Bože, Ljubavi naša, Najdraži Oče, Presveto Trojstvo, hvala ti što se po Borni proslavljaš. Hvala ti što si mi dao knjigu U zagrljaju svijetlosti kako bih još više spoznala anđele i moje putovanje na zemlji. Hvala ti Tatice što si mi poklonio milost da služim tebi i tolikim ljudima, što me vodiš k njima kada im je to potrebno, a za mene je to hrana koja vrijedi beskonačno koja se ne može usporediti niti sa milijunima dolara ili nekih drugih vrijednosti. Da hvala što mi daješ da spoznam one prave vrijednosti zbog kojih je moja duša u ovom tijelu i što sam konačno pronašla i izmolila od tebe milost da spoznam da smo stvarno tu kako bi ljubili druge. Hvala Tatice i tebi majčice Marijo za toliki zagovor. Vaša Manuela da ime koje znači Volim Vas :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 stu 2009 15:04 
Odsutan

Ljubljeni moj Tatice Oče nebeski Bože što da ti kažem ti si tolika ljubav da ja svoju prema tebi nikako ne mogu izraziti. Hvala ti samo su dvije riječi tako suhe naspram tvoje ljubavi. Moje srce je maleno, ali ja te volim, ja te želim samo tebe neka dođe Kraljevstvo tvoje.
Marijo koliko milinu mi pružaš, koliko radosti i majčinske topline, a ja ja uvijek ponovno u svoje grijehe. Čuvaj me i zagovaraj majčice draga. :b232: :c4: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2009 07:36 
Odsutan

:roll: Koliku radost mi daješ meni neznatnom crviću Jakovljevom. Hvala ti za dobar odaziv kupovine ukrasa koje smo pravili za Caritas i pečenje kolača u Adv. nedjeljama, samo uz tvoju pomoć sve ide kako treba. A onda sinoć vrhunac za 5 obitelji u ovom tjednu podijelili smo odjeću , namirnice za tjedan dana, slatkiše i igračke za tu dječicu kojih je ukupno 17 u tim obiteljima. Znali smo da osjete da je Bog i na njih mislio. Pa kako ne bi na svoje najmanje mislio. U ova slijedeća 2 tjedna još u 10 obitelji ćemo donijeti Isusa malenog.

A jutros nakon svih napora i psihičkog na poslu i fizičkog uđem u crkvu na zornicu kad ono toliki miris tamjana se spustio sa svih strana i ja u nevjerici guram komšinicu da li ona osjeti a ona me blijedo gleda. Samo si mi rekao MANUELA JA SAM PA DANAS JE PRVI PETAK SRECE JE ISUSOVO TEBI POKLANJAM OVAJ MIRIS DA ZNAŠ DA SAM TU I DA TE LJUBIM I VOLIM DRAGO MOJE DIJETE.

hvala ti maleni Isuse rođen u Betlehemskoj štalici.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 22:15 
Odsutan

Oh Gospodine nisam zaboravila svjedočiti na tvoju slavu nego jednostavno vrijeme i vrijeme. Nadam se kad dođem k tebi da vremena neeeeema.
Kako li je ovo adventsko vrijeme za mene lijepo ali i puno kušnji. Obavila sam veliku ispovjed osobno kod župnika u župnom uredu. Toliko milosti mi je Bog dao tada otvorio mi oči zaono što sam ga oduvijek željela pitati. Potom zornice što li je ljepše nego kad ti dan počinje sa misom i pjesmom Visom leteć ptice male....srca gore evo zore. Potom prodaja kolača i darivanje 10 obitelji hranom igračkama i ostalo. Ah ti osmjesi ta radost u njihovim srcima, spoznali su te i na neki način si ih preko nas potakao da dođu k tebi na ispovjed. Oh koliko si samo divan Bože pa tko nas još toliko trpjeti može, kako si veličanstven tatice naš. Hvala ti.
Potom kreću moje kušnje. Znam da to treba očvrsnuti moju vjeru, ali kad dođemo do njih tako je teško. Naučio si me da ti sve predam. I onda prvo mi dođe umor i slabost uzrokovana svim mojim dosadašnjim operacijama, štitnjačom, stresom od posla. Pala sam u očaj ali dana nisam dvojila zahvaliti ti što pomažem spašavati duše, ali priznajem ljudski mi je bilo teško. Potom nalazi pokažu bolesnu jetru Oh Bože pomislim pa da sam bar ikad popila nešto alkoholno, ali eto sve je čudno. Pošalju me vaditi tumorske markere jetre. Tako sam bila jadna no vjerovala sam ti. Hvala Bogu svi su bili negativni. I na kraju u utorak ujutro trebam ići na posao, već sedamnaest godina vozim iz planinskog područja i naučila sam voziti po ledu i snijegu i magli i uvijek vozilo opremila, pažljivo putovala, no nije problem bio to jutro nego poslije posla sjednem u auto i krenem 200 m u laganoj koloni oko 40 km /h odjednom sa sporedne ulice sa desne strane mladić pri punoj brzini nagazio kočnicu sa ljetnim gumama i direktno meni presijeca put, nisam uspjela niti trepnuti i puče. Zabila sam se direkt u njegovu prednju lijevu gumu on se okrenuo na cesti. Znam da si tada bio u autu i anđeli sa mnom. Udarac je bio jak u najjači dio sa najviše željeza, moj auto totalno prednji dio do mašine oštećen, no hvala Bogu zračni jastuk se nije otvorio da mi još i facu i tablu ošteti. Odvezala sam pojas, upalila sva četiri izašla van, sve je bilo kao u snu, vidim izlazi mladić krvavog nossa (vjerojatno nije bio vezan) skužim obadvoje smo živi. Hvala ti nanovo smo se rodili. Potom nazovem policiju kolone auta su prolazile svi poznati ljudi s posla, i ostali, a ja kao u nekom snu. Snijeg nemilice pada, policija, hladnoća no čudom sam se držala. No, Gospodine kad sam došla kući tek tada je u meni proradio strah, osjećala sam bolove od pojasa i trzaja tjela prilikom udarca. Tek tada sam skužila da nemam više auto i tko zna kako ću dalje, a financije su teške kao i svima, no svi su me tješili pa on je kriv 100% ne sekiraj se. Tu noć nisam spavala bila sam čudno tupa, nisam ti mogla niti Slava Ocu izreći i dođe mi u srce otvorim Bibliju i ti mi progovaraš po Psalmu 35 Oh kako si veli. Bože moj hvala ti. No ujutro odlazim na sve moguće preglede, hvala Bogu ništa nije slomljeno, ali mirovanje tablete za bolove i smirenje. No, opet mi pokazuješ, u trenutku kad sam došla slikati kralježnicu ulaze u hodnik pravosudni policajci i vode zatvorenika sa lisicama oko 45 g (čujem Mile Jukić) tog trena u srce mi daješ misli GOSPODINE SVE OVO PRIKAZUJEM TEBI NA SLAVU ZA OVOG ČOVJEKA, OTVORI NJEGOVO ZATVORENO SRCE.
I što još Bože da svjedočim sada sam u svom toplom domu, mirujem radujem se Božiću ne mislim na neizvjesnost financija i auta, žalim jedino što ne mogu na zornicu, ali eto ti si želio pokazati mi nešto i čuvaš me. Hvala ti Tatice moj, hvala majčice Marijo, hvala Anđelima čuvarima. VOLIM TE BOŽE MOJ...... :lol: jer velik si činiš djela velika nitko nije kao ti ......... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]