www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 svi 2025 20:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 216 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2008 20:02 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Majko draga,

znaš što mi je na duši...Znaš o čemu razmišljam i hvala Ti što si uz mene... Tebi se utječem, Majčice, svrni svoj milostivi pogled na mene :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

:b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232:

Majko mira moli za nas.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 srp 2008 15:06 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Slika
Za molbu

Zdravo Kraljice Svete Krunice, Majko moja Marijo, zdravo! Ponizno klečim pred tvojim nogama da ti poklonim molitveni vijenac od snježno-bijelih pupoljka, koji će te podsjetiti na tvoje radosti – svaki pupoljak te podsjeća na jedno sveto otajstvo. Svakih deset spleteno je u molbu za posebnu milost. Sveta Kraljice, posrednice milosti i Majko svih koji te zazivaju. Ti vidiš moj poklon i znaš kako je spleten. Primajući moj dar, primi i moju molbu. U svojoj dobroti uslišat ćeš mi molbu koju ti tako usrdno i pouzdano upravljam. Čvrsto se nadam da ću postići što molim. Pokaži se majkom!

Uslisi molbu moju,i zagovaraj me kod Tvoga preljubljenoga Sina...
da ,mi udjeli milost ovih dana..da mi bude u pomoci...u svim potrebama ,
Hvala, Draga Majcice hvala..!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2008 19:37 
Odsutan

Mjesec listopad, koji nam je priroda tako lijepo okitila prekrasnim bojama, posvećen je najljepsoj – Mariji Majcici nasoj. Njoj u cast rado obavljamo listopadske poboznosti. Kao velika Marijina obitelj dnevno smo okupljeni u molitvi krunice putem valova Radio Marije. Briga svake majke jest da okuplja obitelj...

Slika

Slika

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2008 15:39 
Odsutan

MAJKO, HVALA TI!

Majko Božja, Tebi hvala
što si mi tu milost dala
da ja, grešna, duša mala
upoznati mogu ovo:
Sveto Srce Isusovo.

U snu si me pohodila
nada mnom si Ti molila.
Govorila nisi glasno,
ali shvatih: "Prijeđi preko!";
"Obrati se, nije kasno!"

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2008 11:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Majko, hvala Ti...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 stu 2008 10:36 
Odsutan

Marijo nasa Majko milosti pogledaj na sve nas
i zaogrni nas Plastem svoje ljubavi.Izmoli kod
svog Sina Isusa Krista obracenje za sve nas,za
mir u svijetu i cvrstu vjeru u svim narodima..
Molimo te Majko Isusova i Majko nasa uslisi nas.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 stu 2008 09:23 
Odsutan

Majko nasa milosti puna,isprosi nam od svoga Sina
mir u svijetu i obracenje grjesnika i svih mladih...
Uslisi nase vapaje i sve prenesi Sinu svome-molimo te...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 stu 2008 12:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
smajlic22 Majčice ljubim Te smajlic13
:grlim te:
smajlic22 smajlic22 smajlic22

SOLINSKA POSVETA MARIJI

Presveta Bogorodice i Majko naša!

Bila si Majka naše Crkve i našega naroda u stoljećima kad smo se kao narod i kao Crkva rađali;
bila si nam Utočište u krvavim vremenima kad smo izdisali pod udarcima;
bila si stijeg naših pobjeda i stalan poticaj naših obnova.

Majko naše prošlosti, budi majkom i naše sadašnjosti i budućnosti.

Izručujemo ti i posvećujemo Crkvu i narod Hrvata u domovini i po svijetu raseljen.
Povjeravamo se tvojoj zaštiti. Ti znadeš najbolje sve naše nevolje.
Moli za sve klonule i očajne, posreduj za našu braću koji vjeru izgubiše, za one koji se više ne znaju nadati.

U zajedništvu Općinstva svetih molimo sa svim vjerničkim pokoljenjima našega naroda.
Nebo i zemlja neka budu svjedoci naše skrušenosti, našeg predanja i naše molitve.

«Blažena ti što povjerova!» Umnoži nam vjeru, učvrsti nadu, ojačaj našu ljubav da prolazimo zemljom čineći dobro,
da ustrajemo u pradjedovskoj vjernosti Petrovu Nasljedniku u zajedništvu Katoličke crkve.

Primi u svoje Srce naše vjerničko, ljudsko i narodno postojanje.

«Najvjernija Odvjetnice Hrvatske», Velike Zagovornice sinova ljudskih,

to Te molimo!

Amen.

(Iz solinske posvetne molitve Velikoga hrvatskog krsnog Zavjeta;)
Solin 12. 9. 1976.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 stu 2008 10:54 
Odsutan

Majko Isusova i Majko nasa-primi molimo te i sada sve nase molitve i sve nase vapaje i predaj sve svome Sinu da ih ispuni po svojoj svetoj volji .Amen.
Andeo Gospodnji navjestio Mariji i ona je zacela po Duhu Svetomu...
Zdravo Marijo milosti puna,Gospodin s tobom.Blagoslovljena ti medu zenama i blagoslovljen Plod utrobe tvoje ISUS. Sveta Marijo Majko Bozja moli za nas grjesnike sada i na casu smrti nase.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 stu 2008 07:38 
Odsutan

Marija zdravlje bolesnih

Dragi bolesnici, Kristovi miljenici! Neka vam Marija vaša Majka bude uzor poniznosti i predanja u Gospodinu, na vašem trnovitom životnom putu. Neka vas Duh Sveti po zagovoru svoje Zaručnice Marije ojača u svim vašim tjelesnim i duševnim patnjama. Po Mariji, Krist na poseban način stanuje u srcima onih bolesnika koji mu se kroz svoju patnju i trpljenje u potpunosti predaju. Sveci su Mariju nazvali «riznicom Gospodnjom». Njezinim se obiljem ljudi bogate svim Božjim milostima. O kako je potrebno da se i vaše bolesnička srca napunjaju snagom i svijetlom Božje milosti iz te Božje riznice. Uvijek imajte na umu i u srcu da je Ona majka vaša, i izvrsna suradnica Duha Svetoga. Zato je častite svim srcem i svim umom svojim i svom dušom svojom i molite izdubine srca i duše putem vaše patnje i trpljenja da se s vašom patnjom i trpljenjem sjedinite s Kristovom patnjom i trpljenjem za spas svijeta. Po Duhu Svetome Gospodin želi objaviti i očitovati Mariju kao remek-djelo svojih ruku u vašim ranjenim srcima. Marija zdravlje bolesnih je jutarnja zora ili zvijezda Danica koja vam otkriva Sunce Pravde, Krista Gospodina. Marija želi zasjati u vašim životima, svojim milosrđem, svojom moći i svojom milošću, da vas ohrabri i podupre u vašem služenju i predanju kroz patnju i bolest Isusu Kristu. Marija Majka bolesnika, neka vam bude uzor poniznosti i predanja na vašem križnom životnom putu. Sav svoj život: kroz prošlost, sadašnjost i budućnost po Marijinim rukama predajte Gospodinu. On želi kroz vašu patnju i trpljenje ovdje na zemlji graditi svoje kraljevstvo u srcima ljudi. Sve vaše tjeskobe, strahove, gorčinu, hladnoću, tamu, ljutnju i muke koje stoje kao zapreka da putem patnje i trpljenja potpuno se otvorite Kristu Spasitelju, neka Gospodin po zagovoru Marije vaše Majke otkloni. Želja mi je dragi bolesnici, Kristovi patnici i miljenici da Marija zdravlje bolesnih bude poznatija, čašćenija i ljubljenija, kao što dolikuje Majci bolesnika. Tada ćete potpuno jasno očima žive vjere gledati, Mariju kao krasnu Zvijezdu životnog oceana, kako bi pod njezinim vodstvom i zaštitom stigli u sigurnu luku spasa, nakon svih životnih oluja i nedaća na vašem moru života. S Marijom u srcu hrabro i neustrašivo kročite trnovitim križnim životnim putem, jer je Marija najsigurnije, najlakše, najkraće i najsavršenije sredstvo da uzmognete nakon tolike patnje i boli doći do Krista Gospodina. Nosite u svojim ranjenim srcima zlato ljubavi, tamjan molitve i smirnu mrtvenja u tijelu, kako bi ste svuda svojom patnjom i trpljenjem prosipali mimomiris Krista Gospodina za siromašne, malne, odbačene i prezrene duše. Ispunjeni Duhom Svetim, u svojim usnama će te imati dvosjekli mač riječi Božje; na svojim leđima nosite biljeg krvave zastave Križa, križ u desnoj ruci, a krunicu u lijevoj; te sveta imena Isusa i Marije u svojim ranjenim srcima. Blažena Djevica Marija dok je boravila na zemlji živjela je skrovito i skromno, dakle samozatajno .Zbog takvog života po Duhu Svetom i Crkvi nazvana je Alma Mater – Majka skromna i tajna. Gospodin je Mariju u njezinu začeću i životu, u svim njezinim tajnama, i uskrsnuću i uznesenju, potpuno kroz ponizni i skroviti životni put zaštito i vodio prema punini života u kojem joj se sam Bog očitovao. Dragi bolesnici u vašem duhovnom i molitvenom životu kroz patnju i trpljenjem srcem i dušom vapite Gospodina da vas potpuno u sebi sakrije, osiromaši i ponizi. Marijina vjera, čistoća srca, duše i tijela, može i treba biti uzor svim bolesnicima žive kršćanske katoličke vjere. Kao Djevica i Majka Velikog Svećenika, Marija zdravlje bolesnih ostaje vaše vječni uzor.

Molitvena posveta Mariji sa bolesničke postelje

Marijo, Majko Božja, danas ti se obraćam sa bolesničke postelje u svojoj nevolji: uzmi moju ranjenu i isposničku dušu i prinesi je svome Sinu. Molim te Majko, donesi mi Krista Spasitelja, kao što si ga donijela i svojoj rođakinji Elizabeti. On je jedino svjetlo koje prodire kroz tamu moga života i dok se ne nastani u meni. Marijo zdravlje bolesnih isprosi mi živu vjeru moga života. Moj se život čini izgubljenim, kao da ču potonuti u uzburkanim vodama nemirnog svijeta bez Krista Gospodina. Učini me Majko poniznim i malenim čovjekom koji zna slušati i poslušati glas Božji. Prime ma kao svoje dijete koje je otkupljeno predragocjenom Krvlju Kristovom. Pomozi mi da u svojoj duši i srcu pobijedim moći tame i zavođenja, pobune i kaosa od strane Zloga, čija bit je oholost i samoobožavanje. Sačuvaj me od oca laži i obojici ljudi. Sa svoje bolesničke postelje, vezujem se uz tebe potpuno i zauvijek, jer jedina mi je želja biti zauvijek sjedinjen s Bogom Stvoriteljem i Otkupiteljem. Marijo Majko, upravljaj mojim životnim putovima, govori mojem srcu i omekšaj suhoću moje izranjene i ispaćene duše. Vodi mi kroz ovaj život kao svoje dijete, kako bi moj život postao veliko krštenje ognjem Duha Svetoga. Načini od mene čovjeka molitve! Marijo, Majko pod križem, ostani blizu pored moje bolesničke postelje u mojim patnjama na duši i tijelu. Učini me odvažnim svjedokom pod križem, jer samo Njegov križ može otkupiti i spasiti moju dušu ranjenu grijehom. Očisti moju dušu svojim majčinskim suzama, kada ma grijeh u dubini duše rani; osposobi me duhovnom snagom da se žrtvom vlastitog križa uspnem pod križem moje bolesničke golgote. Svoj život posvećujem tebi Marijo Majko za mnoge koje svojim srcem i dušom ljubim i za sve koji se nalaze u životnoj pogibelji duše i tijela. Čuvaj moju dušu sve dok ne uskrsne i jednom zauvijek te bude gledala u vječnosti. Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 216 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]