dolac napisao:
A Kleofa moj , pratim forum ali ne sudjelujem, ali ti moram reći da si se oslobodija nema šta, mislim raspisa a i nekako pripitomija, uspoređujući tvoje pisanje prije nekog davnijeg vrimena kad si na forum stiga. Nema brate teme di te nima.
Nemoj ovo svatiti zlonamjerno, jer uistinu to i nije, baš mi je drago da si se raspisa, ali ne mogu naći temu da se malo i "pokaramo", pa čekam.
Super

najprije pardonček svima za nastavak offtopica (u interesu istrage

)...
drago mi je da si napisa što misliš. naravno da nisam shvatio zlonamjerno ali moram napisati što mislim o tome (ili bi puka ka cvrčak):
ja sam uvik za karačinu (molim da netko krivo ne shvati osim moje žene) pa otvori temu di ćemo se nas dvojica karat do mile volje.
već tjedan dana sam pod dojmom predivnih riječi sv.bernarda:
Kad bi se desilo da u jednom samostanu ne bi postojao monah koji bi ostaloj braći bio teret i križ - nedostajalo bi tada tom samostanu nešto veoma dragocjeno i važno. Prior bi se morao obratiti susjednom samostanu i odande si posuditi jednoga takvog monaha.ja sam jedno vrime namjerno bio ovaj monah na ovom forumu. dakako, zanimalo me koliko i kako ljudi prihvaćaju protivljenje. žao mi je što sad nema neke take barabe a ja sam svoj zadatak obavio. nisam, vjerujem, činio bez poticaja odozgor.
zato sam se 'pripitomija' (luđi sam neg sam bio, ne brini)
ovo da nema di me nema jednostavno ne stoji. sudjelujem na vrlo ograničenom broju tema. većinu ih namjerno ne otvaram baš da se ne impaštam i onda ih triba pratit a i ovako se previše dajem forumu.
hvala na primjedbama i neka te Bog blagoslovi.
p.s. da budem iskren ne pamtim jesmo li se karali ili smo si bili dobri. znam da smo se ovdje sretali i to je sve.