www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 srp 2025 21:34

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 22 kol 2009 09:49 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
:cry: DANAS SI ME RANO POZVAO K SEBI. MOLILA SAM TE ZA PONIZNOST I IZDRŽLJIVOST. OSJETILA SAM KAKO SI I TI ZBOG MENE TUŽAN I IZ TABERNAKULA GLEDAŠ U MENE, SLUŠAŠ ŠTO ŽELIM. DA ŽELIM DAR PONIZNOSTI JER SAMO TAKO MOGU BITI TVOJA, JA GRIJEŠNA NEZNATNA CRVICA KOJA ŽIVI OVAJ ŽIVOT NA ZEMLJI. HVALA TI ZA TVOJE RIJEČI JA SAM SVJETLOST ŽIVOTA U TEBI ĆU UŽGATI VATRU ŽEĐI ZA MNOM ZA TVOJOM MAJČICOM MARIJOM. NE TUGUJ JA SAM TU I BITI ĆU S TOBOM U SVE DANE ŽIVOTA. TU SI I IMAŠ SVOJU ZADAĆU I JA TE VOLIM I LJUBIM TAKVU KAKVA JESI.

HVALA TI BOŽE
KAO ŠTO KOŠUTA ŽUDI
ZA IZVOR VODOM TAKO DUŠA MOJA ČEZNE BOŽE ZA TOBOM :(

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 kol 2009 15:05 
Odsutan

Danas sam uvidjela da si mi jučer dao veliku kušnju. Ah koje li danas milosti. Propovjed o jedinij svjetlosti života, o ljubavi i poniznosti muža i žene, o ostavljanju roditelja, braće i polaskom za tobom. Kako li je danas bila slatka SVeta Pričest, kako sam bila sretna što sam te mogla primiti, još nikada kao danas moje srce prije pričesti nije toliko lupalo, kao da se radovalo beskrajno što ću te primiti. Hvala Isuse hvala za sve darove meni, jer ovo što živim je sve od tebe i ja to primam. Sveta Marijo moli za moju poniznost, Sv.Rito moli i zagovaraj me kod Isusa ja želim biti samo Njegova i imati makar malo poniznosti kakvu ste vas dvije imale. O Isuse daj da pjevam, muku tvoju suze ljevam...Isuse o Bože moj.

:lol: :grlim te: :lol: :grlim te: HVALA TI ISUSE VIŠE OD SVEG DRUGOG HVALA TI SVE ŠTO JE U MENI ŽELI PJEVATI ISUSE HVALA TI. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2009 20:30 
Odsutan

ne znam Bože što mi želiš poručiti ali već 48 sati dan i noć mi dolazi svaki malo pjesma psalma BLAGOSLOVI DUŠO MOJA GOSPODINA
BLAGOSLOVI DUŠO MOJA GOSPODINA

HVALA TI BOŽE, ALI ŽELIM JOŠ VIŠE SPOZNATI ŠTO MI ŽELIŠ REČI

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 kol 2009 18:06 
Odsutan

O VELIK JE BOG SVET DOBAR I BLAG
O VELIK JE BOG SVI SLAVIMO GA.

ISUS JE ZAKON.
GOSPA JE MAJČICA.
DUH SVETI JE GENTLEMAN.

HVALA BOGU NA MILOSRĐU NAMA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2009 18:08 
Odsutan

oh Gospodine kako sam malovjerna Oprosti mi Tatice moj. Dok sam opet prolazila kalvariju svog života znala sam da to nije niti zrno gorušice koju si bol ti za nas podnio. Ali ti si sama ljubav i njegovao si me. Hvala ti za tolike duhovne prijatelje koje mi šalješ. Danas kad sam bolje opet me je stid :oops: što sam samo griješnica. Kada sam se probudila zdravija i krenula na posao, shvatila sam kako je lijep dan, prolazila autom kroz selo i uvidjela zahvalu za auto, pa pokraj kukuruznih polja, o hvala i za to, pogledam u sunce, oh kako je lijepo što bi bez njega. Dođem na posao hrpa ljudi također sa problemima,ali sretni što me vide zdravu. Pa kako to nisam mogla shvatiti već stotinu puta. Ah da zato se kaže poslije kiše dolazi sunce. Oprosti mi što sam samo čovjek, molim te udjeli mi milost poniznosti jer ja to želim Tatice moj. Oh hvala ti za moju obitelj, posao, sveeeeeee.......sve....... ti znaš za sve ti hvala.

MILOSTI JE ČAS
ISUS ZOVE NAS ................. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2009 15:06 
Odsutan

Hvala ti što si nam darovao naše svećenike, hvala ti Isuse jer tko bi tebe nosio svima nama griješnicima, tko bi nas u ispovjedaonici savjetovao kako doći do neba, a prolaziti ovim griješnim životom. Hvala ti što mi pokazuješ svijetlo i put

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2009 20:50 
Odsutan

Hvala ti za spoznaju da poniznost ide do te granice samo ako te druga osoba ljubi, ali ako te tzv. izbacuje iz takta onda to više nije tvoja sloboda nego prisila i moraš imati svoje ja. Hvala ti za svaki dan, za svu ljubav, za moju obitelj, za sveeee što mi daješ. Sve je od tebe milost i ti me želiš i voliš ovakvu kakva jesam, a svaki dan pripustiš nešto kako bi se još jačom vjerom vratila tebi. Hvala ti za toliku žeđ za tobom. Tvoja Manuela

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ruj 2009 06:21 
Odsutan

Koliko radosti si nam podario, a mi ih ne vidimo. oh Bože pa da si da mi ovakvi kakvi jesmo budemo na zemlji, koliko si već tada učinio za nas. Nitko nas nije uklonio dok smo bili u majčinom trbuhu. Dao si nam djetinjstvo, mladost, brak i djecu. Što više smo mogli dobiti, baš ono što je u redu. A križ. Za križ smo sami odgovorni, nosimo ga za svoje grijehe. A kako je Isusu bilo nositi najgori križ za nas, a mi ga osudili.
Dao si nam anđele koji lepršaju braneći nas od zloga, pa tko bi to učinio za nas. Prvenstveno si nam dao našu majčicu Mariju, ah ona je toliko trpjela i trpi, ali nas svaki dan štiti kao svaka majka, nježno nas milujući i ljubeći, zagovara nas kod tebe Tatice, zagovara da nas se što više spasi, da spoznamo put koji nam je ići kako bi došli pred tvoje lice.

Hvala ti za sve. Ljubim te Tatice :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 ruj 2009 06:29 
Odsutan

Kakav život je ovo na zemlji? Divan. Samo si ga ti tako mogao stvoriti. Hvala ti za ovaj križ na mojim plećima, to je najljepši križ i da Isuse ja ga prihvaćam samo mi daj snage da ne klonem, daj mi milost molitve da ga tebi prikazujem. Volim te Isuse. Divan si mi posao na zemlji dao (još jedan križ) divne ljude suradnike, divnu obitelj, divne prijatelje i rodbinu, prekrasno cvijeće i livade, polja i šume. Oh samo si ti mogao tako nešto meni dati Hvala ti .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 ruj 2009 21:09 
Odsutan

Bože uvijeke budi hvaljen i slavljen. Kakav si mi samo dan dao. Ovih dana sam svašta radila kod kuće, vrt, čišćenje itd. A danas nakon sprovoda na kavu su mi došli naša "prijatelj" i prijatelj Ivan. Doslovno je moja kuća lebdjela na krilima razgovarajući s njima o tebi Bože. Dao si mi duhovnu obnovu u mojoj kući kako li si samo to smislio. Koliko si mi odgovora danas otkrio na moja pitanja. Bože hvala ti i slava. Nakon njih u kuću su mi sa večernje mise navratile muževe tetke i sestra, a za njim i naš dragi Župnik Nikola. Malo smo se šalili popili piće. Hvala ti za njih sve, hvala ti za ljubav koju sam pronašla u svima njima, osjećala sam ono gdje nije čeljad bijesna nije ni kuća tijesna. Hvala ti što me dižeš, hvala ti što mi šalješ kušnje kako bih još više ojačala u vjeri i tebi hodila, Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu kako bijaše na početku tako i sada i vazda uvijeke vjekova A;M;E;N :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]