www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 00:11

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 495 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 17 ožu 2015 09:10 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Pa i nadbiskupi i svi oni koji ocjenjuju i ispitivaju o valjanosti ukazanja,cjelu to kongregaciju za valjanost ukazanja cine pogresivi ljudi.Ja nesumnjam u ukazanja u Medugoriju,a za one koji sumnjaju Gospa ce ostavit vidljiv trag.Mladi talijan koji nije mogap hodat dugo godina, imao je milost da vidi svjetlosne zrake iz Gospinog kipa na Podbrdu, on je osjetio posebnu toplinu i prohodao.Milijun svjedocanstava.Ima cak i snimci kako Gospa dolazi.Ej...ako nevjerujes cekaj vidljivi znak.Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ožu 2015 10:06 
Odsutan

Podijelio: 6 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Ne bih se uplitao u raspravu, samo bih volio napomenuti da su se gospina ukazanja događala i neposredno nakon 2. svj rata, ne mogu reći gdje točno, ali u južnoj Hrvatskoj i BiH... vjerovatno zbog straha ljudi, jugorepresije i informacijske blokade ostatka nacije, to je zaboravljeno...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ožu 2015 11:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
Nekako se vode uvijek iste diskusije kada se govori o Međugorju pa bih ja vas svih pitala.

Zašto vi koji vjerujete u međugorska ukazanja (naravno ne svi) važete nečiju vjeru po tome vjeruje u ta ista ukazanja ili ne?
Zašto vi koji ne vjerujete u međugorska ukazanja (opet naravno ne svi) svojim nastupima uglavnom napadate one koji vjeruju?

Objava je završena smrću zadnjeg apostola. Mi kao katolici NISMO dužni vjerovati u niti jednu privatnu objavu bilo ona priznata od strane crkve ili ne.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ožu 2015 12:19 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
Rora napisao:
Nekako se vode uvijek iste diskusije kada se govori o Međugorju pa bih ja vas svih pitala.

Zašto vi koji vjerujete u međugorska ukazanja (naravno ne svi) važete nečiju vjeru po tome vjeruje u ta ista ukazanja ili ne?
Zašto vi koji ne vjerujete u međugorska ukazanja (opet naravno ne svi) svojim nastupima uglavnom napadate one koji vjeruju?

Objava je završena smrću zadnjeg apostola. Mi kao katolici NISMO dužni vjerovati u niti jednu privatnu objavu bilo ona priznata od strane crkve ili ne.

Ne bih ja rekla da se napadaju ljudi jer osobno vjeruju ili ne vjeruju u autentičnost ukazanja, već se napada iznošenje ideje da su oni koji ne vjeruju kao nekakvi "krivi" vjernici. I to je ovako podosta često na ovim prostorima. Što ja više doživljavam kao nekakvu Bog i Hrvati spiku. Koja nema previše veze i sa čim.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ožu 2015 12:50 
Odsutan

Zasto ti draga Roro uopce postavljas takva pitanja onima koji vjeruju i koji nevjeruju...zasto ti uopce razmisljas na takav nacin...zasto ti ovo ili ono...zato sto tema ima i tu smo da iznosimo ono sto mislimo..Al zasto ti Roro u svom zivotu nesto uradila si, a nesto drugo nisi ni primjetila da mozes uradit...zasto mozgas zasto netko...
Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ožu 2015 18:32 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
ONO s čim vjeruješ..
s tim i vidiš Međugorje..

.s čim vidiš Međugorje..
takav si u srcu...

Kakvo ti je srce..
takva ti je i vjera..
takav ti je i život.

Čije srce može osjetiti
Mir i Radost Međugorja
nek se Raduje..
nek slavi Kraljicu MiRA..

Srca koja ne slave Međugorje
nek ne slave..NeMeđugorje..
Mir VAMA.

viewtopic.php?f=5&t=3250&start=120

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 ožu 2015 22:36 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
Eto vidiš.
Oni koji ispituju i ocjenjuju valjanast ukazanja pa i oni u kongregaciji (???) su "pogrešivi "ljudi .
A oni koji bezrezervno vjeruju ,i oni koji propagiraju poput franjevaca nisu "pogrešivi" ?
Ili oni koji su "vidjeli" nisu "pogrešivi " ?
Svašta !

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 ožu 2015 10:12 
Odsutan

Naravno da vidioci i oni koji vjeruju u ukazanja u Medugoriju nisu pogresivi, nego vjerujuci ljudi, dovoljno pametni da zakljuce da se Gospa tamo nije ukazala Bog nebi dopustio tolike godine manipulacije..kao da bi se tamo dogadala ozdravljenja, molitva da nije bilo ukazanja, da je to od vraga svira bi tamo rock, ljudi bi u sto vecem broju dobivali rak, sidu, na podbrdu bi bilo da izvines seksa svako sa svakim, nebi bilo molitve, nebi se osjecao mir, samo jos veci nemir i zlo.Iz usta vidjelaca bi izlazile zmije.Znaci nije od vraga, vec od Boga...ukazala se Gospa 100 %-tko nevjeruje nek ceka vidljivi znak..oni koji vjeruju, Gospini su na poseban nacin.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 ožu 2015 10:38 
Odsutan

Vremena su takva da Gospa mora non stop slat poruke preko vidjelaca, da napomene da je ona tu, jer ljudi necuju njen poziv, njeno Majcino srce kako zove....da je poslala samo jednu poruku, za ovo vrijeme to nebi bilo dovoljno, ili par poruka, isto za ovo vrijeme to nebi bilo dovoljno.Zato non stop salje poruke preko vidjelaca, vremena su takva, da Kraljica mira nema drugog izbora.Eto...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 ožu 2015 10:52 
Odsutan

Moram ovo napisat, kad sam bila kod fra Ive Pavic na susretu u Tolisi,ima 10 godina i vise, na dnu Crkve je bio Gospin kip, ja sam usla u Crkvu, zene su se molile oko tog kipa, ja sam vidjela duh Gospin u pravoj velicini stajao je u na tom kipu, to je manji kip, spustila sam glavu i ni pogledala nisam prema gore, spustene glave sam se pomolila tu, i otisla sjeest u klupe.Kasnije sam se vratila, no duha od drage Gospe nije bilo.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 495 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]