www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 lip 2025 12:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 24 vel 2008 20:30 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
draga Zozy i ja već dugo vremena želim bebu iako imam dva sina, ali želja mi je velika. Prošle godine u Međugorju na brdu ukazanja nešto me zazvalo umilnim glasom i reče:Očekuj djevojčicu Danicu. -Sada je to već godina i više, ali ja znam da Bog ima svoj plan. Vjerujmo i biti će nam BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2008 09:43 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
JAKOVLJEV CRVIĆ napisao:
draga Zozy i ja već dugo vremena želim bebu iako imam dva sina, ali želja mi je velika. Prošle godine u Međugorju na brdu ukazanja nešto me zazvalo umilnim glasom i reče:Očekuj djevojčicu Danicu. -Sada je to već godina i više, ali ja znam da Bog ima svoj plan. Vjerujmo i biti će nam BTB

Bože, usliši ovu sestru koja želi primiti jedno od tvojih malenih, Gospodine udijeli joj radost, Gospodine, Ti si rekao tko traži naći će, tko kuca otvorit će mu se ...vjerujte i bit će vam! OČE, ONA VJERUJE! Amen! Neka tako bude Gospodine!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2008 10:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Draga braćo i sestre,
hvala svima od srca na lijepim riječima i savjetima, no želim vam reći da Zozy nije tužna (bar ne više).
Bila sam ja i tužna i u depresiji, ali Njegove ruke su me uzele u zagrljaj i otjerale svaku tugu iz srca.
Shvatila sam da dijete ne dolazi ni od mene, ni od moga muža (ni od volje ženine, ni od volje muževe...), nego od volje Gospodnje.
Ja znam, jednostavno znam da On, moj Gospod i Bog, ima plan sa mnom, a prije par dana dok sam molila za ovu nakanu u srce mi Gospodin utisnu takav mir i pouzdanje u Njega. Reče mi da ne brinem, da će ON meni poslati ono što mi treba, al da će dopustiti da me se kroz strpljivost kuša.
Ne znam dal ću roditi dijete ili će mi ga Gospodin dati na neki drugi način, znam da neću biti uskraćena za dar majčinstva jer On me ljubi velikom ljubavlju.
No na sve u ovom životu kažem: Neka bude volja njegova, jer Otac naš ne dopušta bol i patnju za nas ako nam nije pripravio još veću radost nakon toga.
Hvaljan budi ooo moj Gospodine, nek te slavi duša moja, srce moje nek kliče milosti tvojoj, jer svoju ljubiš grešnicu, ljubiš me do boli jer bio si bičevan i mučen za mene, al me nisi napustio, prolio si krv za mene i oprostio mi grijehe mnoge. Zar može srce ne ljubiti ljubav, zar može žedan ne zagrabiti vodu iz živog izvora, zar može grešno srce kad dobije oproštenje ne ljubiti Onog koji je oprostio.
Eto tako i ja - ljubim Ljubav svim srcem svojim i svom dušom svojom i kličem Gospodinu.
Gospodine Ti si rekao tko poradi tebe izgubi svoj život, spasit će ga, a tko spasi svoj život izgubit će ga - daj da ne živim više ja nego Krist da živi u meni.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2008 10:22 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
zozy napisao:
Draga braćo i sestre,
hvala svima od srca na lijepim riječima i savjetima, no želim vam reći da Zozy nije tužna (bar ne više).
Bila sam ja i tužna i u depresiji, ali Njegove ruke su me uzele u zagrljaj i otjerale svaku tugu iz srca.
Shvatila sam da dijete ne dolazi ni od mene, ni od moga muža (ni od volje ženine, ni od volje muževe...), nego od volje Gospodnje.
Ja znam, jednostavno znam da On, moj Gospod i Bog, ima plan sa mnom, a prije par dana dok sam molila za ovu nakanu u srce mi Gospodin utisnu takav mir i pouzdanje u Njega. Reče mi da ne brinem, da će ON meni poslati ono što mi treba, al da će dopustiti da me se kroz strpljivost kuša.
Ne znam dal ću roditi dijete ili će mi ga Gospodin dati na neki drugi način, znam da neću biti uskraćena za dar majčinstva jer On me ljubi velikom ljubavlju.
No na sve u ovom životu kažem: Neka bude volja njegova, jer Otac naš ne dopušta bol i patnju za nas ako nam nije pripravio još veću radost nakon toga.
Hvaljan budi ooo moj Gospodine, nek te slavi duša moja, srce moje nek kliče milosti tvojoj, jer svoju ljubiš grešnicu, ljubiš me do boli jer bio si bičevan i mučen za mene, al me nisi napustio, prolio si krv za mene i oprostio mi grijehe mnoge. Zar može srce ne ljubiti ljubav, zar može žedan ne zagrabiti vodu iz živog izvora, zar može grešno srce kad dobije oproštenje ne ljubiti Onog koji je oprostio.
Eto tako i ja - ljubim Ljubav svim srcem svojim i svom dušom svojom i kličem Gospodinu.
Gospodine Ti si rekao tko poradi tebe izgubi svoj život, spasit će ga, a tko spasi svoj život izgubit će ga - daj da ne živim više ja nego Krist da živi u meni.

ZOZY SESTRICE...BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2008 11:10 
Odsutan

Zozi draga Gospodin je uz tebe.Hvala mu da si ga prihvatila i sve shvatila.
Neka te Gospodin blagoslovi i cuva i neka ti podari sve kako je volja Njegova.Uspijet ces jos ove godine -vjeruj mi. :grlim te: sestrice.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2008 20:41 
Odsutan

zbog tvoje vjere i ljubavi prema Gospodinu sigurna sam da ćeš već vrlo vrlo skoro primiti svoju bebicu u naručje!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2008 22:46 
Odsutan

Poruka, 25. veljače 2008.

“Draga djeco! U ovom milosnom vremenu pozivam vas iznova na molitvu i odricanje. Neka vaš dan bude isprepleten malim žarkim molitvama za sve one koji nisu upoznali Božju ljubav. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2008 23:13 
Odsutan

Evo i Gospa želi da se molim za one koji još nisu spoznali Božju ljubav....a puno ih je u mojoj blizini...predajem ih sve, posebno jednu osobu u tvoje ruke draga Majčice...neka preko tvoga zagovora spoznaju Božju ljubav

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 vel 2008 21:23 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Evo idem ja na ukazanje Majke Marije u Međugorje u nedillju 02.03.napišite svoje nakane da ih ponesem...BVB :grlim te: :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 vel 2008 22:23 
Odsutan

moya napisao:
Evo idem ja na ukazanje Majke Marije u Međugorje u nedillju 02.03.napišite svoje nakane da ih ponesem...BVB :grlim te: :D

Sjeti se mene draga sestrice i moje djece Krunoslava da se oslobodi svojih ovisnosti,Kristijana i Ivane da se obrate i pocnu vjerovati i za moje zdravlje.Ljubim te sestrice,predaj nas nasoj majcici.B.B. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]