www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 01:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 99  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 sij 2007 23:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Evo nešto o Vassuli.Nisam provjeravao jeli tko što stavio o njoj,ali ako je isprićavam se.
http://www.tlig-hr.net/

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 sij 2007 22:24 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
MOLITVA ZA SVETU CRKVU PO PRESVETIM RANAMA ISUSOVIM

U jedinstvu sa Prežalosnim i Bezgrešnim Srcem Marijinim pozdravljam i častim Presvete Rane Tvoje desne ruke, moj Isuse, i u te rane stavljam sve svećenike Tvoje svete Crkve. Daj im, kad god slave Tvoju Svetu Žrtvu, vatru svoje božanske ljubavi, kako bi je mogli predavati dalje dušama koje su im povjerene. Slava Ocu...

Pozdravljam i častim Presvete Rane Tvoje lijeve ruke i u te Rane predajem Ti sve one koji lutaju i sve nevjernike, one najbjednije, koji Te ne poznaju. Zbog tih duša pošalji, moj Isuse, mnogo dobrih radnika u svoj vinograd, kako bi svi našli put do Tvoga Presvetog Srca. Slava Ocu...

Pozdravljam i častim Presvete Rane Tvojih svetih nogu i u te Tvoje Rane predajem Ti tvrdokorne grešnike koji više ljube svijet nego Tebe, a osobito one koji se danas moraju rastati od života. Ne daj, moj Isuse, da za njih bude uzaludno prolivena Tvoja Predragocijena Krv. Slava Ocu...

Pozdravljam i častim Presvete Rane Tvoje svete glave i u te Rane predajem ti neprijatelje svete Crkve, sve one koji još i danas krvavo udaraju po Tvome mističnom tijelu i progone ga. Molim te, moj Isuse, obrati ih, pozovi ih kao što si pozvao Savla da postane Pavao, da što prije bude jedan pastir i jedno stado. Slava Ocu...

Pozdravljam i častim Rane Tvoga Presvetog Srca i u Te Rane predajem Ti, moj Isuse, svoju dušu, sve za koje želim moliti i za koje Ti želiš da molim, za one koji pate i koji su potlačeni, za sve progonjene i napuštene i za duše u Čistilištu. Daj nam svima, o Presveto Srce Isusovo, svoje svjetlo i svoju milost. Ispuni nas svojom ljubavlju i svojim mirom. Slava Ocu...

Nebeski Oče,po Prežalosnom i Bezgrešnom srcu Marijinom, žrtvujem Ti Tvoga Preljubljenoga Sina i sebe s Njime, u Njemu i po Njemu, potpuno preme Njegovim nakanama i u ime svih stvorenja, za spas cijeloga svijeta.

-Amen-

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo je molitva koja je objavljena Mariji Graf.
19. rujna 1961.
Pošto sam danas u našoj kapeli primila svetu Pričest i u srcu se molila Isusu, vidjela sam u duhu neku crkvu s groznim slikama. Vidjela sam okrugle glave bez izraza lica, figure naslikane bez ikakva oblika, a u srcu mi je Isus govorio:
"U takvim crkvama su sveta Žrtva i sveta Pričest postale šablonom, vjera ohlađuje i isčezava. I te crkve počinju padati u ruke mojim neprijateljima!"
Mislila sam da se radi o rastresenosti, no Isus reče: "Zapiši to!"

Dan sv.Mauricija 1961.
Pošla sam na svetu Misu i na svetu Pričest. Pošto sam nakon osobne zahvale obavljala "Molitvu za svetu Crkvu" kako me je Isus naučio, reče mi On sasvim jasno u mojem srcu:
"Draga moja mala dušo, kad bi ti znala koliko volim tu molitvu, češće bi je molila. Njome možete spasiti svijet!"
Ja sam posumnjala u to, no Isus mi protumači:
"Ako ti stavljaš duše na izvore moje ljubavi i u zajedništvu s mojom Majkom, Ja ih moram prihvatiti i one će naći put k mojim Sakramentima. Reci to svome pretpostavljenome!"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Više se može pronaći u knjizi "Objava božanske ljubavi", a skraćena verzija u knjižici "VI MOŽETE SPASITI SVIJET", Nakladnik: Apostolatski centar "SAV TVOJ"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 sij 2007 08:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Luki napisao:
MOLITVA ZA SVETU CRKVU PO PRESVETIM RANAMA ISUSOVIM

U jedinstvu sa Prežalosnim i Bezgrešnim Srcem Marijinim pozdravljam i častim Presvete Rane Tvoje desne ruke, moj Isuse, i u te rane stavljam sve svećenike Tvoje svete Crkve. Daj im, kad god slave Tvoju Svetu Žrtvu, vatru svoje božanske ljubavi, kako bi je mogli predavati dalje dušama koje su im povjerene. Slava Ocu...

Pozdravljam i častim Presvete Rane Tvoje lijeve ruke i u te Rane predajem Ti sve one koji lutaju i sve nevjernike, one najbjednije, koji Te ne poznaju. Zbog tih duša pošalji, moj Isuse, mnogo dobrih radnika u svoj vinograd, kako bi svi našli put do Tvoga Presvetog Srca. Slava Ocu...

Pozdravljam i častim Presvete Rane Tvojih svetih nogu i u te Tvoje Rane predajem Ti tvrdokorne grešnike koji više ljube svijet nego Tebe, a osobito one koji se danas moraju rastati od života. Ne daj, moj Isuse, da za njih bude uzaludno prolivena Tvoja Predragocijena Krv. Slava Ocu...

Pozdravljam i častim Presvete Rane Tvoje svete glave i u te Rane predajem ti neprijatelje svete Crkve, sve one koji još i danas krvavo udaraju po Tvome mističnom tijelu i progone ga. Molim te, moj Isuse, obrati ih, pozovi ih kao što si pozvao Savla da postane Pavao, da što prije bude jedan pastir i jedno stado. Slava Ocu...

Pozdravljam i častim Rane Tvoga Presvetog Srca i u Te Rane predajem Ti, moj Isuse, svoju dušu, sve za koje želim moliti i za koje Ti želiš da molim, za one koji pate i koji su potlačeni, za sve progonjene i napuštene i za duše u Čistilištu. Daj nam svima, o Presveto Srce Isusovo, svoje svjetlo i svoju milost. Ispuni nas svojom ljubavlju i svojim mirom. Slava Ocu...

Nebeski Oče,po Prežalosnom i Bezgrešnom srcu Marijinom, žrtvujem Ti Tvoga Preljubljenoga Sina i sebe s Njime, u Njemu i po Njemu, potpuno preme Njegovim nakanama i u ime svih stvorenja, za spas cijeloga svijeta.

-Amen-

Ovo je molitva koja je objavljena Mariji Graf.
19. rujna 1961.
Pošto sam danas u našoj kapeli primila svetu Pričest i u srcu se molila Isusu, vidjela sam u duhu neku crkvu s groznim slikama. Vidjela sam okrugle glave bez izraza lica, figure naslikane bez ikakva oblika, a u srcu mi je Isus govorio:
"U takvim crkvama su sveta Žrtva i sveta Pričest postale šablonom, vjera ohlađuje i isčezava. I te crkve počinju padati u ruke mojim neprijateljima!"
Mislila sam da se radi o rastresenosti, no Isus reče: "Zapiši to!"

Dan sv.Mauricija 1961.
Pošla sam na svetu Misu i na svetu Pričest. Pošto sam nakon osobne zahvale obavljala "Molitvu za svetu Crkvu" kako me je Isus naučio, reče mi On sasvim jasno u mojem srcu:
"Draga moja mala dušo, kad bi ti znala koliko volim tu molitvu, češće bi je molila. Njome možete spasiti svijet!"
Ja sam posumnjala u to, no Isus mi protumači:
"Ako ti stavljaš duše na izvore moje ljubavi i u zajedništvu s mojom Majkom, Ja ih moram prihvatiti i one će naći put k mojim Sakramentima. Reci to svome pretpostavljenome!"

Više se može pronaći u knjizi "Objava božanske ljubavi", a skraćena verzija u knjižici "VI MOŽETE SPASITI SVIJET", Nakladnik: Apostolatski centar "SAV TVOJ"

To je nase oruzje, to je nas mac i oklop u borbi protiv zla, Bog te blagoslovio Luki!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2007 08:34 
Odsutan

Cuda moze ciniti molitva pravednika.
Daleko sam ja od pravednika, no dobri i milostivi Bog svaki dan podaje mi od svoje snage i pomaze mi nositi kriz koji me dapade. Svaki me dan Bog iznenadjuje u radosti i snazi kojom me mijenja. Mijenja moj zivot i mijenja zivote i interese ljudi oko mene. Svi se ti ljudi u pocetku nesvjesno mjenjaju, bas kako je obecao Gospodin nas Isus Krist.
Mozda ce pomoci kome, ove znane nam molitve koje svako jutro molim prije odlaska na posao. Moje je da vam prenesem svoje iskustvo, a vase da barem porazmislite:

- Gospodine moj i Bože moj, imam stalnu volju da Te častim s petnaest tajnih muka i s Tvojom prolivenom dragocjenom Krvlju. Koliko ima zrna pijeska u moru, koliko zrna žita u polju, koliko vlati trava na livadama, koliko plodova u voćnjacima, koliko lišća na drveću, koliko cvjetova u vrtovima, koliko zvijezda na svodu nebeskom, koliko anđela na Nebu, koliko stvorova na Zemlji, tisuću puta toliko, o Gospodine Isuse, koji si predostojan ljubavi, tisuću puta toliko budi slavljen, hvaljen i čašćen, Ti sam, Tvoje Presveto Srce, Tvoja dragocjena Krv, Tvoja Božanska Žrtva za čovječanstvo, Presveti Sakramenat oltara, Presveta Djevica Marija, devet slavnih korova anđeoskih i blažena četa svetaca! Neka im bude dana slava, hvala i čast od mene samoga, od svih ljudi, sada i uvijek kroz vječne vjekove! Želim, isto toliko puta, predragi Isuse, da Ti zahvalim, da Ti služim i da Ti ugodim, da Ti zadovoljim za sve uvrede što su Ti nanesene i da budem Tvoj tijelom i dušom. Hoću isto toliko puta pokajati se za svoje grijehe i moliti za oproštenje Tebe, Boga svoga, da oprostiš i da se smiluješ. Želim isto tako da prinesem Tvoje zasluge beskrajne Vječnom Ocu kao naknadu za svoje krivice i grijehe i za svoje zaslužene kazne. Čvrsto sam odlučio promijeniti svoj život i molim Te da zadnja ura moga života bude sretna i u miru. Hoću, također, moliti za oslobođenje siromašnih duša u čistilištu. Želim obnavljati ovu pohvalu ljubavi i zadovoljštine svakog sata dana i noći, sve do posljednjeg trena svoga života. Molim Te, predobri i preljubezni Isuse, da potvrdiš u Nebu moju najiskreniju želju. Ne dopusti da bude uništena ni od ljudi ni od Sotone!

- O preslatki Gospodine Isuse Kriste, blagi Božji Jaganjče! Ja siromašan grešnik pozdravljam i poštujem Tvoju Presvetu Ranu koju si zadobio na svom svetom Ramenu, kada si svoj težki Križ nosio. Zbog nje si osjećao na svom presvetom Tijelu osobito veliku bol i muku. Klanjam Ti se, mukotrpni Isuse, slavim Te i štujem Te! Blagoslivljam Te iz dubine svojega srca i zahvaljujem Ti za Svetu Ranu Tvojega Ramena, koja Ti je zadavala veliku bol. Preponizno Te molim, zbog Tvoje Muke i Boli, što si ih podnio po dubokoj svetoj Rani, da se smiluješ meni siromašnom grešniku, da mi grijehe oprostiš i da me na svom Križnom putu krvavim tragovima povedeš u vječno blaženstvo! Amen! Slava Ocu...

- Pozdravljam Te i ljubim Te, Ljiljane, što blistaš snježnom bjelinom, mirisavi Ljiljane Presvetoga Trojstva! Pozdravljam Te i ljubim Te, Ružo otajstvena, obasjana nebeskom slavom i ljepotom! Pozdravljam Te i ljubim Te, Neoskvrnjena Djevice, prije poroda, u porodu i poslije poroda! Od Tebe se rodio i Tvojim se mlijekom hranio Kralj Neba! Majko divna, pomozi meni nevoljnom grešniku i moli za me, sada i na času smrti moje! Amen.

- Sveti Mihaele, arkanđele, brani nas u boju; protiv pakosti i zasjeda đavolskih budi nam zaklon! Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo, i ti, vojvodo vojske nebeske, sotonu i druge duhove zlobne koji svijetom obilaze na propast duša, božanskom jakošću u pakao protjeraj!

- Gospodine, koji si na Kalvariji raspet, smiluj mi se. Predajem Ti sve svoje bolesne nagone i grešne navike, donosim ih Tebi (izrecimo ih). O Spasitelju, operi moje srce i um u svojoj dragocjenoj Krvi; očisti me da budem bijel poput snijega. Pošalji svoga Svetog Duha, silu koja istječe iz Tvog svetog srca u moje srce, da se nikada ne vratim starom načinu života. Dopusti mi da budem sasvim blizu Tvom slatkom srcu, da budeš u meni, i da ja u Tebi uvijek živim svetim životom. Slavim Te Isuse, hvala Ti Isuse.

Za sve ove gore navedene molitve potrebno je tek nekoliko minuta gorljive pozornosti i upijanja.
Petnaestak minuta potrebno je za Krunicu Bozanskom milosrdju, a jos manje za deseticu s molitvenom grupom.
Petnaestak minuta je takodjer potrebno za izmoliti Sedam molitvi svete Brigite Svedske na cast Muke i Krvi Isusove.
Kada sve to zbrojimo, Bogu nismo odgovorili na Njegov poziv niti sat vremena dnevno, a On nam vjecnost nudi, ulazak u Njegov pocinak, vjecnu radost i vjecno blazenstvo.
Jedva cekam, ako Gospod htjedne, otpoceti i 15 molitvi svete Brigite Svedske.
Dajmo se katolici, iskoristimo svoju slobodnu volju, svoj slobodan izbor i molimo ove predivne molitve i krunice, na koje Gospodin nas Isus Krist odgovara neizrecivim darovima.
Napisimo ih ili isprintajmo za pocetak, oni koji jos nisu krenuli moliti ove molitve i odgovorimo Bogu na Njegovo pitanje i na Njegovu zelju da Ga upoznamo sto vise.
Htjeli bi mijenjati svoje zivote i zivote nasih bliznjih na bolje, pa medju brojnima, evo jos jednog putokaza.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2007 09:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

I ja pozivam sve ljude dobre volje da se sto vise i iskrenije mole. Otkako molim 7 i 15 molitava sv. Brigite, svakodnevno me Gospodin mijenja i "cisti". Sto je to sat vremena odvojiti za Gospodina i spas nase i drugih dusa?! Toliki su krscani dali svoje zivote za Krista, pa zar mi ne mozemo Mu darovati malo svoga vremena?!
Toliko cesto cujem (a i sama sam prije, nazalost, tako govorila) da ljudi nemaju vremena moliti. Franjo Asiski je rekao: "Moli pola sata dnevno, a ako si zatrpan poslom i kad nemas vremena, onda moli i 1 sat dnevno."
Zivimo u doba milosti, sada smo pozvani na revnost, dakle, hajdemo svi moliti. Sluzimo revno svojoj Svetoj Crkvi. Napadi Zloga su sve zesci. Pozvani smo na svetost.
Ja se, eto, sve manje prikljucujem u diskusije i sve cesce molim i cinim ono malo dobrih djela... Vremena je malo, a vrijeme je tek kratka priprava za vjecnost...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2007 15:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
MOLITVA
MAJCI SRCA ISUSOVA

SPOMENI SE,
Majko naša od Presvetog Srca,
Svih čudesa
Koja ti učini Gospodin!

Tebe je izabrao za Majku,
I htio te uz svoj križ;
Dade ti udio u svojoj slavi;
On uslišava tvoju molitvu.

Prikaži mu naše hvale
I naše zahvale;
Prinesi mu naše prošnje (…)

Učini da i mi živimo poput tebe
U Ljubavi tvoga Sina,
Da dođe njegovo kraljevstvo!

Privedi sve ljude
k izvoru žive vode
koja izvire iz njegova Srca,
I po cijelom svijetu prospi
Nadu i spasenje, pravdu i mir.

Pogledaj naše ufanje,
Odazovi se našem pozivu
I uvijek se pokaži našom Majkom!
Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 vel 2007 12:11 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
MOLITVA ZA MILOST PO MUCI ISUSOVOJ

Zaklinjem Te, mili Gospodine Isuse Kriste, da mi Tvoja muka bude mojom jakošću da me utvrđuje, zaštićuje i brani; Rane Tvoje neka mi budu hranom i pićem, da se njima hranim, pojim i naslađujem; Krv Tvoja neka me opere od svih grijeha mojih; Tvoja smrt bila mi neprolaznim životom; Tvoj Križ neka mi bude vječnom slavom! U tom neka mi bude okrepa, radost i zdravlje duše i naslada moga srca! Koji živiš i kraljuješ u vijeke vijekova! Amen!

(Sv. Pijo X., 29. VIII. 1912.)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 ožu 2007 22:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

[/quote]
U Tihaljini je pater Zovko molio za ljude tako da stavi ruku doticnome na celo, i onda moli. Puno ljudi padne, neki to objasnjavaju kao Duh Sveti, a neki kao neku snagu iz pater Zovka. Puno ljudi lezi, tako kad pater moli za osobu, iza svakog za koga/koju on moli stoje dvoje ljudi spremni da doticnu osobu prihvate kad pocne padati, pa ga/ju poloze na pod. Ima puno ljudi koji padnu, ali ja nisam. To sam mislila pod pad. Mene je bilo strah od padanja, i cvrsto sam se drzala, razmisljala sam i o sebi, i o svojoj mami, ali - nisam pala.
:!:[/quote]

Iz osobnog iskustva svjedočit ću vam o počivanju u Duhu.
To "padanje" nije nije snaga fra Zovka niti bilo kojeg svećenika i karizmatika, i naziva se POČIVANJE U DUHU SVETOMU. TO JE SNAGA DUHA SVETOGA.
Svećenik se moli nad osobom, osoba se prepušta Gospodinu, snaga Duha Svetoga je tako jaka, jača od našega tijela da nas to "obori" s nogu.

I sama sam to doživjela kod fra Ive i oca Jamesa.
Prekrasan osjećaj, neopisiv. Plakala sam svaki put, a opet bila toliko sretna što osjećam Gospodinovu prisutnost i sto me Isus liječi (plakati znači čistiti se od grijeha).
Moju mamu je, dok je počivala u Duhu Svetomu, Gospodin ozdravio od angine pectoris, već 3 godine ne pije tablete za srce i tlak.
Nemojte se opirati Duhu Svetomu, prepustite se.

Bog vas blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 ožu 2007 19:47 
Odsutan

MOLITVA ZA ISPUNJENJE DUHOM SVETIM
Oče nebeski, hvala Ti za Tvoju beskraju ljubav u kojoj si predao svoga Sina da umre na križu za mene grešnika. Isuse, moj Spasitelju, hvala Ti što si uzeo moje grijehe i prokletstva i ponio ih na svom tijelu na križ. Hvala Ti što mi daješ Duha Svetoga. Duše Sveti, zahvaljujem Ti što me činiš djetetom Boga Oca i bratom Isusa Krista. Gospodine, Duše Sveti, žao mi je zbog svih mojih grijeha koje sam počinio opirući se Tvojoj snazi i djelovanju. Oprosti mi sve. Prihvaćam Isusa kao jedinog Gospodara svoga života. Bože, Duše Sveti, Ti ljubavi Oca i Sina, da bih sasvim pripadao Tebi, posvećujem Ti sada svoje tijelo i dušu, svoj um i cijelo biće, misli i želje, riječi i djela, radosti i tuge, svoj život i smrt. Ti budi Gospodar moga života. Duše ljubavi, ispuni me, posveti me, osnaži me, vodi me.

MOLITVA ZA SEDAM DAROVA DUHA SVETOGA
Gospodine, Bože moj, Ti svojim Duhom proničeš sve, pa i dubine moga srca. Daruj mi mudrost da Tvoju Riječ mogu primiti u svakodnevnom životu, razum da spoznam Tvoj put, da te uvijek mogu slijediti. Daj mi znanje da uvijek tražim ono što je gore, da ne potratim svoj život tražeći samo ono što je svjetsko. Ispuni moj um darom savjeta da pronađem istinu koju ću darivati drugima, ispuni me pobožnošću da Te ljubim, moj Bože, svim svojim srcem i da Ti se klanjam u Duhu i Istini.
Daj mi jakosti da stojim čvrsto i hrabro kad dođu đavolski napadi svijeta i tijela. Na kraju, obdari me i strahom Božjim da nikada ne odem od Tebe, već da Ti ostanem blizu uvijek, u vrijeme radosti i u vrijeme tuge. Uvijek i u svemu daruj mi svoje misli, Spasitelju, da mogu kročiti prema Tvome kraljevstvu čineći Tvoju svetu volju. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ožu 2007 17:40 
Odsutan

Vječni Oče, prikazujem Ti Predragocjenu Krv Tvoga Božanskoga Sina Isusa Krista - sjedinjenu sa svim svetim misama slavljenim danas širom svijeta, za sve svete duše u čistilištu, za grešnike u čitavoj Crkvi, za grešnike diljem svijeta i za one u našim obiteljima. Amen!

Po ovoj kratkoj strelovitoj molitvi Gospodin je obećao osloboditi tisuću duša u čistilištu, svaki put kad se izmoli ova molitva.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 99  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]