www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 15:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 vel 2009 17:54 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
MOLITVE RUZI OTAJSTVENOJ...

Ruzo Otajstvena,Bezgrijesna Djevice;majko Milosti,
na Slavu Tvoga Bozanskog Sina,prostriremo se pred Tobom,
da zadobijemo od Boga Milosrdje..
Ne zbog nasih zasluga,vec po dobroti Tvoga Majcinskog Srca,
molimo za pomoc i Milost..UVJERENI DA CES NAS USLISATI.,i biti na pomoci Barici....

Zdravo Marijo.......

Ruzo Otajstvena,Majko Isusova,Kraljice Svete Krunice,Majko CRkve,
Misticnog Tijela Kristovog,Te za mrznjom razoreni svijet,
udjeli mu Milost jedinstva i mira..
I SVE MILOSTI KOJE MOGU IZMJENITI SRCA TVOJE DJECE. i Barice..!

Zdravo Marijo.....

Ruzo Otajstvena,Kraljice Apostola,dopusti da oko Euharistijski Oltara..
PROCJETAJU BROJNA SVECENICKA I REDOVNICKA ZVANJA...
ljudi koji ce SVETOSCU ZIVOTA I GORUCOM CEZNJOM ZA DUSAMA DOPRINJETI DA SE KRALJESTVO TVOGA SINA PROSIRI PO CIJELOM SVIJETU.
PREPLAVI NAS SVOJIM NEBESKIM MILOSTIMA,u cuvaj Baricu...

Zdravo Marijo.....Zdravo Kraljice.....
RUZO OTAJSTVENA MAJKO CRKVE MOLI ZA NAS...!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2009 10:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Divni moji,
hvala vam od srca što ste s nama u molitvama! Jer mnogo može žarka molitva pravednikova..
Molim vas, spomenite se i prikazujte i dalje u svojim iskrenim molitvama i moju majčicu Baricu koja kreće sa drugim ciklusom kemoterapije, budimo sjedinjeni u molitvi da se presveti naš Isus proslavi kroz ovu bolest i ozdravljenje naše divne Barice na Njegovu volju i slavu…
Hvala vam od srca! Hvala Mu što je dobar, velik i milosrdan, naš Bog!

Neka presveto srce Isusovo bude u cijelome svijetu obožavano, ljubljeno, hvaljeno i slavljeno, danas i u sve vijeke! Amen!

Voljeni Isuse,
prikazujem Ti svoju skromnu majčicu Baricu, dotakni je i obilno blagoslovi zdravljem i Duhom, Ti Isuse s našom Nebeskom Majčicom Marijom oduvijek ste bili prvi i najbolji prijatelji moje Barice, molim Vas podignite je sada i budite joj na pomoć jer u Vas se uzda, neka Isuse Tvoja Presveta Krv koju si zbog nas prolio očisti, iscijeli i posveti svaku stanicu njenog tijela i produhovi njeno divno i veliko srce još većom vjerom odagnajući sve kušnje, podari joj snagu da izdrži terapije do kraja i blagoslovi je trajnim i potpunim ozdravljenjem, neka se zloćudne stanice više ne pojave, na proslavu i hvalu Tebe našeg jedinog Isusa, da mognemo biti živuće svjedočanstvo Tvoga beskrajna milosrđa! Ljubljeni Isuse, ona još može mnogo toga za Tebe učiniti ovdje u ovome svijetu.. Isuse, ako Ti hoćeš, samo Ti je možeš ozdraviti……
Tebi je sve moguće jer Ti si naš Bog! Hvala Ti ljubljeni Bože!
Po pregorkoj muci Tvoga preljubljenoga sina, Ti blagi Oče budi milosrdan nama i cijelome svijetu!
Neka ovaj naš križ dade da svi doživimo potpuno preobraćenje i milost, ostavimo sve svjetovno za nama i postanemo dostojni zvati se Tvojim ovčicama, jer Ti si naš jedini pastir...
...jer Ti si moj Bog, moja nada, moje sve, sve oblake i suze mi brišeš...
Privini nas sve još jače uz sebe, čuvaj nas na pravom putu da se u potpunosti predamo služiti i živjeti za Tebe i u Tebi...
Hvala Ti Isuse na svemu što činiš za nas, što samo Ti možeš! Hvala Ti što nas voliš, što si nas stvorio tako čudesno, što su tvoja djela prekrasna, što si nas otkupio!
Ti znaš sve, Ti nam daješ i djeluješ i prije nego zatražismo! Isuse ljubljeni, ja se već radujem i slavim Te, Isuse moj jaram je sladak i breme je lako jer Ti si uz mene, ukaži mi što da ja Tebi vratim za sve što si mi dao!?
Hvala Ti za moju divnu obitelj koju si mi podario, hvala Ti za sve divne ljude koje nam šalješ u život, hvala Ti za svaki novi dan, hvala Ti za svete nebeske zagovornike i anđele koji u Tvoje ime bdiju nad nama, hvala Ti za sve!
Isuse volim Te..volim svako Tvoje stvorenje..neizmjerno i ponizno!
Amen!

:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 tra 2009 11:39 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Draga Ivana molim se za tvoju mamu. Neka vas dragi Bog čuva i sačuva u svojoj ljubavi. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 tra 2009 20:04 
Odsutan

Draga xenna, zahvaljujem od srca!
Svima puno hvala što ste s nama u molitvama! Otac naš neka sasiplje kišu blagoslova na sve vas!
I Krist je s nama i po plodovima ćemo ga prepoznati... Hvala Mu i slava dovijeka!
:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 10:54 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Predragi moji....

Zamolila me naša premila Coccinella :grlim te: :!: (moja prijateljica Ivana i kći gospođe Barice) da pokrenemo lanac molitve za njenu mamu koja je u jako teškom stanju: već više od tjedan dana ima jako visoku temperaturu kojoj za sad liječnici ne mogu naći uzroka i sumnjaju na upalu pluća. Gospođa Barica je trenutno u bolnici.
Obitelj je shrvana, potrebna je hitna molitva za Baricu i cijelu obitelj koja se boji najgoreg...

Molim da nas se odazove što više i da naša molitva bude utjeha i snaga trpećoj Barici i njenoj obitelji, a isto tako da naša molitva bude i molitva za ozdravljenje...
Mojoj dragoj Ivani, uza svu njenu veliku vjeru i žarku ljubav prema Isusu kroz glavu ponekad ovih dana prođe tužna i bolna misao : "Bože moj, Bože moj, zašto si me ostavio?" :twisted: :twisted:

O ljubljeni Oče, molim Te po Tvome Sinu, u Tvome Sinu i s Tvojim Sinom - ako je moguće, neka Baricu i njenu divnu obitelj zaobiđe gorki kalež! Ali nek se u svemu vrši Tvoja volja! Amen i hvala Ti!

Predlažem trodnevnicu Božanskom Milosrđu i ako netko ima neku lijepu molitvu za ozdravljenje!

Hvala vam unaprijed na vašoj pomoći!!!

1. Coccinella
2. Ela Bredi

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 12:17 
Odsutan

aleluja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 13:07 
Odsutan

1. Coccinella
2. Ela Bredi
3.aleluja
4.AOL

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 13:29 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Jedino ljubav može liječiti, jer je jedino ljubav Bog, a on liječi. Prigrli svoga bolesnika, izliječit ćeš ga. Moli nad njim u dubokoj vjeri i bit će ti. "I što god zatražite od moga oca dat će vam. Jer ja idem k ocu i molit ću za vas", kaže Isus Krist, "da vam bude ono što ste molili". Vjeruj, ljubi i čini ono sto ti je Isus rekao. Tako treba gledati na bolest. vlč. Zlatko Sudac.

1. Coccinella
2. Ela Bredi
3. Aleluja
4. AOL
5. Xenna

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 13:45 
Odsutan

Bože, Oče blagoslovi ovu obitelj. Duše Sveti ojačaj ih da ustraju u vjeri! Vjerujem da činiš sve najbolje, iako mi to ne vidimo i ne shvaćamo uvijek. Majko Božja zagrli i utješi svoju Baricu i čuvaj njenu Ivanu, kao što si i mene tješila i čuvala u mojoj tuzi. Usliši naše molitve. Oče naš neka bude sve Tebi na čast i slavu!

1. Coccinella
2. Ela Bredi
3. Aleluja
4. AOL
5. Xenna
6. dani1

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2009 15:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Bože moj ....toliko Tebe potrebitih...
dođi Gospodine Isuse!!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]