www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 srp 2025 00:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 227 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 10:24 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Hrvoje Hrki napisao:
Marte napisao:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Krsteni smo u RKC, potvrdu primismo iz ruke RK Biskupa i zavjetovasmo se da smo RimoKatolici.
Kao sto rece prorok Hosua "Voljet cu te zauvijek", kazemo i mi nasem Bogu vodjeni od nase Svete crkve IZ VATIKANA !!! ZAUVJEK :!:

Sve drugo se tome podlaze. Ne , mi smo RK ukoliko Vatikan ucini ovo ili ono. Pa makar se ono zvalo i Medjugorje. Mi imamo jednu glavu.

Voljet cu te zauvjek, Majko Crkvo Katolicka ! Zauvjek !!! :twisted: :twisted: :twisted:

(ps.ovo su bile moje pola sata pauze u nocnoj sluzbi, kamo srece da nisam TT pogledala) :twisted: :twisted:

ja sam svoje donekle rekao
čekati ću da i drugi nešto kažu
reći ću samo kratko: ovaj post od marte mi je jako ne znam kako bih rekao, ali, možda patetičan, fake, hinjen ili ne znam što? :shock:
toliko puno plača, upitnika, pozivanje na RKC, time u biti osuđivanje naggara da je neki otpadnik, heretik :roll: :(
nimalo mi se ne sviđa :twisted:

Mogu se i Marte i naggar gledati tako, da Marte kroz patetiku i suze osudjuje naggara da je otpadnik ili heretik...
A sto bi bilo kad bi i sada prednost dali njihovim karakteristikama punim ljubavi. One su jace od ove prepirke. Sve vas molim da na taj nacin gledamo ljude, da za dispet neprijatelju ljudi njegujemo ljubav u ljudima. To je lako ako ljubav prebiva u nama i ako se sjetimo kako je Isus Krist molio Oca nebeskog za nas koji smo danas tu, da svi budemo jedno.
U Isusovoj svecenickoj moliti Ocu stoji:
'Ne molim samo za ove nego i za one koji će na njihovu riječ vjerovati u mene: da svi budu jedno kao što ti, Oče, u meni i ja u tebi, neka i oni u nama budu da svijet uzvjeruje da si me ti poslao.'
Kada u slijedecem citatu iz Isusove svecenicke molitve umjesto rijeci 'imenu' procitamo rijeci 'zakon' i 'ljubav', mozda ce lakse biti shvatiti sto vam zelim:
'Oče sveti, sačuvaj ih u svom imenu koje si mi dao: da budu jedno kao i mi. Dok sam ja bio s njima, ja sam ih čuvao u tvom imenu, njih koje si mi dao; i štitio ih, te nijedan od njih ne propade osim sina propasti, da se Pismo ispuni'.
Bog vas sve blagoslovio u ovaj Gospodnji dan.

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 10:41 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hrvoje Hrki napisao:
nimalo mi se ne sviđa :twisted:

Uh, ovdje je uistinu bilo vezanja, odrješivanja i izbacivanja :lol: ...
Iako su reakcije pomalo ishitrene i obojene emocijama – ipak smo flesh and bones – jad previše mori sudionike raspravice fine.
A ovdje baš vrijedi ona: "Mnogo vike ni za što" ...
Kladim se da za želju Očevu srdašca suprotstavljenih spremna su gledati se milim okom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 10:41 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
nemojmo sve odmah gledati crno
ako nešto kažemo ne znači da se mrzimo
imamo pravo reći nešto ako se ne slažemo ,i ako
netko prevelikom patetikom hoće drugoga poniziti
s druge strane ako ćemo svima golicati uši, i
govoriti samo ono "što se od nas očekuje" onda
forum nema smisla :cry:
pa sam je joakim postavio pitanje zašto se malo ljudi javlja
na forum i zašto aktivnije ne sudjelujemo na forumu
ako ćemo se bojati reći riječ protiv nečije neumjesne
i glupe izjave, pa bio to i kardinal onda to više nije forum
nego podjela mišljenja ISTOMIŠLJENIKA

zapamtite , nitko nije nepogrešiv od ljudi na ovoj zemlji
jedino je papa ex cathedra kada govori o vjerskim istinama
i dogmama nezabludiv :D
kardinal Berone ( AKO JE REKAO ŠTO PIŠU NOVINE, A I NAGGAR SE TAKO OGRADIO) je uveliko pogriješio , i sama titula i položaj u KC
ga ne mogu A PRIORI opravdati :(
vidite kako su muslimani skočili na jednu rečenicu koja dira muhameda
vjerujem da naggara a i mnoge nas sa foruma dira noeprezan i nesmotren govor bertoneov :twisted:
zbog toga svega, ne moramo baš tako uvijek pričati u rukavicama
ako sam koga uvrijedio ja se ispričavam :arrow: mea culpa

mir i svako dobro
bvb+

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 10:52 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
da za svaki slučaj preduhitrim "nadobudne" ili možda one koji bi iako u dobroj namjeri- bona fide možda branili nepogriješivost biskupa (kardinala) a bili u zabludi ( neznanju) , jedan članak koji nam daje naša Nebeska Majka, naša Zagovornica kod Boga i odvjetnica BDM:

VODIM VAS KA ISUSU
Milano, 2.2.1989
Prikazanje djeteta Isusa u hramu

Zavođenja mog Protivnika postala su tako opasna i suptilna da im se gotovo više i ne može umaći.
Izlažete se velikom riziku da budete zavedeni od mog Protivnika i udaljeni od Isusa i mene.
Svi mogu pasti u zabludu.
Tu padaju svećenici i biskupi.
Tu padaju vjernici i redovnici.
Tu padaju učenici i učitelji.

Tu nikada ne padaju oni koji se , poput male djece, POSVEĆUJU mom BEZGRJEŠNOM SRCU i puštaju da ih nosim u svom majčinskom zagrljaju.
Sve jasnije će se obznaniti i Crkvi i svijetu da će ono MALO STADO, koje u ovim godinama velikog otpada ostane vjerno Isusu i njegovom Evanđelju, biti u cjelosti SAČUVANO u majčinskom utočištu mog BEZGRJEŠNOG SRCA.
Vodim vas k Isusu, vašem Putu.
Tako vas On vodi k vašem nebeskom Ocu...

SMPS, str 445-6
don S.Gobbi

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 13:58 
Odsutan

Hrvoje Hrki napisao:
da za svaki slučaj preduhitrim "nadobudne" ili možda one koji bi iako u dobroj namjeri- bona fide možda branili nepogriješivost biskupa (kardinala) a bili u zabludi ( neznanju) , jedan članak koji nam daje naša Nebeska Majka, naša Zagovornica kod Boga i odvjetnica BDM:

VODIM VAS KA ISUSU
Milano, 2.2.1989
Prikazanje djeteta Isusa u hramu

Zavođenja mog Protivnika postala su tako opasna i suptilna da im se gotovo više i ne može umaći.
Izlažete se velikom riziku da budete zavedeni od mog Protivnika i udaljeni od Isusa i mene.
Svi mogu pasti u zabludu.
Tu padaju svećenici i biskupi.
Tu padaju vjernici i redovnici.
Tu padaju učenici i učitelji.

Tu nikada ne padaju oni koji se , poput male djece, POSVEĆUJU mom BEZGRJEŠNOM SRCU i puštaju da ih nosim u svom majčinskom zagrljaju.
Sve jasnije će se obznaniti i Crkvi i svijetu da će ono MALO STADO, koje u ovim godinama velikog otpada ostane vjerno Isusu i njegovom Evanđelju, biti u cjelosti SAČUVANO u majčinskom utočištu mog BEZGRJEŠNOG SRCA.
Vodim vas k Isusu, vašem Putu.
Tako vas On vodi k vašem nebeskom Ocu...

SMPS, str 445-6
don S.Gobbi

istina da svaki covjek moze pasti, sto se mene tice, ja sam apelirao na nacin na koji se upozorava nekoga i reagira.

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 15:16 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..mala instalacija..

.
Citat:
Korisnici foruma " tebe tražim su sekta forumaša, koji samo sakupljaju .informacije od drugih korisnika

.strašno..kako sam to mogao reć..
..vjerovatno potresen emocijama..
..na brzinu...hereza..

..naggar moraš se odreći ovih riječi..
..i još si se proglasio..tajnikom međugorana...strašno..brrr...

mir svima

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 15:20 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
Mogu se i Marte i naggar gledati tako, da Marte kroz patetiku i suze osudjuje naggara da je otpadnik ili heretik.

.sve je ok..
..samo sam malo uzburkao duhove..
..da pokažem jednu stvar ;

..da svuda ima hramski trgovaca

mir svima

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 15:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Poštovani,imam osjećaj da se više sa strane "instalira nekakova svađa",koje ja uopće ne primjetih,na kraju krajeva zar Marte i naggar nemogu te "nedoumice"(koje ja opet ne primjećujem barem ne zaozbiljno) riješiti i pp?A da budem iskren ne bi smjeli govoriti u ime drugih, jer Marte se po tim pitanjima i odgovorima uopće još nije javila!Stoga budimo tolerantni i ne prejudicirajmo stvari,jer doista ne vidim nikakovog razloga "panici".Mislim da se ne čita dovoljno ono što se davno pisalo,pa ukoliko nekoga zaista interesira,mislim d a imamo topic o privatnim i javnim objavama,mišljenja sam da bi mnogima to koristilo,jer tada se ne bi miješali lončići sa zdjelama?Ne znam jesam li upotrijebio dobru izreku :l30: Želim vam svima blagoslovljenu i odmornu nedjelju u miru i radosti!

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 17:33 
Odsutan

Slika

Novinari su iskoristili jedan stari intervju sa Bertonijem koji se je več svađao i sa Padre Livijom osnivačem Radio Marije u vezi Medjugorja.
Mala sličica koju sam stavila je jeftini kipič Gospe Međugorske koji je proplakao krvavim suzama u gradu Civittavecchia pored Rima. Da stvar bude još veća kada su vratili sa svih mogučih istraživanja kip biskupu koji isto nije vjerovao u njegovim je rukama Gospa ponovno zaplakala krvavim suzama. Sv. Otac Papa Ivan Pavao II je zvao Mons. Grilla da mu donese kip što je ovaj i učinio i Sv.Otac se je molio pred kipom.Biskup Grillo je napisao o tome divnu knjigu. Cardinal Bertoni nevjeruje niti u to čudo ali to je njegova stvar.
ZATO MISLIM DA JE NEPOTREBNO UPADATI U RAZNE ZAMKE NOVINARA I POLITIKE ZLOGA KOJI HOČE RAZDOR. Ušavši u zajednicu posvetila sam se doživitno , Isusu, Majci Božjoj i Katoličkoj Crkvi. Prva molitva ujutro koju izmolim je Vjerovanje. PRIČAJMO MANJE A MOLIMO VIŠE , volimo se i budimo radosni.[/b]

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 17:39 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Jadno ovo nase Medjugorje....ono stalno pati,nikako da ga se ostavi na miru,dali je to sve potrebno...
Sa malo vise ljubavi i malo vise tolerancije,i sa jednom rijecju,
Oprosti
mozemo biti pravi vjernici...treci uvjek u zivotu kvari igru..
Mi nitko nismo savrseni.....Gospodin Isus daje nam sansu ,
uvjek da se popravimo...a i nasa Majka pati kada nas gleda...
kako se ponasamo...Majko Bozja Medjugorska donesi nam MIR

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 227 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]