www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 00:00

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 85  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2009 14:15 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Larice, draga zao mi je, al znas ono ako si i tisucu puta pao, probaj opet, nikad ne gubi nadu, jer Bog nikad ne zaboravlja dijete svoje, i za sve ima svoje razloge, premda mi to cesto ne vidimo i ne razumijemo, i znam da ce sve izaci na dobro, budi odlucna i cvrsta u tome..mozda je negdje problem u sistemu ucenja, uci bitno, ponavljaj sto puta,neka te netko ispituje, i moli stalno moli..i ja cu se nastaviti moliti za Tebe, za Duha Mudrosti da u svoj svojoj punini side na tebe...

Za Laru,i sve studente :h2: koje te mole za zagovor:

Sveti Antune! U svome si se životu proslavio učenošću i mudrošću i bio velik prijatelj učenika i studenata. Ti znaš od kolike je za mene važnosti moj studij i kolik trud od mene zahtijeva! Zato mi isprosi čvrstu volju da mu se ustrajno posvetim, bistru pamet da uspješno u njemu napredujem i dobro pamćenje da lakše svladavam studijske teškoće.
Neka mi škola bude ozbiljna priprema za život. Po tvom primjeru želim i ja, uz ljudsko znanje i mudrost, sve bolje upoznati Isusa Krista i njegovu Radosnu vijest.
O dragi Sveče, daj da mogu uspješno nastaviti svoj studij, sretno položiti sve ispite i spreman poći u život na korist društvu i Crkvi. Amen. [/img]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2009 18:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Mila hvala ti puno, vjerojatno jos nije doslo moje vrijeme.Naravno da cu i dalje moliti i necu odustati, sad jos s jacom snagom i vjerom cu uciti

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2009 19:06 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
lara napisao:
Mila hvala ti puno, vjerojatno jos nije doslo moje vrijeme.Naravno da cu i dalje moliti i necu odustati, sad jos s jacom snagom i vjerom cu uciti

Draga lara,zao mi je sto nisi polozila,ali dobro je ne tugujes,nego vjerujes i ima nade,evo ti molitva,pa pokusaj sama ,svaki dan da molis...vec od sada..

molitva
Isuse, molim te pomozi mi da položim ispit. Ovaj ispit mi je jako bitan . Pomozi mi Isuse, pomozi mi da ti se vratim kroz molitvu, i da molitvom pobjedim svaki strah i svako zlo koje me non-stop prati u svakoj minuti. Iščupaj svako zlo koje se nalazi u mom srcu i mojoj duši. Amen

Molitva prije učenja (sv. Toma Akvinski)
Neizrecivi Stvoritelju, koji si iz obilja mudrosti ustanovio tri kora anđela i postavio ih divnim redom nad spoznatljivo nebo te najvećom ljepotom podijelio dijelove svemira: Ti, koji si ustanovio istiniti izvor svjetla i mudrosti za počelo koje nadvisuje, udostoj se uliti zraku svoje jasnoće nad tminu mojeg razuma u kojoj sam rođen, ukloni od mene dvostruku tminu - grijeh i neznanje.
Ti, koji nijemima daješ razgovijetan jezik, pouči moj jezik i na moje usne izlij milost svoga blagoslova. Daj mi domišljatost razabiranja, sposobnost pamćenja, množinu i lakoću doznavanja, temeljitost tumačenja, obilnu milost govorenja. Uredi početak, upravljaj napredak, učini potpunim završetak! Ti, koji si istiniti Bog i čovjek: koji živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 tra 2009 13:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Danas sam riješio ovaj za 5. Hvala ti Bože!
Još u petak jedan, i sljedeći tjedan jedan. :mrgreen: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 tra 2009 17:46 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Bravo Mario, hvala Bogu i svim nasim zastitnicima kojima se utjecemo...a za druga dva ispita :a1250: Nek sve vrvi od petica,stvarno super, koji je to lijep osjecaj kad je zasluzena naravno smajlic8

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 tra 2009 10:49 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Hvaljen Isus i Marija! Nedavno sam otkrila ovu stranicu i sad sam se odlučila logirati. kao i većina ljudi ovdje i ja sam student i već tri godine nisam dala ispit. koliko god se trudila i učila nikako da krene. sutra imam jako bitan ispit o kojem mi ovisi cijelo školovnje i život. Izlazim na drugu komisiju! jako puno molim za sebe i sve oko sebe,ali nikako da krene. Stavljam se u vaše molitve! Isuse i Marijo,pomozite mi da sutra uspješno odgovaram na pitanja,da uspješno položim ispit,da profesori budu pravedni i velikodušni...Hvala i slava Isusu!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 tra 2009 13:38 
Odsutan

Draga becki želim ti od sveg srca da uspiješ sutra položiti i da ti malo krene,jedino ti mogu pomoći da se pomolim za tebe,nadam se da će dragi Bog uslišiti tvoju molbu,uzdaj se u Njega i vjeruj u sebe da ti to možeš.Bog te blagoslovio i bio ti na pomoći sutra.
Dobrodošla na forum :b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 tra 2009 13:47 
Odsutan

Becki neka ti Bog bude u pomoći.

Ja nikako da se ozbiljno uhvatim ovog ispita u petak, nemogu se skoncentrirati. :roll:

Kyrie Eleison!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 tra 2009 14:43 
Odsutan

Becki i ja ti zelim da sutra polozis i skines taj teret, ja vjerujem da ces uspjeti i da ce ti Bog pomoci.Izmoli si neku od ovih molitvi a i mi cemo moliti za tebe

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 tra 2009 15:48 
Odsutan

MOLITVA PRIJE UMNOG RADA

( Koju je sv. Toma Akvinski često molio prije nego bi diktirao, pisao ili propovjedao. )

Neizrecivi Stvoritelju,
koji si iz riznice svoje mudrosti odredio tri hijerarhije anđela i postavio ih na nebu u čudesnom redu,
Ti, uzvišeno istinsko vrelo svjetla i mudrosti, udostoj se uputiti zraku svoje jasnosti u tamu mog uma
uklanjajući od mene mrak u kojem sam rođen.
Ti koji jezik nejačadi činiš rječitim, pouči moj jezik i položi na moja usta milost Tvoga blagoslova.
Daj mi oštroumnost u shvaćanju, trajnost u pamćenju, vještinu i lakoću u učenju, temeljitost u tumačenju i obilnu milost govora.
Pripravi početak, upravljaj napretkom i upotpuni završetak,
Ti koji si pravi Bog i Čovjek, koji živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen.

:q4: :q4: :q4: :q4: :q4: :q4: :q4:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 85  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]