www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 svi 2025 23:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 00:45 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
vikica napisao:
Draga Jano, negdje na početku ove teme je Vjeko napisao da ovo nije ničija službena stranica, nego topic s temom Gospine poruke- blaženi koji ne vidješe, a povjerovaše.
Stoga te molim, ako već tvrdiš da su tvoji odgovori meni, a i ostalima puni kršćanske ljubavi, da onda u duhu te kršćanske ljubavi- ovdje na ovoj temi ne zachatavaš- nego se prebaci negdje drugdje- ako baš hoćeš, jer ovim načinom ne poštuješ nas, koji vjerujemo u Gospina ukazanja i njene poruke. Jer i Istina o kojoj govoriš ima u svom postulatu temelj poštovanja drugog.
mir s tobom i Božji blagoslov :arrow:

Jesu li ovo iskrene puse ili Judine? Poštuješ li ti mene Vikice?
Poštuješ li Gospodina kad ti je bitno mjesto , a ne tražiš od njega da ti se otkrije ISTINA?Ako si uz Krista ,onda te moje riječi nebi trebale dirati ...ali te diraju . Zašto?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 07:10 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
jano ti si stvarno zapela za međugorje

na forumu te nije bilo barem mjesec-dva, i sada kad je
velika funkcija nešto rekla u vezi "sekte međugorana"
evo tebe opet nazad :shock:
zbilja mi je čudna ta tvoja nadljudska spremnost da
pišeš samo kontra Međugorja, a o ničemu drugo ne
pišeš :twisted:
šta je se tebi međugoje i franjevci koji su igrom slučaja
u toj župi , toliko zamjerili , jer znam da se na kraju kad
se svi " argumenti " ispucaju, tema međugorja zlonamjerno
preokrene "u nevaljale franjevce" )
milosti koje to mjesto i poruke koje se iz njega daju CIJELOM
SVIJETU , su više puta rečene i ponavljane i na drugim forumima
( a na kojima ti svim silama ubijaš te poruke milosti koje se daju svijetu)
zato se neću ponavljati (tri puta barem isto) jer da se ponovi i 100 puta
tebi to neće značiti ništa- jer ti kao da si tajnik biskupa Perića svim silama
se trudiš da ocrniš Gospina ukazanja
ne zamjerite ali stvarno nisam mogao da ti ne kažem , jer na forumu te nema dva mjeseca a onda kao KOBAC skočiš čim se spomene međugorje ili "međugorska sekta" :cry:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 09:53 
Odsutan

jano,ajde olabavi s međugorjem,a piši na drugim topicima,hvala Bogu ima ih puno...i nitko tebe ovdje ne mrzi,i onaj poljubac od vikice ne mora biti lažan....opusti se,druži se s nama,svjedoči vjeru i ljubav,a hoćeš li ili nećeš vjerovati u ukazanje je tvoj osobni stav

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 10:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
jana napisao:
vikica napisao:
Draga Jano, negdje na početku ove teme je Vjeko napisao da ovo nije ničija službena stranica, nego topic s temom Gospine poruke- blaženi koji ne vidješe, a povjerovaše.
Stoga te molim, ako već tvrdiš da su tvoji odgovori meni, a i ostalima puni kršćanske ljubavi, da onda u duhu te kršćanske ljubavi- ovdje na ovoj temi ne zachatavaš- nego se prebaci negdje drugdje- ako baš hoćeš, jer ovim načinom ne poštuješ nas, koji vjerujemo u Gospina ukazanja i njene poruke. Jer i Istina o kojoj govoriš ima u svom postulatu temelj poštovanja drugog.
mir s tobom i Božji blagoslov :arrow:

Jesu li ovo iskrene puse ili Judine? Poštuješ li ti mene Vikice?
Poštuješ li Gospodina kad ti je bitno mjesto , a ne tražiš od njega da ti se otkrije ISTINA?Ako si uz Krista ,onda te moje riječi nebi trebale dirati ...ali te diraju . Zašto?

Jano, ti si očito već sama donijela sud o mom poljupcu tebi :?:
kod mene poljubac znači- iako se ne slažem s tvojim stavom to ne znači da te ne volim, ne prihvaćam i ne poštujem. :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 10:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
jana napisao:
Leo napisao:
joakim napisao:
Poruka, 25. kolovoza 2006.

“Draga djeco! I danas vas pozivam molite, molite, molite. Samo u molitvi bit ćete blizu meni i mome Sinu i vidjet ćete kako je kratak ovaj život. U vašem srcu rodit će se želja za nebom. Radost će zavladati u vašem srcu a molitva će poteći kao rijeka. U vašim riječima biti će samo zahvala Bogu što vas je stvorio i želja za svetošću postat će vam stvarnost. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

predivno, velika je nagrada podarena ovim rijecima, svakome tko vjeruje Blazenoj Djevici Mariji

Misliš - nagrada je podarena onima koji vjeruju Isusovim riječima????

Znam da je nagrada podarena onima koji vjeruju i Marijinim rijecima, a Isus Krist i Djevica Marija govore samo o jednom, ne govore razlicito, vec isto. Zar je Djevica Marija u Medjugorju rekla u porukama nesto protiv ljubavi, nesto protiv Isusa Krista. Nije, govorili su isto i govore isto, jer ih je isti i poslao.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 10:43 
Odsutan

jana napisao:
Odgovara vam sestra u Kristu ...dragi moji KRŠĆANI .To i jeste samo ne znam jeste li KATOLICI ili ste nekog drugog svjetonazora pošto KRŠĆANA ima ....

KATOLICI ako niste znali imaju svoj NAUK VJERE.
Imaju svoje PASTIRE I svoga PAPU koji je na vrhu ...

Katolici - braćo i sestre u Kristu - se ne povode za osjećajima ,već osjećaje ,želje i prohtjeve stavljaju pod kontrolu i UČE kako sa njima UPRAVLJATI UZ BOŽIJU POMOĆ!

Hrvoje - nakon drugog šamara - nedajem prigode za treći!
Dakle,ako ti misliš da ću ti ja i treći put pisati iste stvari...onda se varaš.

Fra Slavku je zabranjen rado uredbom iz VATIKANA.U neposluhu je i umro.Dijelio je nevaljale sakramente.

I doista u poslijednja vrem,ena će se događati ovakva čudesna djela- gdje će umjesto posluha vladati neposluh i kada će umjesto poniznosti biti važno nešto drugo.

Jano sram te bilo da ovako možeš blatiti mrtvog svečenika koji je svoj život dao za Gospodina Boga i umro služeći ga . Njegov sprovod je predvodio sam Biskup a ti ovako pljuješ i po mrtvima . Žao mi je ali ti nemaš poštovanja preme nama na forumu a što je još gore niti prema mrtvima . Kriješ se iza krunice i dijeliš smajliće sa poljupcem a trebali bi ti oni koji pljuju.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 11:06 
Odsutan

Jano, samo reci blage rijeci, reci ih i pusti malo vremena da ucine plod. Ti imas svoje razloge zasto da i zasto ne Medjugorje. Zasto ne blaga rijec na Medjugorje koje ljudima pomaze vjerovati u Gospodina nasega Isusa Krista, u Svetog Besmrtnog Boga i Duha Svetoga koji nakon Isusa Krista dodje, ne usudjujem se reci. Al dok god mozemo zadrzati blagost, budimo blagi molim tebe i ostale. Pokusajmo pa cemo vidjeti sto smo ucinili. Probajmo radi Gospodina nasega vjerujuci kako bi On to htio. Evo ti :grlim te: i ne prosudjuj ga vec prihvati s pouzdanjem u Njega. Ne trebamo se slagati u misljenjima, al trebamo slusati Rijec koja kaze da ljubimo druge kao sebe. U tom kontekstu pokusajmo najvise voliti sebe. Plod ce doci u isti cas, i to znam.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 16:02 
Odsutan

:roll:

naslov je :
Citat:
GOSPINE PORUKE-blaženi koji ne vidješe a vjeruju!?!?!?

Dajte, dajte, malo laganije !
Oni koji vjeruju ( i po tom blazeni) pokazite tu blazenost na onoga koji (jos?) ne vjeruje !

A pri tom ne mislim da nam trebaju ni smajlici pljuvanja ni izrugivanja !
Netko od prvog trena povjerova, netko razmislja, netko se pak drzi toga da preispitaju pametnije glave od nas.....

Ali to trebamo i prihvatiti. Svatko po svom uvjerenju. Ne mozemo pozivati ljude , hajde pisite, a i isti mah , one koje nam ne pasu tjerati sa topica ili jos gore.

Dajte , pokazite onima koji to (jos )nevjeruju kako to blazenstvo kroz vas djeluje.

Ne mislim sad da svatko moze , treba, pisati sto mu padne napamet, ali svako pisanje koje se ne krsi sa nacelima naseg vjerovanja, trebali bi smo svatkome po svojoj savjesti, osjecaju i zelji prepustiti.
Mislim ja.
Spustimo malo tlak, da vidimo tu ljubav u sebi i drugima !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 16:11 
Odsutan

Marte napisao:
:roll:

naslov je :
Citat:
GOSPINE PORUKE-blaženi koji ne vidješe a vjeruju!?!?!?

Dajte, dajte, malo laganije !
Oni koji vjeruju ( i po tom blazeni) pokazite tu blazenost na onoga koji (jos?) ne vjeruje !

A pri tom ne mislim da nam trebaju ni smajlici pljuvanja ni izrugivanja !
Netko od prvog trena povjerova, netko razmislja, netko se pak drzi toga da preispitaju pametnije glave od nas.....

Ali to trebamo i prihvatiti. Svatko po svom uvjerenju. Ne mozemo pozivati ljude , hajde pisite, a i isti mah , one koje nam ne pasu tjerati sa topica ili jos gore.

Dajte , pokazite onima koji to (jos )nevjeruju kako to blazenstvo kroz vas djeluje.

Ne mislim sad da svatko moze , treba, pisati sto mu padne napamet, ali svako pisanje koje se ne krsi sa nacelima naseg vjerovanja, trebali bi smo svatkome po svojoj savjesti, osjecaju i zelji prepustiti.
Mislim ja.
Spustimo malo tlak, da vidimo tu ljubav u sebi i drugima !

Marte znala sam da češ priteči u pomoć jani ali ja sam je opomenula samo zato što po meni govoriti tako loše o jednom mrtvom svečeniku, koji je svoj život proveo u molitvi i klanjanju i kopati po njegovim kostima je sramota. Što se tiče vašeg uvjerenja to vam nitko ne osporava .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 16:41 
Odsutan

U Isusu Kristu, Gospodinu nasem su skrivena sva bogatstva mudrosti i spoznaje.
"Zapovijed vam novu dajem: ljubite jedni druge; kao što sam ja ljubio vas tako i vi ljubite jedni druge. Po ovom će svi znati da ste moji učenici: ako budete imali ljubavi jedni za druge."

Danas sam jako vezan za citate iz Biblije, pa u tom duhu i ovaj:
"Razumijete li što sam vam učinio? Vi me zovete Učiteljem i Gospodinom. Pravo velite jer to i jesam! Ako dakle ja - Gospodin i Učitelj - vama oprah noge, treba da i vi jedni drugima perete noge. Primjer sam vam dao da i vi činite kao što ja vama učinih. Zaista, zaista, kažem vam: nije sluga veći od gospodara niti poslanik od onoga koji ga posla. Ako to znate, blago vama budete li tako i činili!"

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]