www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 srp 2025 20:58

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 227 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 23:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
drago mi je da smo svi moderatori i da ozbiljno pokusavamo sve ovo mirnim vodama dovesti do luke. S puno postovanja i razumljevanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2006 23:50 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Opet ista priča i opet od istih osoba...

Kraljica Mira koju se koliko vidim ovdje navodi u Papinoj molitvi NIJE ponavljam NIJE Kraljica mira iz Međugorja već - Kraljica Mira koju štuje cijela Katolička Crkva godinama prije " ukazanja" u Međugorju!

Bilo bi lijepo da prije nego se stavite u obranu nekih stavova i djela proučite određene dokumente koji imaju svoju TEŽINU - htjeli vi to ili ne!

Ako je procedura za dokazivanje nadnaravnosti ISTA za sve vidioce diljem svijeta - i ista se i primjenila i za sada nema ničeg što bi se moglo smatrati ISTINSKIM - a očito ne prolaze metode uvjeravanja,pa i prijetnji - onda taj nekakav Vatikanski sektaš i fićfirić ne puše u rog niti priča skandaloznosti i neznam ti ja šta što očito nečije uši NE ŽELE propustiti u mozak ,a mozak do srca!

Bog vas blagoslovio!

Vrh

Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 08:07 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
na forumu te nije bilo barem mjesec-dva, i sada kad je
velika funkcija nešto rekla u vezi "sekte međugorana"
evo tebe opet nazad
zbilja mi je čudna ta tvoja nadljudska spremnost da
pišeš samo kontra Međugorja, a o ničemu drugo ne
pišeš :twisted:
šta je se tebi međugoje , Kraljica Mira ili franjevci u krajnjem slučaju koji su igrom slučaja u toj župi , toliko zamjerili ,( jer znam da se na kraju kad se svi " argumenti " ispucaju, tema međugorja zlonamjerno
preokrene "u nevaljale franjevce" )
:shock:
milosti koje to mjesto i poruke koje se iz njega daju CIJELOM
SVIJETU , su više puta rečene i ponavljane i na drugim forumima
( a na kojima ti svim silama ubijaš te poruke milosti koje se daju svijetu)
zato se neću ponavljati (tri puta barem isto) jer da se ponovi i 100 puta
tebi to neće značiti ništa- jer ti kao da si tajnik biskupa Perića svim silama
se trudiš da ocrniš Gospina ukazanja
još jednom ću ponovite ( što se tebe tiče i zadnji put!): komisije nisu dale mišljenje da su ukazanja i poruke neautentične , neistinite , izmišljenje
komisija je dala neutralan stav , tako da vatican nije zabranio ukazanje iz međugorja. to je velika razlika! znači pitanje ukazanja i poruka je i dalje OTVORENO :wink:

I SVAKOME JE DOZVOLJENO IMATI SVOJE mišljenje i vjerovanje, zabranjeno je samo svećenicima SLUŽBENO organiziranje hodočašća ( a vjerujem da mnogi nemaju ništa protiv hodočašća i znam da su pune crkve oglasa za hodočašća koje nitko ne skida sa oglasnih ploča, dapače i svećenici idu skupa sa vjernicima preko tih "privatnih" hodočašća)
toliko da znaš , da mnogi iz crkve indirektno podržavaju pobožnosti i poruke koje daje Gospa iz Međugorja i nemaju ništa protiv! :lol:

ne zamjerite ali stvarno nisam mogao da ti ne kažem , jer na forumu te nema skoro dva mjeseca a onda kao KOBAC skočiš čim se spomene međugorje ili "međugorska sekta" :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 09:50 
Odsutan

da,stvarno dobro hrki primjeti,jana nam se javlja samo ako se pruži prilika popljuvati Međugorje i ukazanja....Jano zašto malo ne pišeš o Kristu u tvom životu? naravno da za spas duše nije nužno vjerovati u ukazanja,ali ti ni o čemu drugom ne pišeš...šteta....sve što pišeš već si odavno rekla,pa nema smisla stalno ponavljati,lijepih tema tu ima,pa možeš pisati i tamo

Vrh

Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 13:46 
Odsutan

:shock: Uf, sto ste se raspisali, dragi moji .... Bdijte, rece nas Gospodin, a ja umorna i pospana .....

Pa gdje ste usmjerili ovu temu ?
Naggar, hmmmm, svaki put procitam po dva, tri ? puta da ne bih omanula sto je mislio. Jesam li ovdje omanula ?Ovdje evo pun emocija napisa to sto napisa.
Valjda on muski , ima prava na emocije, hmmmm.
Ja pak u suzama :shock: , sokirala Hrkija, :shock: . Uf zena i suze, tesko za skuzit....... Pa moram zamolit Vjeka da nam da smajlic tuge, jer ga imamo samo kroz suze.... Fake , pise moj brat Hrki ! Citam svoj post, ODVOJEN od pisanja bratu Naggaru i sada budna, ispavana ali ne vidim gdje je fake ???

Citat:
Krsteni smo u RKC, potvrdu primismo iz ruke RK Biskupa i zavjetovasmo se da smo RimoKatolici.
Kao sto rece prorok Hosua "Voljet cu te zauvijek", kazemo i mi nasem Bogu vodjeni od nase Svete crkve IZ VATIKANA !!! ZAUVJEK

Sve drugo se tome podlaze. Ne , mi smo RK ukoliko Vatikan ucini ovo ili ono. Pa makar se ono zvalo i Medjugorje. Mi imamo jednu glavu.

Voljet cu te zauvjek, Majko Crkvo Katolicka ! Zauvjek !!!

:shock: Gdje je, koja tocka je ovdje da je izmjenim i da zamolim za oprost ovdje ???
Ili pak te suze :twisted: , bijahu fake( zene Jeruzalmske plakahu (fake?) a hrabri muski bez i jedne suze se sakrise...... :D )

Ali, to nije to! Niti je ovdje fake napisan! Niti je dalje pisanje nase. To je djelo zloga koji pokusava u ovo malo stado unijeti razdor.

E pa nece mu uspjeti !!!! :a1407:

Zato drage moje sestre i draga braco, SVE VAS VOLIM
:D :P

A citajuci dalje nas forum naidjoh i na ovo sto mi bi kao i prva kava koja me probudi sada ( zavrsi se i nocna sluzba) pa je prenosim i jos jednom pozdravljam nasega brata Joakima :arrow:
Citat:
Ovo je priča o dvojici prijatelja koji su išli pustinjom. Na putu su se porječkali i jedan
je udario drugog. Udareni se osjetio povrijeđenim, ali je šutke napisao u pijesku:

DANAS SAM DOBIO UDARAC OD MOJEG NAJBOLJEG PRIJATELJA.

Produžili su tako sve dok nisu našli jednu oazu gdje su se odlučili okupati.
Onaj što je dobio udarac zamalo se nije udavio kupajući se, ali život mu je
spasio onaj drugi.
Kad je došao k sebi, urezao je u jednom kamenu:

DANAS MI JE MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ SPASIO žIVOT!

Onaj koji je udario svog najboljeg prijatelja upita: Kad sam te udario, poruku si
napisao u pijesku, a sada je urezuješ u kamen. Zašto?
Prijatelj mu odgovori:Kad nam netko napravi nešto loše, to trebamo zapisati u
pijesku da bi vjetrovi izbrisali, ali kad netko napravi nešto dobro, to trebamo
ugravirati u kamen da ga ništa ne može izbrisati!

NAUČI SE DA RANE UPISUJEš U PIJESAK, A SREĆU UREZUJEŠ
U KAMEN.

DIVNO :D

Zato poslusajmo jedni druge, izaberimo bisere i bacimo ono sto nam ne prijanja srcu na stranu , kao sto pise i brat Hrki
Citat:
nemojmo sve odmah gledati crno
ako nešto kažemo ne znači da se mrzimo
imamo pravo reći nešto ako se ne slažemo ,i ako
netko prevelikom patetikom hoće drugoga poniziti
s druge strane ako ćemo svima golicati uši, i
govoriti samo ono "što se od nas očekuje" onda
forum nema smisla ...

8) ne iskoristavajmo svoje podarene talente da pokazemo da smo pametniji nego , sa jedinim ciljem Njega da proslavimo!
Nedao Bog da bude nase pisanje bude, kao pjevanje tuzaljki cezara nad Rimom u plamenu.....

SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh

Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 14:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Hvala Marte Gospodinu da si blagu stranu odabrala i sto si podsjetila na poruku iz Lukinog evandjelja vadjenu jedne zimske noci za forum ovaj: "Ne boj se, stado malo: svidjelo se Ocu vašemu dati vam Kraljevstvo."

Prije toga stoji: "Zato i vi: ne tražite što ćete jesti, što piti. Ne uznemirujte se! Ta sve to traže pogani ovoga svijeta. Otac vaš zna da vam je sve to potrebno. Nego, tražite kraljevstvo njegovo, a to će vam se nadodati!"

A nakon toga, a sve pod naslovom 'Pouzdanje u providnost': "Prodajte što god imate i dajte za milostinju! Načinite sebi kese koje ne stare, blago nepropadljivo na nebesima, kamo se kradljivac ne približava i gdje moljac ne rastače. Doista, gdje vam je blago, ondje će vam i srce biti."

Vrh

Naslov:
PostPostano: 19 ruj 2006 05:41 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..evo kako kaže speranza..pričajmo manje a molimo više..

.
"
ZATO MISLIM DA JE NEPOTREBNO UPADATI U RAZNE ZAMKE NOVINARA I POLITIKE ZLOGA KOJI HOČE RAZDOR. Ušavši u zajednicu posvetila sam se doživitno , Isusu, Majci Božjoj i Katoličkoj Crkvi. Prva molitva ujutro koju izmolim je Vjerovanje. PRIČAJMO MANJE A MOLIMO VIŠE , volimo se i budimo radosni.[/b]"

Vrh

Naslov:
PostPostano: 19 ruj 2006 09:42 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

:D :D

čitam....i vidim kako kulminnacija uzavrelih duhova polako uz Riječi koje izlaze iz pera mirotvoraca...prelazi u LJUBAV

i mislim kako je to divno

i potrebno

i bilo bi divno kad bi uvije tako i u životu znali...potražiti svoju blagu stranu kako veli leo
(mislila sam mu poslati pp kako sam oduševljena njegovim načinom moderiranja...blago i sa mjerom...bez obzira o kome se radi i bez prevage...ali eto ovim putem mu javno govorim...SVAKA ČAST LEO!!!!)

i kad ulazimo u rasprave ili u razmimoilaženja(po meni nužno potrebna za razvoj i rast)...ČUTI što nam sugovornik ŽELI REĆI...zastati...promisliti..pa i korigirati svoej mišljenje, ili promjeniti potpuno...ili ako ništa bar s ljubavlju gledati na sestru/brata koji misli drugačije..i dozvoliti joj/mu da možda i griješi

hvala Bogu na vama svima tako divnima :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh

Naslov:
PostPostano: 19 ruj 2006 09:45 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
andjelina1 napisao:
:D :D

čitam....i vidim kako kulminnacija uzavrelih duhova polako uz Riječi koje izlaze iz pera mirotvoraca...prelazi u LJUBAV

i mislim kako je to divno

i potrebno

i bilo bi divno kad bi uvije tako i u životu znali...potražiti svoju blagu stranu kako veli leo
(mislila sam mu poslati pp kako sam oduševljena njegovim načinom moderiranja...blago i sa mjerom...bez obzira o kome se radi i bez prevage...ali eto ovim putem mu javno govorim...SVAKA ČAST LEO!!!!)

i kad ulazimo u rasprave ili u razmimoilaženja(po meni nužno potrebna za razvoj i rast)...ČUTI što nam sugovornik ŽELI REĆI...zastati...promisliti..pa i korigirati svoej mišljenje, ili promjeniti potpuno...ili ako ništa bar s ljubavlju gledati na sestru/brata koji misli drugačije..i dozvoliti joj/mu da možda i griješi

hvala Bogu na vama svima tako divnima :grlim te: :grlim te: :grlim te:

amen :grlim te: :arrow:

Vrh

Naslov:
PostPostano: 19 ruj 2006 10:02 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..čovjek i papa kojeg je poštivao cijeli svijet
..i sve vjere..

Slika

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 227 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]