www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 lip 2025 20:58

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
PostPostano: 26 svi 2009 21:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
bernarda napisao:
DALI POZNATE TRAVARA IZ ARENE KOJI LIJECI NEPLODNOST,MOJA KOLEGICA JE KORISTILA NJEGOVE PREPARATE I SADA JOJ SE CUDNE STVARI DOGADJAJU,ZOVE SE SLOBODAN TESIC,DALI NETKO ZNA NESTO VISE O NJEMU ? :grlim te: BVB

Malo sam potrazio,pa je najbolje procitati sta kazu majke iz iskustva sa njim

:arrow: http://www.roda.hr

smajlic28

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2009 21:53 
Odsutan

Ma kani se ti ćorava posla!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2009 13:51 
Odsutan

ja sam osoba koja je godinama imala problema s neplodnošću..U tom dijelu priče često se spominje ime Slobodana Tešića..no, vrlo često u negativnom kontekstu..ne u vidu magije, nego da je čovjek živi prevarant..koristi nekoliko pripravaka u svojim čajevima,a isti se mogu u apoteci dobiti za jako male novce, no on te iste izmiksane masno naplaćuje..Da, na forumu Roda ima jako puno o njemu napisano, pa koga zanima neka u tražilici na rodi ukuca njegovo ime..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2009 14:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ma ljudi ostavite se travara i ostalih čudaka.u starom obredniku naše crkve imate molitvu blagoslova bračne ložnice,ako je Božja volja dijete će doći.baš sam čuo za jedan par koji nije mogao imat dijete,nakon blagoslova,žena je ostala u drugom stanju u roku mjesec dana.
kakvi travari,što znate što sve možete navuć na sebe?Šta on radi od tih trava,u kakvom je on duhovnom stanju,sve je to jako bitno.ja bi se toga okanio...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 svi 2009 21:23 
Odsutan

nema do Krista..Krist je naš lijek i naš liječnik..I sama se uvjerih..Njegova riječ je zadnja i njegova snaga najveća..stoga se bolje okanite svih travara, bionergetičara, homeopata, akupunkturista..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2009 23:30 
Odsutan

mary33 napisao:
nema do Krista..Krist je naš lijek i naš liječnik..I sama se uvjerih..Njegova riječ je zadnja i njegova snaga najveća..stoga se bolje okanite svih travara, bionergetičara, homeopata, akupunkturista..

:D Divno receno Mary33.
Upravo tako. I ja mogu sa tobom uzviknuti :

..nema do Krista..Krist je naš lijek i naš liječnik..I sama se uvjerih..Njegova riječ je zadnja i njegova snaga najveća.
Hvala ti Gospodne
:grlim te: Marte

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 lip 2009 21:41 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Nisu opasne stvari i hrana,nego duhovi lažnih vjera,obreda i rijeći.Stvari i hranu blagoslivljaj i služi se s njima,ali riječi odbaci.Stvorenja su dobra,ali su ovdije među njima prisutni i zli dusi.Zato blagoslivljajmo sve što jedemo i pijemo,da ih blagoslov Božji odagna od sve hrane i pića.Ne slušajmo nepoznata učenja i čarobnjačke savjete.Ne proučavajmo njihove škole i klonimo se njihovih recepata pa će nas ljubav Božja od njihovih zloduha braniti.Nisu ti čajevi sami po sebi loši,nego su loše molitve magijskih praksa koje se nad tim čajevima izgovara.Ako u apotekama puno manje koštaju i ne koriste,a kod sumnjivih ljudi puno više i možda ponekad upale,znači da nešto nije u redu.Sklonimo se u Kristu i neka nam on bude prvi i zadnji lječnik.Ako je Njemu sve moguče,mislim da tu svaka rasprava završava.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2009 19:16 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 8 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
ja isto kazem da se treba samo Gospodinu predati,ali eto moja prijateljica je htjela sve pokusati pa je i to probala mada nije trebala jer nije znala sto se u tome caju nalazi.BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 lip 2009 18:12 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
bernarda napisao:
ja isto kazem da se treba samo Gospodinu predati,ali eto moja prijateljica je htjela sve pokusati pa je i to probala mada nije trebala jer nije znala sto se u tome caju nalazi.BVB
NEKA ŽIVOT SVOJ POSVETI KRISTU I IMAT ĆE SVEGA U IZOBILJU,NEKA TRAŽI BOŽJU VOLJU I NAĆI ĆE JE,NEKA VJERUJU KAO MALO DIJETE I BIT ĆE JOJ DOBRO.NEKA JE BLAGOSLOVI GOSPODIN,NEKA JOJ OPROSTI GRIJEHE IZ SLABOSTI I NEZNANJA I NEKA JE UZME POD ZAŠTITU PREDRAGOCJENE KRVI SINA SVOGA.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]