www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 30 lip 2025 17:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2006 03:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
Šta te zapravo vrijeđa do boli
.

..ja radim 3.smjenu..i ništ me ne boli..
..baš ugodno spikam...

Citat:
..Ja nijednom riječju nisam ustvrdila da sam JA bezgrešna i da sam ja totalna istina...Ja sam grešnik ,koji je u životu puno puta okrenuo za osjećajima umjesto za istinom...a osjećaji znaju prevariti.Istina ne vara.

.drago mi je da si se spustila na moj nivo..

mir s tobom

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2006 03:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
naggar napisao:
Citat:
Šta te zapravo vrijeđa do boli
.

..ja radim 3.smjenu..i ništ me ne boli..
..baš ugodno spikam...

Citat:
..Ja nijednom riječju nisam ustvrdila da sam JA bezgrešna i da sam ja totalna istina...Ja sam grešnik ,koji je u životu puno puta okrenuo za osjećajima umjesto za istinom...a osjećaji znaju prevariti.Istina ne vara.

.drago mi je da si se spustila na moj nivo..

mir s tobom

Mogao si ovu raspravu i bolje završit ...

Da si obrati pažnju na sadržaj ne bi ti ovakve spike bile uopće potrebne...Šta si i ti jedan od onih koji gledaju na omot,a ne zanima ih sadržaj paketa?

Bog te blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2006 04:13 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:

Da si obrati pažnju na sadržaj ne bi ti ovakve spike bile uopće potrebne...Šta si i ti jedan od onih koji gledaju na omot,a ne zanima ih sadržaj paketa?
Bog te blagoslovio.[/quote
]

.uopće te ne doživljavam da si omotana..
..za mene si kao otvorena knjiga..
..a sadržaj znaš i sama..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2006 07:36 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Dragi moji vidim da je bilo dosta burno ali ne želim iz principa ni čitati ni komentirati nego odoh ja na Sv. Misu da se pomolim za sve vas draga braćo u Kristu( danas je naš Sv. Jeronim) .
Neka dragi Bog blagoslovi sve vas i vaše obitelji a naročito sve bolesne !

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2006 09:46 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
evo poruka iz ove godine, pa pogledajmo istini u oči, ima li u njima išta
nekatoličkog, heretičnog, neevanđeoskog, nespasonosnog za naše duše...

ako netko ne vjeruje novinama koje afirmativno pišu glede poruka i ukazanja u međugorju, nemojmo onda čitati što kažu ti, nego gledajmo što kaže naša nebeska Majka, naša Zagovornica kod svoga Sina, Bogorodica ( Gospa), BDM.

Njene poruke nećemo valjda smatrati lažnima , protukatoličkima, izmišljenima od 6 nevine djece, nego ćemo valjda vjerovati u te poruke, jer su dane od neba nama ovdje , ali i svim ljudima u svijetu koji žele otvoriti srca i svoje snage ka Bogu, evanđelju, Duhu svetome, obraćenju itd

pa u mali prilog tome iznjeti ću poruke samo iz ove godine , pa neka netko tko je protiv poruka i ukazanja u međugorje , nađe nešto što nije evanđeoski i katoličko, i svima nama smjernica za naš daljnji rast u vjeri ili
kao početak vjere -za one koji se obrate preko njih!neke sam riječi potcrtao da se lakše uoči kakve su to poruke, u čemu je njihova bit.
eto, tko ima uši nek čuje.

Ostale poruke sve od 1984- danas mogu se naći na stranici:
http://medjugorje.hr.nt4.ims.hr/Main.aspx?mv=3&qp=NA==

Poruka, 25. rujna 2006.

“Draga djeco! I danas sam s vama i sve vas pozivam na potpuno obraćenje. Odlučite se za Boga, dječice, i naći ćete u Bogu mir koji traži vaše srce. Nasljedujte živote svetih i neka vam oni budu primjer, a ja ću vas poticati sve dok mi Svevišnji dopusti biti s vama. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Poruka, 25. kolovoza 2006.

“Draga djeco! I danas vas pozivam molite, molite, molite. Samo u molitvi bit ćete blizu meni i mome Sinu i vidjet ćete kako je kratak ovaj život. U vašem srcu rodit će se želja za nebom. Radost će zavladati u vašem srcu a molitva će poteći kao rijeka. U vašim riječima biti će samo zahvala Bogu što vas je stvorio i želja za svetošću postat će vam stvarnost. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Poruka, 25. srpnja 2006.

“Draga djeco! U ovom vremenu ne mislite samo na odmor vašega tijela nego, dječice, tražite vrijeme i za dušu. Nek vam u tišini Duh Sveti govori i dopustite Mu da vas obraća i mijenja. Ja sam s vama i pred Bogom zagovaram za svakoga od vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Poruka, 25. lipnja 2006.

“Draga djeco! S velikom radošću u svom srcu zahvaljujem vam na svim molitvama koje ste ovih dana prikazali na moje nakane. Znajte dječice ne ćete se pokajati ni vi ni vaša djeca. Bog će vas nagraditi velikim milostima i zaslužit ćete život vječni. Ja sam vam blizu i zahvaljujem svima onima koji su tokom ovih godina prihvatili moje poruke, pretočili ih u život i odlučili se za svetost i mir. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Poruka, 25. svibnja 2006.

“Draga djeco! I danas vas pozivam da stavite u praksu i živite moje poruke koje vam dajem. Odlučite se za svetost, dječice, i mislite na raj. Samo tako imat ćete mir u vašem srcu koji nitko neće moći uništiti. Mir je dar koji vam Bog daje u molitvi. Dječice, tražite i radite svim snagama da mir pobijedi u vašim srcima i u svijetu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Poruka, 25. travnja 2006.

“Draga djeco! I danas vas pozivam da imate više povjerenja u mene i moga Sina. On je pobijedio svojom smrću i uskrsnućem, i poziva vas da preko mene budete dio Njegove radosti. Vi ne vidite Boga, dječice, ali ako molite osjetit ćete Njegovu blizinu. Ja sam s vama i pred Bogom zagovaram za svakoga od vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Poruka, 25. ožujka 2006.

“Hrabro dječice! Odlučila sam voditi vas putem svetosti. Odrecite se grijeha i pođite putem spasenja, putem koji je izabrao moj Sin. Preko svake vaše muke i trpljenja Bog će naći za vas put radosti. Zato vi, dječice, molite. Mi smo vam blizu svojom ljubavlju. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Poruka, 25. veljače 2006.

“Draga djeco! U ovom milosnom korizmenom vremenu pozivam vas da otvorite svoja srca darovima koje vam Bog želi dati. Ne budite zatvoreni nego molitvom i odricanjem recite Da Bogu i On će vam dati u izobilju. Kao što se u proljeće zemlja otvara sjemenu i urodi stostruko tako će vam i Otac vaš nebeski dati u izobilju. Ja sam s vama i ljubim vas, dječice, nježnom ljubavlju. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Poruka, 25. siječnja 2006.

“Draga djeco! I danas vas pozivam da budete nositelji Evanđelja u svojim obiteljima. Ne zaboravite, dječice, čitati Sveto pismo. Stavite ga na vidljivo mjesto i svjedočite svojim životom da vjerujete i živite Riječ Božju. Ja sam vam blizu svojom ljubavlju i zagovaram pred svojim Sinom za svakoga od vas. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2006 11:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Zašto reći ne pred velikim milostima i zanijekati ih?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2006 15:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
speranza napisao:
Dragi moji vidim da je bilo dosta burno ali ne želim iz principa ni čitati ni komentirati nego odoh ja na Sv. Misu da se pomolim za sve vas draga braćo u Kristu( danas je naš Sv. Jeronim) .
Neka dragi Bog blagoslovi sve vas i vaše obitelji a naročito sve bolesne !

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Molitva na brdu ukazanja , Međugorje

Majko evo me na tvome Podbrdu. Evo me na mjestu gdje te prvi put ugledaše oči izabranika tvojih. Evo me, Gospe, na mjestu gdje ti izabra početi veliku majčinsku obnovu djece svoje. Evo me, Majko Ljubavi, na mjestu koje ti ispuni prisutnošću svojom. Evo me, Majko Mira, na mjestu odakle si s križem velikim plačući pozvala sve na mir i pomirenje. Došao sam da budem s tobom na ovom mjestu. Želim ti reći ovdje na ovome kamenjaru, svoje hvala. Hvala ti Majko što si nam došla ! Hvala ti što osobito voliš jednostavno i maleno i neugledno ! Hvala ti za majčinsku brigu i ljubav, koju nam iskazuješ ! Hvala ti za nadu i radost koju si nam priuštila svojim dolaskom. Hvala ti što si i ti radosna s nama. Marijo, hvala ti što si svojom majčinskom ljubavlju otvorila tolika srca i duše da se poput tebe stave na raspolaganje Bogu ! Oče nebeski, govorim ti s Marijom, koja nas u tvoje ime poziva : Evo me, spreman sam vršiti Tvoju volju ! To mi nije teško zbog ljubavi i mira koji sad ovdje osjećam. Otvaram se Tvojoj riječi kao što su se oči vidjelaca otvorile u trenutku milosnog susreta s Tvojom vjernom službenicom i Majkom našom. Oče, dopusti joj da sada ponovno dodirne moj život i moje srce kao što je dodirnula ovo kamenje, drači i trnje. Moje je srce često tvrdo kao kamen i bodljikavo kao drača. Oče, dopusti Gospi da me uzme u svoje krilo, kao što je prvi dan ukazanja držala u naručju dijete pokazujući ga vidiocima izdaleka. Izudarao me je život. Nek me njezino krilo danas ponovno privije k sebi, da ozdravim, te se smirim. Marijo hvala ti za iskustvo vidjelaca drugi dan tvojih ukazanja. Oni su ovamo mogli izletjeti, a da nisu osjetili kamenjar i draču. Trčali su k tebi, i nitko ih nije mogao dostići. Gospe moja, pogledaj kako moj korak zapinje, koliko sam puta umoran i opterećen te se ne mogu pokrenuti. Prečesto, u kušnjama, zastajem i ne mičem se naprijed. Moje srce i moj pogled okrenuti su kamenu i drači života pa ne vidim prolaza, ako pođem umorim se izranim. Danas sam se popeo na tvoje brdo. Nisam izletio kao vidioci. Ali te stoga još usrdnije molim, na ovom blagoslovljenom mjestu, da svojim blagoslovom olakšaš moj korak kroz ovaj svijet.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2006 15:59 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

predivno joakime :grlim te: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2006 00:11 
Odsutan

naggar napisao:
Citat:

Bog te blagoslovio.[/quote
]

.uopće te ne doživljavam da si omotana..
..za mene si kao otvorena knjiga..
..a sadržaj znaš i sama..

Naggar - tvoje riječi govore o tebi ... Bog te blagoslovio .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2006 00:16 
Odsutan

Ovdje sam iznio manje poznatu ili u široj javnosti sasvim nepoznatu stranu međugorskih događaja.Zagovornici Međugorja nisu iznosili ove tamne strane.Prešućivali su ih.

Za jednostrano obavještavanje svjetske javnosti najveću odgovornost snosi Laurentin,jer je u neke stvari bio najbolje upućen ,a prešućivao ih.Ako je nešto i izišlo u javnost,opravdavao je na neprihvatljiv način.

Kad u knjizi govori o ukazanju u Cernu 30. lipnja 1981. prešućuje važnu činjenicu da je tada Gospa rekla da će se ukazivati još samo tri dana i da je 3. srpnja 1981. rekla da je to zadnje ukazanje.“55

55R.LAURENTIN, La Vierge apparait - Elle a Medjugorje, str. 39-40.

Obratite pažnju na podebljani dio... ovo se nalazi zapisanoi u knjizi koja se zove Kronika ukazanja koju je vodio fra Tomislav Vlašić.Isti svećenik je vodio i vidioce i preko kojega i dan danas stižu poruke iz Italije jer je vidjelica koja prima mjesečne poruke u Italiji,i on je u Italiji...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]