www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 lip 2025 23:38

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 20 kol 2009 18:46 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga Ajtera primi iskrene čestitke za rođenje malog Tomislava!

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 kol 2009 06:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
hvala na čestitkama...u mojim ste molitvama...neka vas gospodin održi jakima poput lavova kako bi i dalje stajali neumorni i neustrašivi u borbi za očuvanje dobrog i pobjede nad zlim...želim vam svima obilje mira...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 kol 2009 07:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Draga Ajtera, iskrene čestitke i obilje Božjeg blagoslova, posebno malom anđelu.
Čuvao vas Gospodin u svojoj ljubavi i milosti! :b232: smajlic5 :b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 ruj 2009 10:12 
Odsutan

...razmišljam već nekoliko dana o svemu što sam vidjela u proteklom periodu a tiče se abortusa...bez obzira što sam zdravstveni djelatnik nekako mi je bog dao da sam izvan tog djelokruga...i tako sjedim u čekaoni i čudim se ko Alisa...s kojom lakoćom mlade djevojke u pratnji svojih majki dolaze i rješavaju se neželjenih trudnoća...i ne samo mlade već i starije zrele žene...kao da su došle podići nalaze...ležerno odgovaraju na pitanje da li je trudnoća željena...NE...
...ma vjerujte mi s većim strahom odlazite zubaru...
...druga kontrola...ležim na stolu za ultrazvuk...a iz kabine klinka pita što treba skinuti od odjeće...doktorica joj govori da za početak ne može upadati dok traje pregled...ne mari ona...za par sekundi ponovo ...treba li skinuti gaće...doktorica iznervirano okreće glavu i pristojno traži da pričeka dok završimo...moje djetešce u utrobi se meškolji ... kaže dr sve je u redu beba zdrava...meni u glavi prolaze rijeći...hvala ti predragi bože...
...oblačim se i čujem iznutra ponovno isto pitanje i odgovor popraćen uz smjeh...PA I NIJE BAŠ ŽELJENA TRUDNOĆA... doktorica pita što će.. a ona traži prekid...
...a meni se kotrljaju suze...i nešto me pritišće...a boli me bespomoćnost...i molim za to maleno biće...ništa krivo biva ubijeno željom svoje majke...jadnice...
...mozak sam govori po pregorkoj muci svojoj smiluj se nama i cijelome svijetu...
...sjetim se kako je Isus izgovorio ZA SVE NAS... OPROSTI IM OČE JER NE ZNAJU ŠTO ČINE...
...pa mislim kako je njegovo srce veliko i njegova ljubav doista doista bezuvjetna...
...to može samo ON...
...molimo i mi za duše nevine dječice...za duše njihovih majki, njihovih krvnika i duše njihovih liječnika i svih djelatnika koji još uvijek nisu izabrali ne činiti abortuse...
...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 ruj 2009 20:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Draga Ajtera.... :grlim te: :grlim te: Cestitam...

Neka te blagoslovi Gospodin i neka te čuva! Neka te Gospodin licem svojim obasja, milostiv ti bude! Neka pogled svoj Gospodin svrati na te i mir ti donese!"

Tumislavu,Boga ga blagoslovio cuvao u miru i ljubavi... smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic6

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2009 08:53 
Odsutan

od srca hvala ti Rebeka...na čestitkama a posebno na molitvama, razmišljanjima i riječima podrške...kako tebi tako i svima koji su mi u mojim teškim trenutcima nesebično pritekli u pomoć...nosim vas u srcu i nastojim svakodnevno barem na kratko i vaše molitve i nakane prikazati gospodinu...
...mir neka te prati u srcu, tamo neka se zadrži raste do razmjerea kojih nisi ni svjesna da postoje...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2009 15:05 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine, cuvaj Tomislavovu mamu.. da bi mogao dugo i radosno uz nju zivjeti... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2009 15:37 
Odsutan

Predraga seko Ajtera, neka život tvoga djeteta bude na slavu Gospodina, u zdravlju i bolesti, u uspjehu i neuspjehu. Neka Njegov blagoslov počiva uvijek nad vama. Amen+! Aleluja!
Grlim vas oboje! :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2009 22:52 
Odsutan

Draga Ajtera, neka Bog čuva tebe i tvog anđela, Božji blagoslov bio uvijek na vama.
Malom Tomislavu želim zdravlja, da raste u miru, ljubavi svoje mame, i da svaki njegov osmijeh bude mami Ajteri najljepši dar, jer u tom osmijehu se ogleda sva njena ljubav i briga.
Mali Tomi je Božji blagoslov, kao i svako dijete.... :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2009 11:08 
Odsutan

...hvala vam svima od srca...
...danas u svetu nedjelju puno razmišljam o nerođenoj dječici...o onima koji su ubijeni i život im je oduzet nečijom voljom...
...hvala ti bože jer si mi dao razum kojim sam shvatila da su život i smrt u tvojoj vlasti...
...molim te danas a i vas koji ovo pročitate da odvojite trenutak za molitvu kojom prikazujemo bogu duše nevine dječice...

OČE NEBESKI,PRIKAZUJEMO TI RANE I KRV ISUSA KRISTA,JAGANJCA BOŽJEG,KOJI ODUZIMA GRIJEHE SVIJETA,SUZE MAJKE MARIJE I LJUBAV SVETOG JOSIPA,MOLEĆI MILOSRĐE ZA NAS I ZA NEROĐENE!AMEN!
ISUSE,MARIJO,JOSIPE,JA VAS LJUBIM I MOLIM-SPASITE NEROĐENE!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]