www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 29 lip 2025 14:17

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Možda je baš volja Božja da si ti njima svjedočila. Naravno nekad bi rađe punili baterije ali neko i ovo mora radit. Lijepo je da unatoč omalovažavanju tebe nije sram svoje Crkve i Isusa. Samo pojasni ak možeš kak ti je prijateljica udana za svećenika? Jel on pravoslavac? Koju to duhovnost proučava ovaj čovjek koji je dobio dar jezika, jel možda u nekoj drugoj kršćanskoj crkvi ili?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:20 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
naggar napisao:
anapaula napisao:
ma predivno,mora biti da ga je bilo prekrasno slušati..uživo..

..mislim da je don Mijo Nikić to snimao..
..pa možda se to može negdje poslije vidjeti..
..pričekaj..

..ne radi se o ljepoti..slušanja..
..ovo je ..bio govor ..vođen DUHOM SVETIM..
..to je ..ono što ti ulazi u tvoju BIT..
..GROMOGLASNO , JEDNOSTAVNO I SVETO..

javite ako ima gdje nasnimano...htjela bi poslušati!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:25 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
ela bredi napisao:
Hvala ti, dragi Naggare, na barem malo odličnog opisa Božjeg duha jučer na Knežiji...

Ja sam to vrijeme, nažalost, provodila na rođendanu prijateljice vjernice koja bi se zasigurno naljutila da nisam došla jer sam je vidjela samo jednom ove godine i samo taj termin jučerašnji im je odgovarao...
...U vrijeme kad je Marino tako divno govorio nadahnut Svetim Duhom, ja sam s tugom slušala priče svojih dviju prijateljica koje su ismijavale Bibliju i katoličanstvo i nazivale našu vjeru nazadnom, zaostalom... (službeno pripadaju našoj Crkvi)...obje su u sferi transcedentalne meditacije i zen budizma, opijene krivom duhovnošću..slušala sam njihove rasprave kako je najbolje pomoći dečku jedne od njih - dečko se također bavi proučavanjem raznih duhovnosti, samo ne katoličanstva...i sad je dobio "dar jezika"...govori i piše na nekom navodno starom hebrejskom i sav je van sebe, doživljava izlaženja i ulaženja u tijelo i sl... Posrpdno me jedna od njih pogledala kad sam je zamolila da uputi tog dečka katoličkom svećeniku...
Najgore je što sam sama ostala u tom razgovoru s njih dvije jer prijateljica vjernica slavljenica, udana za svećenika, je morala otići..
Osjećala sam jučer veliku pomoć sv. Mihaela jer nisam se izgubila u tuzi i jadu, nego sam mirno, staloženo i koliko-toliko razumno branila našu vjeru i objašnjavala im koliko sam mogla sva pitanja kojima su htjele poniziti katoličanstvo, Isusa i Bibliju...

Pomisao da sam u to vrijeme mogla sjediti u crkvi na Knežiji i jačati svoj duh slušajući svjedočanstvo Marina Restrepa me tako rastuživala i baš mi je bilo teško što se nisam mogla do 22h maknuti iz tog društva...
Ipak, duboko u sebi osjećam da sam morala biti baš tamo gdje sam bila - svjedočiti za Isusa i pokušati mrvicu osvijetliti put svojim prijateljicama..za koje ću od sad više moliti jer kako godine prolaze one sve dublje ulaze u krivu duhovnost.

Da sam barem mogla biti jučer s vama!! :grlim te:

..kriva si..ali eto oprošteno ti je...
:lol:
..da ti je prava prijateljica..rođendan je mogla slaviti i sutra..
..jer MARINO RESTREPO..nije tu svaki dan..Njegovo svjedočenje je Božji dar..

..ovako si ..spoznala svu bijedu i sjaj holywooda ..na rođendanu..
..koji u biti..nije slavio...ništa...

..a u crkvi u KNEŽIJI...mogla si biti ..prisutna..SLAVI DUHA SVETOG...
..koji je ..progovorio...kroz ljudsko biće..Marina Restrepa..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:32 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Prijateljica je udana za grkokatoličkog svećenika.
Prijatelj moje prijateljice proučava najviše od svega židovstvo, to mu je najdraže i pohađa razne tečajeve istočnjačkih masaža...koje su prožete duhovnošću...
Tako da..sve je jasno nama katolicima gdje je tu problem..ali nikako i ostalima...
Jaako je teško kad te čak i oni koji te vole smatraju pomalo neobrazovanom i neupućenom kad im počneš govoriti o katoličkim stavovima..
No, uspjela sam cijelo vrijeme zadržati mir i pažljivo sam ih slušala, a slušale su i one mene..samo u 2-3 slučaja su pretjerale i tad sam rekla blago i s puno ljubavi neka ne griješe dušu (kad su svašta o Isusu govorile i pobijale Njegovu bezgrešnost)..to je bila jedina moja opomena..sve drugo su bila tumačenja s moje strane...
Svidjelo im se jedino tumačenje zašto su grijeh predbračni odnosi..to im do sad nije bilo jasno, imale su potpuno površno i krivo mišljenje...
Nažalost, imaju grozan stav prema Crkvi....jako je to teško slušati...

Kako sam ja prije (a imam još i sad, samo što to toliko ne pokazujem, a kako sam strastvena osoba - teško je to sakriti) imala dosta problema s netolerancijom drugih religija, sekti i svega ostaloga, vidim da Bog na moj put uvijek stavlja ili ljude drugačijih duhovnosti ili ateiste...Kroz godine sam naučila biti snošljiva prema njima i ostati mirna i kad govore grozne stvari o Crkvi (iako mi tad srce plače..i tad najviše osjetim svoju ljubav prema Isusu..)... uvijek branim Isusa i nauk Katoličke Crkve u takvim situacijama, iako često ispadnem "neupućena i vrlo usko usmjerena"...Primijetila sam da nitko od tih ljudi ne prihvaća naš stav da je samo Isus - Bog... Sve bi još nekako prihvatili, ali činjenicu da mi imamo takav isključiv stav, da je samo naš Isus Spasitelj - to nitko ne može "probaviti" pa ni oni najdobrohotniji "proučavatelji raznih duhovnosti"...

Najteže je slušati njihova tumačenja o čakrama i ostalim glupostima, pa prijateljičina uvjerenja kako ona osjeća tko ima kakvu energiju i koji se duh mota oko koje osobe (uvijek osjetim tad kako joj se moj duh nikako ne sviđa, da prihvaća samo moj karakter i to što sam joj prijateljica, ali moj duh nikako ne...)...

I na kraju..uvijek kad se rastajemo, ostaje tuga u meni, ali i još veća odluka da ću moliti više za njih...
I velika nada da će jednog dana kad dođu do dna u tim svojim duhovnim lutanjima zasigurno i one potražiti pomoć Kralja Kraljeva, našeg jedinog Spasitelja - Isusa Krista iz Nazareta!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:36 
Odsutan

Nisam kriva, predragi Naggare!!! :grlim te: :grlim te:
Ni mrvicu jer sam skoro preokrenula "nebo i zemlju" da dođem, ali nisam mogla...
Prijateljica ima dvoje male dječice, nedavno je rodila i samo joj je ovaj dan odgovarao...a već sam prije upravo zbog duhovnih sadržaja pomaknula termin..ovaj put nisam mogla...
Očito sam ipak trebala biti tamo...da uvidim koliko je potrebna molitva za ove dvije prijateljice i tog njihovog prijatelja...

No znam da sam propustila jučerašnje spuštanje Neba, izlijevanje Duha Svetoga koje mi je zaista jaaako potrebno...
Dao Bog da čim prije bude nova prilika!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:38 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Daria1987 napisao:
Predragi moji, evo i ja mogu posvjedočiti već sada veliku radost jer je danas Marino i u mome gradu!! :P :P :P Čitala sam knjigu i ne mogu dočekati čuti njegovo živo svjedočenje Isusa. Javim vam kako je bilo. :grlim te:

daria, mozes li reci gdje i kad tocno u zadru da mogu pozvati svoje drage zadrane da se odazovu?

inace, bila sinoc i vidim da je naggar sve lijepo prenio :D , a ono sto se ne moze prepricati mora se osobno dozivjeti. nesto sasvim, sasvim drukcije od citanja knjige...od srca preporucam - usudila bih se reci da vas sve molim da si ne uskratite ovo svjedocanstvo.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:39 
Odsutan

Oče, molimo Te po Tvom Sinu Isusu da što prije dođemo do snimke svjedočenja Marina Restrepa! Hvala Ti!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:39 
Odsutan

ela bredi napisao:
Nisam kriva, predragi Naggare!!! :grlim te: :grlim te:
Ni mrvicu jer sam skoro preokrenula "nebo i zemlju" da dođem, ali nisam mogla...
Prijateljica ima dvoje male dječice, nedavno je rodila i samo joj je ovaj dan odgovarao...a već sam prije upravo zbog duhovnih sadržaja pomaknula termin..ovaj put nisam mogla...
Očito sam ipak trebala biti tamo...da uvidim koliko je potrebna molitva za ove dvije prijateljice i tog njihovog prijatelja...

No znam da sam propustila jučerašnje spuštanje Neba, izlijevanje Duha Svetoga koje mi je zaista jaaako potrebno...
Dao Bog da čim prije bude nova prilika!!!

..ideš na neke događaje...gdje ne trebaš.. :lol:
.ne mislim na rođendan.. :lol:

..a na ono što si trebala ..nema te..

..reći ću ti..samo da je marino..rekao..

..da su svi koji su došli..trebali doći kao Isusovi gosti..

..moraš se zapitati..zašto tebe nije bilo..
..milo moje djete.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:40 
Odsutan

fiducia napisao:
Daria1987 napisao:
Predragi moji, evo i ja mogu posvjedočiti već sada veliku radost jer je danas Marino i u mome gradu!! :P :P :P Čitala sam knjigu i ne mogu dočekati čuti njegovo živo svjedočenje Isusa. Javim vam kako je bilo. :grlim te:

daria, mozes li reci gdje i kad tocno u zadru da mogu pozvati svoje drage zadrane da se odazovu?

inace, bila sinoc i vidim da je naggar sve lijepo prenio :D , a ono sto se ne moze prepricati mora se osobno dozivjeti. nesto sasvim, sasvim drukcije od citanja knjige...od srca preporucam - usudila bih se reci da vas sve molim da si ne uskratite ovo svjedocanstvo.

..kako to prepričati..Nikako..
..mogu samo pokušati.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 ruj 2009 08:43 
Odsutan

Nije me bilo samo zato jer me Isus te večeri ipak poslao negdje drugdje...
Bijah ja Njegov gost i Njegovo dijete i tamo gdje se jučer nalazih.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]