www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 06:58

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 878 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 88  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2009 07:22 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
visnja napisao:
Gospodine Boze nas...

Nasa se zajednica TT iz dana u dan povecava...
Hvala Ti na svakoj novopridosloj ovcici koju Ti dovodis...
Ti nas sve okupljas oko sebe i dajes nam pit iz izvora zive vode...
Napoji nas Gospodine tom vodom koju Ti dajes da zedamo samo za Tobom...
Razari nasa srca ljubavlju da prepoznamo one kojima si najvise potreban...
Daj nam snage da nikog ne odbijemo,vec da pomognemo...
Mnogima je potrebna i financijska pomoc,otvori nam duhovne oci...
Daj da prepoznamo ljude u potrebi i da uzajamno pomognemo...
Ti nas Isuse ovdje okupljas da se uzajamno ljubimo,da molimo...
Ti nas Isuse ovdje okupljas da nevjernima pomognemo Tebe pronaci...
Nije ovaj Forum TT nastao slucajno niti itko dolazi slucajno...
Blagoslovi obilno Gospodine nase glavne urednike ovoga FORUMA TT...
Blagoslovi i sve nase MODERATORE i sve nase MOLITELJE...
Blagoslovi i sve drage nam GOSTE koji nas redovito prate...
Daj Gospodine Isuse svim clanovima ovoga Foruma TT svoje Milosti...
Tvoja Sveta Volja neka se vrsi za svakog pojedino...
Posebni pogled svrni Isuse na nase bolesnike i njihove potrebe...
Tvoj Sveti Duh neka se nastani zauvijek u svakome od nas.
Amen !!!

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lis 2009 06:43 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine Isuse, predajemo Ti kljuceve naseg zivota, nase volje da se ostvare na nama obećanja Očeva: "Poškropit ću vas vodom čistom da se očistite. Očistit ću vas od svih vaših nečistoća i od svih kumira vaših. Dat ću vam novo srce, nov duh udahnut ću u vas! Izvadit ću iz tijela vašega srce kameno i dat ću vam srce od mesa.. Duh svoj udahnut ću u vas da hodite po mojim zakonima i da čuvate i vršite moje naredbe. I nastanit ćete se u zemlji koju dadoh vašim ocima, i bit ćete moj narod, a ja ću biti vaš Bog." (Ez. 36,25-28).

1 Oče naš 1 Zdravo Marijo 1 Slava Ocu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lis 2009 18:59 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
O ljubljeni Isuse Kriste, Ti koji si došao u ovaj svijet da otkupiš Svoj narod od grijeha. O Vrhovni Pastiru, Tvoje stado se loše i s prezirom odnosilo prema Tebi. Došao si i vidio kako Tvoj narod oskvrnjuje Sveti Hram Tvojega Oca. Tvoja srdžba istjerala ih je iz Svetoga Hrama. I danas ljudi postaju puteni omalovažavanjem Tvoje Nazočnosti u Svetohraništu.

Tješimo Te za grijehe koje ljudi čine protiv Tebe u Svetohraništu, radi hladnoće i nemara koje pokazuju u Tvojoj nazočnosti, radi onih koji Te nedostojno primaju i radi svih onih drugih djela koje ljudi čine protiv Tebe. Oprosti, oprosti, o Ljubljeni Isuse Kriste. Premda Te ljudi neprestano razapinju, po Svojem velikom milosrđu podnosiš sve ove uvrede Svojih ljubljenih stvorova.

O Milosrdni Isuse Kriste prihvati naše tješenje clanova TT, usrdno Te molimo i smiluj se Svome narodu ovom forumu . Neka Te glas viših Redova nebeskih Anđela utješi. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lis 2009 06:55 
Odsutan

TROJEDINI BOZE-OCE-SINE I DUSE SVETI !!!

POGLEDAJ NAS I SADA-BUDI UZ NAS -VODI NAS !
TREBAMO TE GOSPODINE-BEZ TEBE SMO SLABI !
BLAGOSLIVLJAJ NAS I NASU DJECU-NASE OBITELJI !
NASE PRIJATELJE I NASE POZNANIKE-NASE BOLESNIKE !
JA VJERUJEM DA SI I SADA SA SVIMA NAMA !
UCINI NAM OVAJ DAN LJEPSIM TAKO DA NASA SRCA
BUDU U SRCU TVOME-DA I MI LJUBIMO JEDNI DRUGE !
TROJEDINI BOZE-OCUVAJ NAS I SADA OD SVIH NAPASTI !
BUDI PRATIOC SVIM PUTNICIMA I SVIMA ONIMA KOJE SALJES
U EVANGELIZACIJU I U MOLITVE ZA OZDRAVLJENJE BOLESNIH !
OSTANI UZ SVE ONE KOJI SU JOS SLABI U VJERI !
PODAJ RUKU IZGUBLJENIMA DA NE UTONU SASVIM U MRAK !
POKAZI IM SVOJE LICE TROJEDINI BOZE NAS !
OBNOVI NASU VJERU-UCVRSTI UFANJE-USAVRSI LJUBAV !!!

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lis 2009 07:08 
Odsutan

O Marijo bez grijeha začeta, moli za nas koji se Tebi utječemo!

Draga moja Majko Marijo! Ti znades moju potrebu i moju zelju! Vjerujem da ceš je uslisiti jer si obecala velike milosti onima koji se uzdaju u Tvoj mocni zagovor..I ja se uzdam i molim Te sada za one najpotrebnije ovoga foruma TT. Molim te da jedna zraka Tvoje milosti bude milost za koju Te svim srcem molim za nase bolesne da im izmolis ti Majko Milosrdna da ozdrave bolesni Zvonko,Barica,Nina,Josip,Danijel,mali Lovro i ostali bolesnici koje ti predajemo u svom srcu.Daj da se obrate nasi dragi iz nasih obitelji osobito te sada molim za moju djecu Krunoslava,Kristijana i Ivanu kao i za sve iz moje i suprugove obitelji koji jos traze i jos su nesigurni. Tebe bez grijeha začetu,Tebe Milosti punu! Majko Isusova i Majko nasa,proslavi se po nasim prosnjama i izmoli nam sve ono sto znas da nam je na korist. Moli i za naseg brata Samira Ucenika da i dalje ostane pun Bozanske milosti koju prenosi po svojim molitvama u Ime Tvoga Sina,naseg ljubljenog Spasitelja, Otkupitelja i Ozdravitelja na sve one za koje moli. Izmoli i za sve nas ovoga foruma TEBE TRAZIM da zaista nademo sve milosti koje su nam potrebne,a osobito milost i dar VJERE, UFANJA i LJUBAVI. Daj da i financijski pomognemo onima najpotrebnijima. Ti Majko budi od SADA i zauvijek nasa zagovornica.Amen.

Hvala Ti!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lis 2009 08:00 
Odsutan

DESET ZAPOVJEDI OPUŠTENOG MIRA (Pape Ivana XXIII.)

1. Samo danas trudit ću se da proživim dan ne želeći riješiti problem svoga života odjednom.

2. Samo danas pazit ću najvećom pomnjom na svoje nastupe: otmjen u vladanju, nikoga neću kritizirati, neću druge ispravljati i popravljati … samo sebe sama.

3. Samo danas bit ću sretan, jer sam siguran da sam stvoren za sreću … ne samo na drugom svijetu nego i na ovom.

4. Samo danas prilagodit ću se okolnostima, ne zahtijevajući da se one prilagode mojim željama.

5. Samo danas posvetit ću pet minuta svoga vremena dobrom čitanju; kao što je hrana nužna za život tijela, tako je dobro štivo nužno za život duše.

6. Samo danas učinit ću dobro djelo, a da to nikome ne kažem.

7. Samo danas učinit ću nešto što inače ne činim rado; ako u mislima osjetim da sam povrijeđen, trudit ću se da to nitko ne primijeti.

8. Samo danas načinit ću točan raspored. Možda ga neću točno držati, ali ću ga napraviti. Izbjegavat ću dva zla: napetu žurbu i neodlučnost.

9. Samo danas čvrsto ću vjerovati – čak i ako bi okolnosti pokazale suprotno – da se dobrostiva Božja providnost brine za mene kao da nikoga drugog nema na svijetu.

10. Samo danas neću strahovati. Naročito se neću bojati radovati svemu što je lijepo i vjerovati u dobro. Dano mi je da 12 sati činim dobro; mogla bi me obeshrabriti misao da to moram činiti cijeli život.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 lis 2009 06:54 
Odsutan

[b]Tajna Kraljevstva Božjega leži u tome da ne budemo razdijeljeni, podijeljeni u sebi i oko sebe već da znamo s bližnjima podijeliti otajstvenost vlastitog života. Trojstveni Bog koji je u sebi jedinstvo u ljubavi poziva nas da se i danas odupremo podijeljenosti, da se zauzmemo za jedinstvo, da zajedno s njim oblikujemo čovječniji svijet, da se trajno preobražavamo u njegovoj ljubavi.

'Tko nije sa mnom, protiv mene je. I tko sa mnom ne sabire, rasipa.' Molimo danas jedni za druge da naš život bude život sa Bogom. Molimo da naše djelovanje, naš trud i naš uspjeh bude sabiranje u riznice Božjega kraljevstva.

Eto. Bog nas i sada poziva na molitvu,stog molimo draga braco i sestre jedni za druge iz dana u dan,kako bi Bog ucvrstio nase sjedinjenje,nase jedinstvo u svemu sto od Njega zaistemo..Toliko toga nam je potrebno izmoliti od Gospodina,toliko bolesnika je iz dana u dan sve vise i vise,toliko razdora i nerazumjevanja u obiteljima i toliko toga u svakodnevnome zivotu.Svjesni smo toga da bez Boga nemozemo nista uciniti. Zato prionimo svi zajedno u MOLITVE ,ne samo pojedinci kao do sada.Uzmite si 10 minuta vremena za Gospodina i Bog ce nase molitve uslisati.Za sve se ima vremena ,a najmanje za Boga.Stavila sam temu pod MOLIMO KRUNICU svaki dan.Koliko nas ima u toj MOLITVI KRUNICE od toliko clanova koliko nas ima,ali u ShoutBoxu mozemo pricati satima.Ajmo se malo sabrati i od SADA molit u svim nasim potrebama zajedno i u hitnim molitvama i Krunicu i ostale potrebe koje imamo predati Gospodinu.Vidjet cete kako ce Bog djelovati po nasim molitvama.Oprostite mi na maloj kritiki i Bozji vam Blagoslov. :grlim te: Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 lis 2009 06:56 
Odsutan

Molitva Duhu Svetome po Djevici Mariji
Marijo, usred zajednice apostola Ti si bila ona koja je izmolila obećanoga Duha Svetoga. On je preobrazio slabe ljude i uputio Crkvu na pobjedničke staze. Otvori naše duše Duhu Božjem da iznova pokrene svijet iz njegovih temelja.

Duše Sveti, Ti si duša moje duše. Ponizno Ti se klanjam. Ti me prosvijetli, ojačaj me Ti. Ti me vodi, tješi me Ti. Otkrij mi, ukoliko to odgovara planu vječnoga Oca, otkrij mi svoje želje. Daj mi spoznati što vječna Ljubav želi od mene. Daj mi spoznati što trebam činiti. Daj mi spoznati što trebam trpjeti. Daj mi spoznati što trebam tiho, skromno, razmišljajući prihvaćati, nositi i podnositi. Da, Duše Sveti, daj mi spoznati Tvoju volju i volju Očevu. Jer čitavim svojim životom ne želim ubuduće ništa drugo biti nego trajni i neprekidni DA na želje i volju vječnoga Oca.
Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2009 07:06 
Odsutan

Oce ,mi te molimo za sve nas...
Prosvjetli nas,produhovi nas,ojacaj nas,daj nam svoj mir,daj nam Duha Svoga,daj nam Darove spoznaje i Darove prorostva,a napose Darove ljubavi.

Toliki od nas toliko puta ponavljamo riječi Očenaša – sveti se ime tvoje.
Kad ih sljedeći put izgovorimo, zastanimo na trenutak i promislimo o onome što govorimo. I upitajmo se što svaki od nas čini da bi po njegovom životu i po njegovim riječima i djelima Bog bio proslavljen.

Osjećaju li ljudi, nakon susreta s nama, potrebu zahvaliti Bogu što smo mogli biti zajedno? Jesu li naše riječi poticaj drugome da postane bolji ili njima vrijeđamo i sablažnjavamo? Jesu li naša djela hvalospjev Stvoritelju ili vlastita osuda?

Biti Kristov znači ići s Njim i činiti djela koja je On činio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2009 06:29 
Odsutan

"Dođite k meni svi koji ste umorni i opterećeni, i ja ću vas okrijepiti. Uzmite jaram moj na sebe i učite od mene, jer sam krotka i ponizna srca" (Mt 11, 28? ? 29). Prihvaćamo Kristov poziv, koji želi da budemo blaga i ponizna srca. Jer Njegov život je i naš život. Njegove riječi naš su putokaz. Privučeni Njegovom ljubavlju, hodamo Njegovim stopama i težimo k svetosti. Za nas kršćane najveće bogatstvo su prijateljstvo i zajedništvo s Kristom.

Molitva:
Zahvaljujemo Ti, Oče,
što si svoje Lice sakrio
mudrima i umnima,
a pokazao ga malenima.
Da, Oče, jer tako se Tebi svidjelo.
Zajedno s Tvojim Sinom, siromašnim i spremnim
vršiti Tvoju volju,
predajemo svoje tijelo i dušu
da se i mi ubrojimo među izabrane Tvoje.

Abba - Oče, daj nam usta djeteta
da iskreno prizivamo Tvoje Ime.
Učini blagim i poniznim naše srce
da sve ono što smatramo dobitkom
za nas bude gubitak
u usporedbi sa spoznajom Tebe,
našega Gospodina.
Želimo odbaciti sve te stvari
smatrajući ih ništavnima,
samo da nas Ti prihvatiš.

Daj nam upoznati Krista,
Sina Tvoga i
snagu Njegova uskrsnuća,
sudjelovati u Njegovim patnjama,
ne plašeći se smrti,
u nadi da ćemo i mi uskrsnuti.

Sačuvaj nas u nasljedovanju Krista,
u poniznoj službi braći i sestrama,
u slušanju Božje Riječi,
da svi slavimo i blagoslivljamo
Tvoje sveto Ime
Oca i Gospodina neba i zemlje
i Tvoga Sina, jedinoga Spasitelja. Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 878 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 88  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]