www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 svi 2025 05:40

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 10 lis 2009 07:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
MOLITVA ZA DEČKA
nekima je smiješno ali ova molitva je tražena. pa evo objavljujem i preporučam toplo jer znam mnogo uslišanja! :)

Bože moj stvorio si me da budem žena .Prihvaćam naum tvoj sa mnom. I, evo, prepoznajem se kao žena. Prepoznajem u sebi da trebam biti nečija pomoć i majka. Dok to ne postanem, nemirno je srce moje. Ali poznajem svoju slabost i sa žaljenjem ti svako svoje zlo priznajem. Zato se Tebi, Stvoritelju svome, utječem. Spasi me od napasti da, u pustinji svoga srca, sama tražim muža. I spasi me od tuđih napasnih želja da me na svoj način udaju. Prihvaćam jedinoga muža za kojeg si me pripravio već onda kada si me stvorio kao ženu. Ne znam gdje je on. Ne znam tko je on. Možda sam ga vec i vidjela, ali ga bez tvoga Duha nisam mogla prepoznati. Zato Ti predajem srce i sav svoj život. Učini me blagoslovljenom ženom tvoga sluge, a moga blagoslovljenog muža. U njemu Ti dođi po mene te nam budi čuvar braka i obitelji. Na tvoju slavu želim živjeti svoj brak i tvojoj slavi posvećujem svoju plodnost. Tako neka bude! Amen

Kada se on preda mnom pojavi, a Ti mi iznutra objaviš da je to on, neću se opirati jet Te poznajem, Ljubavi. Znam da nisi ni šum što prolazi ušima, ni stras u udovima što se diže kao lav da onda kao smrt s plijenom života nestane. Nisi ni rumenilo zbunjenih obraza, nego si Ljubav vječna; vječni lahor srca što sve podnosi i iza svega ostaje. Na stupovima istine leži hram tvoj, a predvorje mu puno nepatvorene dobrote i rijeke života izviru iz njega. Taj hram je Čovjek što si ga stvorio; taj hram je brak. U svetištu me čekaš, nadspoznatljiva Tajno, da mi svoje lice otkriješ i da me učiniš svojim živim oltarom. Predajem Ti se i posvećujem zauvijek. U Tebe se uzdam. O, da se ne postidim dovijeka.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 lis 2009 07:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Molitva za curu
Bože moj stvorio si me da budem muškarac i suprug .Prihvaćam naum tvoj sa mnom. I, evo, prepoznajem se kao muškarac. Prepoznajem u sebi da trebam biti nečija pomoć i otac. Dok to ne postanem, nemirno je srce moje. Ali poznajem svoju slabost i sa žaljenjem ti svako svoje zlo priznajem. Zato se Tebi, Stvoritelju svome, utječem. Spasi me od napasti da, u pustinji svoga srca, sam tražim ženu. I spasi me od tuđih napasnih želja da me na svoj način ožene. Prihvaćam jedinu ženu za koju si me pripravio već onda kada si me stvorio kao muškarca. Ne znam gdje je ona. Ne znam tko je ona. Možda sam ju vec i vidio, ali ju bez tvoga Duha nisam mogao prepoznati. Zato Ti predajem srce i sav svoj život. Učini me blagoslovljenim suprugom tvoje sluškinje, a moje blagoslovljene žene. U njoj Ti dođi po mene te nam budi čuvar braka i obitelji. Na tvoju slavu želim živjeti svoj brak i tvojoj slavi posvećujem svoju plodnost. Tako neka bude! Amen

Kada se ona preda mnom pojavi, a Ti mi iznutra objaviš da je to ona, neću se opirati jer Te poznajem, Ljubavi. Znam da nisi ni šum što prolazi ušima, ni strast u udovima što se diže kao lav da onda kao smrt s plijenom života nestane. Nisi ni rumenilo zbunjenih obraza, nego si Ljubav vječna; vječni lahor srca što sve podnosi i iza svega ostaje. Na stupovima istine leži hram tvoj, a predvorje mu puno nepatvorene dobrote i rijeke života izviru iz njega. Taj hram je Čovjek što si ga stvorio; taj hram je brak. U svetištu me čekaš, nadspoznatljiva Tajno, da mi svoje lice otkriješ i da me učiniš svojim živim oltarom. Predajem Ti se i posvećujem zauvijek. U Tebe se uzdam. O, da se ne postidim dovijeka.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2009 15:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
hvala draga visnja na predivnoj molitvi... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2009 16:05 
Odsutan

i djevojke, krenite moliti... :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2009 16:07 
Odsutan

Ma evo...baš idem kod franjevaca na Kaptol :) ..i molimo, kako ne... smajlic21 smajlic21

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2009 16:26 
Odsutan

Dođi, Isuse pogledaj na nas, čuj našu molitvu i usliši nas :a1250: :a1250:

:r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086:

smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22 smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2009 16:42 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

molim Te Boze, uslisi nas, i pomozi nam da prepoznamo osobu koju si namenio za nas, za brak.u Isusovo Ime te molim

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lis 2009 21:17 
Odsutan

Abadonnee,dragi brate,jako me gusta ovo što si napisao i ima smisla. :grlim te:
A tebi draga Višnja hvala na ovim lijepim molitvama! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2009 02:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 2 zahvala
lipi pozdrav svima. ne znam jel kasno da stavim i svoju malenkost u vaše molitve.. evo baš sam jučer počela molit te molitve šta je tu neko stavia za mog budućeg (ne)sretnika...
da ne duljim ... moja veelika bolna točka je što niko ni od mojih dragih prijatelja nije vjernik, pa niti bližih poznanaca..i pored toliko ljudi i prijatelja osjećan se ka pale sam na svijetu.. . strah me da niti neću naić na nekog momka ako ne vjernika onda bar poštenog normalnog čovika...svi muški oko mene su raskalašena gamad pa mi takvo okružje gasi nadu....
eto ( a nisan mogla kraće ) ( nisam baš često po forumima pa mi ne uzimajte ništa za zlo)

molim se za sve koji imaju slične slučajeve, istina da izgleda blesavo, ali je teško srcu u ovakvoj poziciji. ko ovo pročita nek me se siti kod Boga , dvoje ljudi u molitvi je jače nego jedan, jel tako

smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2009 15:12 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

...i ja bi se volila preporučit u molitve....zadnjih 5 godina sam provela u vezama...i to stalno toliko krivim i bolnim.....u krajnostima, od dečka koji je bio narkoman, kockar do onoga koji je odlučio ići u svećenike.....
:cry:
....tako da me više toliko strah da će me opet neko ranit.... :cry: a ne znam iskreno da li više mogu...i sad sam tu sa zidovima sumnje, straha i ne dam nikome da mi pristupi.....ali u jednu ruku tako želim dečka.....
ali nikome ne vjerujem.....eto, volila bi da se pomolite i za mene... :roll:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]