www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 lip 2025 18:35

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 94 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 15:11 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Oprosti dragi Johnni ja nisam nigdje spomenula da su oni sekta,a o toj temi mogli bi dugo raspravljati i nikada nebi dosli do kraja.Ja osobito nebi nikada isla u neku drugu zajednicu jer rodena sam u katolickoj vjeri i sa svime se slazem sto mi ta vjera nalaze,a za druge mogu samo moliti i to je to.Nista se ja ne ljutim,svatko ima pravo iznjeti svoje misljenje i svoje komentare.O kipovima bi se isto moglo pisati u nedogled.Ja isto imama kipove ali ne da se njima klanjam vec da me podsjecaju na likove koji su na njima prikazani
kao laksu predozbu o Isusu i Mariji.Oni isto imaju kriz ali ne i Isusa na krizu,a mi imamo Isusa na krizu i to nam govori da je Isus umro zaradi nas i nasih grijeha i da taj kriz moramo prihvatiti i nositi.Komplicirano je sve to a raspravljati bi mogli u nedogled.Moj moto je vjeruj i moli jer po vjeri primamo.Eto..BtB. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 15:17 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Višnja nema potrebe da mi se ispričavaš jer nisam reko da si ti rekla da su oni sekta. Jasno sam napisao Miranda(za zadnji dio posta), valjda si brzo pročitala pa nisi vidjela. Istina je što kažeš i znam da se već pisalo i o kipovima i o Mariji i o čistilištu i tomu svemu, al to je tak oni imaju svoj stav i ja moram priznat da donekle to i poštujem. Nisam ja mislio da bi ja išo u neku drugu kršćansku crkcu nego na kršćanstvo, jer ako je Isus umro i uskrsnuo a je, ako je posrednik između nas i Boga a je, zašto bi onda naprimjer bio hindus ili musliman koji vjeruje da je on samo prorok.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 17:22 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
eh eh,za svoje prepostavke ,ostavi za sebe ,u protivnom upitj svog svecenika ,ja nepravim nikakvu pomutnju,kuzis ?sve je sekta osim nase rimokatolicke vjere,a ti se konzultiraj s svojim svecenikom ,

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 17:42 
Odsutan

Napiso sam da stvaraš još veću pomutnju jer si napisala da su to Jehovini svjedoci, a oni to nisu. Ajmo znat nešto prije nego što pišemo. Pitao sam ja svog svećenika i o takvim stvarima i za pentekostalce mi nije rekao da su sekta. Ovo da su sve crkve sekte osim Katoličke se ne slažem, šta je onda sa pravoslavcima. Šta je s anglikancima, protestantima? Zapitaj se ovo ;da li je Martin Luther King koji je bio baptist po tebi Božji čovjek ili nije. Rekla si da ti je fra Ivo pavić duhovnik. Ajd ga onda pitaj kako je nastao katolički karizmatski pokret i kako to da ljudi koji nisu katolici imaju karizme( dar jezika, proroštva, liječenja)itd te propovijedaju Evanđelje. Miranda vidio sam da si nova na forumu pa nikako nemoj shvatit ovo kao osobno prepucavanje. Božji blagoslov.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 17:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

:lol: da tako je ,fra.ivo pavic mi je osobni duhovnik,ako sam nova ne znaci da me moras ovakvo negativno gledati,osim toga vidim da ocito si u nekom neznanju,a to ne prihvacas kada netko kaze.ne sam mene da tako negativno ,nego i visnju,ja sam rimokatolicke vjere ,ma mogu raspravljat s tobom ali kao sto kaze moja sekica visnja islo bi u beskonacnost.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 17:53 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

o karizmama mi nemoras govoriti jer jako dobro znam sto su karizme .imam velike karizme ,i molim te ne napadaj me, :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 17:59 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

a ovako kako ti napadas ,mene i visnju ,da se mi klanjamo kipovima ,klanjamo se isusu,majci nebeskoj ,ocu nebeskom ,oni su zivi ,kada budes dozivio zivog isusa pred sebe,drugacije ces razmisljati.ah ,ovo je dalje suvisno da se s tobom raspravljam.bog te blagoslovio

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 17:59 
Odsutan

Vidim da je došlo do totalnog nesporazuma. Ja te uopće negativno ne gledam ,zato sam napisao da nikako ne shvatiš ovu temu kao osobno prepucavanje. I ja sam katolik ko i ti i drugi na ovom forumu. Za fra Ivu Pavića znam da vodi duhovne obnove, piše u Rhemi, zato sam reko da ga pitaš malo o pozadini Katoličke Karizmatske obnove. Sad si napisala da imaš karizme, a pitaj se kako to neko ko nije katolik isto ima dar jezika, možda proroštva, liječenja itd. Uopće te ne napadam, već ono što si napisala a to je velika razlika. Postoji razlog zašto se Katolička Crkva zalaže za ekumenizam. Nemoj mi ništa zamjerit.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 18:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

pitas me zasto?zato sto priznaju isusa ,njegovu majku ,nasu majku mariju,naseg oca nebeskog .reci cu ti nesto,jedna osoba koja je dobila dar jezika rimo katolicke vjere ,bila je presla u pentak.crkvu,znas li sto se dogodilo?odma je izgubila dar jezika,a ti sad razmisli o ovome

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2009 18:10 
Odsutan

Miranda bit ću iskren i reć da čitam tvoje postove i smijem se. Nemoj me sad opet krivo shvatit i reć da te ismijavam, smijem se zato što vidim da si sve krivo shvatila. Prvo, ja jesam katolik. Pročitaj ponovo ovu temu od 5 strane pa ćeš shvatit da si me totalno krivo čitala. Ja sam rekao da pentekostalci to kažu za kipove, i za Mariju itd. Višnju uopće nisam napao. Možda imaš loš dan, znam ja nekad imam taj stav pa ćim neko krivo pogleda odmah skaćem. Gledaj ne znam puno o karizmama al ono što znam je da je pentekostni pokret star preko 100 godina, a Katolički karizmatski nije ni blizu toliko. Pročito sam da je Katolički karizmatski pokret nastao tako što su katolici prisustvovali u Americi jednom pentekostnom skupu te su išli na polaganje ruku i tako se to dalje širilo. Molim te odgovori mi na ovo zadnje jel to istina ili nije?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 94 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]