www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 lip 2025 21:29

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 110 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 09:00 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ajde mihael pomozi, vidim da se zapinje na oralnom seksu,daj onaj link sa skaca ili di si već našao o tome...sjećaš se... to je bilo kao neki stav crkve ili?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 09:07 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
[
Citat:
quote="jelena"]ajde mihael pomozi, vidim da se zapinje na oralnom seksu,daj onaj link sa skaca ili di si već našao o tome...sjećaš se... to je bilo kao neki stav crkve ili?
[/quote]

..jelena..ne zapinje se na oralnom seksu..već na teoriji..o oralnom seksu..

. naš brat angelMyst nam je to dobro objasnio..

.i mnoge druge teorije o najboljem seksualnom životu u kršćana..

.sad sam ..eto i naučno potkovan..što mi valja činit..
.moram još samo ženu nagovorit..
..i biti ćemo potpuno oralnopneumatizirani na sreću i blagodat našeg
..braka.

..mir svima
..pogotovo našem divnom oratoru

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 09:21 
Odsutan

Dr.Josip Sabol..

Autentični katolički seksualni moral ima spoznajnu i duhovnu snagu pridonijeti tome da ljudska seksualnost služi skladnom razvoju čovjekove osobnosti, ostvarivanju mirnog i solidarnog života, doživljavanju radosti nad vlastitim životom i odgovornoj spremnosti služiti rađanju novoga života. Katolički seksualni moral omogućava u najvećoj mjeri ostvarenje ljudskog dostojanstva - dostojanstva žene i muškarca, dostojanstva oca i majke, dostojanstva djeteta - budući da katolički seksualni moral odgovara u svojoj srži ljudskoj naravi, psihosomatskoj stvarnosti čovjeka, braneći čovjeka pred egocentričnim traženjem naslade, s jedne strane, i pred prezirom seksualnih užitaka, s druge strane.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 09:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Ako me mozes cuti Angel, tvoj stav je hvale vrijedan i za razmisljanje tvoje osjecam da je hvale vrijedno, al nacin na koji sve to izrazavas simbolicno je onim tockicama kojima si imitirao naggarovo pisanje. Uvjeravam te da nitko ne zeli oboriti tvoj stav samo da ga obori, vec samo ako je na izgradnju u vjeri svima ovdje. Ako doista vjerujes da te naggar ili netko drugi ovdje pokusava oboriti radi obaranja, tada vrijedjas sav trud koji je proizasao iz takve jedne osobe, a tako onda ne vrijedjas samo tu osobu, vec i onoga koji osobu nadahnjuje svo ovo vrijeme na forumu. Ako je Bog onaj koji tu osobu nadahnjuje, tada bih ti Angel zelio pomoci da tastinu koja vlada svim ovim kao mrvice otpuhnemo molitvom i zajednickom izgradnjom u vjeri u Boga Svemogucega.
Kao da si se 'nabrijao' na naggara i sve nekako brzopleto povezao, pa eto promisli kome moze odgovarati da povjerujes da ti se ovdje cini bilo kakav dispet te kome odgovara da za tebe naggar vise ne postoji na ovom forumu. Promisli, toliko sebi dugujes.
Znas, mogao bih ti pisati na nacin na koji si ti naggaru pisao, ili naggaru na nacin na koji je tebi pisao, npr. kako si u jednom jedinom postu podijelio forum na vecinu koju ti imas, doduse potajno, i manjinu koja tvoj stav zeli (iz svega srca) oboriti, tako da ne ostane neoboriv. Mogao bih shvatiti sve brzopleto i isprepleteno konspiracijom, al pogrdila bi mi se narav i pao bih tada pod tastinu, i ponudjena imaginarna borba izmedju nasih i vasih po pitanju tvog stava, osramotila bi u Isusu Kristu sve koji jesu zamisljeni na zamisljenim suprotnim stranama. Vidis li Angel o cemu se ovdje radi? Bi li se tko od svoje nadutosti u trenucima primirja sjetio da se i nasi i vasi bore na pogresnoj fronti?
Onima kojima je Bog dao, mogu u slici iz recenice prije vidjeti sotonu koji dobiva okladu i govori Bogu 'jesam li rekao da ce se one Tvoje ovce, sto Tebe traze, posvadjati zbog Tebe najmanje misleci na Tebe...'
Ja vas ne mogu sprijecavati da svadjate ili raspravljate po duhu koji vas vodi, al samo vas molim radi sebe promislite kada se ponovno usudite u istom postu imati puna usta o Svetoj poniznosti na nacin u kojem nema ljubavi.
Molim te po Isusu Kristu Angel nemoj ni nesvjesno podrzavati stav po kojem bi nekome od nas dobro bilo da postane vazno 'samo vidjeti da nitko nije oborio moj stav', jer ce ubrzo malo tko postojati za malo koga na ovom forumu.
Svaki je od nas vrijedan pa tako i ja, i dok sam pod ovim prirodnim konstantama ne mogu nuditi nista drugo do Boga u bezvremenosti i milosrdju, u besmrtnosti Rijeci koja je Ljubav. Bezgresnost, Poniznost..., presveta naspram nas i onih kokosi i jaja, naspram vodjenja ljubavi kao ljudi ili amebe, puno veca od postojanja ili nepostojanja jednih za druge, a kamoli veca nego sto mi oprastamo.
Sabirem ti Angel ovim Isusov nauk, a saberi i ti stogod Isusova nauka i pomozi da se ovo pretvori u oprost i razumjevanje, a kada bi znao da ce naggar postojati cak i za tebe dok budes mislio da za tebe ne postoji, sada bi mu posao oprati noge – doista se poniziti i biti najmanji da bi bio najveci. Ili su pricu o pranju nogu krivo zapisali al se fino uklopilo?
Ovaj stih je beskonacno veci od nase mudrosti, velicine i moci i nije ga dosadno ponavljati jer je kratak, jasan i bez istinske mogucnosti da se krivo protumaci:
'Kad se Mihael arkanđeo sa đavlom prepirao za tijelo Mojsijevo, nije se usudio izreći pogrdan sud protiv njega, nego reče: 'Spriječio te Gospodin!' A ovi pogrđuju ono što ne poznaju; a što po naravi kao nerazumne životinje poznaju, u tom trunu.'
Dobro znas Angel, vrijedniji smo Bogu Ocu Svemogucemu ako nekome oprostimo i prihvatmo teret drugog ako treba, nego sto je vrijedno ista od ovoga sto svi mi pisemo. Lakse se poniziti onome koji je nadahnut Duhom Svetim, nego onome tko nije.., pa eto, da vidimo tko je kojim duhom nadahnut i tko se usudjuje izgovarati pogrdan sud pored Mihaela koji se djavlu nije usudio izgovoriti nista grubo i bez ljubavi do: 'Sprijecio te Gospodin'. Sumnja li tko u Mihaelove razloge tome? A za razliku od nas, Mihael se bori na pravoj fronti protiv pravog neprijatelja.
Mir, mir, mir, ljubav, ljubav, ljubav, mir izmedju ljudi, mir izmedju Boga i ljudi..., sto moze biti nejasno u rijecima mir i ljubav onome tko Boga za ucitelja trazi. Molim te Angel, sjeti se i toga kad se budes pitao zasto pisem tebi a ne naggaru, sjeti se prvo mira i ljubavi, a onda ostalog.
Hajdete sada fino, bas kao mala djeca, predjite preko toga ne zamjerajuci jedan drugome, za prvu ruku barem toliko da postojimo jedni za druge.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 09:51 
Odsutan

Citat:
Mir, mir, mir, ljubav, ljubav, ljubav, mir izmedju ljudi, mir izmedju Boga i ljudi..., sto moze biti nejasno u rijecima mir i ljubav onome tko Boga za ucitelja trazi. Molim te Angel, sjeti se i toga kad se budes pitao zasto pisem tebi a ne naggaru, sjeti se prvo mira i ljubavi, a onda ostalog.
Hajdete sada fino, bas kao mala djeca, predjite preko toga ne zamjerajuci jedan drugome, za prvu ruku barem toliko da postojimo jedni za druge.
[/quote]

..naš veliki brat Leo, mudro govoriti..
.evo ja naggar poglavica..nuditi ..poglavici angleMyst..
..lulu mira..

.oliti
.kao i uvijek

mir s tobom

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 11:27 
Odsutan

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 11:46 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

leo,naggar, angelmyst :grlim te: :grlim te:

divni moji :arrow:

ah da mi je moći reći, što je uzrok....ali...

ja vas vidim kao divne ljude i molim vas ...kako je rekao leo...(a divno je rekao :arrow: ) ne dajte onim zlim očima da se naslađuju nad našim srcima...
ne dajte im...nek se te zle oči ljute ...
a mi ćemo i dalje širiti Radost

volim vas puno dečki mili :arrow: :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 12:01 
Odsutan

[quote="andjelina1"]leo,naggar, angelmyst :grlim te: :grlim te:

divni moji :arrow:

..a ženo, zar nas možeš ljubiti svu trojicu.

:lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 12:06 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

srećo....mogu ...mogu...onak u čistoći srca.... :arrow: :arrow:

joj,joj nagar...niš ti ne promakne...
samo "njušim" li to malkice slikica u glavi dok si post pisao 8) :D

nešto si dobre volje... :wink:

mora da si malo manje visio na compu.. a malo više na ženici :D

(naljutit ćemo lea...pa će nas brisat... :oops: (a zamisli "štete" od ovih obrisanih postova :D ))

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 12:50 
Odsutan

Citat:
joj,joj nagar...niš ti ne promakne...
samo "njušim" li to malkice slikica u glavi dok si post pisao 8) :D

..sve je relativno..malo sam..pod..prešom..

Citat:
nešto si dobre volje... :wink:

mora da si malo manje visio na compu.. a malo više na ženici :D

..moram biti dobar kršćanin..

mir svima

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 110 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]