www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 lip 2025 10:20

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 110 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 13:19 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
e ja sam sad pravi primjer bračne čistoće...muž mi na terenu.... :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 13:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
[
Citat:
quote="jelena"]e ja sam sad pravi primjer bračne čistoće...muž mi na terenu.... :lol:
[/quote]

..nećeš valjda reći, da kad se vrati, da čistoća prestaje.. :oops:
:lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 14:05 
Odsutan

pa ne,ali uvijek netko može tu čistoću dovesti u pitanje, ali sad ne može :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ...
PostPostano: 12 lis 2006 15:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ajd, da vidimo... ako ste tako puni Duha i istine idemo se dogovoriti: Pozivam vas sve da dođete kod mene, u moje mjesto, pa po redu: prvo odete pitati patera Rikarda što misli o meni, a zatim odemo na Misu, pa ne misi pitate ljude što misle o meni - da li sam dosljedan onome što ovdje pišem. A nakon toga idemo kod Naggara, da vidimo što ljudi kažu o njegovoj dosljednosti, pa kod Lea, da vidimo što ljudi kažu o njegovoj dosljednosti življenja vjere.... nakon toga možemo u miru sjesti i popušiti lulu mira, dvije štoviše! Kakav sam ovdje takav sam i u stvarnom životu... ne glumatam ništa... a, imam osjećaj da neki ljudi glume i izigravaju ono što nisu... toliko.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 16:01 
Odsutan

uvijek ima ljudi koji glumataju,neki to čine jer žele pametovati drugima, a neki jednostavno iz želje da se osjećaju boljima nego što jesu,da budu bolji no što jesu....
tvoja dosljednost meni nije bitna, meni je važno da ja kad ostanem sama sa sobom(ne prostorijom), imam mir u srcu, da me ne grize savjest zbog pretvaranja, da mogu bez srama pogledati se u zrcalo...
dosljedan si sebi i Bogu, a ljudima nikad nije moguće ugoditi, zato ti mene radije pozovi na koju litru kave, na misu možemo otići, ali onda poslije mise opet me počasti kavom....(nisam ovisna o kavi!)
AM ne brini se o tome što će drugi reći o tebi, brini se šta ti misliš,jer na kraju odgovaraš samo Bogu i svojoj savjesti

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 lis 2006 18:42 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dogovoreno, prvom prilikom kada budem u ZG ili blizini, nađemo se, imam dogovor i sa Angelique, pa se možemo naći svi troje! :) Evo, danas sam se našao s Aby! :)

Aby - evo ti još jedan pozdrav! :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 19:16 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

a angelmyst..ma što ćemo,te,prvovjervavati

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 lis 2006 19:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Pa, ja nemam što skrivati! :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 19:33 
Odsutan

leo, nadala sam se da ćeš upotrijebiti baš te riječi koje si upotrijebio, i neizmjerno sam sretna zbog naggarove geste, jer najmanji je zaista največi, a naggar je ispao podosta velik. hvala ti Leo što si i njemu (njima) i nama odškrinuo vrata...
AngelMyst- misliš li da je zaista bitno što netko o nekome govori i da se to može uzeti kao neoboriva istina? misliš li zaista da će bilo tko promijeniti mišljenje o nekome, zato jer je pater nešto rekao, ili ljudi s mise, ili nečija mama, muž, dijete, prijatelj... Pa ne vjerujem sama sebi, vjerujem dragom Bogu (vjerujem i svom svojoj muskoj polovici : )). nemojmo smetnuti s uma da ne postoje dvije različite istine i da se silom rijetko kada išta postiže. mogu te do besvjesti uvjeravati u nešto, ali ako nemam otvorene oči i otvoreno srce da vidim što je iza onoga što ti govoriš meni i ako ti isto tako nemaš otvorene oči i otvoreno srce da vidiš što se nalazi iza mojih riječi- sve pada u vodu ako se vidi samo busanje u prsa, ako su usta puna sebeljublja i ako je vlastita veličina važnija od poniznosti.
By the way, i u glumi se može biti dosljedan- upravo je to karakteristika dobre glume, zar ne?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 21:12 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Moja savjest je čista hvala Bogu dragom! Drugo, morate vi to priznat sami sebi htjeli ili nehtjeli - drugi ljudi su ipak - koliko god nesavršeni bili, oni koji mogu ocijeniti nečiju autentičnost, pa ako mene ljudi iz crkve zovu da idem nekamo, na duhovnu obnovu s njima, to ipak nešto znači, a ako ih zanima moje mišljenje o nečemu, to također nešto znači... imam jednog frenda (nije vjernik)... pričao mi je to prije kojih dva-tri mjeseca.... uglavnom, skupilo se neko društvance i nešto su spominjali mene - zaključak je bio - može pričati tko što hoće, ali njemu (mojoj malenkosti) ovdje što se tiče poštenja, vjere i dosljednosti nitko nije ni do koljena... to su riječi drugih - ne moje, a, drugi ljudi, bili oni vjernici ili ne, ipak su bolji u prepoznavanju naših kvaliteta od nas samih (čast iznimkama). Ja nisam niti ohol niti umišljen, ja samo gradim svoj život u stijeni - stijeni koja se zove Krist!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 110 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]