www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 05:46

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 149 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2009 21:27 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Derek Prince,koji je nakupio godine iskustva u molitvi za oslobođenje navodi sedam znakova koji pokazuju da bi osoba ili obitelj mogli patiti od prokletstva: 1.Duševni ili emosionalni slom. 2.Kronična bolest ili bolest koja se ponavlja. 3.Neplodnost ili sklonost spontanom pobačaju. 4.Slom obitelji ili braka 5.Trajno financijsko siromaštvo. Skolonost nesrečama(pehisti) 7.Višestruki slučajevi neprirodnih smrti (samoubojstva itd) ili preranih smri u obitelji. Nijedan od ovih ljudskih problema nije dovoljan sam po sebi,naravno da dokaže prisutnost prokletstva.Tek kad se više znakova nađe zajedno,ili kad je jedan znak izrazito snažan,možete posumnjati da je nabačeno prokletstvo.Pa čak i tada možeš biti siguran samo kroz vodstvo Duha Svetoga.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2009 10:34 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Bog braćo i sestre.Imate kod don Dražana Radigovića DVD blagoslov ili prokletstvo a u RHEMI možete naručit taj DVD.Nemojte davat savjete ako niste osposobljeni za te duhovne stvarnosti jer možete štetu nanijet svakom tko pročita pogrešan savjet.Za takve stvari netreba egzorcist niti egzorcizam dovoljan je laik koji zna šta triba radit da izmoli molitve otklinjanja i da pouči onog tko treba pomoć kako se zaštićivat svakodnevno.Za takve stvari preporučam svećenike ili laike koji su u službi u crkvi i nikom više ne idite.Ako netko ima problema ja mu isto stojim na usluzi za molitvu i nek nazove svatko tko ima bolest ili tegobe duhovnog karaktera.BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2009 13:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
učenik napisao:
Bog braćo i sestre.Imate kod don Dražana Radigovića DVD blagoslov ili prokletstvo a u RHEMI možete naručit taj DVD.Nemojte davat savjete ako niste osposobljeni za te duhovne stvarnosti jer možete štetu nanijet svakom tko pročita pogrešan savjet.Za takve stvari netreba egzorcist niti egzorcizam dovoljan je laik koji zna šta triba radit da izmoli molitve otklinjanja i da pouči onog tko treba pomoć kako se zaštićivat svakodnevno.Za takve stvari preporučam svećenike ili laike koji su u službi u crkvi i nikom više ne idite.Ako netko ima problema ja mu isto stojim na usluzi za molitvu i nek nazove svatko tko ima bolest ili tegobe duhovnog karaktera.BVB

Ali bilo tko može reći da je laik i da liječi preko Duha Svetoga, baš kao Miranda..
Baš zato se treba ići svečeniku, a egzorcist je broj jedan jer on ima te karizme da može prepoznati takve stvari ja mislim najlakše, pa mislim svaki dan se susreće s njim, ne može se čovik laik usporedit s njim nikako. On te top, ali postoje također ljudi koji to mogu, ali kažem zbog zlouporabe imaš svečenike kojima je to dužnost. Svečenici imaju pomazane ruke. Ni svečenici neki ne vjeruju u to, dosta njih, ali ima ih koji vjeruju, koji ne gledaju sotonu kao nešto apstraktno, već nešto stvarno, među nama.
Dakle 1. Egzorcist, 2.Svečenik, karizmatik 3. puno katoličkih redova ima, pa i sestre Klarise i td.. 4. Laik, poput učenika i nekih drugih...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2009 13:36 
Odsutan

Mario23 napisao:
Ali bilo tko može reći da je laik i da liječi preko Duha Svetoga, baš kao Miranda..
Baš zato se treba ići svečeniku, a egzorcist je broj jedan jer on ima te karizme da može prepoznati takve stvari ja mislim najlakše, pa mislim svaki dan se susreće s njim, ne može se čovik laik usporedit s njim nikako. On te top, ali postoje također ljudi koji to mogu, ali kažem zbog zlouporabe imaš svečenike kojima je to dužnost. Svečenici imaju pomazane ruke. Ni svečenici neki ne vjeruju u to, dosta njih, ali ima ih koji vjeruju, koji ne gledaju sotonu kao nešto apstraktno, već nešto stvarno, među nama.
Dakle 1. Egzorcist, 2.Svečenik, karizmatik 3. puno katoličkih redova ima, pa i sestre Klarise i td.. 4. Laik, poput učenika i nekih drugih...

pravi školski primjer...ali u životu to baš i ne funkcionira tako...što znači svećenik, laik..?opisuje stanje srca?
to su samo dva načina služenja Bogu.zajedno čine Crkvu.
nekad me neki svećenici neće uopće "dirnuti u srce",dovesti Isusu,a ima laika koji hoće..stvar je puno dublja...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2009 13:58 
Odsutan

anapaula napisao:
pravi školski primjer...ali u životu to baš i ne funkcionira tako...što znači svećenik, laik..?opisuje stanje srca?
to su samo dva načina služenja Bogu.zajedno čine Crkvu.
nekad me neki svećenici neće uopće "dirnuti u srce",dovesti Isusu,a ima laika koji hoće..stvar je puno dublja...

Među apostolima koje je Isus poslao da liječe i izganjaju zloduhe je bio Juda Iškariotski također. I on je radio čuda, iako je izda Boga s nama, tako i današnji svečenici, bez obzira kakvi su mogu činiti čuda u Isusovo ime, i kad se ispovijedaš...ne traži Ivu Pavića kao neki kad pišu po forumu, hvale se da im je Ivo Pavić duhovnik, već se možeš ispovijedati u bilo kojeg svečenika i grijesi su ti otpušteni.

Draga Anapaula, Crkva stoji već 1800 godina zbog pravila, moramo toga biti svjesni. I tko smo sad mi neka generacija koja će ih mijenjati.
Bogu hvala, svima je dano da u Isusovo ime mogu izmoliti vjerom u Isusa Krista, ali neka pravila postoje i triba bit oprezan s njima. Ja vjerujem da se Isus preko učenika proslavlja, ali granice su tu. Onaj redosljed kojeg san napisa je dobar, osim 2. Karizmatici, 3. svečenici

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2009 14:23 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Braćo i sestre nemojmo se raspravljati, poslušnost RKC mora prevladati iznad svega.
A ovdje mislim da nema više potrebe pisati jer je ,,nepozvani" ovdje započeo temu, ne zato što on ima taj problem, nego da se uvuče u ovčinjak, htio je čuti kako on kaže naše ,,inkvozitorske postove" kako bi nas mogao optužiti da njegove vede smatramo đavolskim itd. da ne nabrajam. ali previše su mu prozirne namjere, a tek postupanje. zato bih ja ovdje zaključila ovu temu.

Božji blagoslov!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2009 14:27 
Odsutan

Ma nema svađe. :) Nedaj Bože..
Ovo samo razmišljanja razmjenjujemo :mrgreen: :b206: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lis 2009 14:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Mario 23, potpuno se slažem s onim što si napisao, nego hoću reć da to osobu koja je započela temu uopće ne zanima šta mi pišemo, vjerojatno se smije pred ekranom, pa eto da ne bi dalje guštao. , smatram da je ovo završena tema. uostalom nije se ovdje ni javljao više.

Bog te blagoslovio :grlim te: :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 stu 2009 00:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

SOPI napisao:
Braćo i sestre nemojmo se raspravljati, poslušnost RKC mora prevladati iznad svega.
A ovdje mislim da nema više potrebe pisati jer je ,,nepozvani" ovdje započeo temu, ne zato što on ima taj problem, nego da se uvuče u ovčinjak, htio je čuti kako on kaže naše ,,inkvozitorske postove" kako bi nas mogao optužiti da njegove vede smatramo đavolskim itd. da ne nabrajam. ali previše su mu prozirne namjere, a tek postupanje. zato bih ja ovdje zaključila ovu temu.

Božji blagoslov!

pogresno.nije mi to bila namjera.postovi i odgovori su neki ovdje zaista zlonamjerni i iz neznanja.sto sam pisao na jednoj temi nema veze s drugom.uzimate si za pravo žigosati nekoga jer vam na nekoj temi nesto nije odgovaralo.nije u duhu poboznosti ali navikao sam ja na ovakve reakcije.vise govore o vama samima nego meni.ova tema je i dalje otvorena i nema veze s drugim temama.ako se treba svaki dan javljati na neku temu nek mi se to onda kaze,da nebih pobudio sumnju.a tko zeli biti administrator i zaključavati teme po svom nahodjenju neka se raspita kod moderatora pa nek zaključava.i još nek zaključavanje zavrsi bozjim blagoslovom.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 stu 2009 00:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Samuel napisao:
Derek Prince,koji je nakupio godine iskustva u molitvi za oslobođenje navodi sedam znakova koji pokazuju da bi osoba ili obitelj mogli patiti od prokletstva: 1.Duševni ili emosionalni slom. 2.Kronična bolest ili bolest koja se ponavlja. 3.Neplodnost ili sklonost spontanom pobačaju. 4.Slom obitelji ili braka 5.Trajno financijsko siromaštvo. Skolonost nesrečama(pehisti) 7.Višestruki slučajevi neprirodnih smrti (samoubojstva itd) ili preranih smri u obitelji. Nijedan od ovih ljudskih problema nije dovoljan sam po sebi,naravno da dokaže prisutnost prokletstva.Tek kad se više znakova nađe zajedno,ili kad je jedan znak izrazito snažan,možete posumnjati da je nabačeno prokletstvo.Pa čak i tada možeš biti siguran samo kroz vodstvo Duha Svetoga.

nemam visoko misljenje o dereku princeo.to sto on piše izgleda mi "protestantski" i bez duha,osim tih stvari navodi još neke koje neću ovdje spomijati da nebih opet došao u sukob.kome je do povrsnog,lakog stiva neka čita dereka princea.po mom mišljenju on duhovnosti prilazi mehanički kao popravku auta.osim toga ako se ne varam nije li on autor kojeg čitalu protestantski ogranci koji ne trpe djevicu mariju i sl i ne pripada li on sam protestantskim ograncima i učenjima koji vodi onaj šićko sa otv-a.(halleluja tip),zajednica "riječ života" i sl.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 149 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]