www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 05:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 149 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 00:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
SOPI napisao:
Dragi nepozvani, nisam ja temu zaključala, nego sam predložila da se zaključi (napravi rezime), a to su dva različita pojma, no dobro, ovdje smo ti dali dosta korisnih savjeta, sad je na tebi da nam kažeš što si od ovoga pokušao, što ti se ne sviđa i ne bi nikako učinio i tako, piši nam malo da znamo da ne pričamo u prazno. I evo pozivam sve koji nalete na ovu temu da izmole za tebe neku molitvu koja im trenutno leži na srcu.

... Dođi Duše Sveti , s neba nas posjeti zrakom svoje milosti.....

BTB :D

meni je sve ovo nejasno i malo zbrda zdola.kad se saberem reći ću.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 00:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

just belive... napisao:
dragi nepozvani....ja sam osobno na sebi imala mnoštvo uroka i prokletstava kao i moja obitelj. meni se manifestiralo pogoršanjem zdravlja, mnoštvo zdravstvenih problema koji su nastajali iz sitnica, a u familiji je sutiacija takva da smo disfunkcionalni.
moj savjet ti je da otiđeš do nekog svećenika, neman ništa protiv laika za neke razgovore i savjete, ali je crkva ipak ona koju je Isus ostavio kao produžetak sebe.
ja sam bila kod svećenika, više puta se molilo nad menom, bit svega je bio da promijenim način života kroz koji se stvarno očitovalo zlo. Savjetujem ti da se moliš krvi Kristovoj da te štiti, nosi medaljicu Sv. Benedikta...i obavezno otiđi do svećenika na molitvu otklinjanja.
još jedna stvar koja je meni jako jako pomogla je životna ispovijed, pa ti savjetujem da se sa svećenikom konzultiraš i o tome.....
...ja se još borim s nekim stvarima, ali se većina rješila.... :) .....sretno ti

kad spominjes laika i laike-na koju grupu ljudi točno misliš?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 09:33 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Samuel napisao:
To je istina da Marija nije imala više djece,a ovog pastora nemogu shvatit,ovo su jako teške rijeći.Čak sam ćitao na njhovoj stranici gdje su svi iz drugih religija u paklu,ćak su nabrojali i neke koji su bili divni ljudi.Mislim da jako površno sve shvačaju.Ali reći da će svi u pakako tko se moli Mariji je previše i za njih.

To sam na youtube-u čuo, uglavnom držao je pastor propovijed na Glavnom Kolodvoru i kaže demon Marije je pod našim nogama, ne Marija, Marija je u Nebu, već demon Marije a onda je rekao ovo. Uglavnom oni drže da se molitvom Mariji i svecima krši prva Božja zapovijed, naravno referiraju se na Jeremiju gdje se spominje Kraljica Neba, i po ovom vidiš da misle da su to demonska izvitoperenja Evanđelja. Ali kažem, ne vidim ja ko što kaže nepozvani da oni imaju načelno nešto protiv Marije, već je to totalno drugačije shvaćanje njezine uloge u Evanđelju.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 14:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

johnny 5 napisao:
Samuel napisao:
To je istina da Marija nije imala više djece,a ovog pastora nemogu shvatit,ovo su jako teške rijeći.Čak sam ćitao na njhovoj stranici gdje su svi iz drugih religija u paklu,ćak su nabrojali i neke koji su bili divni ljudi.Mislim da jako površno sve shvačaju.Ali reći da će svi u pakako tko se moli Mariji je previše i za njih.

To sam na youtube-u čuo, uglavnom držao je pastor propovijed na Glavnom Kolodvoru i kaže demon Marije je pod našim nogama, ne Marija, Marija je u Nebu, već demon Marije a onda je rekao ovo. Uglavnom oni drže da se molitvom Mariji i svecima krši prva Božja zapovijed, naravno referiraju se na Jeremiju gdje se spominje Kraljica Neba, i po ovom vidiš da misle da su to demonska izvitoperenja Evanđelja. Ali kažem, ne vidim ja ko što kaže nepozvani da oni imaju načelno nešto protiv Marije, već je to totalno drugačije shvaćanje njezine uloge u Evanđelju.

Dragi Johnny, ovdje je nepozvani u pravu. Ne daju oni Mariji drugu ulogu u evanđelju, nego joj ne daju NIKAKVU ulogu i još ju obeščašćuju. A oni su meni toliko nelogični, ne dopuštaju da se molimo npr.svecima za zagovor (jer po njihovom je to idolopoklonstvo) a oni sami trče svojim pastorima i propovjednicima da se mole za njih i trčkaraju za njima po čitavom svijetu, pa molim te, apsurd da ne može biti veći.
BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 14:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

kad spominjes laika i laike-na koju grupu ljudi točno misliš?[/quote]

...na ljude sa darovima koji nisu pod duhovnim vodstvom svećenika---bila sam u dosta situacija kad se u takve darove mješala sotona,koji su inače ispravni ali nisu pod stalnom provjerom..... i to baš na meni se odrazilo i zbog takvih smjernica jedva sam se isčupala iz nekih stvari....te se na kraju u prisustvu svećenika saznalo da su savjeti davani od sotone pod maskom Boga.....
treba bit jako jako oprezan.....i sve provjeravat....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 14:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

meni je nelogično kako netko misli da je Marija ništa..
pa nositi Boga,roditi ga, dojiti,čuvati,ljubiti,jedina znati sve njegove tajne srca,roditi ga još jednom kroz svoje boli za Uskrsnuće,...
pa zar to može bilo tko..obična žena?
ne,to može samo Majka...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 16:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

anapaula napisao:
pa nositi Boga,roditi ga, dojiti,čuvati,ljubiti,jedina znati sve njegove tajne srca,roditi ga još jednom kroz svoje boli za Uskrsnuće,...
ne,to može samo Majka...

Upravo to. A mnogi zaboravljaju da je Gospa i Suotkupiteljica. Zašto? Upravo zato jer se po njoj Bog Duh, mogao roditi i biti u tijelu, kako bi trpio za nas i otkupio nas, dakle povijest spasenja bez Gospina krila je nezamisliva. Eh još da to raspršeno stado spozna.. valja nam moliti

Btb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 16:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

just belive... napisao:
kad spominjes laika i laike-na koju grupu ljudi točno misliš?

...na ljude sa darovima koji nisu pod duhovnim vodstvom svećenika---bila sam u dosta situacija kad se u takve darove mješala sotona,koji su inače ispravni ali nisu pod stalnom provjerom..... i to baš na meni se odrazilo i zbog takvih smjernica jedva sam se isčupala iz nekih stvari....te se na kraju u prisustvu svećenika saznalo da su savjeti davani od sotone pod maskom Boga.....
treba bit jako jako oprezan.....i sve provjeravat....[/quote]

ovo mogu ,,nažalost" samo potvrditi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 20:54 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
SOPI napisao:
anapaula napisao:
ne,to može samo Majka...

Upravo to. A mnogi zaboravljaju da je Gospa i Suotkupiteljica. Zašto? Upravo zato jer se po njoj Bog Duh, mogao roditi i biti u tijelu, kako bi trpio za nas i otkupio nas, dakle povijest spasenja bez Gospina krila je nezamisliva. Eh još da to raspršeno stado spozna.. valja nam moliti

Btb

Da, SOPI ali probaj to gledati ovako, nama je to nelogičan stav, ali ako uzimaš da je Biblija najmjerodavnija u pitanjima vjere onda možda i nije. Naravno mi osim Svetog Pisma imamo i učiteljstvo te predaju Crkve. Uglavnom bilo je i tu na forumu rasprava o tome i budi sigurna da teško da bi ti katolički stav tamo prenijela, isto kao što teško da bi oni svoj stav prenijeli katolicima.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 21:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

to je objavljena istina, uz to je i toliko logično, samo što neki žive po vlastitom nahođenju i pomućena uma.. nemaju oni niti jedan argument kojim bi ovo pobili, al njima manjka poslušnost, jer teško je služiti, lakše je gospodariti...
BTB Johnny :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 149 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]