www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 17 lip 2025 14:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 01 pro 2009 12:58 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Sveti, vječni i svemogući Bože, dobri naš Oče!
Tebi je sve znano. Ti vidiš patnje i boli svoje
drage Coccinelle zbog bolesti njene majke
Barice. Ti vidiš koliko tvoja Barica trpi, Oče,
budi joj na pomoći svojim snagama. Daj
da ozdravi, ako je volja tvoja, kako bi se
radovala životu u ovo vrijeme došašća i u
zdravlju i miru dočekala dolazak tvog Sina.
Smiluj se Oče svojoj kćeri po molitvama
našim i zagovoru Majke Marije! Amen.
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 pro 2009 13:28 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine, molim te podaj snage i mir onima koji sada vapiju za Tvojom pomoći, daj im do znanja da nisu samo, da si tu, utješi ih. Gospodine, plakao si nad Jeruzalemom, Gospodine odazvali smo se, nemoj nas napustiti, neka se proslavi Tvoje ime, pogeldaj na naša srca, nemoj gledati naše grijehe, Gospodien smiluj se našoj dragoj sestri, i podaj nam svoj mir.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 pro 2009 16:52 
Odsutan

Dragi moji, divni ste, sve vas :grlim te: love10 i zahvaljujem za molitve, vjeru i podršku!

Nažalost, mami je sve gore...totalno je slaba i skroz u svemu ovisna o našoj pomoći, više skoro ništa ne vidi pa samo tužno gleda dole, uopće ne priča, već nekoliko dana nismo joj glas čuli, niti da kimne glavom, naravno da onda niti ne jede sama, ne može na wc, ne može se sama niti okrenuti u krevetu, već je i sjedenje i hranjanje umara, ne može nam niti ruku stisnuti, a kamoli nam uzvratiti zagrljaj...
Preteško i pretužno je gledati je ovakvu, a ne možemo niti zamisliti kako je njoj...samo se koji put namršti ako je zabole kosti i sve kad je okrećemo ili premještamo u krevetu... Doktori su bešćutno i hladno je već otpisali čak vele da ih više ne moramo niti kontaktirati jer zar mi ne znamo kakva je to bolest?! Više nitko niti ne spominje mogućnost nekroze da bi ona stvarala tegobe i da se posvete kako ih sanirati i najbolje izdržati... Blagoslovljeni neka budu u svojoj zalutalosti i neka im bude oprošteno jer ne znaju što čine...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Točno je godinu dana otkako je krenula prevenstveno njena, a onda i naša kalvarija.... Prošli advent bio nam je izuzetno tužan, bolan i gorak, a svega koji dan prije Božića doznali smo i dijagnozu s biopsije - najgora vrsta tumora mozga od svih 130 vrsta tumora mozga koje su poznate....
Ali uz Isusa našeg ljubljenog i vaše molitve i vjeru uspjeli smo se nadići nad tugu i bol, dobili smo vjeru da se sve može okrenuti na Dobro i da za Njega nema neizlječive bolesti! Koliko god teško koji put bilo, u svom srcu znao me preplaviti neopisiv osjećati nekog mira i radosti da će se On proslaviti i učiniti i nas, iako tako neznatne i nedostojne, svjedocima svoje milosti i svemoći jer Njemu zaista baš ništa nije nemoguće!
Tako da unatoč svemu ja i dalje možda i naivno vjerujem da Isus može doći i svojom svetom rukom odagnati i odnijeti svako zlu, svaku bolest, svaki duh koji ne dolazi od Njega i reći joj 'Talita kum!'

Molim vas premili moji, budimo skupa u molitvama i vjeri da se još uvijek može radosno proslaviti naš Gospodin ljubljeni i da može po svojoj svetoj volji i našoj vjeri podignuti i ozdraviti i moju majčicu!

Isuse, sine Davidov, smiluj se i mojoj majčici! Po presvetoj Krvi svojoj isperi i odagnaj svako, zlo, bolest, grijeh, duh, sve što nije od Tebe i neka se zauvijek u majčinu srcu, duši i tijelu nastani samo Tvoj Duh jer ona samo Tebi pripada!
Majčice Nebeska, prigrli svoju službenicu, uzmi je u snažan zagovor i izmoli od svoga Sina radosne milosti! Njemu na hvalu i slavu, a nama na radost i ponizno služenje!
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2009 13:04 
Odsutan

Isuse moj ljubljeni
molim Te za Baricu
da je Ti čuvaš,
ozdravljaš i umanjuješ
svaku njenu bol i patnju.
Pomozi Gospodine molim Te !

Zaogrni je svojom ljubavlju amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2009 14:19 
Odsutan

Ljubljena seko, tvoja majka je u mojim molitvama!! Znam kako se osjećaš i zato :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2009 09:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Pošalji, Gospodine, svoga anđela. Neka ponese moje misli i moje molitve k Tebi.
Daruj mi tišinu da čujem glas Duha koji odjekuje u meni i zaziva: Abba! Oče!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2009 10:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ti znaš najbolje kad i kako djelovati.Možda ne na ovom svijetu,pa će gđa Barica, kad krene k Tebi, po svoj muci i trpljenju tamo jako brzo i doći i uživati u Tvojoj blizini.Spasi one koji odlaze a pomozi nama koji ostajemo.
Pomolit ću se za sve vas koji molite za sve nas.
GOL STAJEM PRED DUŠMANE SVOJE I HRABROST MI JE ŠTIT

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2009 10:08 
Odsutan

Predragi Isuse, pogedaj na nas neznatne sluge Tvoje, pogledaj na našu sestru Coccinellu s koliko ljubavi i vjere vapi Tebi da se smiluješ njenoj majčici. Molim Te Gospodine oslobodi ih svake boli i tuge - mi svi bismo rado da naša sestra Barica ozdravi, ali tko smo mi da ti govorimo što da učiniš ... ja ih ne poznam, ali duboko osjećam njihovu patnju i pitam se kako li je tek njima... zato te molim Gospodine, od sveg srca Te molim, smiluj se Gospodine

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2009 10:43 
Odsutan

Spomeni se o predobrostiva Djevice Marijo,
kako se nikad nije čulo da si ikoga
napustila, na grijeh navela koji se k Tebi utekao.
Tvoju pomoć zatražio i Tvoj zagovor zamolio.
Ovim pouzdanjem utječem se i ja k Tebi
molim za Baricu, za milost ozdravljanja.
Molim Te Majko budi njen melem,
ulakšaj svaku bol i njenu patnju.
Zaogrni je svojom ljubavlju molim Te.

Zdravo Marijo, milosti puna
Gospodin s Tobom
blagoslovljen plod utrobe Tvoje Isus.
Sveta Marijo, Majko Božja
moli za nas grešnike
sada i na času smrti naše amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2009 14:34 
Odsutan

Ljubljeni moji :grlim te: , hvala vam od sveg mog izranjenog srca, budite uz nas u svemu što nas čeka..nažalost, ne mogu reći da sam i ja predobro....
Danas je mami imendan, a ona nažalost nije svjesna...spava i gotovo ju je nemoguće razbuditi, ne jede i ne pije pa dobiva infuzije, ne vidi, ne komunicira...ne može uzvratiti zagrljaj niti poljubac niti stisnuti nam ruku....tko zna da li to uopće i osjeti odnosno raspoznaje i razumije...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kad je gledam ovakvu čini mi se kao da je već u nekom svom polusvijetu..negdje na pola puta do Gospodina.... :cry:
Koliko god bilo teško, bolno i gorko iz naših ljudskih razmjera, Isuse ja vjerujem da Ti znaš što je za nas najbolje i koji su Tvoji planovi s nama, naravno da će biti Tvoja volja i poštivat ćemo je i vjerovati Ti jer Ti si naš jedini Gospodin!
Ali moj Isuse, ne bih htjela biti kao Petar koji je potonuo jer posumnjao, ne bih htjela biti kao bučno mnoštvo koje je oplakivalo djevojku pa si ih takove izbacio iz kuće, željela bih vjerovati Ti do kraja kao što i zahtjevaš od nas vjeru da se možeš proslaviti i moju majčicu uzdignuti iz postelje! Želim vjerovati u Tvoju volju i Tvoju odluku i Tvoju svemoć! Pomozi nam sada svima....
Hvala Ti moj Isuse, za sve, Ti sve znaš, čuvaj nas i nosi nas da se ne odijelimo od Tebe, da u svemu uvijek možemo vidjeti Tebe, osjećati Tvoj mir, snagu i radost!
Dođi Gospodne Isuse! Smiluj nam se....

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]