www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 00:27

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 137 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 07:51 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Aby,javascript:emoticon(':?:')
Question

žao mi je ako su te moje riječi uvrijedile,to mi nikako nije bila namjera
i samo sam govorio općenito da se paze oni koji su malo povodljivi.

Ako mi neki protestant ili bilo tko osim sotonista,odluči pomoći u sviranju?
to ću rado i prihvatiti,ali ja sam čvrst u vjeri i tu se ne dam nikome.

Ono što želim tebi i ostalima neka bude meni,a vjerujem da ti
nitko ne želi zlo barem ne na ovoj stranici.

pokušaj se vratiti i vidjet ćeš.

Vrh

Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 08:55 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
aby, ja ne želim da odeš s ovog foruma!
Molim te razmisli malo o svemu, jer kako piše na natovom plakatu- bez tebe više neće biti isto...
Pisala sam već da su tvoji postovi meni, vjerujem i drugima- na duhovnu izgradnju, a i osobno si mi draga i vjerujem da ti ovdje možeš još puno toga dati, a i uzeti.
Stoga te molim da ostaneš i ne žalostiš me :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 09:14 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
aby ne odlazi! :twisted: :twisted:

bio bi to veliki gubitak za sve nas, za zajedništvo u Kristu svih nas kršćana barem kroz ovaj otvoren i dobar forum

koliko sam primjetio aby ne vrši nikakav pritisak, pa ni perfidni da nas katolike okrene na protestantizam ili reformaciju
jako je teološki potkovana, i stil pisanja je jako produhovljen , skoro , rekao bih pjesnički iskren i bezazlen
zato njoj ne trena nitko predbacivati prozelitizam
aby, nemoj preosobno shvaćati neke postove ili mišljenja, u duhu poniznog kršćana pređi i preko svog ega, pa ako nešto i nije u redu
pređi preko toga, a tu bol prinesi Isusu Kristu kao žrtvu
znaš sam , jer Bibliju odlično poznaš šta je naš zajednički Spasitelj i Otkupitelj rekao, šta će nas sve čekati prije nego li ga vidimo licem u lice...

zato , malo i pređi preko nekih stvari i oprosti drugima , ako smatraš da si osobno prozvana i uvrijeđena :grlim te: :arrow:
ostani uz nas jer si jedna od rijetkih nekatolika koja lijepo i argumentirano piše uz puno Duha i samozatajnosti

Vrh

Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 09:19 
Odsutan

Natanael napisao:
Aby napisao:
još sam pozvala Natanaela da vidi i to je bilo sve

Tako je.
Evo malo na javi, ali ne na otoku Javi (ponavljaju mi se fore, schmrz).
Jest i uistinu i zbilja, prije nekoliko tjedana družio sam se sa Aby.
I kako je bilo?
Lijepo.
Iako meni ne ide u glavu kako su se pogani divili djevičanstvu a moderni protestanti ga ne razumiju.
Zašto su Rimljani oslobađali zarobljenike koji su se – vođeni na stratište – susretali sa vestalkom (hramskom djevicom)?
Odmah su bili oslobođeni.
To je taj sjaj posvećenog djevičanstva. Sjaj nove Eve. Kojem se ljudi instinktivno dive.
Ali: za te sam razlike u nauku znao.

Dalje: odvezao sam lijepu Aby, nakon susreta u njenoj crkvi, u mom BMW-u X5 na tortelline sa škampima i najfiniji pjenušac; ćakulali smo o svemu i svačemu i koječemu. Ono što sam primijetio umom Sherlocka Holmesa: Aby je teološki izvrsno potkovana – i umije odgovoriti na pitanja mnoga. Na ona o teološkim finesama i neslaganjima na relaciji katolici – protestanti. Ali primijetio sam još nešto: o tim finesama smo razgovarali samo na moj poticaj. Nikad, niti jednom, Aby nije rekla riječ koja bi govorila o razlikama. I mislim da je ta njena crta uočljiva i na forumu: ona se trudi oko zajedništva, i nije joj na pameti konverzija nas katolika na protestantizam.
I da, iako ne volim komplimente, Aby je zbilja divna djevojka. Žena. Baš za pet.
Draga je, i nježna.
I nas sve ovdje cijeni i poštuje :wink:

Tako da sam siguran, ali baš siguran, da nas niti u podsvijesti ne misli privući u svoju Crkvu.

evo i natanael je lijepo rekao
slažem se sa svime
ako sam dobro shvatio i osobno poznaje Aby, malo su i izlazili itd
samo mi nije jasno zašto je ( ako je ovo sve istina) naglašavano u kojem je vozilu ( BMW5 8) ) vožena i šta se jelo i pilo :shock: :roll:

bvb+

Vrh

Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 09:38 
Odsutan

ah, dragi hrvoje i ja sam tu malo znatiželjna...,al čini mi se po svemu da to bijaše lijepa romantična večer, uz pjenušac :wink: , zna nat... on ti je stari šarmer, bečanin :P :P :P :P :P :P :arrow: :arrow: :arrow:

Vrh

Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 09:53 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Aby, ne odlazi :grlim te:

Vrh

Naslov: ...
PostPostano: 20 lis 2006 10:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

znate onu... Put do pakla popločan je dobrim namjerama... eto...

Vrh

Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 11:21 
Odsutan

vikica napisao:
ah, dragi hrvoje i ja sam tu malo znatiželjna...,al čini mi se po svemu da to bijaše lijepa romantična večer, uz pjenušac :wink: , zna nat... on ti je stari šarmer, bečanin :P :P :P :P :P :P :arrow: :arrow: :arrow:

ha,ha :P :P

ma nisam ja znatiželjan, naprotiv
da sam znatiželjan pitao bih koliko konja i kubika ima BMW X5 , koji šampanjac je pijen, koje godište i u kojem restoranu :) :D :D
moramo ga čuvati ako je bečka škola, samo da ga hvale ne pokvare, to isto moramo paziti, kužiš 8) :wink:

ABI DRAGA, OSTANI I DALJE S NAMA!!!
SVI TE VOLIMO :grlim te: :arrow:

Vrh

Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 12:39 
Odsutan

Dragi moji forumasi,

evo opet suza i nesporazuma na forumu. Ne moram pisati tko se tome raduje.
Dragi Joakim je napisao da se dogadja da se ljudi potajno (pp) pokusavaju povuci u druge crkve. Ja sam to i prokomentarisala da je zalosno upravo ako se pise clanovima ovog foruma koji trenutno imaju svojih problema. Jer zivotni problemi se ne resavaju promjenama svoga vjerovanje nego dapace ustrajnosti u vjeri. Upravo u tom trenutku tko pokusava poljuljati i najmanjega pokazuje da nema ljubavi prema bliznjemu.

Draga Andjelina navodi da su se par osoba pozivale. Od koga ?
Pod kakvim okolnostima? Da li je tu necije zlonamjerno djelovanje ?
Napisi nam Andjele tko to tako podmuklo pokusava iskoristiti nase gostoprimstvo i ljubav koju ovdje svedocimo.

Ja uvjek pricam o svojoj vjeri. Svima. Tko god zapocne temu o Bogu ja isticem svoje vjerovanje i svoj pogled da bez Boga nema rjesenja ni na kakvo pitanje. Ja isticem svoje vjerovanje kako ga ja zivim. Bez obzira kojeg vjerovanja je moj sugovornik ili je li bez ikakog vjerovanja.

Draga Aby ti pises da tvoji pozivi nemaju nikakve veze sa tajnoscu ili pak pokusajima u nekakvom ubedjivanju za mjenjanje svoje vjere. Ja ti vjerujem. Znaci da nisi ti pisala nista sto bi te dovelo da nas napustis. Tko je ? To se treba napisati ovdje da se zna.Kada je tema vec zapoceta onda mislim da treba sve javno napisati.Zasto da ti Aby odes kad iz tvojih postova ne citamo nista sto nekoga vrijedja , odbija ili pak odvlaci od RKC.
Ne Aby, ti znas da si ovdje zauzela svoje mjesto i da si postivana i voljena. Nikako ne praviti uslugu sotoni koji opet pokusava da razori ovaj prostor.

Zato ajmo sa jos vise ljubavi pokazati da ljubimo istoga Boga i ne dozvolimo nikakav razdor. Jer na svakom uglu stoje oni koji pokusavaju obecanjima i neistinama odvuci ljude u svoje uglove. Zar cemo ih iz grada istjerati ?

Sve vas voli Marte :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vrh

Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 12:48 
Odsutan

Puno vam hvala svima koji ste me zamolili da ostanem. Da niste vjerovatno bih razmišljala da li da se ikada vratim jer ne bih znala da vam nekima značim. Ovako znam i nemam srca da ostavim one koje žele da budem s njima. Hvala svima za postove i pp-ove koje ste mi poslali kao podršku. Bilo mi je jučer jako teško, zbilja teško i onda kad sam vidjela da je nekome stalo bilo mi je sve lakše i lakše. Puno, puno hvala. Čak mi je kasnije bilo više žao što sam nekoga rastužila svojim odlaskom, nego što je netko mene rastužio svojim postovima. Nadam se da ćemo se još dugo družiti i da ćemo imati sve kvalitetnije zajedništvo.
BVB :arrow: :grlim te:

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 137 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]