www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 lip 2025 20:40

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2006 20:46 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
malo zachatavanja: kad vec spominjes naggar, obozavam moliti krunicu u cast Bozjeg Milosrdja, a za svecenike molitvu Svetoj Rani na Ramenu Isusovu i ta mi je molitva nekako posebno draga, kao od krunica ova u cast Bozjem milosrdju.
Evo ponovno o temi..., moze naggar taj operativni sistem :D , najvaznije je da molimo, a i cini mi se kako ne treba praviti nikakve tablice, mozda bi bilo previse pored obaveza koje ljudi imaju. Izak mi govori kako mu je sad bas guzva oko faksa pa se ne moze prihvacati obaveza koje ne moze ispuniti, meni je ljeti npr. velika guzva..., jednostavno se tesko moze stici sve obaviti.
Vazno je da molimo za svecenike, a kojim redosljedom i kojim molitvama, vjerujem da je manje vazno. Samo da ne zaboravimo ovako razmisljati, da treba moliti za svecenike.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2006 20:50 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
Leo napisao:
malo zachatavanja: kad vec spominjes naggar, obozavam moliti krunicu u cast Bozjeg Milosrdja, a za svecenike molitvu Svetoj Rani na Ramenu Isusovu i ta mi je molitva nekako posebno draga, kao od krunica ova u cast Bozjem milosrdju.
Evo ponovno o temi..., moze naggar taj operativni sistem :D , najvaznije je da molimo,.

..tako je ..no eto..večeras vas čekam u 23 h.na valovima..
..kršćanske izdašnosti i predanosti..prema našim svećenicima..
..i to baš ..našima..domaćim..poznatim..

..mir s nama

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2006 20:52 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
meni je svejedno ja imam vremena za molitvu,samo objavite i zbog drugih i tekstove sta se moli..nemaju svi sve molitve...

A da i oni prezaposleni budu uvrsteni izaberimo nesto manje.....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2006 21:04 
Odsutan

Slažem se sa vama i mislim da svatko izabere molitve koje više voli ili mu je moguće vremenski . Ja ću rado izmoliti krunicu Milosrdnog Isusa za svečenike koje sam srela u mom životu , za svečenike u krizi , bolesne i usamljene da im dragi Bog dade živu vjeru da budu sveti i posvetitelji.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2006 21:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
speranza napisao:
Slažem se sa vama i mislim da svatko izabere molitve koje više voli ili mu je moguće vremenski . Ja ću rado izmoliti krunicu Milosrdnog Isusa za svečenike koje sam srela u mom životu , za svečenike u krizi , bolesne i usamljene da im dragi Bog dade živu vjeru da budu sveti i posvetitelji.

Draga Speranza,
radujem se i ja ovom pozivu.

Naggar
Citat:
npr. neka se javi tko večeras u 23. želi moliti za svećenike..

Evo sestre sekte vatikanske :P koja se drage volje odaziva ovom pozivu,
dragi brate tajnice :D .
U 23 h na valovima
:arrow:
Sve vas volim
Marte

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2006 21:49 
Odsutan

MOLITVA ZA SVEČENIKE iz jednog starog molitvenika

Mi grješnici:
molimo te usliši nas!
Da nam oprostiš,
Molimo te , usliši nas!
Da se dostojiš plodove zemlji dati i uzdržati,
Molimo te usliši nas!
Pomolimo se ! Gospodine Isuse Kriste, dobri pastiru, koji si dušu svoju dao za svoje ovce: smiluj se svojim vjernicima, koji se nalaze u potrebi i tuguju kao raspršene ovce bez pastira. Tebe koji si rekao: Žetva je velika, a poslanika malo , tebe gospodara žetve , s ufanjem molimo: pošalji dobrih i svetih svečenika u žetvu svoju. Pokazuj njima i biskupima put istine i pravde , da po njemu stalno idući k tebi nas sa sobom dovedu. Koji živiš i kraljuješ u vjeke vjekova .
Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lis 2006 21:59 
Odsutan

speranza napisao:
MOLITVA ZA SVEČENIKE iz jednog starog molitvenika

Mi grješnici:
molimo te usliši nas!
Da nam oprostiš,
Molimo te , usliši nas!
Da se dostojiš plodove zemlji dati i uzdržati,
Molimo te usliši nas!
Pomolimo se ! Gospodine Isuse Kriste, dobri pastiru, koji si dušu svoju dao za svoje ovce: smiluj se svojim vjernicima, koji se nalaze u potrebi i tuguju kao raspršene ovce bez pastira. Tebe koji si rekao: Žetva je velika, a poslanika malo , tebe gospodara žetve , s ufanjem molimo: pošalji dobrih i svetih svečenika u žetvu svoju. Pokazuj njima i biskupima put istine i pravde , da po njemu stalno idući k tebi nas sa sobom dovedu. Koji živiš i kraljuješ u vjeke vjekova .
Amen

O divna Majko,
sjeti se posebno svih svecenika koji danas leze u smrtnoj borbi i onih koji bacaju svoju svecenicku krunu pred noge sotone.

Odoh na molitvu, da me tajnik ne potegne za usi :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 lis 2006 07:21 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
81. Karta (Kolumbija). Još prije nego što je "Ruža Otajstvena” plakala u Belgiji, stiglo je izvješće iz Kolumbije i to iz sjemeništa Serafico otaca Kapucina u Monizales-u. U priloženom pismu stoji da je kip "Ruže Otajstvene” najviše plakao u Kolumbiji ( 2 puta u Cali, 2 puta u Jumbu,8 puta u Calarcai, 2 puta u Bogoti i bezbroj puta u Casavianzai u siječnju 1981)U Calarcai je bilo l0 čudesnih ozdravljenja.

82. Slika plače krvavim suzama. Ovu potresnu sliku krvlju plačuće “Ruže Otajstvene” primio sam iz Kolumbije. Tu se ne radi kao inače o kipu, već o slici u boji formata DIN-A-4, europske proizvodnje. (Njemačka)

83. Koliba.
Ovo je koliba u gradu Medellin,u Los Carcos-u u četvrti Santa Barbara,gdje je slika visjela na zidu,

84. Slika na zidu. A ovdje je 16. rujna l984, u 7 sati ujutro počela krvariti.

85. Obitelj oko slike. Kasnije su stavili sliku "Ruže Otajstvene" na stol i okitili je svijećama i cvijećem. Ova snimka pokazuje obitelj Uspina,vlasnike kućice. Slika je samo posuđena,takorekuć kao “putujuća Gospa.”

86. Slika na provizornom oltaru. Već prije krvavih suza privukla je slika “Ruže Otajstvene” ljude,te su se suprotstavili namjeri vlasnice slike da je odnese. Zahvalnice ispod oltaru su znak da je "Ruža Otajstvena" darovala siromasima i bolesnicima ovoga kraja dokaze svoje milosti.

87. Grad New York.Uskoro su došle vijesti iz Sjeverne Amerike da "Ruža Otajstvena" prolijeva suze. Slika prikazuje New York.Najveći grad Sjeverne Amerike, novovijeki Babilon, gdje gramzljivost, požuda, seks i novac dostižu svoj vrhunac.Takoder su i ovdje Boga odpisali,a ne samo u nekadanjim komunističkim zemljama.Tako velikim slovima napisana sloboda dovela je do bezumlja i razuzdanosti. Požuda za novcem i uvaženošću izgradila je nebodere,prave nemani, među kojima se gube crkve sa svojim tornjevima i križevima.New York postaje umirući grad.Seksualna je požuda pretvorila majčinske utrobe u klaonice vlastite djece.

88. Pobačeno dijete U ovom gradu se nalazi najveća klinika pobačaja u SAD, gdje 35 liječnika ubijaju godišnje do l00.00 djece.S druge strane se rasiplju ogromne svote za stvaranje djece u retorti.

89. Drogirana mladež. Čežnja mladeži za drugačijim, boljim životom bacila ih je u smrtonosno uživanje droga. U New Yorku ima 30.000 ovisnika heroina,a 30.000 ga nabavlja dnevno krađom,napadima i ubivstvom.

90. Gospa Fatimska (slika). Marija je rekla u Fatimi: “Prestanite griješiti, Bog je već previše vrijeđan. Molite dnevno krunicu, prikazujte žrtve, tada će se mnoge duše spasiti i nastat će mir.”

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 lis 2006 13:40 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Kip gospe Međugorske u Italiji opet proplakao

Slika

Na kipiću Gospe Međugorske u Civitavecchiji pokraj Rima ponovno su se pojavile krvavocrvene suze. Kip se nalazi u crkvi u Pantanu

Stajao je pod staklenim zvonom, koje je oštećeno 14. rujna, za velikog nevremena, pa je sad na popravku. Biskup Civitavecchije mons. Girolamo Grillo potvrdio je, kako je objavila La Repubblica, ponovnu pojavu crvene boje na kipiću Gospe Međugorske.

'Crvene je tragove prvi primijetio moj tajnik, koji je fotografirao kipić i donio mi sliku. Najprije sam pomislio kako je riječ o odbljesku', rekao je Grillo. No, na slici su mrlje izgledale tamnije. Fotografije snimljene 17. listopada uspoređene su s onima prijašnjima. Nakon toga je mons. Grillo otišao u petak provjeriti izgled kipića. 'Vidio sam tragove', rekao je.

Na kipu su se krvave suze prvi put pojavile u veljači 1995., a poslije brojnih analiza i sudskih istraga, stavljen je pod stakleno zvono u crkvi u Pantanu, predgrađu Civitavecchije.

Ondje živi obitelj kod koje je kip prvi put suzio. Na kipiću su se prije 11 godina čak 13 puta pojavile krvave suze, a prvi su put zamijećene u kući obitelji Gregori, kojoj je bio darovan. Istraga je vođena i protiv Fabija Gregorija, njezina oca, zbog sumnje da je kakvom napravom izazvao pojavu suza na kipiću. No, to nije dokazano, a biskup Grillo zauzimao se za to da se pojava suza na Bogorodičinu kipu prizna kao čudo. Vatikan je smirivao stanje, ali brojni vjernici i dalje dolaze u crkvicu u Civitavecchiji. Očekuje se da će ih sad biti još više.

Izvor:Večernji list

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 lis 2006 15:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala ti Gospe Međugorska. U subotu, 21. listopada, znači prije dva dana bila sam u Međugorju. Skoro cijeli dan u mjestu koje je Ona zavolila, posebno, djecu koju je obdarila čudom da je imaju čast vidjeti, zemaljskim očima. Majko naša, hvala ti i čuvaj nas, moli se za nas, Sinu svom i Ocu Sina svoga i našem Ocu !
Hvala ti što nas voliš i što si baš nas, svoj hrvatski narod blagoslovila svojim posjetama i porukama !

Ove suze, ona samo zna zašto krvave ... Bože prosvjetli nas.

Majko naša, ne budi tužna, tvoje krvave suze ... one imaju poruku, našem srcu sada nedokučive, mi te volimo !

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]