www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 29 lip 2025 18:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 00:01 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Danas u mailu koji prilično i zanemarujem (čitaj: ne provjeravam često) stigla čestitka p. Jamesa, koja me je obradovala, prenosim ju u cijelosti:

Citat:
My dear Daughter,

With great joy in my heart I wish you Merry Christmas and a Spirit filled New Year 2010. I praise God for all that you are to me and to my mission. Surely God has answered all your prayers for me. God blessed all my works for Jesus and His Church in abundance. I am sure God in turn has blessed you with many blessings, both spiritual and material, in answer to my prayers for you.

During this blessed season and especially at my midnight Mass on Christmas night and New Year I will pray for you, your family, near and dear ones and for all your intentions. By your prayers I am fully recovered from the small heart surgery (ablation) done in India on the 21th of December. Now I am completely healthy to work again for Jesus and for you. Kindly pray for me and support my mission as much as you can. With gratitude in my heart I thank and praise the Lord for your love, prayers and material help for my mission.

Let us together praise and thank the Lord Jesus for all material and spiritual blessings He has bestowed upon us in this year especially for the gift of life. Together let us enter the New Year with faith and hope in the Lord Jesus Who is guiding our lives always. Let us rejoice in the Lord who abides in us blessing all what we do. Yes, Jesus is alive, Halleluja!

My special love and blessings to you and to your dear and near ones.

Fr. James Manjackal

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 08:04 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ja dobila jos prije Bozica.Svake godine mi salje.
Bas ljepo koliko misli na sve nas.Neka ga Bog Blagoslovi i cuva.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 12:19 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Nikad nažalost nisam bio na obnovi koju vodi pater James, nažalost kako stvari stoje on u Hrvatsku ne može. To mi je žao, pogotovo nakon što sam čitao njegovu knjigu Naš Bog je silan Bog. Dojmilo me se kako su ga oteli zbog propovijedanja, mučili, slomili mu noge i ruke. Ali eto šta ćemo on u Hrvatsku ne može dok razne Fatime, Čudine, i skupine reikista, MEkkija Torrabija mogu. Žalosno!!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 33 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4

Vrijeme na UTC [LJV]