www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 23 srp 2025 12:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 227 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 lis 2006 20:17 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
naggar napisao:
.mogla bi s nama u goste..kod speranze..
.ako nas hoće primit..

Može

Vrh

Naslov:
PostPostano: 23 lis 2006 20:18 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
[
Citat:
quote="Aby"]
naggar napisao:
.mogla bi s nama u goste..kod speranze..
.ako nas hoće primit..

Može
[/quote]

.supać..
.ak ne prije ..onda u ljeto..

mir nama

Vrh

Naslov:
PostPostano: 23 lis 2006 21:14 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Može dragi moji . Moja kuća vam je na raspolaganju. :grlim te: :grlim te:

Vrh

Naslov:
PostPostano: 24 lis 2006 08:03 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
Papa molio kraj kipa

RIM – Papa Ivan Pavao II. je, navodno, molio pokraj kipa Gospe Međugorske iz Civitavecchije, čime je posredno priznao fenomen, ali i ukazanja Gospe u Međugorju. U papinskoj sobi 9. lipnja 1995. Ivan Pavao II. molio je pokraj kipića na kojem su se u veljači te godine prvi put pojavile krvave suze. Papa je, navodno, zatražio da biskup Civitavecchije Girolamo Grillo dođe u Vatikan s kipom. Grillo je izjavio da to ne može potvrditi, ali niti opovrgnuti. Tadašnji osobni tajnik Wojtyle mons. Stanislaw Dziwisz, koji je sada krakovski nadbi-skup, uz osmijeh je kazao da treba pitati papu. (S. T.)

večernji list , 23.10.2006

Vrh

Naslov:
PostPostano: 24 lis 2006 08:59 
Odsutan

Hrvoje Hrki napisao:
Papa molio kraj kipa

RIM – Papa Ivan Pavao II. je, navodno, molio pokraj kipa Gospe Međugorske iz Civitavecchije, čime je posredno priznao fenomen, ali i ukazanja Gospe u Međugorju. U papinskoj sobi 9. lipnja 1995. Ivan Pavao II. molio je pokraj kipića na kojem su se u veljači te godine prvi put pojavile krvave suze. Papa je, navodno, zatražio da biskup Civitavecchije Girolamo Grillo dođe u Vatikan s kipom. Grillo je izjavio da to ne može potvrditi, ali niti opovrgnuti. Tadašnji osobni tajnik Wojtyle mons. Stanislaw Dziwisz, koji je sada krakovski nadbi-skup, uz osmijeh je kazao da treba pitati papu. (S. T.)

Može se slobodno izbaciti rijeć navodno jer sam ja na TV-u RAI čula Mons. Grilla gdje to izkazuje . :grlim te:

Vrh

Naslov:
PostPostano: 24 lis 2006 19:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Evo jedan moj kolega,,doneo mi blagoslov iz Medjugorja...

Ich segne Dich(R.)mit dem besonnderen Mutterlichen segen
Der Gospa von Medjugorie,und bitte das ,
Der Vater immer an (ihrer) seite bleibe..

Hvala ti ,Majko sto si dosla.Hvala ti sto osobito volis jednostavno,i maleno ,i neugledno.
Hvala ti za majcinsku brigu i ljubav,koju nam izkazujes.
Hvala ti za nadu i radost koju si nam priustila svojim dolaskom.
Hvala ti sto si i ti radosna s nama...

Vrh

Naslov:
PostPostano: 24 lis 2006 19:54 
Odsutan

Zivot je lijep jer i ovdje imamo priliku osjetiti Zivot. Cesto Rebeka napises kako si nepismena, a da je mnogima tvoje vjere, stotinu bi fakulteta dali da ni oni ne razumiju teze rijeci, al zato imaju upola vjere kao ti. Bog te blagoslovio za sve sto cinis.

Vrh

Naslov:
PostPostano: 25 lis 2006 07:16 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
speranza napisao:
Hrvoje Hrki napisao:
Papa molio kraj kipa

Može se slobodno izbaciti rijeć navodno jer sam ja na TV-u RAI čula Mons. Grilla gdje to izkazuje . :grlim te:

ja duboko vjerujem da je blagopokojni papa IVAN Pavao II to rekao i da vjeruje u ukazanja u međugorju
ali ispravnosti radi, da se zna, novinarka je ipak dobro napisala sa navodno
to što je mons. Grill rekao je samo njegov navod, nije papa osobno rekao novinarki , pa da ona može reći sa sigurnošću, da je papa to rekao

Vrh

Naslov:
PostPostano: 25 lis 2006 08:53 
Odsutan

Hrvoje Hrki napisao:
speranza napisao:
Hrvoje Hrki napisao:
Papa molio kraj kipa

ja duboko vjerujem da je blagopokojni papa IVAN Pavao II to rekao i da vjeruje u ukazanja u međugorju
ali ispravnosti radi, da se zna, novinarka je ipak dobro napisala sa navodno
to što je mons. Grill rekao je samo njegov navod, nije papa osobno rekao novinarki , pa da ona može reći sa sigurnošću, da je papa to rekao

Dragi Hrvoje to je normalno da je novinarka to morala napisati ali ja sam to stavila zbog nas jer sam lično čula svjedočenje Mons. Grilla.
Što se tiče kipića Gospe bio je prvo na policiji pa iza toga na svim pretragama da bi se ustanovilo da nije nekakva varka . Kipić Gospe je čist što se toga tiće a znanost nam nemože reći zašto i kako krvave suze. Da je bilo imalo sumnje nebi ga stavili u Crkvu ispod stakla da narod dolazi moliti. Civitavecchia je gradić na vratima RIMA. Jeftini kipić Gospe Medjugorske tamo plaće. Zar nam to ne govori ništa?
Katolička Crkva prolazi teški perijod a svi smo mi Crkva, Mistično tijelo Krista. Molimo za Katoličku Crkvu, izgrađujmo ju i ljubimo ju jer izvan Crkve nema spasenja za nikoga, ni sada ni sutra ni ikada. Bog je apsolutan, Bog koji živi u nama Bog koji živi u čovječanstvu pošto nam je dao svog Duha da budemo jedno tijelo Gospodina Krista.

Vrh

Naslov:
PostPostano: 25 lis 2006 14:17 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
[
Citat:
Civitavecchia je gradić na vratima RIMA. Jeftini kipić Gospe Medjugorske tamo plaće. Zar nam to ne govori ništa?Katolička Crkva prolazi teški perijod a svi smo mi Crkva, Mistično tijelo Krista. Molimo za Katoličku Crkvu, izgrađujmo ju i ljubimo ju jer izvan Crkve nema spasenja za nikoga, ni sada ni sutra ni ikada. Bog je apsolutan, Bog koji živi u nama Bog koji živi u čovječanstvu pošto nam je dao svog Duha da budemo jedno tijelo Gospodina Krista
.[/quote]

..metaforčki..pjesnički..gledano Zašto Gospa plače..u predgrađu RIMA..
..a ne veseli se unutar samo Grada..RIMA..
..a svi putevi vode u RIM

.evo naša Šperanza je u par riječi sažela, bit ..našeg vremena..
.i opasnosti..i načine kako ..djelovati ispravno..uz MOLITVU.

mir nama

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 227 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]