www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 srp 2025 11:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 128 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sljedeće

Uznemiruje li me postovi/objave na ovoj temi?
Smatram da je sasvim u redu 40%  40%  [ 10 ]
Smatram da je u redu, ali... 12%  12%  [ 3 ]
Smatram da nije u redu, zbog... 4%  4%  [ 1 ]
Nikako nije u redu 44%  44%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 25
Autor Poruka
 Naslov: odg.svima
PostPostano: 26 sij 2010 00:40 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
PRIVATNU OBJAVU PO KOJOJ JE DANA RIJEC OD GOSPODINA PRIMILA JE OSOBA KOJA VEC 3GODINE PRIMA OBJAVE.VODI JE DUHOVNIK,SVECENIK IMA DUHOVNU MAJKU,CLANICA JE MOLITVENIH ZAJEDNICA I RIJEC KOJU PRIMA KROZ SRCE PROVJERENA JE OD OSOBE S KARIZMAMA,PRIJE NEGO VAM JE PROSLJEDJENA.
GOSPODIN DAJE RIJEC I PO MENI TAKODJER IMAM SVOG DUHOVNIKA ,SVECENIKAKARIZMATIKA KOJI PROVJERAVA SVE MOJE DAROVE KOJE MI JE UDIJELIO GOSPODIN ISUS KRIST.IMAMO MOLITVENU ZAJEDNICU U ZUPI GDJE GOSPODIN VODI PO DUHU SVETOM,A NASA MOLITVENA ZAJEDNICA IMA ODOBRENJE I OD ZUPNIKA I OD BISKUPA.

1 POSLANICA KORINCANIMA 1G.REDAK 27-30
NEGO LUDE SVIJETA IZABRA BOG DA POSRAMI MUDRE I SLABE SVIJETA IZABRA BOG DA POSRAMI JAKE I NEPLEMENITE SVIJETA I PREZRENE IZABRA BOG I ONO STO NIJE ,DA UNISTI ONO STO JEST ,DA SE NI JEDAN SMRTNIK NE BI HVALIO PRED BOGOM.

HEBREJIMA 3G.13-14 REDAK
HEBREJIMA 12G.6-9 REDAK

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 sij 2010 01:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

MATEJ 10 G.33-38REDAK

BOZJI BLAGOSLOV NA VAS NEKA VAS NAS GOSPODIN ISUS KRIST ,ZAJEDNO S NASOM MAJKOM MARIJOM S SVIM SVETIM ,SVETIM MIHAELOM I GABRIJELOM ,CUVA,ZASTITI OD SVIH ZALA I NECISTOCA ,BUDITE MI BLAGOSLOVLJENI U NASEM GOSPODINU ISUSU KRISTU.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: odg.svima
PostPostano: 26 sij 2010 08:27 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

miranda197732 napisao:
PRIVATNU OBJAVU PO KOJOJ JE DANA RIJEC OD GOSPODINA PRIMILA JE OSOBA KOJA VEC 3GODINE PRIMA OBJAVE.VODI JE DUHOVNIK,SVECENIK IMA DUHOVNU MAJKU,CLANICA JE MOLITVENIH ZAJEDNICA I RIJEC KOJU PRIMA KROZ SRCE PROVJERENA JE OD OSOBE S KARIZMAMA,PRIJE NEGO VAM JE PROSLJEDJENA.
GOSPODIN DAJE RIJEC I PO MENI TAKODJER IMAM SVOG DUHOVNIKA ,SVECENIKAKARIZMATIKA KOJI PROVJERAVA SVE MOJE DAROVE KOJE MI JE UDIJELIO GOSPODIN ISUS KRIST.IMAMO MOLITVENU ZAJEDNICU U ZUPI GDJE GOSPODIN VODI PO DUHU SVETOM,A NASA MOLITVENA ZAJEDNICA IMA ODOBRENJE I OD ZUPNIKA I OD BISKUPA.

Pretpostavljam da ti onda nije problem navesti svoje ime i prezime, ime i prezime osobe koja prima te objave i imena svih tih duhovnika, župnika i biskupa s potvrdom kako svi navedeni stoje uz vas???

Ako je od Boga, onda, naravno nemaš niti razloga, niti volje, niti potrebe, niti želje išta skrivati.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: odg.svima
PostPostano: 26 sij 2010 08:43 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 72 zahvala
miranda197732 napisao:

Sir 7,13 Kloni se svake laži, jer od nje dobra nikakva.
Opet one priče;osoba pozanje osobu,a ta osoba ima rodbinu koja je u vezi sa jednom osobom i ta osoba ima darove i to velike darove.
Iza toga stoje svi,ali u biti ne stoji nitko jel :?:
Možeš napisat ovde i deset stranica tzv.objave ali;Sir 34,4 Kako će biti istina od laži?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 sij 2010 10:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

HVALJEN ISUS I MARIJA
KAD POŠTAR PISMO NOSI DA LI VAM JE VAZNO IME POSTARA I IME POŠTE PREKO KOJE PISMO DOLAZI ILI VAM JE VAZNO RIJEC KOJU PRIMATE U PISMU I "ONAJ" OD KOGA "RIJEC" DOLAZI.
BUDITE BLAGOSLOVLJENI U GOSPODINU ISUSU KRISTU ZAJEDNO S NASOM MAJKOM MARIJOM S SVIM SVETIMA.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 sij 2010 10:21 
Odsutan

miranda197732 napisao:
KAD POŠTAR PISMO NOSI DA LI VAM JE VAZNO IME POSTARA I IME POŠTE PREKO KOJE PISMO DOLAZI ILI VAM JE VAZNO RIJEC KOJU PRIMATE U PISMU I "ONAJ" OD KOGA "RIJEC" DOLAZI.

Sestro,imaš argumente svaka čast!
Čemu se trudiš,ionak ti nitko ne viruje. :lol: :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 sij 2010 10:29 
Odsutan

miranda197732 napisao:
HVALJEN ISUS I MARIJA
BUDITE BLAGOSLOVLJENI U GOSPODINU ISUSU KRISTU ZAJEDNO S NASOM MAJKOM MARIJOM S SVIM SVETIMA.

Pa kao što rekoh, Bog ništa ne skriva. Jednostavno zato što nema što skrivati.
Tako je bio milostiv prema nama i objavio nam imena poštara - Izaije, Jeremije, Baruha, Ezekiela, Daniela, Hošee, Joela, Amosa, Obadije, Jone, Miheja, Nahuma, Habakuka, Sefanije, Hagaja, Zaharije i Malahije.
Isto tako, poznata su nam imena svih poštara koji su se družili s Isusom pa im je On, jer cijeni njihovo poštarsko zvanje, dao milost da se čitava Evanđelja nazovu po njima - po poštarima Marku, Mateju, Luki i Ivanu.
Za svaku poslanicu u Novom zavjetu, Dragi Bog je kad nam ju je slao preko njihovih usta, naveo imena poštara, a čak znamo i imena onih kojima su slane (Solunjani, Korinćani, Filipljani, Efežani... ).

Ako idemo nakon Novog Zavjeta, onda možemo isto tako reći da za svaku konkretnu objavu znamo poštara imenom i prezimenom - Sv Franjo, Sv Brigita, Sv. Augustin...

A pogotovo danas, za sve objave novijeg datuma, imena i prezimena su nam jaaaaaaaako bitna jer koliko znam poznata su nam imena i prezimena svake osobe koja se Crkvi javila s riječima - Dobio/la sam objavu. Baš zato jer su se podložila crkvenom autoritetu i jer su sa svojim pričama i životima izašli u javnost.

Da zaključim čime sam i počeo - Bog se ne skriva i nema se što i od koga skrivati.

Ako želiš da pričamo na način na koji ti komuniciraš onda ti i ja mogu reći da sam se obratio SVOM ŽUPNIKU koji je za mišljenje pitao NEKE svećenike, a oni su svi pitali mišljenje JEDNOG biskupa, a taj NEKI biskup je pitao još PAR DRUGIH biskupa...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 10:31 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Smatram da je nužno potrebno otvoreno reći ime i prezime osoba o kojima se radi da bismo iskaz mogli smatrati vjerodostojnim.
Ništa nije skriveno da se ne bi otkrilo, a u ovom slučaju, ako je u pitanju zaista dar Božji, trebali bi radosna i otvorena srca reći ime i prezime onoga koji ima dar i onoga koji je dar u ime Crkve provjerio i potvrdio ga autentičnim.
Isus je Put, ISTINA i Život.
I sigurno da traži istinu od svakoga od nas.
A previše je raznih lažnih "proroka" da bi čovjek povjerovao svakome. Na kraju se više ne vjeruje nikome. Osobno mislim da je puno bolje ne vjerovati nikome, nego svakome.
I također ne vjerujem nikome koga mi nije potvrdio crkveni autoritet.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 sij 2010 10:32 
Odsutan

hrvren napisao:
Pa kao što rekoh, Bog ništa ne skriva. Jednostavno zato što nema što skrivati.
Tako je bio milostiv prema nama i objavio nam imena poštara - Izaije, Jeremije, Baruha, Ezekiela, Daniela, Hošee, Joela, Amosa, Obadije, Jone, Miheja, Nahuma, Habakuka, Sefanije, Hagaja, Zaharije i Malahije.
Isto tako, poznata su nam imena svih poštara koji su se družili s Isusom pa im je On, jer cijeni njihovo poštarsko zvanje, dao milost da se čitava Evanđelja nazovu po njima - po poštarima Marku, Mateju, Luki i Ivanu.
Za svaku poslanicu u Novom zavjetu, Dragi Bog je kad nam ju je slao preko njihovih usta, naveo imena poštara, a čak znamo i imena onih kojima su slane (Solunjani, Korinćani, Filipljani, Efežani... ).

Ako idemo nakon Novog Zavjeta, onda možemo isto tako reći da za svaku konkretnu objavu znamo poštara imenom i prezimenom - Sv Franjo, Sv Brigita, Sv. Augustin...

A pogotovo danas, za sve objave novijeg datuma, imena i prezimena su nam jaaaaaaaako bitna jer koliko znam poznata su nam imena i prezimena svake osobe koja se Crkvi javila s riječima - Dobio/la sam objavu. Baš zato jer su se podložila crkvenom autoritetu i jer su sa svojim pričama i životima izašli u javnost.

Da zaključim čime sam i počeo - Bog se ne skriva i nema se što i od koga skrivati.

Ako želiš da pričamo na način na koji ti komuniciraš onda ti i ja mogu reći da sam se obratio SVOM ŽUPNIKU koji je za mišljenje pitao NEKE svećenike, a oni su svi pitali mišljenje JEDNOG biskupa, a taj NEKI biskup je pitao još PAR DRUGIH biskupa...

:b41: :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 sij 2010 10:48 
Odsutan

Fran26 napisao:
:b41: :lol:

:b206: lol :b112:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 128 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]