www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 23 lip 2025 23:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 128 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sljedeće

Uznemiruje li me postovi/objave na ovoj temi?
Smatram da je sasvim u redu 40%  40%  [ 10 ]
Smatram da je u redu, ali... 12%  12%  [ 3 ]
Smatram da nije u redu, zbog... 4%  4%  [ 1 ]
Nikako nije u redu 44%  44%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 25
Autor Poruka
 Naslov: ..
PostPostano: 26 sij 2010 10:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..Miranda ..

..potrebno je i tvoje ime..i pravi identitet..
..a ne samo Ime ..tvog izvora... :lol:

..jer mi se ovdje svi znamo jedni preko drugih..

..pod tvojim nickom...miranda..može biti bilo tko..

..čak i netko tko se zeza.. :lol:

.možeš biti i amadeus.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 11:07 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
moya napisao:
Sv. Mihael napisao:
Nisam ni glasao jer me boli briga za ovakve nebuloze.

Ali priznajem da me dobro nasmiju.

"Mirandaaaaa!

Mirandaaaaa!

Govori ti booooog!

Uzmi tipkovnicu i pišiiiiiiii!

Ali prije no što počneeeeeeeš,

pritisni CAPS LOCK tako da izgleda kao da se dereeeeeeeeeeš"

:lol:

Mihaele..Mihaele..kad već znaš Mirandi dat opomenu..
Moooolim teee... Kad pišeš koristi VELIKO početno slovo..il sve kada pišeš "BOOOG"!!

Ha ha ha

moya..moya..kad već znaš Mihaelu dat opomenu..da ti odgovorim:

Pišući velikim početnim slovom, priznao bih kako vjerujem da je b.og, koji se njoj objavljuje, moj Bog. Moj Bog jest Isus Krist dok ne znam koji je njezin b.og i zato će njezin b.og (koji nije moj Bog) i dalje biti pisan malim početnim slovom.

(PS. I joj što je dobro pisati pisati podebljana slova kao moderator, osjećam se kao da nešto mudro govorim... )

Zadnja izmjena: Ex. Mihael; 26 sij 2010 11:14; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 11:07 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Fran26 napisao:
Još ću ga jednom navesti da ne dolazi do zabune;

1 Sol 5,21-22 Sve provjeravajte: dobro zadržite,svake se sjene zla klonite
1 Iv 4,1 Ljubljeni, ne vjerujte svakom duhu, nego provjeravajte duhove jesu li od Boga, jer su mnogi lažni proroci izišli u svijet.
Mt 24,11 Ustat će mnogi lažni proroci i mnoge zavesti.
Mk 13,22 Ustat će doista lažni kristi i lažni proroci i tvorit će znamenja i čudesa da, bude li moguće, zavedu izabrane.

:

Sad ću navesti puni citat ovoga što je Fran citirao iz Svetog Pisma:" Ako vam tko tada rekne: Slušaj! Mesija je ovdje ili ondje- ne vjerujte, jer će se pojaviti lažne mesije i lažni proroci te će činiti tolike čudesne znakove da bi zaveli, kad bi bilo moguće i same izabranike. Eto, kazah vam unaprijed! Zato, reknu li vam: Eno ga u pustinji!- nemojte izlaziti! Eno ga u tajnim odajama- nemojte vjerovati. Jer će dolazak Sina Čovječjega biti sličan munji što sijevne na istoku i rasvijetli sve do zapada. Gdje god bude strvina, tamo će se orlovi skupljati"

E sad zašto sam ja citirao cijeli red a ne samo jednu rečenicu kao Fran i koja je razlika? Razlika je u tome što bi po onoj rečenici koju je Fran skinuo mogli zaključiti da će lažni proroci samo činiti velika čudesa, a u cijelom odlomku se vidi ne samo da će činiti velika čudesa nego će tvrditi da su Isus, da su Mesija, predstavljat će se kao on koji je opet došao u tijelu. I takvih ljudi danas ima koji tvrde da su Isus, ili inkarnacija Isusa, ovo je nešto drugo. Zato treba paziti sa citiranjem.

Citat:
potrebno je i tvoje ime..i pravi identitet..
..a ne samo Ime ..tvog izvora...

Ne bi ja rekao da se baš svi znaju jedni preko drugih.

I šta bi ti sa njenim imenom i prezimenom, šta bi ušao u središnji registar CIA-e i onda saznao sve o njoj. :) Najbolje da da ime i prezime, adresu, OIB, JMBG, presliku domovnice i rodni list. :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 11:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
ela bredi napisao:
A previše je raznih lažnih "proroka" da bi čovjek povjerovao svakome. Na kraju se više ne vjeruje nikome. Osobno mislim da je puno bolje ne vjerovati nikome, nego svakome.
I također ne vjerujem nikome koga mi nije potvrdio crkveni autoritet.

Amen sestro. :grlim te: :grlim te:

Tko god i kako god misli da je pametan i mudar i da ima rasvjetljenja i znanja kojih nitko drugi nema,ako to hoće imati protiv zajednice i onih koji su po Duhu Svetome postavljeni da imaju brigu za zajednicu,vjernici znadu da takav nema Duha Svetoga i da nije od Boga.On je siromah koji se zapleo u svoje vlastito samoljublje ili svoj vlastiti tajni interes ili možda također u mreže zlog duha,ali nije od Duha Božjega. Tomislav Šagi Bunić "Ali drugog puta nema"

KKC 869 Crkva je apostolska: sagradjena je na trajnim temeljima, na "dvanaestorici apostola Jaganjcevih" (Otk 21,14); neunistiva je;nezabludiva u istini: njome upravlja Krist preko Petra i drugih apostola, koji su prisutni u svojim nasljednicima, u Papi i u zboru biskupa.

Crkva sestro i samo Crkva,pojedinac je ništa.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 11:12 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
johnny 5 napisao:
Fran26 napisao:
Citat:
potrebno je i tvoje ime..i pravi identitet..
..a ne samo Ime ..tvog izvora...

Ne bi ja rekao da se baš svi znaju jedni preko drugih.

I šta bi ti sa njenim imenom i prezimenom, šta bi ušao u središnji registar CIA-e i onda saznao sve o njoj. :) Najbolje da da ime i prezime, adresu, OIB, JMBG, presliku domovnice i rodni list. :)

..zato što je...najlakše kritizirati iz sjene..
..i prikrivenog identiteta...

..Reci kak se zoveš tko si..Pa ..pričaj i kritiziraj..

..da..ovdje se svi znamo..preko drugih..

..za tebe ne znam..
..ali mislim da si ..
..fufkaroš ." iz sjene ".. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 11:18 
Odsutan

Dobro recimo da ona da ime i prezime i šta onda, šta ćeš ti odjednaput imati viziju jel to proroštvo od Isusa ili nije. Moš mislit.

Kad je već u skladu sa temom jel može neko objansit kako se to provjeravaju duhovi, i kako se provjerava proroštvo, koja je to procedura???

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 11:20 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Još samo ovo..mislim da nije lijepo zezati Mirandu u stilu: Mirandaa, govori ti Bog (ili bog)....
Moramo imati više poštovanja jedni prema drugima...i ne odmah ismijati nekoga koga nikad nismo vidjeli, nikad porazgovarali s njim...
Ako je ono što govori od Zloga, ni tad ne smijemo ismijavati nego lijepo moliti za tu osobu i pomoći joj..

Ali svakako ne bi trebao biti problem izreći svoje ime kojim nas je Bog zazvao i također ime onoga tko je u ime Crkve provjerio jel Duh Božji taj koji nadahnjuje našu sestru u Kristu.
I Otac je svog Sina priznao pred svima i objavio Ga:
Ovo je Sin moj ljubljeni, u Njemu mi sva milina!
Isus je i za sebe uvijek i svima govorio tko je, pa tako bismo trebali i mi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 11:26 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Ja sam za jednu osobu koja ima mnoge darove pitala svećenika patra Ivana Vinkova, poznaje li je i što misli o njoj. Njegov odgovor prihvatila sam kao istinu jer je svećenik egzorcist.
No moram priznati da ne znam bih li čak prihvatila mišljenje bilo kojeg drugog svećenika jer zaista ima različitih svećenika, netko više ili manje živi po Kristu i s Kristom..No što kaže pater Ivan Vinkov, za mene je Istina.

Johnny, kad bismo saznali ime Mirnadinog svećenika koji je provjerio njen dar, naravno da bismo ga kontaktirali prirodnim putem (a ne u Duhu ili opet kroz tko zna čija i kakva proroštva) i lijepo saznali tko je taj svećenik..Pa ipak smo u 21. stoljeću, nije teško nekoga provjeriti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 11:29 
Odsutan

ela bredi napisao:
Ja sam za jednu osobu koja ima mnoge darove pitala svećenika patra Ivana Vinkova, poznaje li je i što misli o njoj. Njegov odgovor prihvatila sam kao istinu jer je svećenik egzorcist.
No moram priznati da ne znam bih li čak prihvatila mišljenje bilo kojeg drugog svećenika jer zaista ima različitih svećenika, netko više ili manje živi po Kristu i s Kristom..No što kaže pater Ivan Vinkov, za mene je Istina.

Johnny, kad bismo saznali ime Mirnadinog svećenika koji je provjerio njen dar, naravno da bismo ga kontaktirali prirodnim putem (a ne u Duhu ili opet kroz tko zna čija i kakva proroštva) i lijepo saznali tko je taj svećenik..Pa ipak smo u 21. stoljeću, nije teško nekoga provjeriti.

Ovo zvuči razumno, možda vam i kaže.

Ela da te pitam nešto, jel taj pater Vinkov onaj za kojeg si u jednom postu rekla da Sotona može slati viruse i bakterije na nas ili tako nešto?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 11:31 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
johnny 5 napisao:
Dobro recimo da ona da ime i prezime i šta onda, šta ćeš ti odjednaput imati viziju jel to proroštvo od Isusa ili nije. Moš mislit.

Kad je već u skladu sa temom jel može neko objansit kako se to provjeravaju duhovi, i kako se provjerava proroštvo, koja je to procedura???

johnny, pročitaj Bolobanićevu knjigu "Kako prepoznati zamke zloga?",drugi dio knjige proroci naših dana-da ili ne?-puno će ti biti jasnije.
i Franu bi toplo preporučila jer bi mu puno toga razjasnila,divno je držati se samo citata, ali Bog ne djeluje samo tako.
i možda ćeš promijeniti mišljenje da nije sve tako crno,da ljudi ne počivaju u Duhu "da ih netko vidi" ili da rade cirkuse... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 128 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]