www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 23:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 65 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 19:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hvala sestro draga, skrivam se od svih da vam pišem, da se pojadam...a bar imam vas ovdje...onda pitanja:"Kome ti pišeš? S kim se dopisuješ?"
Danas su mi se izrugivali za ručkom, (a ja posluživala) jer sam rekla da postoji 5 obroka u danu-kad sam rekla zajutrak,doručak dobila asm "Ti šuti, pojma nemaš, glupa si, nećeš ti meni govoriti !" Eto kulture i ljudi...Iskreno ću reći-jučer sam kasnila na posao, jer sam počela ridati od slomljenog srca...jedva sam ušla na posao, kažu da sam bila prozirna, bez boje...nije ih baš briga...ne baš...danas opet kladionica.UPRAVO JE BILO:Kome pišeš, što to radiš???" Bježim, ljubim vas sve puno!!! Ne zaboravite me, blagoslovio vas naš Gospodin!!! smajlic22 smajlic22 smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 20:12 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
željka napisao:
Hvala sestro draga, skrivam se od svih da vam pišem, da se pojadam...a bar imam vas ovdje...onda pitanja:"Kome ti pišeš? S kim se dopisuješ?"
Danas su mi se izrugivali za ručkom, (a ja posluživala) jer sam rekla da postoji 5 obroka u danu-kad sam rekla zajutrak,doručak dobila asm "Ti šuti, pojma nemaš, glupa si, nećeš ti meni govoriti !" Eto kulture i ljudi...Iskreno ću reći-jučer sam kasnila na posao, jer sam počela ridati od slomljenog srca...jedva sam ušla na posao, kažu da sam bila prozirna, bez boje...nije ih baš briga...ne baš...danas opet kladionica.UPRAVO JE BILO:Kome pišeš, što to radiš???" Bježim, ljubim vas sve puno!!! Ne zaboravite me, blagoslovio vas naš Gospodin!!! smajlic22 smajlic22 smajlic22

Draga Zeljka,draga sestro...Uzdaj se u Gospodina i vjeruj..
On kusa nasu vjeru,nas zivot i nas..Pouzdaj se u Njega i budi strpljiva..
Tesko je u borbi i takvoj oluji biti smirena,ali ON je s tobom,ON je tu -ON nikoga ne ostavlja..
Mk 4,35-41

Uvečer istoga dana kaže Isus svojim učenicima: "Prijeđimo prijeko!" Oni otpuste mnoštvo i povezu Isusa kako već bijaše u lađi. A pratile su ga i druge lađe. Najednom nasta žestoka oluja, na lađu navale valovi te su je već gotovo napunili. A on na krmi spavaše na uzglavku. Probude ga i kažu mu: "Učitelju! Zar ne mariš što ginemo?" On se probudi, zaprijeti vjetru i reče moru: "Utihni! Umukni!" I smiri se vjetar i nasta velika utiha. Tada im reče: "Što ste bojažljivi? Kako nemate vjere?" Oni se silno prestrašiše pa se zapitkivahu: "Tko li je ovaj da mu se i vjetar i more pokoravaju?"
Što mi želiš reći, Gospodine?

PREPUSTI GOSPODINU PUTEVE SVOJE U NJEGA SE UZDAJ I ON CE TE VODITI. smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 sij 2010 20:31 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Draga sestro,

čitam tvoje postove i znam da ti nije lako.Biti izvrgnut napadima nije lako.I sama sam isto proživljavala prije par godina od muževih roditelja.Na početku sam samo plakala,stres je bio moj svakodnevni prijatelj i ostavio mi za uspomenu bolesnu štitnjaču.Šta sam dobila time-ništa.Ja sam se od njih distancirala,nisam mogla biti u njihovom društvu nikako,četiri godine nisam išla k njima.Svećenik mi je rekao na ispovjedi da ja nisam Isus pa da moram svih voljeti,ali da im ne činim zlo.To nisam nikada,ali nisam mogla oprostiti nikako.Cijelo vrijeme sam molila Boga da On to sve nekako uredi.O kako je to sve bilo krivo,tek sada znam.
Kada sam im istinski oprostila,i počela moliti za njih sve se počelo mijenjati,ali što je najvažnije od svega ja sam ih zavoljela,iskreno kao svoje rođene roditelje.Oni su se skroz promjenili,okrenuli molitvi,Bogu,i u njihovim očima vidim osmjeh svaki put kada dođemo k njima.
Eto sestrice,
ja se raspisala,a u biti htjela sam ti reći,da moliš dragoga našeg Boga za njih,predaj ih sve na Sv.misi našem Isusu,on će izliječiti sve rane.Bog je strpljiv i dobar naše je da ga volimo i slijedimo.
Molit ću za tebe,i za tvoju obitelj,za sve vas,da vas dragi Bog blagoslovi i zakrili svojom mudrošću,a Isus mili podari mir.

BOŽE,OČE MOJ
KAKO BIH ŽELJELA BITI JEDNOM
S CIJELOM SVOJOM OBITELJI PRED TOBOM.
POMOZI MI U TOMU DA VEĆ SADA
ZAJEDNO STOJIMO PRED TOBOM!
BOŽE,OHRABRI ME DA U OBITELJI GOVORIM O TEBI
OČE U NEBU,POKLONI NAŠOJ OBITELJI MIR U TEBI.

:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2010 00:26 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Počinješ rezignirati. Osjećaš da se više ne možeš boriti. Sve je uzalud. Ali kod Božje ljubavi ne postoji <uzalud>, to nam kazuje križ s Golgote. Ovdje biva <uzaludna borba> svečanom pobjedom. Zato te Bog poziva : rezignirati znači izgubiti bitku. Ali nastaviti bitku, znači pobijediti. Počni iznova bitku i zadobit ćeš je, jer nad tobom sjaji Kristov križ kao znak pobjede.

Uče nas da ne odustajemo, da se ne predajemo. Život je natjecanje, borba….
I tako nam svrha naših života izmiče iz vida…
Najteža borba jest ona koju trebamo voditi sa sobom… U nama se sve opire predanju. A ne bi li bilo mudrije prepustiti se u ruke Onome koji te stvorio?
Ne bi li borba trebala okončati predajom koja će ti omogućiti da postaneš ono što zaista jesi ti sam, za što si stvoren, … Ne možeš ostvariti svrhu svog života ako stalno misliš na svoje planove, želje, ponos, ambicije….

BtB. :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2010 01:18 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
željka napisao:

.VRATI svoje Dostojanstvo..

.Uzmi si " pauzu"..

..nemoj posluživati..i biti sluga..
..i servis...
..ONIMA ..koji te ne cjene..

..makar to bili i tvoji bližnji..

..TI SE PODMETNULA..

..a oni svi na tvoja leđa i udri..

..reci DOSTA...nemoj biti krpa...

..i OPUSTI se...
..NE MOŽEŠ TI RIJEŠITI PROBLEME TUĐIH ŽIVOTA..

..svak ima svoj..život..i svoje probleme..
..i SAM odgovora pred Bogom..

."što se sijalo to se sada i žanje "

..Nasmij se malo ..pa ti njima reci.. " Glupani " :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 sij 2010 09:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

eto taman sam ti ja mislila reći što i naggar..
izrugivali se za ručkom..za tim ručkom koji si TI napravila i vjerojatno kupila..
vjerujem da je i komp tvoj-pa nemoj se skrivati...
iznenadi ih malo..izađi vani..pođi na frizuru,masažu..nazovi prijateljicu pođite na kavu..
kad se vratiš i kad pitaju za ručak reci nemam pojma kakav ručak?aha,ručak,pojma nemam ja sam glupa,ne znam ni koliko je obroka u danu a kamoli skuhati ručak..
ne uplići se u svađe..
oduzmi im malo ono što im daješ,pa da vidiš kako će utihnuti..a ti lijepo šuti pa nek se pitaju malo zašto...
nemoj svoju vjeru bacati nekome tko ne cijeni..ne još..
u kakvom su stanju sada mogu se samo izrugivati s time..
možda će ti biti teško (ali i sada ti je),ali mislim da je to za njihovo bolje..
malo se pritaji,ohladi,nek se pitaju..
i nemoj ih služiti ako ne poštuju..tvoj dom-tvoja pravila.!

a u samoći moli,moli svim srcem za njih da izađu iz tog mraka..
drži nam se,bit će sve dobro :grlim te:

MOLITVA SVETICI NEMOGUĆEG
O uzvišena čudotvorko, sv. Rito, svrni svoje milostive oči na me patnika i nevoljnika iz svoga Svetišta u Casci, gdje sva lijepa snivaš u miru, odakle širiš rajsku svjetlost..
Ti vidiš moje jadno srce okruženo trnjem kako krvari od boli..
Ti vidiš o slatka Svetice da u mojim očima više nema suza, jer su sve presušile.
Umoran sam i obeshrabren tako da i sama molitva umire na mojim usnama..
Moram li očajavati u takvim teškim nevoljama moga života?
O dođi budi mi na pomoć i pripomoć.
Nije li tebe kršćanski narod prozvao SVETICOM NEMOGUĆEG , ZAGOVRNICOM NEVOLJNIKA?
Iskaži dakle, čast svojemu imenu, isprosi za me milost koju od Boga molim:..............
Svi veličaju tvoju slavu, svi govore o tvojoj darežljivosti koju ti pružaš , zar ću samo ja ostati razočaran, jer me ti nisi slušala? Ah, ne!
Moli stoga, moli za me Isusa da se smiluje mojoj nevolji, da po tebi, o Sv. Rito, mogu isprositi ono za čime tako gorljivo čezne moje srce.

Oče naš , Zdravo Marijo , Slava Ocu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 vel 2010 09:12 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Kako si nam draga naša?

Dobro su ti savjetovali naggar i anapaula. Nisi otirač, imaš dovoljno na svojim leđima da bi te još bespotrebno vrijeđali.
Ako sam dobro shvatila živiš sa dovoljno odraslo ženskom osobom koja vjerojatno isto zna kuhati, pa prepusti joj to.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 vel 2010 11:16 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Istina je da sam ja uvijek smirivala sve situacije, da ne dođe do konflikta, oni svi tupe svoje, onda urlaju...ja pokušam razumski, ali nema... sada sam na pauzi na poslu, pa pišem jer-gle čuda-od nedjelje ujutro moj kompjutor ne radi, mrtav je...pisat ću vam s posla...kad uspijem...ja ne idem na frizure, sama se šišam, ne kupujem nepotrebno jer moram investirati u sinovo liječenje...a da sam od sebe napravila otirač, to je velika istina, takva sam od malena, otkad su se moji tukli i ubijali a ja kao malo dijete primala sve na sebe...moram i odavde, ne smijem više, gotova je pauza...ljubim vas, hvala vam...BVB..pisat ću sutra... :r086: :r086: :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 vel 2010 11:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala ti Naggar, čekala sam tvoju poruku, uvijek u nijma ima neke posebne snage i energije, realne...sad ti ne mogu poslati pp, ali ću ujutro...HVALA!!!
Dižu me ove poruke, premda sam svjesna da se neću odmah promijeniti, ali želim, htjela bih...BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 vel 2010 11:44 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Draga Željka, divim ti se i molit ću puno za tebe!! Sigurna sam da će sve biti dobro jer ti imaš jako dobro srce!!
Čak se i šišaš sama... kolike su to žrtve i odricanja, sve će to biti nadoknađeno stostruko! :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 65 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]