www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 14:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 305 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:04 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
hrvren napisao:
A evo, ja sada idem :) Lijepo se odlogiram jer su došli moja divna supruga koju mi je Bog poslao i moje divno dijete koje mi je Bog dao. :)

I hvala mu na tome - ali kako Njega ne voljeti više od njih znajući - da nije Njega - da jednostavno ne bi bilo niti njih ;)

:b112: :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:23 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
pa kad si tako svestran i otvoren,što si tako zatvoren za naše riječi???

8 stranica bezveze???

što ti nije bilo lakše da ti netko nacrta fotorobot "djevojke koja svijetli" (hm da nije Indijanka smajlic24 ) i polijepiti po gradu plakate TRAŽI SE???

nego čekati da ona prođe stranicom tebe trazim?
možda ovdje nađeš neku bolju,možda nećeš vidjeti svjetlo odmah..ali možda s vremenom...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:44 
Odsutan

pa nisam zatvoren za vaše riječi :)
nisam zalutao ovdje bez veze normalno...
tko zna zasto sam trebao proći :)

ma di cu ovdje naci bolju anapaula, pa koja bi ovakvog luđaka za životnog partnera? :b101: :b101: mislim pa stvarno razmisli malo... koja bi me ovakvog? :b101: :b101:

forum je super...
hvala vam na pomoći :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:48 
Odsutan

Maina napisao:
zaista hrvren...divim ti se na strpljenju stvarno.. :D puno toga nepromisljenog je LeMonde napisao... ja vjerujem iz vlastitog neznanja.. i ne znam koliko mu bilo tko ovdje moze dokazati ili pokazati u cemu grijesi u ovom trenutku, jer je ocito u prevelikom zanosu da bi sebi dozvolio da ista osim toga sto mu je trenutno u glavi do njega samog doprije..
i zato bih se samo slozila sa Ane2707 (ciji me onaj jooooj, jaoooj...smajlic...do bola nasmijao hehe :lol: ) ....LeMonde Nek te Bog prosvijetli, blagoslovi i sacuva... ono sto je krivo u tebi neka ispravi, ono sto je ispravno neka ucvrsti i neka ti daruje prije svega svoj dragocjen Mir i slobodu od svake navezanosti da bi moglo do tebe doprijeti sve ono sto ti On zeli reci i poruciti preko svih ovih divnih ljudi na ovoj nasoj stranici i hrvrena koji nikako da digne ruke do tebe :) ... i da ti nakon toga pruzi i onu ljubav muskarca i zene koju ti srce toliko zeli...
BtB

:grlim te: :grlim te: :grlim te: ...kako jaaaa volim kad nekoga razveselim ili nasmijem...
pratim i ja našeg Hrvrena i divim se njegovom strpljenju....
Ali nekad nisu dovoljne riječi....dat ćemo mi našem svijetčlećem bratu pregršt molitvi i bit će on dobro....iskreno se nadam... smajlic3

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
LeMonde napisao:
ma di cu ovdje naci bolju anapaula, pa koja bi ovakvog luđaka za životnog partnera? :b101: :b101: mislim pa stvarno razmisli malo... koja bi me ovakvog? :b101: :b101:

.možda neka s obračuna za struju.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:53 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Oooo dragi LeMonde.... dječače Božji...znam da nije lako lutati ovom dolinom...i nažalost...nećeš prepoznati djevojku koju je Stvoritelj namijenio za tebe ako zatvoriš sva vrata za sobom i ne otvoriš nijedna pred sobom i nastaviš samo maštati o djevojci koja zasigurno ne svijetli tako kako si doživio...
Tako dugo dok ti je plan nekoga voljeti više od Oca nebeskog - neće tvoja duša naći smirenje u "boljoj polovici"...
Ma bila ona najbolja i najljepša i najvjernija i najbogoljubnija djevojka na svijetu, ma svijetlilo iz nje ne znam koliko svjetlo Kristovo - nećeš naći u njoj svoj smisao ni svoj Mir...

Zar ti je jedini smisao u životu pronaći djevojku (tu djevojku), ženu i zar zaista misliš da si ovako nepotpun??
Tek kad shvatiš koliko si dragocjen i sam, bez životnog druga, tek tad ćeš biti spreman da ti Bog pošalje pravu družicu...

Znam da se Bgo brine za tebe, ali ja se ipak pomalo bojim da ti ne prođu godine u nečemu uzaludnome i štetnome... Pusti sve te new age priče, nemoj biti opsjednut nijednom slikom iz svoje prošlosti..znam kako je živjeti kad te opiju neke situacije i neka bića, i kad misliš da je to najviše što postoji, ali nakon par godina uvidiš da je zaista sve samo prolazno i da je i najbolji, najneviniji i najveličanstveniji čovjek - samo čovjek...Ne daje on vječni Mir i radost, samo Isus to može...

Na pravom si mjestu kad si došao tu. Zaista na boljem ne možeš biti (možda jedino u Raju :D :wink: ).
Ovdje te poslao tvoj Otac...Došao si potražiti nju...ali prije toga bi trebao naći - Njega!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:53 
Odsutan

naggar napisao:
LeMonde napisao:

:lol: :lol: :lol: :a1490: :a1490: :b101:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:54 
Odsutan

naggar napisao:
LeMonde napisao:

šta ta je nešto manje vrijedna jer je s obračuna za struju?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:55 
Odsutan

LeMonde napisao:
pa nisam zatvoren za vaše riječi :)
nisam zalutao ovdje bez veze normalno...
tko zna zasto sam trebao proći :)

forum je super...
hvala vam na pomoći :)

...niko nije našem Bogu bezvrijedan....pa ni ti...nemoj ni sam sebe tako gledati....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 vel 2010 19:56 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
LeMonde napisao:
naggar napisao:
LeMonde napisao:

šta ta je nešto manje vrijedna jer je s obračuna za struju?

..dapače.. :lol:

..al možda koja svijetli..
..jer radi stalno s strujnim uplatnicama.. :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 305 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]