www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 29 lip 2025 23:52

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2006 23:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Joj, kako su ovo lijepe slike, bas cu lijepo spavati...
Puno hvala i laku noc, Speranza, Naggare, Jana,... :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2006 23:13 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2006 23:15 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
I ja vam svima želim laku noć :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Neka vas anđeli čuvaju. Čujemo se sutra . :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2006 23:17 
Odsutan

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lis 2006 08:41 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
evo, za one koji misle da su sbvi biskupi i svećenici nepogriješivi i nezabludivi, nešto što nam izgovara naš spasitelj Isus:

ISUS:

Moja ljubljena malena dušo! Kako si upravo vidjela, čak i velika većina svećenstva, koje sam Ja sâm ustanovio, tako razdiru i trgaju Moje Srce, umjesto da zašivaju Moje rastrgano Presveto Srce, odbijajući Moju Majku, Mariju, koja je Posrednica Milosti i Suotkupiteljica, i zapadajući u svjetovnost i teške grijehe, zaboravljajući na važan poziv koji im je Bog povjerio, i udružujući svoje snage s đavolom. Što će biti sa stadima koja ih slijede?

Tko Me god želi slijediti mora se odreći samog sebe i slijediti Me noseći svoj križ. A umjesto da nose svoje križeve, oni su ostavili svoje križeve i okrenuli svoja lica od Mene. Praveći se da Mene navještaju, svakovrsnim se načinima trude, ambicioznošću punom oholosti, da budu štovani i cijenjeni i da vladaju u svijetu, pa i radeći protivno vlastitoj savjesti sa prekomjernom autoritarnošću, silništvom i sebičnom pravičnošću po vlastitoj svojoj mjeri, a okovanom licemjerjem. Zar se imalo razlikuju od vukova u ovčjim runima?

Kćeri! Dokle moram jedino gledati sve to? Mogu ih bilo kada kazniti, ali odgađam ne bi li se grješnici pokajali i unišli kroz vrata Mog Presvetog Srca koja su širom otvorena, prema volji Moje Majke. Zato da im ne budem Sudac, već da otvorim širom vrata Svog Presvetog Srca i pustim ih da uđu, ako se pokaju, ma kako zli grješnici da su bili. Ali ako do kraja budu odbijali da uđu kroz širom otvorena vrata Mog Presvetog Srca, morat će proći kroz vrata pravde. Što će tad s njima biti?

Jer Moj Otac ne može više jednostavno i dalje gledati grijehe u svijetu i spustit će Svoju Ruku, koju je visoko uzdigao, Moja Majka Ga moli lijevajući krvave suze za suzama da se kalež gnjeva Boga Oca ne sruči na ovaj svijet.

Svo svećenstvo, posvećene osobe, i laici u svijetu! Požurite da se probudite oda sna, pohitajte k Meni po Majci Mojoj, i trudite se svim silama da sva djeca u svijetu slijede poruke ljubavi koje im Moja Majka i Ja dovikujemo dok nam grla ne prokrvare, pa da se spase. Đavoli, koji ispunjaju zračni prostor i zemlju, će bez predaha ometati vas koji radite za Moju Majku i Mene, ali ćemo vas Moja Majka i Ja uvijek braniti i štititi i dati da vas anđeli čuvaju.
http://www.exdeo.com/Naju/2003/0216hr.htm

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lis 2006 10:27 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
hrvoje, hvala -ovo treba dobro zapamtiti!

[size=18]Svo svećenstvo, posvećene osobe, i laici u svijetu! Požurite da se probudite oda sna, pohitajte k Meni po Majci Mojoj, i trudite se svim silama da sva djeca u svijetu slijede poruke ljubavi koje im Moja Majka i Ja dovikujemo dok nam grla ne prokrvare, pa da se spase. Đavoli, koji ispunjaju zračni prostor i zemlju, će bez predaha ometati vas koji radite za Moju Majku i Mene, ali ćemo vas Moja Majka i Ja uvijek braniti i štititi i dati da vas anđeli čuvaju[./size]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lis 2006 12:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ponekad, kad sam tužna ili ne vidim "svjetlo u tami", u molitvi se volim obratiti našoj dragoj Majci i zatražit je savjet, odgovor. I on mi uvijek dođe, kroz Riječ, nečiju misao, knjigu, Bibliju...ali dođe
Zadnji put sam to učinila kad sam se pitala jesam li ispravno postupila što sam svoje životno svjedočanstvo stavila na internet- odgovor sam dobila iz knjige( mislim da sam to i posvjedičila negdje na forumu) Poruke Međugorske Kraljice Mira. Otvorila sam stranicu i moj pogled je pao na poruku koja je pozivala da svjedočimo Isusa Krista u svojim životima! Bila sam tako radosna i zahvalna Majci!

Sinoć sam opet tražila to Svjetlo, putokaz...bila sam istinski tužna...zbog događanja na forumu, ne skrivam to i nikoga ne optužujem, Bože sačuvaj!
I sama sam ponekad ovdje bila dionikom nečega, čega se sada sramim! Trnovit je put posvećenja, doista- ali vrijedi se boriti- ako su padovi tako bolni- onda su podizanja u slavlju i radosti. Bog to uvijek "odmjeri "na nama ljudima neshvatljivo božanski način- u svemu uvijek iznađe pravu mjeru, kao što poslije kiše dođe sunce, poslije tame-svjetlo...

Žarko sam molila Gospodina da nam pomogne doći do Svjetla i pogled mi pade na knjigu Poruke Međugorske Kraljice Mira, na polici u dnevnoj sobi.......i....
Bez obzira što će te reći na sve ovo, ni u primisli mi nije da nekog ovime izrevoltiram..nego evo, primih pa dajem-ako tko hoće uzeti- dakle, poruka koju sam otvorila je od 20. rujna 1985. god. Oni koji će uzeti i koji vjeruju Gospinim porukama iz Međugorja, vjerujem da neće, kao što ne mogu ni ja , ostati nezahvalni Majci na ovim divnim riječima, o kojima valja promisliti:

20. rujna 1985. god.

"Draga djeco!

Danas vas pozivam da u poniznosti živite prema svim porukama koje vam upućujem. Draga djeco, ne uzoholite se, živeći prema porukama pričajući:"Ja živim prema porukama." Ako budete u svom srcu nosili poruke i proživljavali ih, svi će osjetiti, tako da neće biti potrebne riječi koje služe onima koji ne slušaju. Vama nije potrebno govoriti riječima. Vama je draga djeco, potrebno živjeti i svjedočiti svojim životom.
Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!"

U istoj knjizi pogled mi pao i na sljedeću poruku:

25. studeni 1987.

"Draga djeco!
I danas vas pozivam da se svaki od vas odluči da ponovo i potpuno sve meni preda. Samo tako ću i ja moći prikazati svakog od vas Bogu. Draga djeco, znate da vas ljubim neizmjerno i da svakog od vas želim za sebe. Ali Bog je dao svima slobodu koju ja s ljubavlju poštujem i klanjam se u svojoj poniznosti vašoj slobodi. Želim da vi, draga djeco pomognete da se ostvari što je Bog zamislio u ovoj župi. Ako ne molite, nećete moći otkriti moju ljubav i planove koje Bog ima s ovom župom i svakim pojedincem.Molite, da vas sotona ne privuče svojom ohološću i lažnom jakošću. Ja sam s vama i želim da mi vjerujete da vas ljubim.
Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!"

:arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2006 02:45 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Leo napisao:
jano dobra, ne mogu vidioci lagati sve one koji su ih dosli 'ispitivati' svo ovo vrijeme, mogu tek neke, i to samo neko vrijeme...
Ti vjerujes, pretpostavljam, kako vidioci lazu sve ljude svo vrijeme, a to je moguce jedino ako covjek zeli vjerovati samo u to.

Promisljam i radi sebe sto bi ti jano rekla kad bi ti jedan od vidioca satima pricao sto zna gledajuci te u oci, i ti njega, sto bi onda? Bi li znala prepoznati laz od istine? Iz ociju izlazi samo istina, bez obzira je li to znaci da ta dusa laze ili ne laze. Nama nekima ne trebaju instrumenti za mjerenje, mi neki imamo oci i sve se moze vidjeti - zato i postoje oci jer iz njih izlazi samo istina. Lazljivac nikada nema mir i spokoj u dusi i kao odraz u ogledalu sve se vidi u ocima takvog jednog: sve, i mir i nemir.

Evo ti jano pitanje za kraj: Jesi li sigurna da se Gospa u Medjugorju ne objavljuje koliko si sigurna da Bog postoji (ovo je pitanje i tebi i meni na svjedocanstvo, da se Mudrost opravda djelima, svakome onako kako vjeruje)?

Guštala sam čitati ovaj tekst :arrow:

Za to da li Bog postoji - ZNAM da postoji. Ne,možda ili ovako ili onako... već JEST.

Onaj koji govori istinu - istinu i vidi...samo sad je pitanje - Što je ISTINA?
Uvjeravanja...
Može li se to uvjeravanje okrenuti malo drugačije pa da onda kažemo da nas cijelo vrijeme uvjeravaju da se Gospa ukazala?
Djela govore drugačije... U početku dok se još nije znalo "što i kako raditi" učinjene su drastične greške...da je dovoljno samo pročitati neke izvatke iz knjige Kronika ukazanja koju je svojom rukom napisao fra Tomislav Vlašić - pa da se upita - Otkud brisanja,prepravci u tako važnom dokumentu???Zašto se to radilo ako je sve dobro i vjerodostojno i istinito te sukladno učenju Crkve?
A ne zaboravi...Crkva jest Krist i Crkvu vodi Duh Sveti...

Ja osobno imam nekoliko mističnih iskustava - i to od malih nogu ... u jednom takvom sam dobila u viđenju krunicu sv.Terezije od Djeteta Isusa. Prije toga nikada ni čula ni vidila i jedno i drugo.Svaki događaj je bio na moju izgradnju i na dobro onih koji su oko mene...

Točno je da se znaju događati svakava viđenja i uplivi zločestog prevaranta. (Zato se provode ispitivanja i proučavanja iskaza,zapisa i raznorazna medicinska testiranja.)
Događaju se i to kod takvih iskustava ( viđenja) na jako prefidan način... Zato se umjesto impulzivnog prihvaćanja ponuđenog ,i odlaskom za istim nadnaravnim iskustvima - jednostavno kaže NE. I čekaš.Ako je doista od Boga - Bog to i potvrđuje ,a čekanje Bog nagrađuje.Jer mu vjeruješ i jer ti je u svemu bitan samo onaj koji te takvim darom daruje...
(Ovdje možeš slobodno uzeti Isusove kušnje u pustinji...da bi shvati što pišem.)
Međutim,ako je od zloga ...čekanjem i prihvaćanjem Boga koji ti to dopušta da se događa, priznaješ i to da si samo darovan i da si zahvalan - time Bogu daješ otvorena vrata svoga srca da te oslobodi zloga i njegovih napasti...Ostaješ Bogu ponizan. U poniznosti je tajna ...
Jer ...zli ne bira sredstva sa kojima nas zavodi ...a jedino u čemu je totalni gubitnik jest to što nikada nije i niti može biti ponizan.

Sotona pak nudi ono u čemu smo najslabiji i najosjetljiviji ... Zamisli da meni ponudi zdravlje u zamjenu za moje srce( da se odreknem ljubavi prema Bogu) ... Ja biram Boga i uzimam svoj Križ!
Moj Križ ( njega se obično svi uhvate kada me hoće povrijediti) ja nosim s puno ljubavi - i nije mi težak upravo zato jer je Bog htio da znam da postoji,a ne da se mislim je ili nije... I dao mi je puno ... Hvala mu na tom.Često puta se ne znam izraziti - ali vjeruj mi da u svakom čovjeku ja gledam ISTINU...ono što je zlo me ne zanima.Tko i ovo oko čega radim upise...To me boli

Ne znam da li si me shvatio...

Samo još ovo...

Tih nekoliko mističnih iskustava - ona koja su mi se dogodila kad sam bila djete - još uvijek su od trenutka do trenutka zabilježena u glavi... istu priču koju sam pričala prije toliko godina ,ispričala bih i sada.Bez olovke i bez papira.Kao što si napisao... gledaš se u ogledalo i sve vidiš.Možeš lagati ljudima , ali Bogu sakriti ne možeš ništa. Sve vidi i zna za svaki naš osjećaj,misao ...

Ja nemam namjeru uzljuljavati nečiju vjeru,dapače,želja mi je da se okrenete prema pravom izvoru ...Da shvatite da poruke nisu vjera,da međugorje nije centar spasenja..
Isus je Put,Istina i Život.
Želja mi je da imate zdrav i slobodan odnos prema Mariji koja vas želi vidjeti slobodne ,a ne zarobljene ni mjestom,ni porukom ...jedina poruka koja vas može zarobiti jest Evanđelje - Krist.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2006 02:59 
Odsutan

Slika

mir

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2006 03:17 
Odsutan

Tajna, velika tajna

..reći ću je samo onima
..koji znaju da slušaju..
..reći ću je samo onima
..koji čvrsto vjeruju..
..reći ću je samo onima..
..koji se u svetosti prožimlju
..reći ću je samo onima
..koji se smakova ne plaše
..reći ću je samo onima..
..koji se istinom izdižu..
..reći ću je samo onima
..koji se ljubavlju žigošu..
..reći ću je samo onima
..koji se svega odriču..
..reći ću je samo onima
..koji se s Kristom suobličuju
..reći ću je samo onima
..koji se Marijom ponose..
..reći ću je samo onima
..koji je neće
..izdati nikom
..da je..
..ISUS GOSPODIN NAŠ

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]