www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 svi 2025 12:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2010 17:31 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
i meni..... molit cu za tebe i za mene :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 vel 2010 18:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Drage sestre i braćo, molim zajedno s vama, za svakoga od nas, da Bog milostivo pogleda na nas i podari nam, prema svome planu za svakoga, snage, strpljenja i ljubavi kako više ne bimo bili "sami" :)

Bog nas voli, i prema tome, ja čvrsto i iskreno vjerujem da će naše molitve uroditi plodom!

Lazare, Iry, Berno.. svi dragi TT-ovci :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

U ime Oca, i Sina, i Duha Svetoga!
Vječni Oče, prikazujem Ti Predragocjenu Krv Isusovu,
zajedno sa svim Svetim Misama koje se služe na ovaj dan diljem svijeta, za duše u čistilištu.

Siromašne duše, koje ste neizmjerno drage Bogu, molite za nas! Izmolite nam milost i ljubav Boga Oca, te pomognite svima koji traže, da budu ustrajni u molitvi, da vjeruju, te da pronađu ljubav i mir u osobi s kojom žele graditi život! Bože, pogledaj milostivo na malene i usliši naše molitve! Amen"!

Vjerujem u Boga oca Svemogućega Stvoritelja neba i zemlje, i u Isusa Krista, Sina Njegova, jedinoga Gospodina našega. Koji je začet po Duhu Svetom, rođen od Marije Djevice, mučen pod Poncijem Pilatom, raspet, umro i pokopan. Sašao nad pakao, treći dan uskrsnuo od mrtvih, uzašao na nebo, sjedi s desna Bogu Ocu Svemogućemu. Odonud će doći suditi žive i mrtve. Vjerujem u Duha Svetoga, Svetu Crkvu Katoličku, Općinstvo Svetih, Oproštenje grijehe i Život Vječni! Amen

Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje! Dođi Kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja, kako na nebu, tako i na zemlji! Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji se za nas krvavim znojem znojio!
Sveta Marijo, Majko Božja, moli za nas griješnike, sad i na času smrti naše! Amen!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji se za nas krvavim znojem znojio!
Sveta Marijo, Majko Božja, moli za nas griješnike, sad i na času smrti naše! Amen!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji je za nas bičevan bio!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji je za nas bičevan bio!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji je za nas trnjem okrunjen bio!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji je za nas trnjem okrunjen bio!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji je za nas teški križ nosio!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji je za nas teški križ nosio!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji je za nas raspet bio!

Zdravo Marijo, milosti puna! Gospodin s Tobom! Blagoslovljena Ti među ženama, i blagoslovljen plod utrobe Tvoje, Isus, koji je za nas raspet bio!

Slava Ocu, i Sinu, i Duhu Svetomu Kako bijaše na početku, tako i sada, i vazda, i u vijeke vijekova! Amen!

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Pošto je petak, kroz desetak sam molila po dva otajstva žalosne krunice!
Volim Vas smajlic13

smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2010 15:50 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Molitva Presvetom Srcu Isusovu

1. O moj Isuse koji si rekao ' Zaista vam kažem, molite i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se ' , evo Isuse ja kucam, tražim i molim za milost .....

Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu ...

Presveto Srce Isusovo, vjerujem u Tebe i uzdam se u Tebe !

2. O moj Isuse, koji si rekao ' Zaista, zaista vam kažem, što god zatražite od Oca mojega u Moje Ime, dat ce vam ' , evo Isuse ja tražim od Oca u Tvoje ime milost .....

3. O moj Isuse, koji si rekao ' Nebo će i zemlja proći, ali moje riječi neće proći ' , evo Isuse oslanjajući se na jamstvo Tvojih riječi, molim za milost ....

Pomolimo se !
O Presveto Srce Isusovo Tebi je nemoguće ne biti milosrdan prema bijednicima. Smiluj se nama siromašnim grešnicima i udijeli nam milost koju Te molimo po zagovoru Bezgrešnog Srca Tvoje i naše drage Majke !

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 vel 2010 21:09 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Sv. Valentin

Je uvijek dobar,
Nikad nije loš.
Uvijek je bio i uvijek će biti
dobar kao zlatni broš.
Neka ga slavi
Cijeli svijet nek svatko
Bude dobar ko cvijet.
Nek se više nitko ne
Tuče i neke se ljudi
Više ne muče.

Antonio Belir

Oni koji su već zaljubljeni svoje molitve mogu upućivati sv. Valentinu, no oni koji to tek žele postati trebaju se uzdati u sv. Rafaela.

LONDON - Katolička crkva u Velikoj Britaniji je prigodno, uz dan sv. Valentina, preporučila vjernicima da se ne mole sv. Valentinu ako žele pronaći srodnu dušu. Molitve ovome svecu trebaju upućivati samo oni koji su već zaljubljeni.

Samci koji žele pronaći ljubav svog života, trebaju se moliti sv. Rafaelu. On, prema katoličkom tumačenju, predstavlja anđela života i ljubavi. Prema biblijskoj predaji, svladao je zloduha i Tobiji omogućio da se oženi svojom izabranicom Sarom. Smatra se da pomaže u uspostavljanju veza među ljudima.

No, britanska katolička crkva samcima preporučuje i da se ostave on-line prijateljstava i veza te da se uključe u molitvene skupine gdje će vjerojatnije upoznati srodnu dušu.

Piše: M.K.S.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 vel 2010 17:34 
Odsutan

Ja ću samo ponoviti napisano:
Maina napisao:
A ispricala bih vam samo jos jednu pricu (doduse malo komicnu ali..mozda podigne moral malo..hehe) koje sam se sada sjetila, a koju mi je ispricala mama od jedne prijateljice prije nekoliko godina kada smo tako razgovarale prilikom jedne setnje o meni i nalazenju prave ljubavi... Ona je naime imala prijateljicu, pretpostavljam negdje njenih godina,preko 40tih... koja je isto tako bila sama i izgarala je za time da si nadje nekog... kako je bila vjernica, molila se svaki dan sv.Franji, ispred njegovog kipica kojeg je imala doma... dugo vremena... ali nista se nije desavalo... prolazilo je vrijeme i vrijeme i nista.... i onda je tako jednog dana, razocarana i bez nade, u ljutnji cak....uzela taj kipic...i bacila ga kroz prozor!! :(( medjutim....ispalo je tako da je taj kipic bas pao na glavu upravo jednom covjeku koji se bas tada na tom mjestu zatekao... i on zavrsio u bolnici...ona otisla sa njim (vjerojatno joj je bilo zao kad je vidjela sta je napravila jadnom covjeku..) i na kraju svega, oni se tako upoznali, sprijateljili i na kraju ozenili!!! molitva je ipak bila uslisana!! :D

I ponuditi alternativu:
Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 vel 2010 11:29 
Odsutan

Podijelio: 14 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Isuse,molim te uslisi nase molitve :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 vel 2010 22:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zavrsila je devetnica. Nadam se da cemo uskoro ovdje svjedociti o uslisanjima! :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2010 12:34 
Odsutan

ja u molitvi molim duše u čistilištu za srodnu dušu... :grlim te: :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 vel 2010 18:30 
Odsutan

Devetnica je završila al molimo dalje..

Bilo bi dobro da se uključite u molitvu žive krunice (vidite pod temu živa krunica).. živa krunica se danas počela moliti i toplo preporučm (još jednom) da se svi uključe u molitvu...

Bog vas blagoslovio smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 vel 2010 22:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250:

quote="Dawn"]KRUNICA POBJEDE

(Moli se na Marijinoj krunici)

Oče naš, Zdravo Marijo, Vjerovanje

"Ali oni ga pobijediše krvlju Jagančevom i riječju svojega svjedočanstva". (Otk 12,11)
(Na velika zrnca: 1x)

Krvi Kristova, pobjednice zlih duhova, spasi nas!
(Na mala zrnca: 10x)

Na kraju:

Vječni Oče, prikazujemo Ti Predragocjenu Krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za svoje grijehe,
na utjehu duša u čistilištu i za potrebe svete Crkve. Amen (1x)

Hvaljen i slavljen uvijek bio Isus! -
koji nas je otkupio svojom Krvlju! (3X)

LITANIJE KRVI KRISTOVE

Gospodine, smiluj se.
Kriste, smiluj se.
Gospodine, smiluj se.
Kriste, čuj nas.
Kriste, usliši nas.

Oče, nebeski Bože, smiluj nam se.
Sine, Otkupitelju svijeta, Bože,
Duše Sveti, Bože,
Sveto Trojstvo, jedan Bože,

Krvi Krista, Jedinorođenoga Sina Vječnog Oca, spasi nas!
Krvi Krista, utjelovljene Riječi Božje,
Krvi Kristova, novoga i vječnog Zavjeta,
Krvi Kristova, u smrtnoj borbi na zemlju potekla,
Krvi Kristova, koja si kod bičevanja izvirala,
Krvi Kristova, ispod trnove krune prokapala,
Krvi Kristova, na križu prolivena,
Krvi Kristova, cijeno našeg spasenja,
Krvi Kristova, bez koje nema oproštenja,
Krvi Kristova, u Euharistiji okrepo i čišćenje duša,
Krvi Kristova, rijeko milosrđa,
Krvi Kristova, pobjednice zlih duhova,
Krvi Kristova, snago mučenika,
Krvi Kristova, jakosti priznavalaca,
Krvi Kristova, koja rađaš djevice,
Krvi Kristova, čvrstoćo onih koji su u pogibli,
Krvi Kristova, okrepo umornih,
Krvi Kristova, u plaču utjeho,
Krvi Kristova, nado pokornika,
Krvi Kristova, utjeho umirućih,
Krvi Kristova, mire i milino srdaca,
Krvi Kristova, jamstvo vječnoga života,
Krvi Kristova, koja izbavljaš duše iz čistilišta,
Krvi Kristova, svake slave i časti predostojna.

Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta,
oprosti nam Gospodine.
usliši nas Gospodine.
smiluj nam se.

R. Otkupio si nas Gospodine Krvlju svojom.
O. I postadosmo kraljevstvo Boga našega.

Pomolimo se. Oče, koji si po Krvi svoga Jedinorođenca otkupio svijet, uzdrži u nama djelo svoga milosrđa, da bi sjedinjeni s Isusom, posrednikom Novog saveza, postizali plodove svoga otkupljenja. Po Kristu Gospodinu našem. Amen.

Abba, svrni svoj milostivi pogled na nas i naše prošnje.. Molimo te da nam očituješ Svoju volju, i to te molimo u Ime Isusovo!!!
Hvala Ti i Slava uvijeke!!
Amen.
[/quote]

:a1250: :a1250: :a1250:

Vjecni Oce, molim Te za zivotnog partnera po Tvojoj volji i za krscanski brak, ako je to Tvoja volja....te za jasno ocitovanje i ostvarenje Tvoje volje u mom zivotu. To te molim za sebe, za prijateljice Tanju i Bojanu, prijatelje Dragu i Srdjana, za sve forumase tt koji su se javili i koji mole za tu nakanu, i za sve moje prijatelje koji osjecaju potrebu i zelju za zivotnim partnerom i krscanskim brakom. Neka nam svima bude po Tvojoj volji! Amen.

:a1250: :a1250:
:b206: smajlic22

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]