www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 04:11

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 362 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 37  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2006 12:51 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Franciska je napisala:

TT-a za odredjene dane.
Prije pola godine je moj muž (kršteni nevjernik, sjećate se?) pristao da odemo zajedno na seminar u kuću Tabor (zato da "ja vidim kako je to sve prevara", jasno).
Nama je kuća Tabor u Samoboru blizu; naumili smo, tokom trodnevnog seminara, otići autom na 2-3 glavne mise, a dijete ostaviti vjenčanoj kumi na čuvanje tih par sati. Jednostavan plan, zar ne?
Ali, kako narod kaže: "vrag nikad ne spava" ili "ne lezi vraže", uvijek nam se izjalovilo, i to kao zbog "objektivnih" zapreka-netko ili nešto nas zadrži, kuma baš tada zakasni i niti ne javi da ne dolazi (što joj inače nije običaj), auto se pokvari, netko od nas se razboli itd.
Ove godine nam je možda zadnja šansa seminar od 26.-29. listopada: "Učitelju, gdje stanuješ?", seminar obnove vjere i molitve za ozdravljenje i oslobodjenje, vodi fra Zvjezdan i suradnici.
Početak je 26. predvečer, a glavne molitve će, pretpostavljam!, biti 27. i 28. poslije podne i navečer, i završne molitve 29. ujutro. Za muža bi bilo najbolje da bude sa mnom tamo 27. i 28. poslije podne i navečer, jer vjerojatno nemožemo odlaziti čitavo vrijeme.
Molim administratore ili nekog tko to može učiniti da ovu moju molbu stavi u molitve toga dana: da Franciska, čije svjetovno ime je Sonja, i njezin muž Mario ta dva dana ne budu spriječeni, već da daju sina kumi Iskri (takodjer nevjernici, ali inače divnoj osobi koja nas voli) na čuvanje, a oni da odu na taj seminar, kako bi i Mario bio kršten u Duhu i progledao, i kako bi bio izliječen (bar malo!) od demonskog tlačenja koje stalno osjeća. On, jasno, misli da ima neku čudno reumu, artritis koji ga čitavoga koči, misli da je nervozan do granice pucanja i da bi trebao antidepresive, da ima napade besmislene mržnje, da gubi veselje, pa čak i smisao u životu, da ima problema sa spavanjem i sexom, da mu se nešto čudno dešava s glavom, i da to sve NEMA veze sa napadima Zlog. Sve je počelo kad sam se ja prije 2 godine obratila, i u sreći i ljubavi počela nagovarati i njega da dodje na neku misu izlječenja i oslobodjenja. Najednom je zamrzio na crkvu, ima napade mržnje i na mene (a inače me voli), ne želi i ne može ni čuti išta o crkvi i vjeri, tako psuje Boga da... je to strašno, i "popove koji su mu zaludili ženu", tvrdi da sam se odonda udaljila od njega, da sam zaključana za njega, itd.
Misli li itko od vas da to nema veze sa Zlim?!
Zato nam se i kvari auto kad trebamo ići na misu, zato kuma Iskra "zaboravi"!?! da je rekla doći biti sa Malim, itd. itd. Jezere (tisuće, hiljade) dokaza da Zli postoji, svakodnevnih, a on sve smatra koincidencijom, čudnim slučajem.
Zaista moram ići; molim nekog, tko to može uraditi, da na popis molitava za ta dva datuma stavi da Sonja i Mario odu u Tabor na mise, da im put tamo bude otvoren, i da Mali bude sa Iskrom.
I da Bog pomogne mome mužu Mariu.
Hvala

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2006 20:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
MOLIM VAS DA UKLJUCITE U SVOJE MOLITVE NENKI,

Za zdravlje,i pod hitno da da pomogne njoj i njenom djetetu

Molimo Majku od Brze pomoci da joj pohiti u pomoc...

Majko ,Marijo od brze pomoci,Majko Bezgrijesna,zaodjeni ju u svjetlo,
snagu i silu tvoje vjere.Oce ,molimo te zapovjedi andjelima i svetima
da joj budu na pomoci..Sv.Ekspedita ucini to jos danas..Sv.Mihovile,braniju i cuvaj....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lis 2006 21:53 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Pozdrav

Večeras sam prvi put izmolila jednu deseticu za nakanu Molitvenog lanca, zamislila sam sebe kao osobu E, ako sam falila, molim Rebeku da me uputi.

Molim Gospodina da nam pošalje Duha svoga, da Duh Sveti izlije svoje darove na sve nas, posebno na one kojima je namjenjena današnja molitva.

Dok ovo pišem slušam Gregorian Chants.

Bog vas blagoslovio !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lis 2006 21:59 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

list...dobro nam došla i hvala na molitvama....
evo ako nije problem da bar one koje meni djelom pripadaju uputim za nenki,francisku,nasmješenog i jeleninu djecu...koji su u velikoj potrebi
ako sam nekog izostavila nek se ne ljuti....znate da sam smotana 8) :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 lis 2006 23:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala na dobrodošlici, bilo bi mi drago da "vidim" kome sam pridružena.

Čudni su putevi Gospodnji !
Zna On kamo i kojim putem trebamo ići.

Bog vas blagoslovio !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 lis 2006 08:46 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Izgleda da nam je molitva za našu dragu nenki trenutno najpotrebnija. Bože, nikome ne daješ križ koji ne može nositi. Ako joj je pretežak, pomozi joj, podjeli ga s nama koji još možemo nositi. Daj joj Bože da bude uz svog malog anđelčića dok odrasta, da oprosti svima koji su joj učinili nepravdu ili neko drugo zlo, kao i da drugi oproste njoj ako je nekog povrijedila. Daj Bože da čvršće stane na pravi Put i da jednog dana ovdje na TT-u posvjedoči o Tvojoj beskrajnoj milosti. MOLIMO TE.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2006 16:47 
Odsutan

Pitam se: da li ću znati odgovoriti?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 stu 2006 10:09 
Odsutan

Evo ovo su rijeci Marije ..koje je sama napisala...

Draga Gospo,iskrena srca,puna vjere molim te za moje ozdravljunje.
Da svom Sinu preporucis moja bolesna pluca i kasalj....

Ujedno se zahvaljuje Gospodji koja je njenu poruku prinjela dalje...
Veliko i iskreno hvala,u Marijino ime,i u moje ime..Bog te blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 stu 2006 21:59 
Odsutan

Dragi Bože,
smiluj se i usliši molitve naše drage Marije,
molim Te dragi Bože!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2006 15:46 
Odsutan

Bog je vec uslisao nase molitve,i vec joj je bolje...ostaje i dalje na terapijama,u bolnici .Salati...ona je na djecjem odjelu...jer ne postoje odjeli za odrasle...Bog vam plati,svima koji molite....

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 362 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 37  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]