www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 20:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2010 12:27 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
dragi gringo,predivno svjedočenje... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2010 15:58 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Predivno!!!!! :D :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2010 16:44 
Odsutan

A ja sam duboko ganuta tvojim svjedočanstvom... :cry: :cry: :cry:

I zahvaljujem dragom Isusu i Gospi na velikoj milosti koju si dobio :D

Budi blagoslovljen, dragi brate Gringo :grlim te:

smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2010 17:12 
Odsutan

Dragi gringo dobro nam došao na forum.
Hvala za napisano svjedočanstvo, bilo mi ga je divno čitati.

Neka ti svaka molitva ovdje na forumu donese blagoslov i mir smajlic28

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ožu 2010 21:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
gringo, hvala Bogu...
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ožu 2010 08:06 
Odsutan

Slika

gringo, iva!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 ožu 2010 17:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
predivno svjedocanstvo gringo.. :) dobrodosao nam! :b232:

BtB smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2010 15:08 
Odsutan

Evo da vam posvjedočim još nešto. Nisam se dugo javljala,Vjerovatno niste ni primjetili.
Ja nisam mogla zatrudniti. Imala sam jednu vanmateričnu trudnoću. 7.1 .2009.sam otišla u Tišinu i tamo je bio fra Ivo. Rekla sam mu da ne mogu zatrudniti i on je molio nad nama. Ja sam tada pala i počivala u Duhu Svetom. Poslije sam išla na obnove kod fra Roze i on je molio za mene. Začela sam u trećem mjesecu. Zavjetovala sam se na Blagovijest da ako sam trudna da će se beba zvati Emanuel ili Emanuela. Trudnoća je cijelo vrijeme bila rizična. Ginekolog nije polagao nade u nju to mi je i rekao kad sam izašla iz kritičnog perioda. Rekao je da je sretan što smo uspjeli izgurati do kraja. Imala sam veeelike bolove i nisu mi mogli u bolnici otkriti uzrok bolova takođe sam imala i dvije bakterije koje uzrokuju pobačaj i prijevremeni porod. Ja sam se stalno molila i posjećivala susrete fra Ive. Mimo toga svega imala sam i uroke na brak i dijecu tako da je i to bilo dodatano ali Gospodin me je oslobodio od toga i još uvijek nas oslobadja. Otišla sam u Tramošnicu na susret i kralježnica me je prestala boliti kad je fra Ivo naredio u ime Isusovo svakoj kralježnici da se ispravi i svakom kralješku da se namjesti. Bila sam presretna jer sam bila teško pokretna i jedva hodala još trudnoća. ...Užas. I tako sam ja evo došla i do poroda. Prebacila sam trudnoću .Porodili su me na silu.Dva puta sam gelirana i priključili su me na drip. Bila sam trudna 42 tjedna i 3 dana. Bojala sam se zbog mekonija jer je predugo bila unutra. I tako radjala sam 17 sati prvih 5 sati imala sam trudove svakih pet minuta a ostalih 12 sati svake dvije minute. Jako smo se napatile. Ali Bogu hvala rodila sam prekrasnu djevojčicu 15.12.2009. Krstili smo je na blagdan Krštenja Gospodinova što je volja Božija jer nismo mogli dobiti papire tjedan prije, a ni kumovi nisu mogli doći ranije. Emanuelica je stvarno predivna bebica. Jako je dobra i lijepa . Jako smo sretni i zahvalni Gospi što je molila za nas i Isusu što nas je liječio i čuvao. NARAVNO I OCU NEBESKOM I DUHU SVETOM. :r086: :r086: :r086: :r086: smajlic28 smajlic28 smajlic28

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2010 15:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ivana 2009 napisao:
Evo da vam posvjedočim još nešto. Nisam se dugo javljala,Vjerovatno niste ni primjetili.
Ja nisam mogla zatrudniti. Imala sam jednu vanmateričnu trudnoću. 7.1 .2009.sam otišla u Tišinu i tamo je bio fra Ivo. Rekla sam mu da ne mogu zatrudniti i on je molio nad nama. Ja sam tada pala i počivala u Duhu Svetom. Poslije sam išla na obnove kod fra Roze i on je molio za mene. Začela sam u trećem mjesecu. Zavjetovala sam se na Blagovijest da ako sam trudna da će se beba zvati Emanuel ili Emanuela. Trudnoća je cijelo vrijeme bila rizična. Ginekolog nije polagao nade u nju to mi je i rekao kad sam izašla iz kritičnog perioda. Rekao je da je sretan što smo uspjeli izgurati do kraja. Imala sam veeelike bolove i nisu mi mogli u bolnici otkriti uzrok bolova takođe sam imala i dvije bakterije koje uzrokuju pobačaj i prijevremeni porod. Ja sam se stalno molila i posjećivala susrete fra Ive. Mimo toga svega imala sam i uroke na brak i dijecu tako da je i to bilo dodatano ali Gospodin me je oslobodio od toga i još uvijek nas oslobadja. Otišla sam u Tramošnicu na susret i kralježnica me je prestala boliti kad je fra Ivo naredio u ime Isusovo svakoj kralježnici da se ispravi i svakom kralješku da se namjesti. Bila sam presretna jer sam bila teško pokretna i jedva hodala još trudnoća. ...Užas. I tako sam ja evo došla i do poroda. Prebacila sam trudnoću .porodili su me na silu dva puta sam gelirana i priključili su me na drip. Bila sam trudna 42 tjedna i 3 dana. Bojala sam se zbog mekonija jer je predugo bila unutra. I tako radjala sam 17 sati prvih 5 sati imala sam trudove svakih pet minuta a ostalih 12 sati svake dvije minute. Jako smo se napatile. Ali Bogu hvala rodila sam prekrasnu djevojčicu 15.12.2009. Krstili smo je na blagdan Krštenja Gospodinova što je volja Božija jer nismo mogli dobiti papire tjedan prije, a ni kumovi nisu mogli doći ranije. Emanuelica je stvarno predivna bebica. Jako je dobra i lijepa . Jako smo sretni i zahvalni Gospi što je molila za nas i Isusu što nas je liječio i čuvao. NARAVNO I OCU NEBESKOM I DUHU SVETOM. :r086: :r086: :r086: :r086: smajlic28 smajlic28 smajlic28

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :twisted: :b41: :b232: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: smajlic5 :grlim te:

Hvala TI
Gospodine sto si se proslavio
:twisted: od srece kad ovako nesto predivno procitam. :grlim te:
Neka vas Gospodin i sada cuva i neka vas Licem svojim obasja.
Hvala Ti Isuse,slava Ti Kralju nas.Ame.Amen.Amen.

Iskrene cestitke od srca draga sestrice.Budi sretna uz svoju malu Manuelu. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2010 15:25 
Odsutan

Hvala draga Višnja. :lol: :lol: :lol:
Stavila bi isličicu ali ne znam . Nagaru to super ide a ja nemam pojma.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]