www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 19:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 28 vel 2010 22:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ja također želim svjedočiti o molitvi brata Učenika za moju obitelj i mene. Mene je dulje od dva mjeseca svakodnevno boljela glava. Nazvala sam Učenika, izrekla svoje tegobe i on je preko telefona molio za moju obitelj i za mene i za prestanak glavobolje koja je i poslije prestala i više se nije vratila. Hvala ti Isuse za našeg brižnog i dobrog brata Učenika, hvala ti što nas dotičeš i liječiš preko njega.
I dalje se preporučam u njegove molitve.

[/b]HVALJEN I SLAVLJEN BIO ISUS KOJI NAS JE OTKUPIO SVOJOM KRVLJU!
BVB :P :P :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ožu 2010 18:04 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Predragi moji, i ja želim reći i ovdje kako je brat Učenik bio i kod mene i moje Nine kad je bio u Zd i zahvaliti mu ovim putem svim srcem, i Gospodinu na njemu... Zaista, Nina je oduševljeno prihvatila sve što joj je rekao, i sad svaki dan čita Novi zavjet otkrivajući Isusovo djelovanje iz njega kako bi ojačala svoju vjeru i spremila se za čudo... Učenik je obećao da će za mjesec dana ponovno doći moliti!! Sve se nekako poklapa... točno će tada biti godina dana otkako su je uhvatile prve tegobe koje su ukazivale na pogoršanje MS-a... pa je simbolično baš da je od Velikog četvrtka do Uskrsa bila u bolnici.... pa za Uskrs izašla... pa joj se pogoršalo toliko da je otada nepokretna i ne kontrolira niti fiziološke potrebe, zbog čega su liječnici dali jako loše prognoze, odnosno da Ninica više nikad neće hodati... Međutim, Gospodin joj se javio u snu i obećao da će jednog dana svi živci doći na svoje mjesto (i točno je tako molio naš brat), samo da mora biti strpljiva... Isuse, silno se proslavi u mojoj obitelji preko našeg brata Učenika, jer siiilno trebamo tvoju Riječ ozdravljenja i blagoslova nakon svih teških dana oluja... Želja nam je svjedočiti Te u vijeke vjekova... Amen+!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 ožu 2010 01:17 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

OTKAKO SAM SE POČEO MOLITI SVAKO JUTRO DAN MI SE ČINI PUNO SVJETLIJI I PROBLEMI MANJI , JER ZNAM DA JE ISUS TU AKO ZAPNEM DA
ME PODIGNE.SLAVA GOSPODINU JER JE VELIKO MILOSRĐE NJEGOVO !!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ožu 2010 23:03 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Dragi moji forumasi...

Ja sam vec svjedocila ljubav Kristovu koju vrsi preko naseg dragog
brata učenika.Naime ovo nije prvi puta da svjedocim kako je Bog velik-
Zaista mogu mnogo izdrzati jer zivot me svemu naucio,ali dodu trenuci
kada je nesto neizdrzivo.Imala sam velike napadaje groznih vrucina pa
zima.Nisam znala sto je gorje il kad me prozima zima kroz sve kosti il
kad osjecam da sam u nekoj uzarenoj peci.Mislila sam da su to te zenske
tegobe i isla zenskom doktoru i dobila najjace hormonske tablete i gel.
Molila sam iz dana u dan kao sto i inace molim i pocela terapijom al nista
bolje mi nije bilo.Sve si mislim ma necu zanovjetat učenika jer ima previse posla
sa mozda bolesnijim ljudima kojima je potrebnije nego meni,ali ipak
prosle sam mu nedelje poslala poruku na koju me je on odmah nazvao i
pomolio se za mene i rekao mi-nikada mi vise nemoj rec da mislis da nemam vremena
za tebe.Moje su vrucine nestale ,tu i tamo naide malo
ali to je sve nista naspram kako je bilo,slava Isusu.Danas sam se
ujutro
ustala zdrava ko dren i oko devet sati iz cista mira presjeklo me u
sredini krsta da sam imala osjecaj da cu se srusiti.Svaki udisaj i
izdisaj je bolio i paralo me ko nozem.Ma mislim se ja moram u crkvu
na Misu a nemogu al ja idem pa kako bilo.Putem posaljem Samiru poruku,
molim Boga ,molim Krunicu i idem na Misu.On mi odgovori
"Kad zavrsis nazovi".Misa zavrsila i ja izasla van i nazvala ga.Molio je
za mene i Isus je opet cinio velika djela svoga Milosrda.Hvala Mu
i slava.Isla sam na ispovjed poslje toga i kuci lagana ko pero.Jos
malo bocka u rebrima al i to ce Isus izljeciti.Sta je bilo i zasto
neznam,nisam imala ni snage pitati.Bila sam pod tako ljepim dojmom.
Isus ljeci,Isus oslobada po mlitvma naseg dragog brata.Neznam
sta bi bez njega.Molim Isusa za Samira i zahvaljujem mu svim srcem.
Samire,tako mi je drago da smo se upoznali i da Duh Sveti cini sve to.
Velik je Bog,hvala Mu i slava.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 ožu 2010 08:51 
Odsutan

.. Budući da si me vidio, povjerovao si. Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju! (Iv 20,26-28)

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 ožu 2010 08:52 
Odsutan

visnja napisao:
.. Budući da si me vidio, povjerovao si. Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju! (Iv 20,26-28)

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Sin si svjetla
Probudi se, otrijezni se! Ne spavaj! Ti nisi od noći, sin mraka. Ti sin si Svjetla, sin Sunca koje pobjeđuje. Ne mogu te zlo i mrak zaskočiti niti nadvladati, jer ja se borim za tebe i ja te obasjavam. Oni nemaju moći nad tobom! Zato, ne boj se. Nemoj u strahu prespavati svoj život, i nemoj spavati uz svoj život – da on prolazi pored tebe. Ti živi u svjetlu, onako kako najbolje znaš i umiješ. To će biti najbolje i za tebe i za mene. Jer, ti si jedinstven, neponovljiv i nadasve dragocjen u mojim očima. Ti si moj ljubljeni sin, ti si moja draga svojina.

Ti si moja zraka, a ja sam Sunce koje te isijava. Ne skrivaj se u tami i mraku grijeha, ne bježi od mene. Kad pobijediš grijeh, pobijedio si tamu i izabrao Svjetlo. Samo hrabro! Svijetlit ću na tvojim bojnim poljima, u tvojim bitkama i tvojim pobjedama. Pobjeđujemo zajedno! Samo se na mene osloni! Slutiš li svu čežnju moga srca? Žedan sam, još uvijek sam žedan tebe i tvog života. Moja žeđ, moja strast za tobom, moje je svjetlo na tvojim putima. Zato, ne boj se i ne strahuj! Ti si moj! I ja sam tvoj. Mi smo jedno! Ti u meni i ja u tebi, kao što je Otac u meni i ja u njemu. Tako čeznem biti jedno i s tobom!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2010 07:59 
Odsutan

Oče, hvala na ovom hodu s Marijom za Tvojim Sinom. Nisam više isti. Idem živjeti za druge, kao Isus. Odlučujem hodati svijetom čineći dobro. Obasjan svjetlom križa i blještavilom uskrsa prepoznajem u Isusu srce svijeta. Sad znam kome sam povjerovao. Svoje odluke stavljam u Tvoje ruke, Oče. Ti me jačaj, diži, liječi i vodi za ruku do kraja mog križnog puta. Hvala za Tvoju Crkvu u kojoj zajedno s drugima hodam Tebi u susret. Amen.
učeniče, dragi Bog te neizmjerno ljubi...prihvati kriz i hrabro naprijed uz Gospodina.BtB. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Svi te iz Ivanca pozdravljaju i jedva cekaju da opet dodes
jer se Gospodin silno proslavio po Tvojim molitvama i ucinio
velika cuda ozdravljenja i obracenja.Hrabro dalje mili brate u Kristu.
Hvala Isusu za sva Milosrda koja cini preko tebe svoga izabranika.BtB.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 ožu 2010 07:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Oče, moj jedini gospodaru skrušeno te molim podari našem bratu učeniku Božansku neiscrpnu snagu,mudrost,volju,spremnost.....kako bi on Tvoju milost božju prenio nama! Molim te Gospodine!
OČE NAŠ....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 ožu 2010 13:31 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala Ti Bože na našem bratu učeniku. Hvala Ti što se proslavljaš kroz našeg brata koji svojim svjedočanstvima jača našu vjeru. Molim Te Bože, daj snage našem bratu da hodi Tvojim trnovitim putem i onda kada mu križ postane pretežak, da može proslavljati Tvoje Presveto Ime, po cijeloj Tvojoj zemlji.

OČE NAŠ, KOJI JESI NA NEBESIMA, SVETI SE IME TVOJE, DOĐI KRALJESTVO TVOJE, BUDI VOLJA TVOJA, KAKO NA NEBU TAKO I NA ZEMLJI. KRUH NAŠ SVAGDANJI DAJ NAM DANAS I OTPUSTI NAMA DUGE NAŠE, KAKO I MI OTPUŠTANO DUŽNICIMA SVOJIM I NE UVEDI NAS U NAPAST, NEGO IZBAVI NAS OD ZLA. AMEN

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2010 02:01 
Daria1987 napisao:
Predragi moji, i ja želim reći i ovdje kako je brat Učenik bio i kod mene i moje Nine kad je bio u Zd i zahvaliti mu ovim putem svim srcem, i Gospodinu na njemu... Zaista, Nina je oduševljeno prihvatila sve što joj je rekao, i sad svaki dan čita Novi zavjet otkrivajući Isusovo djelovanje iz njega kako bi ojačala svoju vjeru i spremila se za čudo... Učenik je obećao da će za mjesec dana ponovno doći moliti!! Sve se nekako poklapa... točno će tada biti godina dana otkako su je uhvatile prve tegobe koje su ukazivale na pogoršanje MS-a... pa je simbolično baš da je od Velikog četvrtka do Uskrsa bila u bolnici.... pa za Uskrs izašla... pa joj se pogoršalo toliko da je otada nepokretna i ne kontrolira niti fiziološke potrebe, zbog čega su liječnici dali jako loše prognoze, odnosno da Ninica više nikad neće hodati... Međutim, Gospodin joj se javio u snu i obećao da će jednog dana svi živci doći na svoje mjesto (i točno je tako molio naš brat), samo da mora biti strpljiva... Isuse, silno se proslavi u mojoj obitelji preko našeg brata Učenika, jer siiilno trebamo tvoju Riječ ozdravljenja i blagoslova nakon svih teških dana oluja... Želja nam je svjedočiti Te u vijeke vjekova... Amen+!

bio sam pri toj molitvi i zaista je bila snazna, hvala od srca bratu učeniku koji se tako bezgranicno daje.. i nista ne prima osim rijeci zahvala..a i za to kaze-hvala Bogu a ne meni.. zaista je dar bozji..pozz učeniče... marino

Vrh

Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]