www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 13:41

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 10:01 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
anchi_zagreb napisao:
Sestrice, ma nije sramota pasti...
ne uopce..
sramota je ne pokusati dici se.
mi svjerujemo u tebe, Bog vjeruje u tebe
i tvoj muzic isto tako
BTB :grlim te:

Draga Anchi naša sestra se ne srami jer nije pala zbog grijeha nego zbog težine križa. Taj pad je druge vrste i mislim da je najteži ali kada čovijek prihvati baš taj teški križ on daje najveće plodove, :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 15:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Nemoj se predati i nemoj padati,vec se podigni i hrabro moli krunicu.
krunica koja je jedini lijek za sve nevolje. Treba se baciti na koljena i vjerovati, prepustiti se Njemu da te vodi. Jer On zna što je dobro za tebe. Budi ustrajna, nemoj gubiti svoju vjeru. Nitko ti ju nebi trebao poljuljati, jer imaš svoje ja i znaš što je dobro za tebe.Molit cemo s tobom i s tobom smo u
tvojim nevoljama i s tobom cemo plakati i s tobom cemo se smijati jer te
svi :grlim te: i smajlic13 smajlic5 ...Hrabro uzmi kriz i naprijed u novu borbu i novi pocetak. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 20:54 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

speranza napisao:
Draga Anchi naša sestra se ne srami jer nije pala zbog grijeha nego zbog težine križa. Taj pad je druge vrste i mislim da je najteži ali kada čovijek prihvati baš taj teški križ on daje najveće plodove, :grlim te:

sekice, ja sam i pricala o tom padu..
o padu zbog tezine kriza..
jer i ja sama kad sam bila bubana, bilo mi je pretesko nositi taj kriz..
i ponekad sam vristala, bila ljuta na Boga i svasta radila jer sam mislila da ce mi tako kriz biti laksi...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 stu 2008 21:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
anchi_zagreb napisao:
sekice, ja sam i pricala o tom padu..
o padu zbog tezine kriza..
jer i ja sama kad sam bila bubana, bilo mi je pretesko nositi taj kriz..
i ponekad sam vristala, bila ljuta na Boga i svasta radila jer sam mislila da ce mi tako kriz biti laksi...

Rijetko tko ne padne u životu barem jednom pod težinom križa ali pošto se kaže isto da je netko pao kada nešto sagriješi (npr. bludno) :oops: i onda često umjesto da se digne sramise dati ruku i ostane se valjati u tom grijehu. Kod pada pod križem se nemamo čega sramiti. Uglavnom sekice razumjele smo se :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 ožu 2010 20:04 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Dragi moji,

vjerujem da svi imamo neki svoj križ.Zanima me kako ste se osjećali kada ste shvatili da je to vaš križ koji morate nositi i da li vas je taj križ još više približio Bogu?
Ja mogu posvjedočiti da je mene moj križ oslobodio.Zvuči čudno ali oslobodio me skroz "stare" mene.Znam samo da zahvaljujući Božjoj milosti ja sa mirom u duši hodam i nosim taj svoj križ,a do kada to Bog dragi samo zna.Nije lako,nekada zaplačem,nekada mislim da ne mogu dalje,a onda On pošalje znak svoje prisutnosti u moj život,i ja nastavim dalje.Nekada je to lijepa riječ,osmjeh,zagrljaj mog sina svakog jutra prije nego odem na posao,i ja onda znam da moram biti jaka i izdržati.A nekada je to lijepa pjesma,ili molitva pročitana na TT.
Svaki dan sam mu zahvalna na svemu što čini za mene,pa i na ovom križu koji nosim makar zvuči čudno.I neću ga moliti da me oslobodi jer mislim da On zna zašto...i ja znam da su moji grijesi koje sam počinila teži od ovog križa.Samo ga molim da mi da snage da izdržim do kraja i da mu ostanem vjerna,da ga uvjek mogu čuti i osjetiti.

Draga braćo,kako vi nosite svoj križ,napišite svoja mišljenja i iskustva.
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2010 20:35 
Odsutan

Draga Magda potpuno se slazem sa ovim sto si napisala.Kada se potpuno predas nasem Ocu Nebeskom i vjerujes da je jedina nada i spasenje u Bogu nasemu onda nijedan kriz nije tezak, jer ga nenosimo sami. Ja sam zahvalna Ocu dragom na svemu sto mi daje ,jer samo s njim mogu sve podnijeti i izdrzati.Hvala ti Oce moj sto si uz mene i molim Te nedozvoli da se udaljim od Tebe, budi uvjek u mojoj blizini i ucvrsti moju vjeru sve vise i vise. VOLIM TE MOJ DRAGI OCE :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2010 20:41 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
Potpuno predanje Bogu i molitva samo molitva i onda je sve lakše Bog nam nebi dao križ da ga ne možemo nositi.Svaki čovjek ima svoj križ,nekome je lakši nekome teži ali križ postoji u svakome od nas.Zato Te Isuse molim da svima nama daš snage da izdržimo i da ne pokleknemo pod težinom križa.

Hvala ti Isuse,slavim Te Isuse.

"Kroz moj život,proslavi se o Bože."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2010 21:05 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
kažu da je teško nositi svoj križ
samo toliko dok se dobro ne namjesti na naša ramena

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2010 22:09 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Večeras sam na radio Mariji čula jednu dobru misao koju je rekao svećenik,zaboravih mu ime,a ide otprilike ovako:"Križ na rame,osmjeh na lice i svjetlost u duši"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2010 22:39 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Mislim da je stvar u prihvaćanju tog križa.,za početak je to najbitnije..bar je kod mene tako...dok sam se borila protiv i nisam ga prihvaćala već sam se stalno opirala taj me križ doslovno lomio..ali Bogu hvala.,naučila sam se prihvatiti i u ljubavi ga nositi,to je Božji dar i hvala mu na toj milosti..Moj me križ približio Bogu i pročistio me u tom smislu da opraštam svima i blagoslivljam sve u Kristu...Hvala i slava Bogu uvijeke... :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]