www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 17:50

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 180 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2010 12:20 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
I danas, u svojim mislima tražim tebe Isuse. Tražim te u sebi i pokraj sebe,moj dragi Isuse, Ti vidiš moje brige kako me muče i razdiru, kako ne bježe iz mog srca. Gospodine Isuse, dođi mi u pomoć, ne mogu više! Pozivam te Isuse, ti si jači od ovog zla. Tvoja krv za mene prolivena ,pokriva me i neprijatelj mora pobjeći, svim crnim mislima, a time i sotoni koji se iza njih krije sa svim silama, kažem ne, te se vežem za tebe i želim činiti Tvoju volju koja znači: živjeti i nositi moje terete i kušnje. Živjet ću i trpjeti iz ljubavi prema Tebi, koji me ljubiš i koji si dao Svoj život za mene. Zato me nećeš nikada pretovariti i u svakoj prividnoj očajavajućoj situaciji pripremio si mi izbavljenje i pomoć. To Ti vjerujem. Time sam oslobođen moći koje me muče, koje me tjeraju u smrt , ali Ti Isuse me izbavljaš i pozivaš na život i radost. Hvala Ti Isuse.

[u][size=18][/size]Da molim te ovo te molim Isuse , !!!!!!!!![/u]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2010 16:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
drzi se sestrice! :grlim te: :b232:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mgob5afanUg[/youtube]

Sakrij me sada ispod Svojih krila,
pokrij me Svojom moćnom rukom,
kad se oceani dižu i munje bijesne
ja ću poletjeti sa Tobom iznad oluja..
Oče, Ti si Kralj iznad poplava,
ja ću biti mirna i znati da Ti si Bog!
Nađi odmor dušo moja samo u Kristu...
upoznaj Njegovu moć u tišini i povjerenju.

Kad se oceani podižu i munje bijesne
ja ću poletjeti sa Tobom iznad svih poplava
ja ću biti mirna i znati...da Ti si Bog!
Nađi odmor dušo moja....u Kristu...
:r086: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2010 17:35 
Odsutan

Reci svom srcu: Ne boj se srce moje! Čega li se bojiš, zbog čega drhčeš? Od čega uzmičeš, zbog čega te strah? Ne kucaj otkucajima drhtavim, ne kucaj oprezno i s nepovjerenjem! Čega te strah, od čega uzmičeš? Pa zar ne znaš da je On Tvorac tvoj? Zar ne znaš da te Bog moj stvorio i stavio u moje grudi? Zar ne znaš da od Njega potječeš, zar ne prepoznaješ to? Kao zemlju i prah, more i oblake, ptice i ljiljane, i tebe je stvarao svojim rukama, brižljivo i pažljivo, i sa toliko ljubavi! Zar ne osjećaš to? U svojim te rukama držao, moj preveliki Bog i Bog tvoj, oblikovao te po svojoj volji, dao ti da kucaš i da upijaš i siješ ljubav Njegovu svuda oko sebe, pa te postavio u moje grudi, jer te je za mene stvorio! Čega se bojiš, srce moje, zbog čega si nemirno? Zar ne znaš da svrhu svoju ispunjavaš onda kada ljubiš otvoreno, a ne kada drhćeš? Tvoj te Otac, Bog moj, štiti i brani od svakog zla, On ti život daje...On te budi i uspavljuje u krilu svom i nijedan tvoj otkucaj ne prolazi mimo Njegove Volje! Čega se onda plašiš, srce moje, kada te On sam na svojim krilima nosi? Poziva te da poletiš sa Njim, visoko, visoko...iznad svake oluje...iznad svake brige... Ne brini se, srce moje, ništa ti ne moze biti. Možda si maleno i skriveno u grudima mojim, ali tebe je urezao u dlanove svoje, za tvojim dodirom čezne, tebe voli više od svega! Za tebe živi, za tebe je umro, tebe želi da kucaš za Njega, pored Njega i sa Njim, Njegovo Presveto Srce sa tobom želi prijateljevat, ti si mu najdragocjenije! Srce moje, čega se bojiš? Pa zar ne vidiš koliko te ljubi? Da, Tebe!!! Više od nogu koje mi je dao, više od ruku koje mi je darivao, više od ramena i glave, očiju i usana... Od svakog djelića moga tijela, Ti si mu najdragocijenije, jer ti si srce, ne samo tijela mog, već i moje duše! Ti si mi dano kao najveće blago! Srce moje, ne očajavaj, ne tuguj, ne zatvaraj se u sebe i ne odbacuj Ljubav koja se slijeva prema tebi. Moj Bog koji mene ljubi, ljubi i tebe, na dlanovima te svojim nježno drži i u moje grudi te nježno stavio, da kucaš sretno... i da ga svakim otkucajem blagoslivljaš i slaviš! Prihvati Njegov mir i ljubav koju ti daje, napuni svoje grudi sa njima, napuni se ljubavlju koliko možeš i diši sretno! Puno primaj i puno daj, velikodušno, ne zadržavaj za sebe, jer zato si tu...da cijele moje grudi i cijelo moje biće ispuniš svojim sretnim otkucajima ljubavi. Primi ljubav Božju, da ju i ja primim preko tebe. Budi mi prijatelj, srce moje, budi ono za što si stvoreno. Ljubi Boga, i mene, a ja ću onda cijelim tebe ljubiti druge. Ne budi škrto srce, ne budi malo srce, napuni se ljubavlju i narasti najviše što možeš! Širom rastvori svoje ruke ljubavi, neka me obaviju cijelu...a ja ću onda grliti svoje bližnje i cijeli svijet!!! Zar ne vidiš, srce moje, koliko te trebam? Bez tebe ne mogu ništa, jer ti si moja spona sa Božjim srcem! Jel vidiš koliko si veliko i važno? Srce moje, nikada ne zatvaraj vrata toj ljubavi jer preko tih vrata ja dišem, ja živim, ja volim, primam i dajem...preko tih vrata ja plačem ili se smijem... Živi srce moje, i sa dobrim, i sa lošim...ali živi! Ne prestaj kucati sretno i zahvalno za svaki svoj mali otkucaj, i sa punim povjerenjem u Njega! Kad si tiho, On je tu...i kad si slabo, On je tu...On ti daje snagu, On liječi tvoje rane, On briše tvoje suze a da ni ne primjećuješ kako nestaju... On liječi tvoje rane, i samo tvoje molitve uslišava... Kroz tebe, On se meni obraća, i i kroz tvoje otkucaje On zna moje boli, patnje, čežnje i moju sreću... Srce moje, ne zatvaraj se nikada pred Bogom mojim, jer ti Njemu služiš i ja Njemu služim preko tebe. Shvati to! I prihvati. Vjeruj! Budi sretno i ne gubi nadu! Vjeruj Njemu, i vjeruj meni... Budi moje srce, budi na mojoj strani, a ja ću moliti Boga preko tebe da te ojača i utješi...i On će ti dati snagu i život, i krila za let... Samo reci DA! Sada, reci DA, tu sam! Prihvaćam Te Bože, dajem ti sebe! Tebi vjerujem! Tu sam, uzmi me, radi od mene što želiš...učini me po srcu svome! ...I On će ti dati snagu da narasteš. Postani veliko srce jer Isusovo srce je veliko! On to želi! I ja to želim, tako žarko! Uči od Njegovog srca, u Njemu vidi uzor...imaj želje biti toliko veliko! Želi, srce moje, želi letjeti visoko uz sveta srca...ništa nije nemoguće!!! Osjećaš li već milinu tog leta? Naslućuješ li već? Koliko veliko srce može biti...i koliko sretno samo! Rasti srce moje, rasti do neba! Budi ponizno, ali u ljubavi veliko! Preskakuj zidove i fasade, pobjeđuj nevoljkost i neznanje, i leti visoko na krilima vjere, nade i ljubavi!!! Srce moje, osjećaš li već bezbrižni lagani povjetarac na sebi? Osjećaš li već topli zagrljaj srca Božjeg i Njegovu nesebičnu ljubav? Osjetiš li tu mekanu slatku toplinu i sreću pod prstima svojim i miris vječnosti na njima? Na pravom si putu... sada si na pravom putu...srce moje!!! smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2010 20:06 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ajme predivno Maina!!!hvala ti što si to podijelila s nama,vjerujem da će ovo monogima pomoći!meni već je!nadam se da će i našoj karlimariji.
Draga sestro,kako si?drži mi se,iako ne pišem često znaj da si u mojim molitvama!!!
BTB :grlim te: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2010 12:10 
Odsutan

hvala ti :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 ožu 2010 20:15 
Odsutan

Molim....drago mi je da vam se svidja i da pomaze... :grlim te: :grlim te:
puno Bozjeg blagoslova... :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ožu 2010 10:08 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Isuse moj,

budi i danas i uvjek uz našu sestricu.Podigni je,zagrli je,utješi je i daj joj snage,a prije svega svoj mir.

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ožu 2010 11:53 
Odsutan

Gospodine ti znaš da je moje srce i osječaji mrtvi,
ali molim te blagoslovi ove ljude,!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ožu 2010 12:14 
Odsutan

karlamarija napisao:

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

I danas, u svojim mislima tražim tebe Isuse. Tražim te u sebi i pokraj sebe,moj dragi Isuse, Ti vidiš moje brige kako me muče i razdiru, kako ne bježe iz mog srca. Gospodine Isuse, dođi mi u pomoć, ne mogu više! Pozivam te Isuse, ti si jači od ovog zla. Tvoja krv za mene prolivena ,pokriva me i neprijatelj mora pobjeći, svim crnim mislima, a time i sotoni koji se iza njih krije sa svim silama, kažem ne, te se vežem za tebe i želim činiti Tvoju volju koja znači: živjeti i nositi moje terete i kušnje. Živjet ću i trpjeti iz ljubavi prema Tebi, koji me ljubiš i koji si dao Svoj život za mene. Zato me nećeš nikada pretovariti i u svakoj prividnoj očajavajućoj situaciji pripremio si mi izbavljenje i pomoć. To Ti vjerujem. Time sam oslobođen moći koje me muče, koje me tjeraju u smrt , ali Ti Isuse me izbavljaš i pozivaš na život i radost. Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ožu 2010 13:26 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
karlamarija napisao:

..kako možeš govoriti da je tvoje srce mrtvo..
...Gospodin ti je darovao život u obilju..
..primila si taj dar...

..no...kako si se navezala na zlu duhovnost..
..ne znam..

..no činjenica je ..da ti ..taj zloduh .želi..
..oduzeti taj dar života ..koji si dobila od Gospodina..
..zato te uvjerava da je tvoje srce..mrtvo..
..da nemaš osjećaje..
..ALI NIJE TAKO..TI SI ŽIVA ..i Srce tvoje je živo...I živjet će vječno uz Gospodina..
...ŽIVO SRCE, CRVENO KAO RUŽA.. TVOJE SRCE..

..no daj karlamarija..kreni već jednom iz te tame...
..nemoći...očaja..
..kreni prema Gospodinu svom ljubljenom..
..Učini samo jedan korak..( a to je da se prestaneš bojati)
..A Gospodin će učiniti sve druge korake..

.ne DOPUSTI da te prevare..i da zauvijek završiš u tami..
..NE Dopusti da budeš još jedna PREVARENA DUŠA..

..NIKAD SE NESMIJEŠ OKRIVLJAVATI...zato kakva sad jesi..
..i da zbog toga sama sebe osudiš na propast..čineći suicid...

.USTANI I HODI, PJEVAJ PJESMU GOSPODINU SVOM RADOSNO..

..USTANI I HODI..PADAJ I VRAĆAJ SE..ALI HODI..PREMA KRISTU..
..AKO TREBA..GODINAMA...ali ne ODUSTAJ...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 180 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]