www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 21:37

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2010 17:05 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Draga sestro,

Bog te dragi blagoslovio i čuvao,i tvoju djevojčicu.
Hvala ti što si podjelila s nama svoju priču,prekrasnu priču
o Božjoj ljubavi i slavi.

Slava Bogu i Ocu I Sinu :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 ožu 2010 17:50 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hvala Magda!
Evo jos sam nesto bila zaboravila da napisem. Imala sam problema i s dojenjem.Nisam znala da se dojke moraju pripremiti za dojenje ja sam mislila da je to jednostavno. I tako mi je Emanuelica napravila ragade jos u rodilistu. 3 dan su prokrvarile obadvije i morali smo je hrniti na bocicu. Nisam se uspjevala niti izdojiti. Patronazna mi je dosla i kad mi je vidjela dojke rekla i kad prodju opet ce tako biti. Nema sanse da ces dojiti. A i u rodilistu su se samo gledali, ali nisu komentirali. Ja sam tada plakala i pala u depresiju. Dusa me bolila sto mi dijete jede bebimil. I ja uzmem molitvu Litanije Gospi brze pomoci i izmolim. I u roku 4 sata mlijeko je nadoslo posto ni njega nije bilo dovoljno, a dojke presale boliti tj.ne potpuno ali izdrzljivo. I tako sam vec sutradan vratila moju bebu na prsa. I jos uvijek doji. Pre zahvalna sam nasoj Majcici. Malo sam se i ja pomucila ali se isplatilo.
Velika djela nam Bog ucini.........

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ožu 2010 15:06 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:D preskrasno svjedocanstvo Ivana!!! Hvala i slava dragom Bogu, Ocu, Sinu i Duhu Svetom uvijeke!! :r086: smajlic6 :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ožu 2010 16:45 
Odsutan

Joooj, kako sam sretna zbog tebe, draga sestrice Ivana!! Silno se Gospodin proslavlja u našim životima kad Mu ih predamo!!!!
Joj, baš sam danas sva nikakva i na izmaku snaga što od ispita što od situacije sa Ninom, ali ovo me skroz vratilo, vratilo mi je vjeru, nadu i OSMIJEH NA LICE!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ožu 2010 21:01 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Evo da i ja posvjedočim nešto večeras,o Bože kako si velik.Nemoj molim te da me ovo svjedočanstvo uzvisi,nego da ostanem ponizna u srcu kakva želim biti.Mnogo sam puta Božju prisutnost osjetila u svom životu,a ovo je samo djelić o kojem ću kratko napisati.
Večeras sam išla u Crkvu na misu,i poslije je bila velika ispovjed,došlo je 10-tak svećenika iz dekanata.
Ostala sam poslije mise čekati ispovjed i izmolila krunicu Duhu Svetom.Takav mir je vladao u mojoj duši,takva ljubav,neopisiva.Molila sam Gospodina da mi pošalje dobrog svećenika za ispovjed za ono što je mene mučilo i da se ispovjedim čisto iz srca.
Počela je ispovjed,i jedan stariji svećenik je došao i sjeo odmah iza oltara ispod raspela.Gledala sam i krenula prema oltaru,a srce je gorjelo i govorilo to je taj.Njega sam ti odabrao.I došla sam,sjela pod raspelo pored njega,ali tu nije bio samo svećenik.Ja sam osjetila da govorim Gospodinu i da me On sluša.I ispovjedila sam se.Rekla sam kasnije svećeniku šta sam Boga zamolila (za svećenika),i on mi je rekao eto to je pravo svjedočanstvo jer ja baš puno molim na te nakane.Bog je uslišao tvoju molitvu.Razgovarali smo sigurno jedno 15-tak minuta.
Kada je rekao "Oprošteni su ti grijesi" ja sam osjetila takvu radost i lakoću da to nemogu riječima iskazati.
Ne znam kako sam došla do doma,cijelim putem sam imala suze u očima,suze od radosti,suze od ljubavi i pitanje,kako mu zahvaliti.
Dragi moji,Bog je velik i milosrdan i iznenadi me uvjek iznova svojom ljubalju i milosrđem.

SLAVA OCU I SINU I DUHU SVETOM

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ožu 2010 22:04 
Odsutan

Podijelio: 75 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala
Drage moje Ivana i Magda,

tako divna svjedocanstva, hvala dragom Bogu na svemu sto vam je ucinio. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: aj ća :) :*
PostPostano: 04 svi 2010 11:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Mislin ja iman milijun svjednocanstava, em sta san ja dozivila, em sta su meni bliske osobe dozivile..

al dobro, svakako ja san ovako inace plasljive naravi i dovoljno je da mi u facu kažete "bu" iduću noć ne bi zaspala.
ali hoću reći, u 10 misecu me prijatelj pozva da sa ekipom pogledamo "neki hororcic, nista strasno" , svakako film se zove Paranormal activity i radi se o opsjednuću cure na jako retardiran i prerealno prikazan način.
Taj film mi je poremetija psihu, umno stanje, nisan 2 miseca mogla spavat sama, imala sam prevelik strah od duhova i demona i sl.
I za to je saznala osoba kojoj ću cili život bit zahvalna šta me povea u TABOR, di san doživila sto i jedno čudo...Počevši od trncima koji su u meni izazivali strašnu sriću i osjećaj da se Njegov duh prilija u mene, i da mi želi dokazat da nisam sama, da se ne triban bojat onih Smradova koji su Njemu okrenili leđa....pa onda HISTERIČNO smijanje (koje je izlazilo iz srca) satima u kapelici, molitva u jezicima..previše toga lipoga.........

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 svi 2010 14:19 
Odsutan

Je, prelijepo je gore u Taboru.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=chaBrod21Nk[/youtube]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2010 07:48 
Odsutan

Dragi moji

Želim vam posvjedočiti i opet Kristovu ljubav i snagu molitve.

Nedavno sam na forum stavila molitvu za jednu djevojku da ne pobaci dijete i eto Bogu hvala saznala sam da je Život sačuvao Gospodin ,hvala Mu i slava i neka i dalje čuva majku i dijete.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2010 09:33 
Odsutan

Hvala dragom Isusu na uslisanim molitvama-molimo i dalje za sve buduce majke

Molim te Gospodine za sve one jos nerodene duse da ih cuvas i stitis od svakog zla. Za njihove majke molim Te da im das hrabrosti da ih rode, da na ovaj svijet donesu male andele. Molim Te da lijecis ranjene duse, da im das snage i obilje svojih blagoslova da ne posustaju u svom putu. Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]