www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 lip 2025 00:03

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 878 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 88  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 17 tra 2010 08:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Magda napisao:
Neka dobrota tvoja , Gospodine , bude nad nama kao što se u tebe uzdamo. (Iv 6,16-21)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 tra 2010 12:59 
Odsutan

Gospodine blaga i ponizna srca,učini srca naša po srcu svome,
Gospodine ja ne razumin ništa više u svome životu,ali vjerujem da ti znaš ono što je najbolje za mene,Isuse neka mi bude kako ti želiš,samo molim te nemoj kasniti,daj mi snage da sve izdržim,kroz moj život proslavi se Bože
HVALA I SLAVA TEBI ISUSE.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 tra 2010 14:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Ne izabraste vi mene, nego ja izabrah vas i postavih vas da idete i rod donosite i rod vaš da ostane te vam Otac dadne što ga god zaištete u moje ime.

Ovo vam zapovijedam:
da ljubite jedni druge.
Ivan 15: 16-17

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 tra 2010 17:32 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Hvala Ti Gospodine za nadu koja se ponovno budi..
Hvala Ti Gospodine za bracu i sestre ,za sve forumase TT…
Hvala Ti Gospodine sto nam dajes milosti ,da prepoznajemo svoje zablude...i bezakonje..
Hvala Ti Gospodine sto prebivas medju nama ,iako cesto na poseban nacin…Ipak SI TI S NAMA…
TI si nasa snaga,u svim nasim mukama i patnjama u svim nasim problemima…
Nista nam nije uzaludno ,kada znamo da si TI S NAMA…
Hvala Ti Gospodine sto si pozvao,svakog od nas ovdje..i sto sa svakim imas poseban plan…
Hvala Ti Gospodine za lijepu rijec,i svijetlos koja obasjava…kada naidju mracni dani,i sto Te u svemu trazimo….
Hvala Ti Gospodine za sve na ovome forumu,i molim Te za rosu Tvojeg blagoslova da i dalje sudjelujemo na najbolji nacin uz Tvoju pomoc, da zajedno izgradjujemo i sirimo Tvoju Rijec i ljubav medjusobno…
Hvala Ti Gospodine na Tvojoj ljubavi,i molimo Te pomozi nam da radosno zivimo u nadi i zajednistvu..
Molimo Te daj nam udjeli radosnu snagu za ljubav ,da cinimo dobra djela,za pomirenje i neprestanu ceznju za Tobom,izvorom ciste radosti…
Hvala Ti Gospodine

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2010 06:46 
Odsutan

Isuse, umnoži nam vjeru,otkloni sve naše sumnje,otkloni sve naše krive pojmove o tajni svog uskrsnuća.

Daruj nam čvrstu vjeru i spremnost da svjedočimo za te kao za živog Gospodina Isusa, za koga je vrijedno i život svoj položiti.

Apostole si, Gospodine, poučio: Kao što je stvarna tvoja smrt na križu, tvoje trpljenje, tvoje poniženje, tako je stvarno i tvoje uskrsnuće iz groba.

Tako je i pisano.

Pažljivo čitanje Svetoga pisma dovest će do istih zaključaka svakoga koji je otvoren u srcu.

Poučeni tvojim riječima i obogaćeni Silom odozgor, tj. darom Duha Svetoga, to će shvatiti i apostoli.

Zato ih i pozivaš da ostanu skupa sve dok ne dobiju Obećanje, dar Duha što si im ga ti pripravio za čas rođenja vidljive zajednice svojih svjedoka.

Otvorio si svojim učenicima pamet da razumiju Pisma.

Otvori tako danas i naše pameti, naša srca da razumijemo poruku tvoje muke i smrti sve do uskrsnuća, ali jednako tako da razumijemo svoj život i umiranje te nadu novog i istinitog života.

Otvori nas za istinu svoga uskrsnuća i daj da u tebi prepoznamo stvarnog Boga i čovjeka, Gospodina i Spasitelja, Isusa Krista!

Fra Zvjezdan

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2010 06:59 
Odsutan

Oče naš,
koji jesi na nebesima,
sveti se Ime Tvoje.
Dođi kraljevstvo Tvoje.
Budi volja Tvoja
kako na nebu, tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji
daj nam danas.
i otpusti nam duge naše,
kako i mi otpuštamo dužnicima našim.
I ne uvedi nas u napast,
nego izbavi nas od zla. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2010 07:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Ovo vam zapovijedam:
da ljubite jedni druge.

Isuse molim te izlij more Ljubavi na sve clanove TT-a,..

nekad medju nama ozive osjecaji koji nisu od Tebe,.. zato te molim da ti upravis nama... i nek Tvoja Ljubav pobjedi nase nesuglasice, skine nase okove,... otvori nase duhovne oci,.. i pripremi nasa srca samo za Tebe,..

Oce nas,..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2010 09:15 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Matyjesus napisao:
Ovo vam zapovijedam:
da ljubite jedni druge.

Isuse molim te izlij more Ljubavi na sve clanove TT-a,..

nekad medju nama ozive osjecaji koji nisu od Tebe,.. zato te molim da ti upravis nama... i nek Tvoja Ljubav pobjedi nase nesuglasice, skine nase okove,... otvori nase duhovne oci,.. i pripremi nasa srca samo za Tebe,..

Oce nas,..

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 tra 2010 07:04 
Odsutan

Uvijek kad smo jednostavni i obični, kad goli od natruha prijetvornosti čestito radimo svoj uobičajen posao, kad poslušamo dobar savjet pa svoju mrežu bacimo na riječ povjerenja, kad doručkujemo svoj trudom ulovljen ulov ribe, kad sjedamo sa svojima i kad primamo stranca za svoj stol - tada nam se On približuje i mi znamo: Gospodin je! U svakom čovjeku On nas pita: Ljubiš li me? Ljubiš li me više nego ostali?

Anton Šuljić

Isuse,što misliš?
Ljubimo li mi Tebe,više no išta na svijetu?
Ako nam nekada i nedostaje ljubavi,Ti nam pokaži
kako da je nađemo.
Ako nam nekada i nedostaje razumjevanja,Ti nam pokaži
da razumijemo.
Ako nam nekada i nedostaje samilosti,Ti nam pokaži
da ne gledamo uvjek sebe.
Ako nam nekada i nedostaje mudrosti,Ti nam pokaži
kako da je steknemo.
A sve to Isuse molim Te ovdje za nas,sve ovdje okupljene
gdje Tebe tražimo,da Te prepoznamo u svakoj riječi koju
ovdje zapišemo i pročitamo,na slavu Tvoju i Tvoga imena.
AMEN.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 tra 2010 09:09 
Odsutan

Ja sam istinski trs, a Otac moj - vinogradar. Svaku lozu na meni koja ne donosi roda on siječe, a svaku koja rod donosi čisti da više roda donese. Vi ste već očišćeni po riječi koju sam vam zborio. Ostanite u meni i ja u vama. Kao što loza ne moće donijeti roda sama od sebe, ako ne ostane na trs, tako ni vi ako ne ostanete u meni. Ja sam trs, vi loze. Tko ostaje u meni i ja u njemu, taj donosi mnogo roda. Uistinu, bez mene ne možete učiniti ništa. Ako tko ne ostane u meni, izbace ga kao lozu i usahne. Takve onda skupe i bace u oganj te gore. Ako ostanete u meni i riječi moje ako ostanu u vama, što god hoćete, ištite i bit će vam. Ovim se proslavlja Otac moj: da donosite mnogo roda i da budete moji učenici. Kao što je Otac ljubio mene tako sam i ja ljubio vas, ostanite u mojoj ljubavi. Budete li čuvali moje zapovijedi, ostat ćete u mojoj ljubavi, kao što sam i ja čuvao zapovijedi Oca svoga te ostajem u ljubavi njegovoj. To sam vam govorio da moja radost bude u vama i da vaša radost bude potpuna. Ovo je zapovijed: ljubite jedni druge kao što sam ja vas ljubio! Veće ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje. Vi ste prijatelji moji ako činite što vam zapovijedam. Više vas ne zovem slugama jer sluga ne zna što radi njegov gospodar, vas sam nazvao prijateljima jer vam priopćih sve što sam čuo od Oca svoga. Ne izabraste vi mene, nego ja izabrah vas i postavih vas da idete i rod donosite i rod vaš da ostene te vam Otac dadne što ga god zaištete u moje ime. Ovo vam zapovijedam: da ljubite jedni druge. (Iv 15,1-17)

Isuse moj,
molim te danas za sve na na forumu TT.
Daj da nas sve ispuni božanska ljubav.Da možemo reći:

"Moći ćeš tada reći da ne živiš više ti,
nego da Bog živi u tebi,
i bit ćeš živo svetohranište njegove prisutnosti.
Istinski posvećen. Jer ovaj hram je svet, a taj hram si ti."
Pierre-Marie-Delfieux

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 878 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 88  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]