www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 svi 2025 12:48

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 tra 2010 22:38 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine, smiluj se!
Kriste, smiluj se!
Gospodine, smiluj se!
Kriste, čuj nas!
Kriste, usliši nas!

Oče nebeski. Bože, SMILUJ NAM SE
Sine, Otkupitelju svijeta, Bože,
Duše Sveti, Bože,
Sveto Trojstvo, jedan Bože,

Sveta Marijo, MOLI ZA NAS
Sveti Josipe,
Slavni porode Davidov,
Svjetlosti patrijarha.
Zaručniče Bogorodice,
Stidljivi čuvaru Djevice,
Hranitelju Sina Božjega,
Brižni Branitelju Kristov,
Glavaru slavne Obitelji,
Josipe pravedni,
Josipe prečisti,
Josipe premudri,
Josipe jaki,
Josipe pokorni,
Josipe vjerni,
Ogledalo stipljivosti.
Ljubitelju siromaštva.
Uzore radnika
Uresu domaćega života,
Čuvaru djevica.
Potporo obitelji,
Utjeho bijednih,
Ufanje bolesnih.
Zaštitnice umirućih,
Strahu zlih duhova,
Pokrovitelju svete Crkve,

Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta, oprosti nam Gospodine!
Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta, usliši nas Gospodine!
Jaganjče Božji, koji oduzimaš grijehe svijeta, smiluj nam se!

Postavio ga je gospodarom doma svojega.
I poglavarom svega imanja svojega.

Pomolimo se: Bože, koji si se neiskazanom providnošći udostojao izabrati blaženoga Josipa za zaručnika presvetoj Majci svojoj, daj, molimo, da koga kao pokrovitelja častimo na zemlji, zavrijedimo imati zagovornikom na nebu. Koji živiš i kraljuješ u vijeke vjekova. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2010 06:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

...bože moj čuj moj vapaj, pohiti mi u pomoć...osjećam se tako sama, tako izgubljena u staršnom svijetu zla...Treba mi Tvoja zaštita, Tvoja snaga, Tvoja utjeha...budi moj oslonac na putu kroz život sada i u vječnosti...Pošalji mi moćnog Anđela čuvara...neka bude uz mene gdje god bila jer važne odluke moram donijeti...Predajem Ti svoju dušu i svoj život u ruke...razmisli i odluči te učini onako kako je za mene najbolje...ne ostavljaj me samu u surovom svjetu jer znaš da neću sama uspjeti...potreban mi je netko...netko tko bi me volio dušom i tijelom bezuvjetno i u vijeke...poklanjao mi svaki trenutak u svome životu...netko tko bi živio za mene...znam da ću imati teške križeve koje ću morati nositi...sve ih s radošću prihvaćam...Bože moj,pošalji mi blagoslov Svoj s neba, duša me boli od umora, tonem u provaliju bez izlaza...sama...pruži mi Svoju ruku pa makar u posljednji čas...pruži ju...budi moj zaklon i moja zaštita...molim Te za ljubav, jednu iskrenu, nježnu, vječnu...koju samo Ti možeš podariti čovjeku i ženi da budu jedno...AMEN! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2010 15:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Gospode, iz sveg srca te molim, usliši molitve svih forumaša TT koji te mole da ih obdariš sakramentom svete ženidbe.

Isuse, naš Gospode Bože, mi želimo ozdraviti kao i onaj bolestan čovjek, uzeti, koji je nepokretan boravio pored bazena (Ev. po Ivanu, 5), čekajući da anđeo zaljulja vodu, pa da onda uđe u bazen, jer bilo je rečeno da će onaj tko prvi uđe u vodu kad je anđeo zaljulja, ozdraviti. Čovjek nije mogao ozdraviti jer bi uvijek netko drugi prije njega ušao u vodu, a nije imao nikoga da ga unese unutra. Taj čovjek nije mogao vlastitim snagama izliječiti sama sebe, ali je prohodao čim mu je Isus rekao da hoda, čim ga je Isus ozdravio. Doista, Gospode Bože, ti možeš mnogo toga što čovjek ne može. Jedino ti nas možeš ozdraviti.

Spasi nas i oslobodi loših misli, očaja, mržnje, depresije, malodušja, inertnosti. Gospode, spasi nas svih duševnih i duhovnih invalidnosti koje su se nagomilale u nama kroz sve one godine, pomozi nam da prohodamo, da možemo hoditi tvojim putem i proslavlajti te, kako riječima tako i djelima.

Gospode Isuse Kriste, ti kucaš na vrata naših srdaca i pitaš nas: "Želite li ozdraviti?", isto kao što si pitao nepokretnog čovjeka koji je ležao pored bazena. Jer premda Ti sve možeš, Ti nikoga ni na što ne prisiljavaš, nego ćeš ozdraviti samo onoga tko i sam - iskreno - želi ozdraviti. Zato Ti mi kličemo: "Da, želimo ozdraviti!"

Ozdravi naša srca, Gospode Isuse, da uzmognemo ljubiti Tebe u punini, ljubiti našeg budućeg bračnog druga, kao i sve ljude.

Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje, dođi kraljevstvo tvoje, budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji, kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpištamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla.

Jer tvoja je moć, kraljevstvo i slava, sada i vazda i u vijeke vjekova, amen.

Slava Ocu i Sinu i Svetomu Duhu, kako bijaše na početku, tako i sada i vazda i u vijeke vjekova, amen.

Gospode Isuse Kriste, smiluj se nama grješnima.

Sveta Marijo, majko Božja, moli za nas.
Sveta obitelji, molite za nas.
Svi sveti, molite za nas.
Anđele Rafaele, moli za nas.

Kriste, usliši nas.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2010 16:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 tra 2010 10:25 
Odsutan

Isuse, molim te za životnog partnera :D , molim te za dar ljubavi....
Čuj molitve svih osamljenih, svih onih koji žele katolički brak, sakramenat, blagoslov obitelji...Ti si svemoguć čuj nas, uskliši nas :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 svi 2010 15:16 
Odsutan

PSALAM 103 (102)

Bog je ljubav

Davidov.
Blagoslivljaj Jahvu, dušo moja, i sve što je u meni, sveto ime njegovo! (2) Blagoslivljaj Jahvu, dušo moja, i ne zaboravi dobročinstva njegova: (3) on ti otpušta sve grijehe tvoje, on iscjeljuje sve slabosti tvoje; (4) on ti od propasti čuva život, kruni te dobrotom i ljubavlju; (5) život ti ispunja dobrima, k'o orlu ti se mladost obnavlja. (6) Jahve čini pravedna djela i potlačenima vraća pravicu, (7) Mojsiju objavi putove svoje, sinovima Izraelovim djela svoja. (8) Milosrdan i milostiv je Jahve, spor na srdžbu i vrlo dobrostiv. (9) Jarostan nije za vječna vremena niti dovijeka plamti srdžba njegova. (10) Ne postupa s nama po grijesima našim niti nam plaća po našim krivnjama. (11) Jer kako je nebo visoko nad zemljom, dobrota je njegova s onima koji ga se boje. (12) Kako je istok daleko od zapada, tako udaljuje od nas bezakonja naša. (13) Kako se otac smiluje dječici, tako se Jahve smiluje onima što ga se boje. (14) Jer dobro zna kako smo sazdani, spominje se da smo prašina. (15) Dani su čovjekovi kao sijeno, cvate k'o cvijetak na njivi; (16) jedva ga dotakne vjetar, i već ga nema, ne pamti ga više ni mjesto njegovo. (17) Al' ljubav Jahvina vječna je nad onima što ga se boje i njegova pravda nad sinovima sinova, (18) nad onima što njegov Savez čuvaju i pamte mu zapovijedi da ih izvrše. (19) Jahve u nebu postavi prijestolje svoje, i kraljevska vlast svemir mu obuhvaća. (20) Blagoslivljajte Jahvu, svi anđeli njegovi, vi jaki u sili, što izvršujete naredbe njegove, poslušni riječi njegovoj! (21) Blagoslivljajte Jahvu, sve vojske njegove, sluge njegove koje činite volju njegovu! (22) Blagoslivljajte Jahvu, sva djela njegova, na svakome mjestu vlasti njegove: blagoslivljaj Jahvu, dušo moja!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 svi 2010 23:15 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Gospode smiluj nam se, Gospode usliši nas, Gospode Isuse Kriste, molimo te da nas obdariš sakramentom svetog braka.

Oče naš,
koji jesi na nebesima,
sveti se ime tvoje,
dođi kraljevstvo tvoje,
budi volja tvoja,
kako na nebu, tako i zamlji,
kruh naš svagdanji daj nam danas,
i otpusti nam duge naše,
kako i mi otpuštamo dužnicima našim.
I ne uvedi nas u napast.
Nego izbavi nas od zla.

Slava Ocu i Sinu i Svetomu Duhu, kako bijaše na početku, tako i sada i vazda i u vijeke vjekova, amen.

Sveta Marijo, majko Božja, moli za nas.
Anđele Rafaele, moli za nas.
Sveta obitelji, molite za nas.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 svi 2010 07:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu,
kako bijaše na početku,
tako i sada i vazda
i u vijeke vjekova.
Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 svi 2010 09:26 
Odsutan

Oče naš,
koji jesi na nebesima,
sveti se Ime Tvoje.
Dođi kraljevstvo Tvoje.
Budi volja Tvoja
kako na nebu, tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji
daj nam danas.
i otpusti nam duge naše,
I ne uvedi nas u napast,
nego izbavi nas od zla. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 svi 2010 13:03 
Odsutan

Oče naš,
koji jesi na nebesima,
sveti se Ime Tvoje.
Dođi kraljevstvo Tvoje.
Budi volja Tvoja
kako na nebu, tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji
daj nam danas.
i otpusti nam duge naše,
I ne uvedi nas u napast,
nego izbavi nas od zla. Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]