www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 17:16

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 202 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2010 09:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
[/quote]Jesi bar malo skontala? :D :grlim te:[/quote]

Donekle :oops: ...cini mi se da je pre malo ljudi koji razumiju sto se moli kad se moli u jezicima, ili se varam? Pa i oni koji imaju taj dar najcesce ne razumiju.
Nemam ja nista protiv takve molitve ako je prava. No kako biti siguran sto prihvacas ako ne razumijes? Mozda se ne bi uopce trebala zamarati tim.

A slazem se s Mariom23.

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2010 12:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Taj jezik je razumljiv samo onima koji su dobili dar tumacenja, a taj dar dobije malo ko..

Na mojoj zajednici u jezicima prica njih 90% i do sada nitko nije duhovno nastradao ;)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2010 10:39 
Odsutan

marija_mare napisao:
Taj jezik je razumljiv samo onima koji su dobili dar tumacenja, a taj dar dobije malo ko..

Na mojoj zajednici u jezicima prica njih 90% i do sada nitko nije duhovno nastradao ;)

Imas li ti taj dar? Ako da, je li ti netko tumacio sta molis?

Ponavljam, nemam nista protiv tog dara, ali bi radije zeljela dobiti dar tumacenja jezika, a onda dar jezika:).

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2010 10:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Tebi vjerujem napisao:
marija_mare napisao:

Imas li ti taj dar? Ako da, je li ti netko tumacio sta molis?

Ponavljam, nemam nista protiv tog dara, ali bi radije zeljela dobiti dar tumacenja jezika, a onda dar jezika:).

Pazi ovo, SINOĆ ležim u krevetu i ruka mi se počela trest....I samo ponavljam riječ "Jeshua" koju sam jedinu i progovorila kroz ova 3-4 mjeseca, i grlo mi se počme trest i samo nastavit SVAŠTA NEŠTO MOLITI, i čudim se sama sebi, proplačem od sreće, i opet samo molim i molim i divim se tim riječima..Neke rečenice sam razumila, ide otprilike ovako " Isus voli tebe, voli mene, voli nas sve", dalje je sve nešto jako nerazumljivo, prepoznala sam da je aramejski po filmu "Pasija" kojeg sam pogledala više puta.

I nebi me to toliko fasiniralo da preksinoć nisam sanjala da sam napokon razvila taj govor i molitvu u sličnoj lokaciji i sličnim uvjetima.

I u međuvremenu sam zahvaljivala Duhu Svetome što me napokon obdario, i molila ga da se crni smrad ne uvuče u te riječi.

A dar tumačenja ima samo jedna ili dvije osobe od nas 200 u zajednici, tako da ću se sad samo zahvaljivati za početak :) :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2010 11:34 
Odsutan

[/quote]
Pazi ovo, SINOĆ ležim u krevetu i ruka mi se počela trest....[/quote]

Drago mi je zbog tebe:), zelim ti da dobijes i dar tumacenja :grlim te:.

Nego mene nesto drugo u vezi darova Duha Svetoga zanima. Ima li netko dar razlikovanja duhova? Npr. da osjecas da je neka osoba ok, a druga ne. Da je jedan put pravi, a drugi ne (iako se ljudskom oku oba cine prava).
Kako se taj dar manifestira?
To je dar koji bi meni bio najkorisniji za pocetak, da vise ne lutam. Ziva sam se izmorila pitanjima jel ovo sad ok izbor ili ne, a Bog suti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2010 12:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Tebi vjerujem napisao:

[/quote]

Hvala :grlim te: :grlim te: :grlim te:

I ja zelim da se tebi oslobode darovi redoslijedom kakvog ti želiš :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2010 12:56 
Odsutan

Tebi vjerujem napisao:

Nego mene nesto drugo u vezi darova Duha Svetoga zanima. Ima li netko dar razlikovanja duhova? Npr. da osjecas da je neka osoba ok, a druga ne. Da je jedan put pravi, a drugi ne (iako se ljudskom oku oba cine prava).
Kako se taj dar manifestira?
To je dar koji bi meni bio najkorisniji za pocetak, da vise ne lutam. Ziva sam se izmorila pitanjima jel ovo sad ok izbor ili ne, a Bog suti.[/quote]

ja sam molio za dar razlikovanja duhova...i onda sam se umorio od molitve....čeznuo sam...nikako se nije manifestiralo....i ja dođem na jednu duhovnu ovbnovu i kaže meni pater imaš dar razlikovanja duhova na sumnjaj...bio sam sretan,ali sam opet sumnjao...
idem nakon par dana iz škole kući...na stanici stoji žena...mene počelo nešto probadati u prsima...neka tjeskoba se počela pojavljivat...čudan osjećaj...kao da me guši nešto...i dobijem po Duhu da se maknem od nje da se bavi svakavim stvarima...i mislio sam da je to moj razum...da si umišljam...i zvoni njoj mobitel i predstavi se ona kao bioenergetičarka....ja nisam mogao vjerovati...od tad slijedim taj osjećaj i mogu ti reći da ni jednom slušajući njega nisam pogrješio....rekli su mi da je to moj centralni dar,dar koji pridonosi zajednici...svatkom je Gospodin dao taj "centralni dar" uz druge darove...ali njime molitva dobiva plod...on je najistaknutiji...moli za to...prekrasno je...možda je tebi Gospodin dao dar ljubavi kao dar kojim pridonosiš,ili dar jakosti,razuma i naposve mudrosti...Gospodin daje kako hoće i kome hoće...siguran sam da si u njegovim očima jedinstvena...i da ćeš dobiti što tražiš...nije li nam rekao da tražimo i da ćemo dobiti...
neka si blagoslovljena u Gospodinu!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2010 13:04 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Selle Btb. :grlim te:

Ali nebi trebao izbjegavati takve osobe. Isus ih nikada nije izbjegavao, naprotiv, on je s njima sjedio za stolom. Jer ne trebaju zdravi liječnika već bolesni. Tebi se neće ništa desiti ako se približiš, nisu od kuge i ništa se tebi neće desiti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2010 17:41 
Odsutan

Mario23 napisao:
Selle Btb. :grlim te:

Ali nebi trebao izbjegavati takve osobe. Isus ih nikada nije izbjegavao, naprotiv, on je s njima sjedio za stolom. Jer ne trebaju zdravi liječnika već bolesni. Tebi se neće ništa desiti ako se približiš, nisu od kuge i ništa se tebi neće desiti.

znam...ali ja sam tad tek počeo tim putem...duša mi još nije znala pravilno "raditi"...tad je bila otvorena svemu i moglo je doći što god...nisam se znao zaštiti,ništa nisam znao...hvala ti na savijetu...sad i ja to tako gledam...tada mi je to bilo nešto strašno...sad molim za takve osobe...
hvala ti
Btb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2010 21:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Baš bi te volio upoznati prijatelju mali. Tek imaš 14 godina a tako pričaš lijepo. :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 202 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]