www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 20:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2010 09:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
danijela napisao:
Dragi moji

Želim vam posvjedočiti i opet Kristovu ljubav i snagu molitve.

Nedavno sam na forum stavila molitvu za jednu djevojku da ne pobaci dijete i eto Bogu hvala saznala sam da je Život sačuvao Gospodin ,hvala Mu i slava i neka i dalje čuva majku i dijete.

Bogu hvala...
Velika su djela Njegova...

( mozda bi bilo dobro,to posvjedocoti na temi gdje si stavila molitvu za jednu djevoju da ne pobaci dijete...)
BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2010 11:30 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
danijela napisao:
Dragi moji

Nedavno sam na forum stavila molitvu za jednu djevojku da ne pobaci dijete i eto Bogu hvala saznala sam da je Život sačuvao Gospodin ,hvala Mu i slava i neka i dalje čuva majku i dijete.

SLAVA ISUSU Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 lip 2010 12:52 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Slava Ocu i Sinu i Duhu svetome....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 lip 2010 20:05 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
danijela napisao:
Dragi moji

:r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 lip 2010 20:08 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Bas sam se i ja pitala kako je ova majka,..

hvala ti,.. BTB :grlim te:

SLAVA I HVALA NASEM ISUSU!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lip 2010 06:07 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
he li to onaj slucaj kada je majka trebala abortirati u jedan i petnaest? Neka je Slava Gospodu, kako je dobar.
Dragi moji, hoćete li moliti za mene, ikak jaku upalu i dvije ciste, pijem lijekove i slaba mi je, nažalost, vjera, i sumnjam i vjerujem a tako ne volim momente kad nisam jaka u Gospodinu?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lip 2010 06:18 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ljilja napisao:
he li to onaj slucaj kada je majka trebala abortirati u jedan i petnaest? Neka je Slava Gospodu, kako je dobar.
Dragi moji, hoćete li moliti za mene, ikak jaku upalu i dvije ciste, pijem lijekove i slaba mi je, nažalost, vjera, i sumnjam i vjerujem a tako ne volim momente kad nisam jaka u Gospodinu?

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Gospodine Isuse, prijatelju grešnika, budi i moj prijatelj.

Priznajem da sam grešnik i zato trebam tvoju ljubav i oproštenje.

Gospodine Isuse, ostani uza me kao prijatelj cijeli moj život.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2010 15:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Evo jedn friško svjedočanstvo:

Prije par tjedana išla sam van nakon stoljeća sa prijateljisom. I tako mi u zagrebački Boogaloo..odmah si mislim...baš me je tu trebalo...ali ajd malo da prošvrljamo po klubu..i tako plešemo malo i usput molim za te jadne mlade ljude kad sam već tu i čudim se :roll: i priđe k mnei neki mladić i ima on svoju spiku...ja se nedam smest i molim uz srca za njega, klimam glavom ljubazno, smijem se i molim, zazivljam Majku Mariju, Anđele Čuvare...

Kad najednom skrene on s teme i počne govorit da mu je život tako prazan, da mu se ništa neda i da nema smils au životu osim da neđe bačvu piva i da se napije...

Ja se smijem dalje i molim Duha svetog da me nadahne što mu reći...i počela mu ja govoriti da postoji netko tko mu može ispuniti srce, i da je zato i stvoren da nađe sreću ali sada u ovom trenutku to on ne može shvatiti...ali da će morati još malo patiti ali da će naći sipunjenje i da se nadam da će u tom trenutku prepoznati kad dođe...i ja tako odlazim a on zamnom i psiutuje..pa gdje je ta sreća, gdje je ispunjenje...ništa ja se okenem i dam mu krunicu..on onako gleda i krunica mu pdne iz ruke..kaže..ma ne to je vjersko to je Bog..ne...

Ja mu kažem..uzmi, stavi u đžep...i odem s tog groznog mjesta pijanih, jadnih, izgubljneih mladih...i pomislim to je krunicu na koja je "čula i upula" tolikih mojih molitva, vapaja, radosti i suza(malo sam i žalila za njom ali to je samo stvar ništa drugo)..neka i te kuglice njegove molitve približe Gospi i neka ga Gospa vodi...

nekolika dana kasnije nađem se opet u Linzu, Austriji kod mojih dragih Karmelićana u crkvi. Nakon pričesti naslonila sam se na klupu glavom prema dolje i bila sam onaku u Isusu, kad me netko dotakne. jedna žena vedra lica gleda u mene i pruži mi krunicu[b]..istu onakvu kakvu sam darovala onom jadnom izgubljenom dečku..[/b]još mi je dala i razmatranja i jednu knjigu koja kad sam je pročitala je bila upravo to što mi je trebalo...najveštenje radosti...Gospa se pobrinula da dobijem krunicu natrag ali što je važnije to je bilo samo simbol za to da me je potaknula da srdačnije i više molim krunicu, jer su ispred mene već bila teška vremena i krize za proć..

Počela sam radosno moliti krunicu (sva 3 optjastva svaki dan) uz razmatranja koja sma dobila....to je toliko odjeknulo snažno u mom životu..nije ta krunica bila prvenstveno dar s neba..nego što je uslijedilo iz molitve...neopisivi blagoslovi...i priprema da se primrm u koštac sama sa sobom i mojim unutarnjim glijatima i faraonima...

Ovdhe svjedočim da je krunica koja se moli srcem najveće oružje uz svetu misu i klanjanja te post sa čim možete pobijediti sve nedaće!

A još ktome vas osobno majčica vodi i šalej vam darove kao meni

:lol: :lol:

Slava Isusu i Mariji!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2010 15:54 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Ako se moli iz srca,i ako pri tom imamo
živu sliku otajstava u srcu,
nema jače molitve,od krunice. :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov: I
PostPostano: 05 srp 2010 16:02 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
PREKRASNO SVJEDOČANSTVO,NEMA SUMNJE KRUNICA JE NAJAČE ORUŽIJE KOJE NAS PRIBLIŽAVA I VODI PO MARIJI BOGU......:)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]