www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 lip 2025 08:02

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 234 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 lip 2010 22:01 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
johnny 5 napisao:
Ma kakva je to taktika da neko pokaže tri prsta i onda je odmah illuminat. Šta bi ja trebao vjerovat da su i Bush i Obama i Yaser Arafat i svi oni ostali illuminati jer postoji snimka s tim znakom???

Pogledaj ovaj članak od Estulina i pogledaj njegovo gostovanje u "Na rubu znanosti" kako bi saznao nešto više o Bushu i Obami. ;)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 lip 2010 22:05 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
IVT napisao:
Dorothea napisao:

kolko ja znam već postoji katolička osnovna škola.. :l30: negdje u slavoniji...

Mislim da ima u i Zadru, ali nisam sigurna, ali mene zanima ZG.
Ja sam išla u katolički vrtić http://www.dobri.org/
i katoličku o.š. http://stfdswoolooware.catholic.edu.au/
i moram reći da je drugačije kad se odgajate u "duhu vjere i molitve"

a Zg,da nema....sigurno da je drugačije kad dijete ide u katolički vrtić..pa onda čak i školu..ali opet,važan je i takav odgoj doma...npr.moja sestrična je išla u katolički vrtić pa sad kad je veća, niti ide u crkvu ni išta drugo..mamin primjer relativno ima, tatin je nikakav..
ok...ovo je off topic... :lol: nek se premjesti..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 lip 2010 22:30 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

To obicno tako biva,.. imam puno prijatelja koji su isli u katolicke skole,.. cak su neki bili interni (poput mog muza),.. i postoje razna iskustva,.. recimo moj muz bi najradije da i nasa djeca mogu proci kroz isto skolovanje kao i on,.. ili njegov otac prije njega,.. ali tu su i ostala misljenja,..

vecina tih drugih mladih ljudi stvarno na ruzan nacin opisuju iskustvo,. ali ja ih dozivljavam vise kao one pojedince koji bi isto tako pricali i o obicnim profesorima,.. a ne profesorima koji su uz to jos svecenici, fratri ili,..

jer ljudi su u danasnje vrijeme puni srditosti i mrznje,.. i skoro svi ti negativni osjecaji su upuceni ka Stvoritelju,.. i naravno najlakse past po redovnicima,... ka bili su strogi,.. ka grozno,.. zbog njih vise ne idem na misu,.. ma daj,. ne bi vi isli ni bez toga,..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 lip 2010 22:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
ivana 2009 napisao:
vox napisao:
ivana 2009 napisao:
Sta uopce dati djeci da gledaju??? Kako ih odgajati???

pa ne odgajaju se valjda djeca crtićima??
moraš li im išta davati da gledaju?? i zašto?? koja je svrha??

ja sam dugo razmišljala da "frknem" i onu fifi i cvjetno društvo. nazovite me radikalnom, al kad meni djete počne ponavljat "šašavih mi prugica" i sl ofre iz Fifi..ja to smatram "dječijom psovkom"...

i tako, danas otišla u kantu 2dvd-a Fifice...

Pod tim kako ih odgajati draga Voks nisam mislila da se djeca odgajaju s crticima.Nisam ogranicena. Nego odes u trgovinu i sve je od Diznija. Slikovnice,bojanke,price za laku noc. Slike su prekrasne .Znam da bajke nisu njihove ali su zavladali trzistem. Na tv-u nema nista sto bi djeca gledala. Sta napraviti od djece. debile????? Da ne znaju sto je crtani i tv????? Da ih ismijavaju jer nista ne znaju???????????? Mislim da ce biti u ovakvom drustvu degradirani samo zato sto su vjernici i sto ce biti drugaciji. A svrha gledanja je i ucenje. Djeca puno bolje pamte kroz igru.

al si opasna vox Slika

moji su sestro prošli sve crtiće skoro ...iako su muški ...bila je i fifi ...jagodica bobica ...i ja sam ćirkala ...sve ok ...mislim crtići .... :roll:
to su faze koje svi prođu ...stariji je uz satelit naučio njemački kroz crtiće ...i to iznenađujuće dobro ....
nisu cijeli dan buljili u to ...al kad je bio koji dobar a oni u kući zašto ne ...bolje i to neg one pucačine i klanja na filmovima a da ne govorimo o vulgarnim scenama ....
bolje da mi dite kroz crtić vidi dobre i loše likove neg kroz film ...
bitno je da to sve skupa kao i mnoge stvari ne postane sredstvo odgoja ....to smo samo mi roditelji ...koji dopuštamo ili ne dopuštamo neke stvari ,nešto više nešto manje ...
ja znam i za ben 10 i za gormite ,bakugame,bajkere s marsa ,spajdermen...bla bla ....sve sam gledala s njima ...nisam baš ludo oduševljena :roll: al to u početku bude zanimljivo ....onda se ohlade ...moji makar ....stariji se skroz ohladio odavno....pa će i ovaj ...a skoro da i jest hehehehehe
ova dva gadna su ujutro rano na vikend tako da ih niti ne uspije vidit

nije sve crtić kriv ...mi smo ti koji uprskamo ili ne uprskamo odgoj....
šašavih mi lončića ,u pravu sam Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 10:07 
Odsutan

ivana 2009 napisao:

Pod tim kako ih odgajati draga Voks nisam mislila da se djeca odgajaju s crticima.Nisam ogranicena. Nego odes u trgovinu i sve je od Diznija. Slikovnice,bojanke,price za laku noc. Slike su prekrasne .Znam da bajke nisu njihove ali su zavladali trzistem. Na tv-u nema nista sto bi djeca gledala. Sta napraviti od djece. debile????? Da ne znaju sto je crtani i tv????? Da ih ismijavaju jer nista ne znaju???????????? Mislim da ce biti u ovakvom drustvu degradirani samo zato sto su vjernici i sto ce biti drugaciji. A svrha gledanja je i ucenje. Djeca puno bolje pamte kroz igru.

u našem zapadnjačkom svijetu naravno da bi bilo pomalo čudno da dica ne znaju što su crtići
no, meni se stvarno čini da su crtići upravo sredstvo odgoja
a to što će ko reć - mi nije prioritet. za tim se ne povodim. niti mislim da će postat debili ako NE gledaju ben10, gormite il što je već sve navela maranatha. nit ću im to ikada davati, jer to što se dice ubrzo il kasnije ohlade meni niš ne znači, sadržaj je već uša u srce i mozak, u malenu dušu... a ja smatram da takvi sadržaji primarno unose NEMIR. danas nem čak ni opipljivog mira jer svugdje trešte tv-e, radio, nekakva uvrnuta glazba i sl... nema mira, nema!!
ovo da se dica ohlade..tom logikom sutra me mogu cigarete žicat il neke pucačine od igrica, a ja ću im dat jer bu se oni ionako ohladili??!!
šteta je već počinjena.
zasigurno ima lijepih i odmjerenih crtića, slikovnica, priča.. zašto se moramo povoditi za svijetom i trčat po kojekakva čudovišta?? i onda još, maranatha, sjedit s njima i gledat??!!??? kako je to njima i meni oplemenilo dušu?? ja mislim da nije. dapače, mislim da je štetu napravilo., a šteta ne mora odma biti vidljiva...

ni didovi ni babe. ni stričevi, tetke..moji..nisu gledali crtiće..a njihove priče o njihovom djetinjstvu sa sjetom slušam..jer moje djete ne može trčat livadama bosonogo, neg eventualno treba otić u kakav "rezervat" tipa Maksimir..svugdje asfalt, ubrzanost...al to je sad druga priča..
ugl, poanta ide za tim, oni su šutali krpene lopte, a meni kad dođe puna kuća dice raznog godišta...ne znaju se igrati pored svih krata, čovječe neljuti se, monopolija, lopti vakih naki..neg svi pravac računalo, crtići..satima..

i onda vi kažćete da je to IGRA :o ??
kakva igra?? nije to nikakva igra, a najmanje se uči buljenjem i tv!! eto, navodno su to i dokazali, čitah negdje ima par mj... najmanje dice uče tv-om, anajviše gube..
a di je kreativnost, tjelesna aktivnost?..

da se razumijemo, imamo i mi računalo, neke biblijske crtiće...
al uvik ih radij potičem na igrsu s kockama, slaganje..na čitanje slikovnica..il vanka...

Zadnja izmjena: vox; 20 lip 2010 10:13; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 10:10 
Odsutan

IVT napisao:
"Blago vama koji ste progonjeni radi mene"
Neće nam biti lako u ovom društvu, zapravo već nije, zato se nadam da će u skorije vrijeme svanuti i koja katolička osnovna škola u Hrvata, vrtića ima podosta i moram reći da se časne zaista trude odraditi svoj dio posla, ali neki roditelji nisu baš osviješteni i kooperativni.

da i ja se nadam...
a dodaj k tom da je kod nas nelegalno dicu učit kod kuće
dakle, ja bih radije bar prve 4godine svoju dicu podučavala kod kuće...
nego u javnim školama..jer ono što ja vidim je prestrašno..
npr: učenje da dite ima pravo na VLASTITI izbor religije :shock:
a ja onda valjda trebam skakutat na svaki dičiji mig: dans budist, suta hinduist, preksutra ateist..oops to nije religija il je??...ha ha[/b]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 10:30 
Odsutan

lipi moji forumaši, a ma ja se samo pitam: koja je korist za dičiju dušu od takviš čudovišnih crtića ??? (a mogla pih pitati: crtića upće)

ja ne znam da vi vidite korist i oplemenjenje duše :l30:
ja ne vidim, stoga i ne dajem. moji za to (još) ne znaju., stoga im ne može ni falit
a lica dice kad se zabulje u TV su mi totalno :?

ja ne želim te navlakuše, nit za to imam novaca. nit od toga iko ima koirsti osim podzemlja i nečijih bankovnih računa

a onda kad još vidiš kako se u svim tim silnim crtićima koketira sa podzemljem...

čemu. zašto??

koja je slijedeća stepenica??
Lady Gaga??
pucačine i krvoločne igrice?
kojekavki filomovi??, sasvim logičan slijed nakon kojekavih crtića...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 11:01 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
vox napisao:
lipi moji forumaši, a ma ja se samo pitam: koja je korist za dičiju dušu od takviš čudovišnih crtića ??? (a mogla pih pitati: crtića upće)

ja ne znam da vi vidite korist i oplemenjenje duše :l30:
ja ne vidim, stoga i ne dajem. moji za to (još) ne znaju., stoga im ne može ni falit
a lica dice kad se zabulje u TV su mi totalno :?

ja ne želim te navlakuše, nit za to imam novaca. nit od toga iko ima koirsti osim podzemlja i nečijih bankovnih računa

a onda kad još vidiš kako se u svim tim silnim crtićima koketira sa podzemljem...

čemu. zašto??

koja je slijedeća stepenica??
Lady Gaga??
pucačine i krvoločne igrice?
kojekavki filomovi??, sasvim logičan slijed nakon kojekavih crtića...

Ti kad počenš pretjerivati onda fakat forsiraš do kraja. Koji je sljedeći korak. Da naravno svi ubojice su u biti žrtve HE-mana i Gormita. Časni sude ja ne bi sabljom ubio deset ljudi da kao mali nisam gledao HE-mana. Čim djeca vide Skeletora odmah se žele učlaniti u masone.
A onda ovaj clip di onaj pastor pretpostavljam iz Brazila lupeta gluposti. Kaže kad vi kažete Pocahontas prizivate duha iz pakla. Lupeta li ga, lupeta. :roll: :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 11:10 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Pošto sam davno već rodila..moji su sad na hormonalnim crtićima.haha,naišla sam da današnje bebice gledaju ove crtiće
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xof3H0VJjwU[/youtube]
JASNA BASNA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ey3fT1kauBc[/youtube]
MAKA PAKA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6M-2dugOY-c[/youtube]
DORA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9l8_Y_t1pDI[/youtube]
SPUŽVA BOB

Jasna basna,je ne djeci,nego i meni ušla u uho,koliko se ponavlja..jasna basna,jasnica basnica,jasna basna...isto ko hipnoza
Maka Paka,ko da se prikazuju svemirci..
Neki dan mi je djevojčica došla se šišat,i kaže ja sam Dora..i oće frizuru kao u Dore..ona je Dora i amen..
A spužva Bob... :roll:

I tako,ja u prolazu..čisto da ostavim potpis... :roll: :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 11:15 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Evo jednog legendarnog, valjda ovdje nema masonskih simbola, mada sumnjam da se to prikazuje više:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sjt700MQPKA&feature=related[/youtube]

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 234 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]