www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 17:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 22:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
:-))) Sve će biti u redu..sigurna sam..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 22:20 
Odsutan

vox, pročitala svjedočanstvo i dobro se naplakala..probat ću ga isprintat i podvalit mužu da pročita..Predivno, predivno..tako sam se našla u puno tih redaka!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 22:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
ej, kak sam radosna što vidite smisao svjedočanstva :q4:
još ću ja pisati na ovoj temi..sad je noć...pa polako u krpe :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 srp 2010 22:22 
Odsutan

mary, sejo..kako ti u svom čoporu?? :lol:
meni mojih na vrh glave :roll: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2010 13:32 
Odsutan

samo ću vam se nakratko javiti i zahvaliti za vaše postove, savijete i molitve.Divni ste.Mi pomalo krećemo ispočetka u nove pobjede.Naime, Duh sveti odveo nas je ni više ni manje, nego ravno Marinu Restrepu u ruke, na svjedočanstvo i klanjanje i to nas je oboje jako dotaklo i pomalo streslo.Debelo na svom životu vidim da Onaj Gore ne odustaje od nas nego nas malo pomalo vraća k sebi.Još da mi je uvesti zajedničku molitvu, to bi bilo predivno, ali pomalo..idemo korak po korak.Ne odustajem.Znam da je vrednije od ičeg drugog u ovom zemaljskom životu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2010 13:39 
Odsutan

[quote="mary33"]samo ću vam se nakratko javiti i zahvaliti za vaše postove, savijete i molitve.Divni ste.Mi pomalo krećemo ispočetka u nove pobjede.Naime, Duh sveti odveo nas je ni više ni manje, nego ravno Marinu Restrepu u ruke, na svjedočanstvo i klanjanje i to nas je oboje jako dotaklo i pomalo streslo.Debelo na svom životu vidim da Onaj Gore ne odustaje od nas nego nas malo pomalo vraća k sebi.Još da mi je uvesti zajedničku molitvu, to bi bilo predivno, ali pomalo..idemo korak po korak.Ne odustajem.Znam da je vrednije od ičeg drugog u ovom zemaljskom životu.[/quote

Predivmo draga mary...]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2010 13:40 
Odsutan

mary33 napisao:
samo ću vam se nakratko javiti i zahvaliti za vaše postove, savijete i molitve.Divni ste.Mi pomalo krećemo ispočetka u nove pobjede.Naime, Duh sveti odveo nas je ni više ni manje, nego ravno Marinu Restrepu u ruke, na svjedočanstvo i klanjanje i to nas je oboje jako dotaklo i pomalo streslo.Debelo na svom životu vidim da Onaj Gore ne odustaje od nas nego nas malo pomalo vraća k sebi.Još da mi je uvesti zajedničku molitvu, to bi bilo predivno, ali pomalo..idemo korak po korak.Ne odustajem.Znam da je vrednije od ičeg drugog u ovom zemaljskom životu.

ajde..baš mi je drago ovo pročitati!!!
drago mi je da nisi jedina koja uviđa, neg mi drago da i on radi isto!!
a što drugo sejo vam preostaje nego malo pomalo naprid..
ako Bog bude Onaj koji je iznad vas, ako budete iskustveno sojećali da ste Njemu odgovorni, da vas kudi, hvali, prekorava..
onda, moje j emišljenje, nema bojazni za vas..tj za sve nas u braku, obiteljima...

e i pardonček, mi malo poveli s teme... :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 srp 2010 16:08 
Odsutan

mary33 napisao:

Samo polako ali sigurno draga Mary,.. nema odustajanja,.. jer gubite svi,.. najvise djeca ako sada odustanete,..

BVB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 srp 2010 15:51 
Odsutan

Draga Mery, ja ću ti reći četiri koraka hagioterapije, znam da su promjenila mnoge ljude, pa tako će i tvoga muža i tebe, samo vjeruj u to i bit će ti.

1. Gledaj muža u oči, ali duhovnim očima, znači on ne mora uopće biti prisutan, i samo govori; opraštam ti, razumjem te, opraštam ti.
2. oprosti i ti meni na toliko toga čime sam te povrijedila, oprosti mi
3. znaj da ću te voliti kao što te Bog voli, bezuvjetno, nemoraš se truditi svejedno ću te voljeti, ne možeš ništa učiniti da te ja prestanem voljeti
4. zahvajuj Bogu što je tvog muža dao baš tebi, zahvaljuj

To su četiri koraka koja mogu svakoga promijeniti. Zašto? zato jer tada mijanjate najprije sebe, čim ga možeš pogledati duhom u oči, ti se već mijenjaš. Kad mu kažeš opraštam ti, tu mu govoriš smiješ meni doći, prihvaćam te. smiješ biti kakav hoćeš,ja te prihvaćam. Kad mu nakon toga rečeš oprosti i ti meni, tada mu kažeš, daj da i ja smijem k tebi doći kraj tvoga srca. Kad mu kažaš želim te volit kao Bog, to je bezuvjetna ljubav.Ti ne tražiš nikakve uvjete kad kažaš zahvaljujem Bogu što ti postojiš.

Ne brini kako će on to čuti. Čuti će, kao što dijete čuje majku, srcem, tako i ljudi čuju što ti kažeš.

Ne zamaraj se previše sa molitvama, jer samo i jedan Oče naš ne možemo cijeloga izmoliti sabrani, pokušaj pa ćeš vidjeti. a kako li ćemo onda mnoge krunice. Isus nije rekao "Molitva te tvoja spasila", nego "Vjera te tvoja spaslila".
Otvori se svojim duhom dragom Bogu, i sabrano prođi ova četiri koraka koja sam ti gore napisala, a Duh Sveti će dalje obaviti svoje.

To ti je kao kad zasadiš biljku u zemlju,zaliješ je i ti tu više ništa ne možeš, ali biljka raste, ne tvojom zaslugom, nego zaslugom Svemogućega.....

Samo vjeruj i bit će ti......

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 srp 2010 21:43 
Odsutan

predivno.Hvala ti :grlim te: