www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 13 svi 2025 09:02

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 70  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 srp 2010 21:16 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje, dođi kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svakdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim i ne uvedi nas u napast nego izbavi nas od zla!Amen!

Zahvaljujemo Ti Gospodine na svemu, budi nam milostiv!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 srp 2010 21:27 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Dragi Isuse Ti nas poznaješ najbolje,molim Te da po Tvojoj svetoj volji providiš nama svima nekoga koga možemo voljeti i tko nas može voljeti,ionako sve bude na kraju kako Ti hočeš............Nitko od nas ništa nemože uzeti ako mu to Nebo nije dalo,Ti vodiš naše živote,poznaješ našu dušu,naša srcad,Ti znaš i Ti se brineš za svakog od nas.......zato smiluj se!
MARIJO MAJKO MIRA GOSPO MEĐUGORSKA MOLI ZA NAS,TAKO DA SVI MI BUDEMO JAKO SRETNI!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 srp 2010 13:35 
Odsutan

Ljubljeni naš Oče, Isuse naš!
Ti koji si sama Ljubav, hvala Ti što si nam dao dar ljubavi u životu, nama koji imamo bračnog druga ili partnera, hvala Ti!
Pogledaj, milostivo Te molimo i na one koji nemaju takvu sreću,
koji bi željeli, a ne mogu pronaći onu svoju srodnu dušu
koju si im Ti namijenio.

Pomozi im, dobri Oče,u njihovoj samoći, pogledaj na njih, naša Nebeska Majko, oslobodi njihova srca, razum, osjećaje,
učini ih otvorenim za susrete, za druženja, za onu pravu, kršćansku ljubav koja dolazi samo od Tebe.

Ja Ti ponizno donosim svoje bližnje za koje znam da su sami, a željeli bi svoj život dijeliti s nekim tko će ih voljeti,
i koga će oni voljeti, pa ako je po Tvojoj presvetoj volji da pronađu takvu dušu i istinsku kršćansku ljubav,
molimo svi zajedno za njih i za ostale.
Poslušaj nas, Gospodine, usliši nas, Gospodine,
i hvala Ti što ćeš to učiniti da se proslavi ime Tvoje.

Prikazujem Ti Igora, Davora, Vedrana, Nikicu, Matu, Nikolu,
Nataliju, Čedu.
Molim Te da se ono što Ti želiš ostvari u njihovim životima.

ISUSE, MI SE UZDAJEMO U TEBE!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 kol 2010 11:17 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Bože moj, stvorio si me da budem žena. Prihvaćam naum Tvoj sa mnom. Evo, prepoznajem se kao žena. Prepoznajem u sebi kako trebam biti nečija pomoć i majka. Dok to ne postanem, nemirno je srce moje. No, poznajem svoju slabost i sa žaljenjem Ti priznajem svako svoje zlo. Zato se Tebi, Stvoritelju svome, utječem. Spasi me od napasti da, u pustinji svoga srca, sama tražim muža. Spasi me i od tuđih napasnih želja da me na svoj način udaju. Prihavaćam jedinoga muža za kojega si me pripravio već onda kada i me stvorio kao ženu. Ne znam gdje je on. Ne znam tko je on. Možda sam ga već i vidjela, ali ga bez Tvoga Duha nisam mogla prepoznati. Zato Ti predajem svoje srce i sav svoj život. Učini me blagoslovljenom ženom tvoga sluge, a moga blagoslovljenoga muža. U njemu Ti dođi po mene te nam budi čuvar braka i obitelji. Na Tvoju slavu želim živjeti svoj brak i tvojoj slavi posvećujem svoju plodnost. Tako neka bude! Amen.
Kada se on preda mnom pojavi, a Ti mi iznutra objaviš kako je to on, neću se opirati jer Te poznajem, Ljubavi. Znam da nisi ni šum što prolazi ušima, ni strast u udovima što se diže kao lav da bi zatim nestao, kao smrt s plijenom života. Nisi ni rumenilo zbunjenih obraza, nego si Ljubav vječna; vječni lahor srca što sve podnosi i iza svega ostaje. Na stupovima istine leži hram Tvoj, a predvorje mu pun nepatvorene dobrote i rijeke života izviru iz njega. Taj hram je Čovjek što si ga stvorio; taj hram je brak. U svetištu me čekaš, spoznatljiva Tajno, kako bi mi svoje lice otkrio i učinio me svojim živim oltarom. Predajem Ti se i posvećujem zauvijek. U Tebe se uzdam, o da se ne postidim nikada.

fra Miroslav Bustruc

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2010 22:05 
Odsutan

lijepa molitva fra Miroslava,i sama ju ponekad izmolim..
nego,ima li kakvih novosti kod samaca i samica sa tt :?:
ja da se pohvalim,nemam s čim :cry: bar ne u emotivnom smislu.,s ostalim sam zadovoljna :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 lis 2010 12:08 
Odsutan

"...Bože moj, stvorio si me da budem žena. Prihvaćam naum Tvoj sa mnom. Evo, prepoznajem se kao žena. Prepoznajem u sebi kako trebam biti nečija pomoć i majka. Dok to ne postanem, nemirno je srce moje. No, poznajem svoju slabost i sa žaljenjem Ti priznajem svako svoje zlo. Zato se Tebi, Stvoritelju svome, utječem. Spasi me od napasti da, u pustinji svoga srca, sama tražim muža. Spasi me i od tuđih napasnih želja da me na svoj način udaju. Prihavaćam jedinoga muža za kojega si me pripravio već onda kada i me stvorio kao ženu. Ne znam gdje je on. Ne znam tko je on. Možda sam ga već i vidjela, ali ga bez Tvoga Duha nisam mogla prepoznati. Zato Ti predajem svoje srce i sav svoj život. Učini me blagoslovljenom ženom tvoga sluge, a moga blagoslovljenoga muža. U njemu Ti dođi po mene te nam budi čuvar braka i obitelji. Na Tvoju slavu želim živjeti svoj brak i tvojoj slavi posvećujem svoju plodnost. Tako neka bude! Amen.
Kada se on preda mnom pojavi, a Ti mi iznutra objaviš kako je to on, neću se opirati jer Te poznajem, Ljubavi. Znam da nisi ni šum što prolazi ušima, ni strast u udovima što se diže kao lav da bi zatim nestao, kao smrt s plijenom života. Nisi ni rumenilo zbunjenih obraza, nego si Ljubav vječna; vječni lahor srca što sve podnosi i iza svega ostaje. Na stupovima istine leži hram Tvoj, a predvorje mu pun nepatvorene dobrote i rijeke života izviru iz njega. Taj hram je Čovjek što si ga stvorio; taj hram je brak. U svetištu me čekaš, spoznatljiva Tajno, kako bi mi svoje lice otkrio i učinio me svojim živim oltarom. Predajem Ti se i posvećujem zauvijek. U Tebe se uzdam, o da se ne postidim nikada."

..............čuj me u molitvama, uskliši me.... :twisted:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 lis 2010 16:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Bože, uslisio si moje molitve za partnera, poslao si mi njega. Ali iz razloga koje samo ti znas, ne ide nam lako. Mozda je jedan od njih taj sto nisam odrzala svoje obecanje koje sam dala Tebi. Oprosti mi. Zelim ostati i ici tvojim putem, pomozi mi. Pomozi i njemu da me razumije, da me shvati i da mi bude podrska na tom putu k Tebi. Pomozi nam da zajedno hodamo tim putem. Pomozi nam da uvijek vrsimo Tvoju volju, pa cak i onda kada su kusnje velike. Isuse, daj da razgovaramo jedno sa drugim Tvojim jezikom i Tvojim rijecima. Daj da Tvoja ljubav za nas i nasa medjusobna ljubav uvijek pobijedi zlo koje na nas vreba. Molim Te za tvoju volju i tvoju zastitu. Ako je to Tvoja volja, popravi nase napukle odnose i sagradi cvrste mostove izmedju nas. Ako je Tvoja volja, daj da nasa ljubav, uz pomoc Tvoje ljubavi pobijedi, i ako je Tvoja volja, okruni ju brakom. Molim te sada Isuse za nas dvoje, kao individue, ali i kao dvije polovice jedne cjeline, ako je Tvoja volja da nas spojis i blagoslovis u jedno, jer samo Ti znas Boze sta je u nasim srcima i koliko nasa srca ceznu za pravom ljubavi, obitelji, djecom, koja ce zivjeti u miru i pod zastitom Tvoje ljubavi. A ako je Tvoja volja sa nama nesto drugo, blagoslovi nas i daj nam snage da to prihvatimo. Daj nam snage da u svemu prepoznamo i vrsimo Tvoju svetu volju. To te Oce molim u Ime tvog sina Isusa, naseg spasitelja i najboljeg prijatelja koji nam u svemu pomaze. Isuse, budi i dalje uz nas kao i do sada. Molim te i za ove ljude ovdje koji se mole na istu nakanu za zivotnog partnera i krscanski brak, da im das sve sto im je potrebno da bi ostali Tebi vjerni i da ispunis ceznje njihovih srca na najljepsi moguci nacin kako samo ti znas. Boze, hvala ti na svemu! :a1250:

Na ovu nakanu od danas krecem sa devetnicom Krvi Kristove, za sebe, svog dragog, sve svoje prijatelje samce koji ceznu za blagoslovljenim brakom, i za sve vas koji ste se javili na ovu nakanu. Ako tko zeli bit ce mi drago da mi se pridruzi jer zajedno samo jaci. :b206:

Bozji blagoslov svima! smajlic6 smajlic22

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 lis 2010 17:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Devetnica Krvi Kristove (kroz 9 dana)
(za životnog partnera i kršćanski brak po Božjoj volji)

-Na Marijinoj krunici:
Očenaš, Zdravo Marijo, Vjerovanje

-Velika zrnca: ''Ali oni ga pobjediše Krvlju Jaganjčevom i riječju svoga svjedočanstva'' 1x

-Mala zrnca: ''Krvi Kristova, pobjednice zlih duhova, spasi nas!'' 10x

-Na kraju:
''Vječni Oče, prikazujemo Ti Predragocjenu Krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za svoje grijehe, na utjehu duša u čistilištu i za potreba svete Crkve. Amen.'' 1x

''Hvaljen i slavljen uvijeke bio Isus! -Koji nas je otkupio svojom Krvlju! 3x

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lis 2010 16:03 
Odsutan

Preporučam se u molitvu. Da prepoznam i spremno prihvatim i ostvarim Božju volju u svome životu, u koji me stalež dragi Bog poziva,
i da Bog ukloni sve prepreke u meni i oko mene po svojoj dobroti i ljubavi, te da se njegov divni plan za moju sreću ostvari...
Hvala svima!!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lis 2010 17:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Maina napisao:
Devetnica Krvi Kristove (kroz 9 dana)
(za životnog partnera i kršćanski brak po Božjoj volji)

-Na Marijinoj krunici:
Očenaš, Zdravo Marijo, Vjerovanje

-Velika zrnca: ''Ali oni ga pobjediše Krvlju Jaganjčevom i riječju svoga svjedočanstva'' 1x

-Mala zrnca: ''Krvi Kristova, pobjednice zlih duhova, spasi nas!'' 10x

-Na kraju:
''Vječni Oče, prikazujemo Ti Predragocjenu Krv Isusa Krista kao zadovoljštinu za svoje grijehe, na utjehu duša u čistilištu i za potreba svete Crkve. Amen.'' 1x

''Hvaljen i slavljen uvijeke bio Isus! -Koji nas je otkupio svojom Krvlju! 3x

To je Krunica Pobjede,Krunica Krvi Kristove je drukčija.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 694 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 70  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]